» »

Philips oled zatikanje slike

Philips oled zatikanje slike

rokyyy ::

Pozdravljeni,

torej, kot že v naslovu omenjeno imam težave z mojim Philips 55 OLED 705/12. Sem na t2 optiki, 1000/200 prek rune omrežja. Na njem imam nameščeno t2 aplikacijo. V soboto se je tv posodobil iz android 9 na android 11, pravtako se je posodobila tudi t2 aplikacija. Od takrat imam težave, da se slika enostavno zatika. To je še posebej opazno in moteče pri hitrih kadrih, ko je dosti gibanja. Testiral sem linijo, ki je konstantno 950/200. Testiral sem tudi na wifi ali direkt kabel ni spremembe. Igral sem se z raznoraznimi nastavitvami slike, malenkost sem uspel zboljšati, vendar ni to to. Naj omenim še, če pa vklopim kanal eurosport 4k pa dela vse normalno. Imam še pa ostale 3 tv, ki so navadne stare lcd vse na t2 vmesnikih in dela vse normalno. Imam še namen priklopit tale oled na vmesnik, vendar če je le možnost bi ostal na aplikaciji. Sem poskusil tudi factory reset pa nič boljše. Ne morem pa naložiti android 9 nazaj prek usb posodobitve, ker napiše da ne najde posodobitve. Če ima kdo kakšno idejo ali rešitev bom hvaležen.

blackmack ::

Probaj ponastaviti tv na tovarniške nastavitve. Na android lahko downgradaš s tem . Tv izklopi iz elektrike, vtakni ključek, vklopi nazaj v elektriko. Če se ni samodejno prižgal vklopi z daljincem in se bo downgrade pognal.

Zgodovina sprememb…

fikus_ ::

Možno da je posodobitev kaj "pokvarila".
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

edi45 ::

Si probal izbrisati in ponovno naložiti T-2 aplikacijo?

rokyyy ::

No naj povem, da sem bil v kontaktu tudi s Philipsovo podporo, ki mi je na mail poslala še eno posodobitev android 11. Tv sem updatal prek usb, vendar pa zatikanja ni odpravilo. No potem sem pa downgradal nazaj na android 9 po navodilih od @blackmack in dela normalno brez zatikanja. Očitno je neki bug v android 11. Tako, da hvala vsem za nasvete in mnenja.

edi45 ::

Pač Philips, osebno se ga še s palco ne bi dotaknil več. Hvala bogu da si rešil problem :)

LeQuack ::

Treba je vedeti da so procesorji v teh TV-jih ne ravno najhitrejši, to je tako kot bi na nek star telefon dal najnovejši Android, mogoče bo delalo ampak bo počasi.
Quack !