Forum » Pomoč in nasveti » Hdmi povezava računalnik in Tv.
Hdmi povezava računalnik in Tv.
Jnou ::
Že leta imam računalnik brez ekrana ampak povezan na TV z HDMI kar je funkcioniralo brez problema. Kabel se je poškodoval in sem ga zamenjal z drugim vendar sedaj povezave ni. Na TV imam 2 HDMI vhoda, na kompu enega. Vhoda in kabel delujejo saj Xbox priključim brez problema. Računalnika na obeh "normalnih" HDMI vhodih ne zazna oz. ga zazna za 2 sekundi (ob zagonu računalnika se pojavi slika za par sekund nato izgubi signal). Kakšna ideja? Hvala
- spremenil: Jnou ()
Riff ::
mogoče treba ponovno konfigurirati hdmi izhod v nastavitvah , katero grafično kartico pa imaš, amd ali nvidia
Jnou ::
si kupil enak kabel?
lahko je težava v nekompatibilnosti kabla....standard.
Nisem enakega, a ne bi moral vsak HDMI kabel povezati nekaj tako enostavnega? Na kaj moram biti pozoren? Hvala
Ne morem konfigurirati, če ne vidim ekrana, katera grafično imam sem pa pozabil. Sem dal kolegu, da on poizkusi priklopiti.
Hvala obema.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Jnou ()
DamijanD ::
Kaj se je naredilo s kablom, da se je poškodoval? Ali je bil računalnik takrat vključen? Mogoče je kakšen kratki stik uničil hdmi izhod na računalniku.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 588102 (27431) | Dominator |
» | FulHD TV kot monitorOddelek: Strojna oprema | 3994 (1744) | Silck |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21779 (10891) | BorutK-73 |
» | asus m50vn povezava z lcd tv philips 32" (preko hdmi)Oddelek: Pomoč in nasveti | 945 (858) | FBR |
» | Razlika med HDMI in Pb,Pr,Y priklopom??Oddelek: Zvok in slika | 3640 (3282) | Vens |