» »

Formula 1 2024

Formula 1 2024

««
22 / 34
»»

Skyman ::

Cr00k je izjavil:

Sem bil letos v Italiji na dopustu,... glede na to kako vozijo špagetarji, ne bo Ferrari nikoli prvak.
+ LEC se še pri 5kmh na navadni cesti zabije v avto pred sabo :D

Danasni tik tok :)) na ovinku grand hotel harpin ga je mal lagano vzel.. sej ima ferarija vrjetno niso bile ogrete bremze in gume tako je.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()

Cr00k ::

Tilen88 je izjavil:

Nevem jaz sem iz primorske, pa dosti česz mejo pa se mi zdim da tko pri nas kot pri njih ne znajo vozit hehe

Nabav nov avto, potem pa pejt na roadtrip skoz Neapelj, pa poročaj... pa godspeed :)

AvtoR ::

Severna in južna italija sta dva različna svetova!

Tilen88 ::

Cr00k je izjavil:

Tilen88 je izjavil:

Nevem jaz sem iz primorske, pa dosti česz mejo pa se mi zdim da tko pri nas kot pri njih ne znajo vozit hehe

Nabav nov avto, potem pa pejt na roadtrip skoz Neapelj, pa poročaj... pa godspeed :)

ne štekam zakaj tak odgovor ?

Groot ::

Cr00k je izjavil:

Tilen88 je izjavil:

Vožnja v Neaplju ni nič posebnega. Ja malce več je vožnje na silo in izsiljevanja če je tisti na glavni cesti neodločen, ampak moja izkušnja je bila da so pozorni na turiste in vedo kdaj gre in kdaj ne. Enako v Rimu, sicer kaos povsod, ampak vseeno pa ni ravno vožnja v stilu avtomobilčkov v cirkusu, kot nekateri vse skupaj opisujete.

Je pa vsesplošni problem Italije parkiranje. Pač jim je bol vseeno za pleh in bodo avto rinili tudi v najmanjše luknje. Iz tam posledično pridejo raznorazne poškodbe.

Tilen88 je izjavil:

Cr00k je izjavil:

Tilen88 je izjavil:

ne štekam zakaj tak odgovor ?

Površno sem prebral, pa dal komentar izven vsakega konteksta ;).

:)

Drukače Medvedmož na naslednji dirki za HAAS

BT52 ::

Tilen88 je izjavil:

:)

Drukače Medvedmož na naslednji dirki za HAAS

hehe Mimogrede po mojem Kevin še zdaj ne verjame,da je komaj zdaj šel na prisilni dopust, malce je zgrešil timing za podaljšan dopust. :D

Gambino ::

Italjani definitivno vozijo bolje, kot celoten balkan!

Gambino je izjavil:

To še grke in albance zraven šteješ?

Gambino ::

Cr00k je izjavil:

Gambino je izjavil:

To še grke in albance zraven šteješ?

Ne

No, potem definitivno nimaš prav.

Ganon ::

Ob dvanajstih bodo imeli konferenco v živo. Le za koga, hehe.

Stroll jr. biografija o uspehih ?

planirana pot juniorja do naslova prvaka :)

Scorpy84 ::

RB menda v vetrovniku odkril tezave v aerodinamiki zadnjega dela, kjer naj bi zaradi tega izgubljali podtlak in nestabilnost pri visji hitrosti.

Že po prvi minuti vse jasno. :))

Stroll potrdil. Newey ne bo samo eden od zaposlenih, ampak bo vstopil tudi v lastniško strukturo. Resen projekt.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Ganon ()

Pri McLarnu so se končno odločili za številko ena. Piastri se je strinjal, da pomaga Norrisu. Zakaj šele zdaj? Da si ne bodo na koncu sezone pulili lase, ko bo razlika nekaj točk. ;((

Bezukhoff ::

Mogoče so stavili na napačnega konja, bomo videli koncem sezone če je Norris sposoben konstantnih voženj pod pritiskom, ker je bolj en tak sensitive fella.

max baje v pogovoru z AM za leto 2026

Ne gre več vse po načrtu in se že dobrika Strollu. Karakter in pol.

ZveeZ ::

Tilen88 je izjavil:

max baje v pogovoru z AM za leto 2026

Max, Alonso, Newey.. dream team?

Alexius Heristalski ::

Ganon je izjavil:

Kako veš? Mogoče pa bi rad Newey še naprej delal z Maxom. Tako kot s Hondo. Morda Alonso izpade iz te enačbe.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

Zgodovina sprememb…

Ganon je izjavil:

Dajmo prosim malce objektivno no. On ima pravico,da pošlje bilokaterege v tri krasne. RB vleče ven že 5 let pa še že začel je, kot mulc pri 17ih....

BT52 je izjavil:

Dajmo prosim malce objektivno no.

BT52 je izjavil:

RB vleče ven že 5 let

Za v rubriko brez komentarja. :))

Svoj karakter pokažeš, ko ne gre vse po načrtu. Ko je težko. In na tem testu je Max padel. Preveč ljudi ima okoli sebe, ki mu vsak dan napihujejo ego in enkrat pride do posledic.

Lani je po rekordni sezoni ves navdušen pripovedoval, kako je v ekipi neznansko srečen in kako čudovita zgodba bi bila, če bi tam preživel celotno kariero. Jasno, bili so na vrhu, nepremagljivi. Letos niso, zato že pogleduje proti drugim moštvom. Šibka osebnost.

DamijanD ::

Alexius Heristalski je izjavil:

Ganon je izjavil:

Kako veš? Mogoče pa bi rad Newey še naprej delal z Maxom. Tako kot s Hondo. Morda Alonso izpade iz te enačbe.

Fonzi bo slej ko prej izpadel že zaradi EMŠA - žal...

Ganon je izjavil:

BT52 je izjavil:

Dajmo prosim malce objektivno no.

BT52 je izjavil:

RB vleče ven že 5 let

Za v rubriko brez komentarja. :))

Svoj karakter pokažeš, ko ne gre vse po načrtu. Ko je težko. In na tem testu je Max padel. Preveč ljudi ima okoli sebe, ki mu vsak dan napihujejo ego in enkrat pride do posledic.

Lani je po rekordni sezoni ves navdušen pripovedoval, kako je v ekipi neznansko srečen in kako čudovita zgodba bi bila, če bi tam preživel celotno kariero. Jasno, bili so na vrhu, nepremagljivi. Letos niso, zato že pogleduje proti drugim moštvom. Šibka osebnost.

Temu se rece prilagajanje.
Zakaj bi ostal v ekipi s toksicnim vzdusjem, ce mu ni treba? A mislis, da mu RB predstavlja karkoli drugega kot delodajalca?
Veckrat se je ze pokazalo, da je Max karierno neusmiljen kot robot in ti od njega pricakujes, da bi bil psihicno tako sibek, da bi padal na manipulacije kot so "pripadnost ekipi/podjetju"?
Yeah right.
Max se zaveda, da je kariera v F1 zelo kratka in on jo namerava celo predcasno zakljuciti.
Zakaj ne bi izkotistil moznosti, da vozi vedno v najboljsem avtu?

codeMonkey ::

Sem bil vedno mnenja, da mora Max, da bi bil med najvecjimi imeni po naslovih, uspesno prestopiti (sicer je ze tam, ampak recimo da lovi Hamiltona). Pac statisticno gledano. In to mu je verjetno jasno. Vprasanje je samo kje se odpre primerno mesto in dobra verjetnost za nadaljnje uspehe. Hamiltonu je npr. tu uspelo gladko, medtem ko se je kaksen Schumacher ze moral kar namatrati, da se mu je odprlo. Lahko se pa trudis, imas talent, pa zmanjka malo srece, kot kaksnemu Alonsu npr.

Skratka, prestop je pricakovan, precej verjetno ze zamuja z naslednjo sezno, ce bi lovil optimum. Lahko pa RB seveda preseneti.

Zgodovina sprememb…

Lec ze v ograji. Upam da je koncal za ta vikend s tem :)

Zgleda bodo napete qualy

So bile napete od drugega mesta naprej :)

Kaj je pa ta upgarde bil na albonovem avtu?

Tilen88 je izjavil:

Kaj je pa ta upgarde bil na albonovem avtu?

Turbo Z TEMUJA hahah

Kak LEC spet pole v Bakuju hahah
Je en napisal, če bi kalendar imel 90 stopinjske ovinke, bi bil Cardile GOAT hahah Italijani zgleda razumejo samo binarno. Zaviranje in pospeševanje, ovinki so za garažiste. :D Smešna in zabavna sezona.

Kdo bi si misli, da bo Noris spet pogorel. Yikees.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

Čudna dirka XD

wiljams pa kar piči

piastri brutalno,.. also lol perez and sainz

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tilen88 ()

Zaključek in pol. :)) McLaren po ponesrečenih kvalifikacijah iztržil največ. Do konca sezone bo še prekleto zanimivo.

Ja dobra sezona je! Upam da ferrari obdrži pace še naprej pa merc še malo priključi. :)

Plan c: Carlos Crash :))

Dobra dirka. Skoda mi je za Leclerca, ampak sam je pustil notranjo stran odprto. Piastri mu tega ni nikakor dovolil. Pa tudi odlicno je opravil manever za zmago. Je pa neverjetno tudi kako je Ferrari zapravil res lepo prednost med postanki.

Zgodovina sprememb…

pirlo ::

Kaka napaka Leclerca, vrgel zmago proč ko ni zapiral prvega ovinka. Danes ga je šolal Piastri tu. Je pa raketa McLaren po ravnini, drugače pa precej počasnejši, glede na to da jih je še Sainz ujel.

pirlo je izjavil:

Kaka napaka Leclerca, vrgel zmago proč ko ni zapiral prvega ovinka. Danes ga je šolal Piastri tu. Je pa raketa McLaren po ravnini, drugače pa precej počasnejši, glede na to da jih je še Sainz ujel.

Sainz je ujel ker so se tolkli in zapirali, o cem ti to? McLaren je imel res boljsi, setup/paket, ker je bil hiter v delih, kjer se je dalo prehitevati. Enkrat ko je bil Leclerc zadaj, je bilo kar jasno, da ne bo slo, ker na zaprtem delu steze ni mogel s svojo hitrostjo nicesar.

Zgodovina sprememb…

skyform ::

Škoda za Leclera, že 4x na pole tu in še kar ni zmagal amšpak sem vesel za Piastrija. Leclerc in Piastri sta mi trenutno najboljša in najbolj likeable voznika od te novejše generacije. Norris mi je pa prava pizda, kot nek toddler samo tožari. Max mu čestita, ko se pelje mimo njega pičkec pa ga tožari po radiu kako prehiteva pod SCjem. Upam, da mu Piastri ne bo nič pomagal za WC, ker si ga tak ne zasluži, je že toliko točk proč vrgel, da je prav sramotno.

Colapinto do točk,. bearman pa 2 dirki, 2 ekipi, 2x do točk

Se ze kj ve, kaj se je zgodilo s Sainzem, da je tako nenadno zaprl Pereza?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZveeZ ()

Komentatorji so rekli da je ta na Perezu, onboard on Sainza tudi ne razkriva da bi zavijal in zapiral

ferko2 ::

Dve leti nazaj so ob skoraj enaki situaciji (trk, 1 krog do konca) dal rdečo zastavo, pa ponovil štart, čeprav bi komot, isto kot danes, pustil dirko do konca pod sc.

pirlo ::

codeMonkey je izjavil:

pirlo je izjavil:

Sainz je ujel ker so se tolkli in zapirali, o cem ti to? McLaren je imel res boljsi, setup/paket, ker je bil hiter v delih, kjer se je dalo prehitevati. Enkrat ko je bil Leclerc zadaj, je bilo kar jasno, da ne bo slo, ker na zaprtem delu steze ni mogel s svojo hitrostjo nicesar.

Gledal sem live timing in je bil tempo Sainza vsaj par desetink boljši, vmes več kot pol sekunde na krog. Tudi ko se nista napadala. Zdaj koliko je managiral z gumami ne vem, ampak če bi Leclerc ostal še krog ali dva spredaj sem siguren da bi bil na koncu 15+ sekund pred Piastrijem pa še zadnjih gum ne bi tak skuril.

ginekk ::

Nando je "prijavil" Verstappna, ko ga je ta prehitel in mu čestital (tudi Russlu) po koncu dirke.

Problem naj bi bil, da so kljub koncu (prevozili so vse kroge in zastavico) še vedno veljali VSC pogoji.

Kaka sezona :D sem že ob Maxovih tesnih zmagah rekel, da ni tole slabo. Danes pa je bilo napeto. Pa nisem imel napete elastike preko monitorja.

pirlo je izjavil:

codeMonkey je izjavil:

pirlo je izjavil:

Gledal sem live timing in je bil tempo Sainza vsaj par desetink boljši, vmes več kot pol sekunde na krog. Tudi ko se nista napadala. Zdaj koliko je managiral z gumami ne vem, ampak če bi Leclerc ostal še krog ali dva spredaj sem siguren da bi bil na koncu 15+ sekund pred Piastrijem pa še zadnjih gum ne bi tak skuril.

Ajde rečmo, da bi FGerrari pokril takoj naslendji krog PIA. Potem bi imel okoli 2s buferja do albona. Tako bi imel PIA 40 krogov na desetinko na krog stisne LEC. Težko rčem, kak je bil PIA v DRSu je govtovo za Ferrari. Zadnji sektor in top end je bil superiorioren pri Mclarnu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

billy ::

ginekk je izjavil:

Nando je "prijavil" Verstappna, ko ga je ta prehitel in mu čestital (tudi Russlu) po koncu dirke.

lol, resno? ta mali se vedno bolj kaže kot pokvarjen karakter...upam da ne bo nikoli WC.

Skyman ::

Pojavile so se govorice da naj bi lawson vozil namesto ricciarda na VN singapurja oz do konca sezone.Ce bo to res je oddelal svoje v F1 riki.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Skyman ()
««
22 / 34
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2023 (strani: 1 2 3 428 29 30 31 )

Oddelek: Na cesti
1507129109 (30447) Skyman
»

Formula 1 2022 (strani: 1 2 3 496 97 98 99 )

4925331032 (114205) ripmork
»

Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4136 137 138 139 )

6916452361 (220360) BT52
»

Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2375212180 (132572) ripmork
»

Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 430 31 32 33 )

1616189002 (123562)          

Več podobnih tem