Forum » Operacijski sistemi » šumniki na dlančniku ppc2002/3
šumniki na dlančniku ppc2002/3
CaqKa ::
Torej imam dlančnik siemens pocket loox 600.
na njem so windows mobile 2002.
rad bi imel šumnike gor. imam tudi externo tipkovnico in bi rad da bodo šumniki delali tudi preko nje.
zanima pa me tudi kako lahko swapam z in y
v kratkem bo pa tudi update za windows media 2003, bodo omenjene težave tam odpravljene?
lp caqka
na njem so windows mobile 2002.
rad bi imel šumnike gor. imam tudi externo tipkovnico in bi rad da bodo šumniki delali tudi preko nje.
zanima pa me tudi kako lahko swapam z in y
v kratkem bo pa tudi update za windows media 2003, bodo omenjene težave tam odpravljene?
lp caqka
če bi mi znal kdo povedat kako se šumnikom oziroma krilatcem reče v angleščini bi tudi bil zelo hvaležen...
slovar me je namreč pustil na cedilu.
slovar me je namreč pustil na cedilu.
[SkA] ::
Če kaj ugotoviš sporoči. Verjetno bi rabil kakšen programček. Sam imam ipaqa 3870 že lep čas, pa se še nisem nikoli dovolj posvetil tematiki šumnikov.
Nejvem.. na palmih za to poskrbi dodaten programček....
Nejvem.. na palmih za to poskrbi dodaten programček....
Hm ja tm na njihovi tabli hvalijo slednji program: http://www.sunnysoft.cz/en_clanek.php?clanekid=132
blah.. vo koledarju je po svoje poimenoval mesece...
pa ob restartu vsakič zagnjavi da je neregistriran.
mesece je poimenoval po češko.
/edit2
moja napaka... spremenil je regional settingse na češko. spremeniš nazaj in meseci se splet imenujejo slovensko. :)
pa ob restartu vsakič zagnjavi da je neregistriran.
mesece je poimenoval po češko.
/edit2
moja napaka... spremenil je regional settingse na češko. spremeniš nazaj in meseci se splet imenujejo slovensko. :)
Zgodovina sprememb…
- spremenil: CaqKa ()
Sori, sem mal pozabil spremljat temo. Sam da dela. Morem še jest sprobat.. pa enga kupit potem.
ko *.doc preneseš na komp potem več "č"jev ni bilo...
.doc sem pa odpiral v openoffice inštaliranem na xpjih.
.doc sem pa odpiral v openoffice inštaliranem na xpjih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dreamweaver CS4 šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 2208 (1567) | Modri dirkač |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324936 (50280) | cryptozaver |
» | USB IR Sprejemnik za amaterje (IgorPlug-USB) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 28193 (11437) | eVro |
» | težave z geslom v worduOddelek: Programska oprema | 2202 (1900) | d_dunka |
» | Kako iz windows-1250 v iso-8859-2 ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2712 (2454) | tomysux |