» »

vračilo dolga in obresti

vračilo dolga in obresti

TekkBrah ::

prijatelj se je znašel v finančnih težavah (v požaru mu je zgorelo 50.000€ gotovine) in 2.5 leta je mel stečaj.
teh 2.5 let sm mu posojal redno do vsake plače 15.ga, kjer mi je kolikor je lahko vračal.
Scajtoma se je nabralo 1300€ dolga. Zdej je stečaj končal , žena dobila službo in dobiva polno plačo, 400€ mi je že vrnil,
Zdej pa bo dobil izplačane nadure ki so se mu nabirale in on na vsak način mi hoče vrnit ostali dolg, 900€ , +450€ obresti.
Jaz sem mu rekel da nočem obresti, on pa vztraja da hoče mi dat obresti.

Da vzamem obresti al ne ?
  • predlagalo izbris: Bizkit45 ()

Kalibri ::

Ne kompliciraj, znesek je tak, da če ga pozabiš, te ne bo nikjer bolelo, če pa ga vzameš, pa se ti ne bo nikjer poznalo.

Floxi ::

Nej te pelje na eno kosilo pa je.

Avenger ::

Vztraja, da hoče obresti - to lahko pomeni, da se bo dobro počutil, če jih bo vrnil in tega mu ne vzet... Naj ti vrne. Ampak kaj boš ti s tem kešem, je pa tvoja stvar, če je to prijatelj, s katerim se družiš, lahko naštudiraš, kako teh 450€ porabit za nek skupen užitek, šport, žurko, s 450€ se lahko nardi res hud piknik, a veš uno ko najameš nekoga, da peče kar si zmisliš? Take stvari.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Magic1 ::

Točno tako, reči mu naj nekaj organizira za teh 400€, da boste vsi mel nekaj o tega. Glede na situacijo tudi ta frend ni nič kaj dost mel od lajfa zadnjih par let. Tako mu daš šanso, da si mal privošči.
Magic

HolyFuck1 ::

Shintaro se je vrnil!

Magic1 ::

Sam res diši mal po Shintarotu.
Magic

Ganon ::

Magic1 je izjavil:

Sam res diši mal po Shintarotu.

Saj tudi je.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stanovanjski kredit (strani: 1 2 3 456 57 58 59 )

Oddelek: Loža
2904492933 (1680) ZveeZ
»

P2P posojilnice denarja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

38379943 (4061) buttcrack
»

posojanje denarja prijatelju... če se napiše na papir, velja kaj? (strani: 1 2 3 )

11115442 (6257) bambam20
»

Plačevanje preživnine (strani: 1 2 3 )

11243603 (24241) bambam20
»

Kredit (in moje želje)? (strani: 1 2 )

7817097 (14959) Invictus

Več podobnih tem