» »

Motena slika na računalniku

Motena slika na računalniku

BorutO ::

Iz računalnika sem priklopil kabel iz monitorja na TV, da so deca gledali eno sinhronizirano risanko. Spremenila se je velikost in slika. Ko so jo pogledali, sem nazaj kabel priklopil na monitor. Slika se ni spremenila, je takšna motena oz. snežena. Vidijo se takšni moteni pixli, ki so kar moteči, ko je slika čisto črna ali temna. Nikakor je ne morem nazaj spraviti na prejšnjo sliko. Sem spremenil velikost slike, zagnal računalnik in ni da ni ... ne najdem več drugih nastavitev, da bi si nazaj povrnil sliko kot je bila preden sem rač. priklopil na tv.

Kurzweil ::

Probaj Windows tipka + P

Pa pojdi malce čez možnosti, potem pa nazaj na PC screen only, če bo kaj boljše...

IL_DIAVOLO ::

Zamenjaj kabel ali channel.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Nič ni delalo ... sem kar windows na novo vrgel gor, pa je zdaj ok ...

floyd1 ::

To imaš kako nestandardno ločljivost monitorja? Meni se je podobno zgodilo na stari plazmi, ki ima malo bolj "vmesno" ločljivost in dokler nisem ročno nastavil "v nulo" prave frekvence je bila slika iz htpc totalno zanič.

Zdaj, ko imaš vse OK, pa si le zapiši nastavljeno ločljivost in to frekvenco osveževanja, ki ti jo je avtomatsko nastavil. Da ne boš spet nalagal...

Kaj to gledam? Nastavitve grafične? Nastavitve ločljivosti na računalniku ali monitorju? Ja, nekako mi je preklopilo sliko med tema dvema in mi je na tv drugače porazporedilo sliko.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962593286 (32615) Dominator
»

Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )

Oddelek: Zvok in slika
5220333 (9846) kozorog
»

HDMI Problem

Oddelek: Pomoč in nasveti
276175 (5110) Alessio983
»

Gnoj Nvidia

Oddelek: Pomoč in nasveti
172668 (2074) StajercSSS
»

Branje z DV kamero (strani: 1 2 )