Forum » Zvok in slika » Težava z povezavo laptop na ekran
Težava z povezavo laptop na ekran
Need ::
Pozdravljeni! Imam težavo katere nikakor ne znam rešit in se na vas obračam po nasvet.
Imam monitor K242HQL in laptop Lenovo Ideapad 3. Težava je v tem, da mi leptop ne prepozna signala preko HDMI kabla.
Naj povem da sem do sedaj naredil:
Menjava HDMI kabla
Računalnik priklopil na drug tv oz ekran (zadeva deluje tako po obstoječih HDMI kablih kot po novih)
Monitor sem priklopil na drug zunanji vir ( eon box,d3 sprejemnik)
Ekran in računalnik sta stara manj kot 2 leti in je do meseca nazaj vse delovalo Bp
Imam monitor K242HQL in laptop Lenovo Ideapad 3. Težava je v tem, da mi leptop ne prepozna signala preko HDMI kabla.
Naj povem da sem do sedaj naredil:
Menjava HDMI kabla
Računalnik priklopil na drug tv oz ekran (zadeva deluje tako po obstoječih HDMI kablih kot po novih)
Monitor sem priklopil na drug zunanji vir ( eon box,d3 sprejemnik)
Ekran in računalnik sta stara manj kot 2 leti in je do meseca nazaj vse delovalo Bp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 591532 (30861) | Dominator |
» | HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 11548 (4113) | acookook |
» | Povezava računalnika z TV-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 26267 (2411) | ST-777 |
» | Grafična HD 4400 na višjih resolucijahOddelek: Kaj kupiti | 1826 (1278) | Aphanisis |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21839 (10951) | BorutK-73 |