Forum » Loža » Prezračevalni sistem z rekuperacijo
Prezračevalni sistem z rekuperacijo

D3m ::
Za kopalnico bi potreboval rekuperator, je cca 12 kvadratov povrsine, imam probleme z plesnijo klub temu, da sta v kopalnici 2 okna. Kaj predlagate za en rekuperator?
Prej ventilator.
https://klemavet.si/izdelek/a80-ap/
|HP EliteBook|R7 8840U|

bm1973 ::
Jaz nimam rekuperatorja, so pa poleti okna ves čas odprta na kip plus spustiš rolete na južni/zahodni strani čez dan.
Komarniki so boljša investicija...
Nimam problem z zatohlostjo...
Komarniki so boljša investicija...
Nimam problem z zatohlostjo...

Arey ::
Poleti je manjsi problem, ceprav ce je vroce pol odprta okna pa klima je dost stupid. Poleg tega mas pol skos porcije cvetnega in ostalega praha notr. Ampak sure, ce te vse to ne moti, so okna na kip + komarniki super ideja za poleti.
Pozimi pa moras glih tko zracit, sam ker ne mors met odprtih oken moras al ornk (15min) zracit veckrat na dan, cesar nihce ne dela, al pa mas slabo kvaliteto zraka. Govorim za hise z novimi okni jasno, stara okna pac ne tesnijo kej dost pa je dovolj manj zracenja.
Pozimi pa moras glih tko zracit, sam ker ne mors met odprtih oken moras al ornk (15min) zracit veckrat na dan, cesar nihce ne dela, al pa mas slabo kvaliteto zraka. Govorim za hise z novimi okni jasno, stara okna pac ne tesnijo kej dost pa je dovolj manj zracenja.

miko22 ::
Toti Prana rekuperator mi je zanimiv. Glede na to da piha in sesa istočasno, luknji sta pa poleg, imam pomislek, da sveži zrak kar izčrpa. Se motim?
Pa cena je 1000€ po rekuperatorju z montažo vred.
Ma kdo kake izkušnje?
Pa cena je 1000€ po rekuperatorju z montažo vred.
Ma kdo kake izkušnje?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Lokalni Rekuperator (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 35060 (2043) | freesty |
» | Prezračevanje stanovanja v hrupnem okoljuOddelek: Loža | 3072 (1151) | tony1 |
» | Poceni in dober rekuperator (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 91540 (19391) | barracuda |
» | Prezračevanje novogradnja (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 79980 (20177) | edi123 |
» | Obstaja tak rekuperator, ki se lahko namesti namesto kopalniskega ventilatorja ?Oddelek: Loža | 2996 (2119) | zpza |