Forum » Šola » Anketa za magistrsko nalogo (zasebnost in spletna personalizacija)
Anketa za magistrsko nalogo (zasebnost in spletna personalizacija)
kroketk ::
Živjo!
Trenutno pišem magistsko nalogo, v sklopu katere preučujem vlogo zasebnosti v odnosu uporabnikov do spletne personalizacije.
V okviru svoje magistrske naloge sem pripravila tudi anketo, zato se obračam na vse dobre ljudi, ki bi si vzeli nekaj minutk in jo rešili :) Anketa je res enostavna in ne vzame več kot 5 minut, obljubim!
Res vnaprej hvala vsem! ☺️
Link do ankete: https://1ka.arnes.si/a/d67b2234
Trenutno pišem magistsko nalogo, v sklopu katere preučujem vlogo zasebnosti v odnosu uporabnikov do spletne personalizacije.
V okviru svoje magistrske naloge sem pripravila tudi anketo, zato se obračam na vse dobre ljudi, ki bi si vzeli nekaj minutk in jo rešili :) Anketa je res enostavna in ne vzame več kot 5 minut, obljubim!
Res vnaprej hvala vsem! ☺️
Link do ankete: https://1ka.arnes.si/a/d67b2234
FireSnake ::
Iz česa vse ljudje danes diplomirajo: neverjetno.
Te lahko vprašam nekaj, prosim? Boš na koncu zadovoljen s svojim izdelkom?
Te lahko vprašam nekaj, prosim? Boš na koncu zadovoljen s svojim izdelkom?
Poglej in se nasmej: vicmaher.si
cvalsr ::
Al' ne bi vsaj razložila, kaj si predstavljaš pod "spletno personalizacijo", da bom lahko ocenil, kakšna je "vloga moje zasebnosti" v "odnosu do nje"?
Magistrirala boš, pa se ne znaš razumljivo izražati?!
Burek je že obdelan, probaj s čevapčiči, čeprav ne dvomim, da bo šla tudi "spletna personalizacija" na FDV gladko skozi.
Magistrirala boš, pa se ne znaš razumljivo izražati?!
Burek je že obdelan, probaj s čevapčiči, čeprav ne dvomim, da bo šla tudi "spletna personalizacija" na FDV gladko skozi.
DamijanD ::
Jaz sem tudi šel na anketo in sem videl, da je anketa narejena za nekoga, ki živi v tem kontekstu, ne pa za laika. Posledično sem zaprl stvar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Anketa - Avatarji na Slo-Tech (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Slo-Tech | 42651 (25214) | Gandalfar |
» | Izšel je Windows 8 Release Preview (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 54860 (45651) | kitara8 |
» | Prihodnost svetovnega spleta: WWW 2010Oddelek: Novice / Zasebnost | 5928 (4536) | poweroff |
» | Raziskava o odnosu do oglaševanja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 8457 (7190) | poweroff |
» | Nakupovanje v internetuOddelek: Omrežja in internet | 1433 (1317) | Yohan del Sud |