Forum » Šola » Magisterij na privat fakulteti
Magisterij na privat fakulteti
Excavator ::
Med absolventom (končal 1. bolonjsko na FERI - čakam še zagovor diplome) se sprašujem, če se splača nadaljni študij na privat fakultetah - Academia/Alma Mater ipd.Ko berem ne slišim nič pretirano dobrega, ampak tudi na UM se mi več "ne da" ukvarjati s konstantnimi tedenskimi vajami. Službo že imam zagotovljeno, trenutno cca. 2 leti delovne dobe preko študenta.
Če mi ga delodajalec sofinancira - se mi sploh splača pogledat tole? Se za tak strošek ne splača? Menim, da vsekakor višja stopnja "ne škodi", še posebej če kdaj v prihodnosti pristanem v JU oz. na kakšnem delovnem mestu kjer bi prišlo prav (npr. kakšni evropski projekti ipd.)?
Če mi ga delodajalec sofinancira - se mi sploh splača pogledat tole? Se za tak strošek ne splača? Menim, da vsekakor višja stopnja "ne škodi", še posebej če kdaj v prihodnosti pristanem v JU oz. na kakšnem delovnem mestu kjer bi prišlo prav (npr. kakšni evropski projekti ipd.)?
Akish ::
Najbolje je imeti službo v JS v kombinaciji s popoldanskim s.p.-jem. Tudi kilometrina nanese, če se "voziš" iz MB v Lj.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Info o zgubi službe itd (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7833 (5217) | Magic1 |
» | Ima Slovenija prevelik javni sektor? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 84569 (80153) | lexios |