Forum » Loža » Alibaba naročilo
Alibaba naročilo
juve91 ::
Na alibabi želim naročiti večje število kap (50 kom). Cena z davkom je okrog 500 EUR. Ali je potrebno potem na carini še plačati enkrat davek? Ali se plača samo carina?
koyotee ::
info.carinska@posta.si
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
darkolord ::
Preko Alibabe skoraj zagotovo ne bojo obračunali DDV, tako da je tega treba plačati ob uvozu.
Daliborg ::
Na alibabi želim naročiti večje število kap (50 kom). Cena z davkom je okrog 500 EUR. Ali je potrebno potem na carini še plačati enkrat davek? Ali se plača samo carina?
Nisi pravilno preračunal DDV. DDV22% se obračuna na vrednost blaga po plačani fakturi+prevoz+carina.
Lp.
Format life:
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
Warning all life will be erased!
Do you want to continue?(y/n) Y_
djurosekic ::
A si potem naročil? Jaz bi nekaj za 500€, samo nisem še spraševal koliko pride poštnina, a lahko s kreditno plačam...?
Avenger ::
Mene tudi zanima koliko pride potem pod črto, če je vrednost s poštnino vred npr. 1000€, plačaš potem 220€ DDV in, v mojem primeru 2,7% carine, torej 27€, + še kak pavšal, kaj drugega?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
darkolord ::
DDV plačaš na koncu na vse skupaj.
Carina je na vrednost blaga brez poštnine.
DDV je na blago + poštnino + carino.
Uvozni postopek preko pošte je 28 EUR z DDV.
Carina je na vrednost blaga brez poštnine.
DDV je na blago + poštnino + carino.
Uvozni postopek preko pošte je 28 EUR z DDV.
borisk ::
prek alibabe ti naj pošlje DDP, 3 leta nazaj sem nekaj naročil, vrednost s pošiljanjem 450€, 30kg, glede na sledenje je prišlo z vlakom iz kitajske, UPS je pustil pred vreti. Vem da je bil problem ker smo to delali na firmo, nism opa imeli nobenega papirja, da je prišlo, da je bil izveden carinski postopek, so potem rčaunovdje izvajal neke akrobacije...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | CarinaOddelek: Pomoč in nasveti | 5593 (1469) | Laki_ laik |
⊘ | CARINA ebay (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Omrežja in internet | 96589 (73454) | Tilen |
⊘ | Carina (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 42043 (37824) | Tilen |
» | Kolko ti carina vzame?Oddelek: Kaj kupiti | 4185 (3591) | Trdi |
» | Kupovanje iz tujineOddelek: Kaj kupiti | 3026 (2763) | andrej |