» »

Kavne kapsule Martello

Kavne kapsule Martello

val46 ::

Zanima me, če ima kdo kavni aparat martello CHIC iz hoferja in kje kupuje kavne kapsule. Starši so mi dali "nalogo" da jih nabavim preko interneta, ker se jih v Hoferju ne dobi več. Za sedaj sem jih sicer naročil iz originalne spletne trgovine martello online, ampak me zanima če kdo uporablja kak drug način nakupa, ali če morda ve za sigurno, da pašejo v ta aparat morda tudi kapsule kakšnega drugega proizvajalca, da ne bom vedno moral naročevati iz Nemčije. Za kakeršnekoli informacije bom vesel.

errhec ::

Na narocikavo.si jih imajo.

Nisem pa še od tam nič naročeval.
So pa iz Kopra, morda omogočajo osebni prevzem, čeprav ni navvedeno na njihovi strani.
dd

špinel1 ::

val46 je izjavil:

Zanima me, če ima kdo kavni aparat martello CHIC iz hoferja in kje kupuje kavne kapsule. Starši so mi dali "nalogo" da jih nabavim preko interneta, ker se jih v Hoferju ne dobi več. Za sedaj sem jih sicer naročil iz originalne spletne trgovine martello online, ampak me zanima če kdo uporablja kak drug način nakupa, ali če morda ve za sigurno, da pašejo v ta aparat morda tudi kapsule kakšnega drugega proizvajalca, da ne bom vedno moral naročevati iz Nemčije. Za kakeršnekoli informacije bom vesel.

nestoj to kupovat. Kvaliteta kave katastrofa in tudi mašina ti ne bo dolgo trajala.

VelkBla ::

Na njihovi spletni strani piše: Od 7. 7. 2021 Martello ne bo več na voljo v običajnem obsegu od HOFER / ALDI. Če pritisneš na gumb za spletno trgovino, te usmeri na njihovo nemško spletno trgovino. Za trgovino v Sloveniji žal ne vem.

val46 ::

errhec je izjavil:

Na narocikavo.si jih imajo.

Nisem pa še od tam nič naročeval.
So pa iz Kopra, morda omogočajo osebni prevzem, čeprav ni navvedeno na njihovi strani.

Hvala, sem pogledal. Ampak so ful dražje kot iz avstrije iz original spletne trgovine. Iz avstrije me pride 100 kapsul s poštnino vred 26€, tle v kopru bi me pa sam kapsule stale 37€. Pa pol najbrž še kakih dodatnih 5€ poštnina, ker ravno sam zaradi tega se v KP ne bi vozil.

špinel1 je izjavil:

val46 je izjavil:

nestoj to kupovat. Kvaliteta kave katastrofa in tudi mašina ti ne bo dolgo trajala.

Ni zame, ampak za moje starše, jst ne pijem kave iz teh kapsul sploh. Glede mašine pa, moji jo majo že od 2016, pa še dela, tko da...

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: val46 ()

FrankSinatra ::

Je že kdo primerjal originalne nespresso kapsule in kompatibilne lavazza za nespresso aparate? Razlika skoraj dvojna pa se to odraža tudi na kvaliteti ali je samo ime firme?

c3p0 ::

Saj imaš tega od polno različnih firm, pa Lavazza tudi ne slovi ravno kot slaba znamka kave, kvečjemu boljša od Nescafeja.

flyby ::

stvar okusa, ampak zame lavazza kapsule niso nič slabše od originala... tako kot starbucks, hausbrandt, illy, bialetti... edine nespresso kapusle, ki jih ne bom več kupoval so jacobs in barcaffe.

V-i-p ::

Da malo obudim temo (škoda, da nisem pogledal prej). Torej, za svoj Nespresso aparat bi rad (kompatibilne) Lavazza kapsule, ker bom počasi pokuril zalogo (zanič) Barcaffe kapsul. Kam se ozreti pri nas za neko normalno ceno, lahko pa tudi iz tujine naročim? Lepa hvala.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Abzng ::

Jaz imam avtomat Martello Smart doma že nekaj let in tudi kave njihove. So dokaj ugodne kapsule (nekompatibilne z Nesspresso) in dovolj dobra kava. Kupuj pa direktno na Martello-caffe, ker ti na narocikavo.si samo nabijejo šticungo. Ne kupuj pa kompletov kave, ker niso bistveno cenejši (razen starterja, kjer ti dajo mašino Smart zraven v bistvu skoraj zastonj), ampak izberi tiste, ki ti ustrezajo glede na intenziteto. Ta je nekako od 1 do 10 po stopnji praženosti (je ena tudi 12 - italijski kratki strup) se pravi od mislim da 2 ali 3 pa do 10. So še z dodanimi okusi (lešnik, vanilija, karamela) in pa vse skupaj lahko uporabljaš tudi za čaje - seveda je v tem primeru priporočljivo imeti ločeno mašino.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kateri kavni apart? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
31151141 (1158) Map
»

Kavni aparat (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

31365178 (6020) nokken
»

Nakup kavnega avtomata

456628 (2795) Tsunamii
»

Uporaba kavnega aparata: Bi znali ali ne?

363416 (2198) Nebomgabiksa
»

Kavni avtomat

4810818 (9674) karosha

Več podobnih tem