» »

Zakaj je ravno Slovenija tako privlačna za tujce?

Zakaj je ravno Slovenija tako privlačna za tujce?

1
2
3

kuall ::

TheBlueOne je izjavil:

Kje tu vidis levico?

Kdo pa misliš, da mu je grozil z nacionalizacijo? je spet janša kriv?

bambam20 ::

Pat_MaGroin je izjavil:

Sorry, KDO se seli v Slovenijo, od kje vam to?

ROFL, Slovenija JE TOTALNO nezanimiva za kogar koli, še Albanci nas bodo počasi preskočili.

Zakaj je potem v SLoveniji 2 milijona 100.000 prebivalcev, če ni za nikogar zanimiva??? Kaj streša neumknosti. Slovenija je do leta 2000 imela vedno pod 2 milijona prebivalcev. Albanci nas ne bodo preskočili, ker nimajo kam. Bolje, živijo v SLoveniji s 1700€ kot v NEmčiji z 2000€. A ste res tako neummni ali kaj?

V 20 letih imamo prirastek prebivalstva za 100.000!!! In tukaj so v večini južnjaki, ki jih ne potrebujemo.

jotunn2 ::

kuall je izjavil:

ko pride nek slovenc v nemčijo je tam nesposoben po definiciji v povprečju, ker prinese v nemčijo svoje nesposobne balkanske navade.

Se nisi bil v Nemciji in nisi nikoli imel poslovnega opravka s temi sposobnimi Nemci kajne? Vsa ta sposobna ubermensch svabska civilizacija, bi pocrkala v enem mesecu, ce ne bi imeli "nesposobnih" Balkancev, ki jim resujejo vse. Ko bos enkrat imel opravka s pravimi Nemci, bos vedel o cem govorim. Je pa res, da na tvojem nivoju, se ni za bati, da bos imel opravka s komerkoli drugim, kot fizicnim delavcem iz Balkana, ki pride urejat makedamsko cesto pred tvojo podrtijo v eni vukojebini kjer zivis. Kot sem rekel, vcasih je fino vsaj nos pomoliti ven iz tvoje bajte preden pretirano pametujes.

mr_chai ::

Pat_MaGroin je izjavil:

Jp, Nemci plačajo, ko jih rabijo, ko jih ne rabijo, pa nazaj v SLO na socialo, dokler spet ni kak job v tujini. Fajn so si svabi to uredil :). Delovna sila on tap, brez stroskov sociale.

Jp, zato pa te stroške socialne nosimo mi Slovenci. Nemcem bi mogl mi enkrat izstavit račun za ta servis.

ginekk ::

meho7 je izjavil:

Pat_MaGroin je izjavil:

ROFL, Slovenija JE TOTALNO nezanimiva za kogar koli, še Albanci nas bodo počasi preskočili.

Bosanci hodijo v Bosno po zenske. Tukaj ji potem nastepajo po 3-4 komade potem se pa sprejo pa grejo vsak po svoje. Poznam vsaj 3 primere. Zenske so potem na socialni in veselo drkajo otroski dodatek. Slovensko prakticno ne govorijo ceprav nekateri tukaj zivijo ze najmanj 15 let.

No so vsaj njihovi otroci - torej druga generacija - pol Slovenci, ker če se rodiš in odrasteš tu, ni šans da bi šel dol v Bosno. Nekako skrbijo za nataliteto, ker "pravi" Slovenci nočejo.

Scaramouche3 ::

In tukaj so v večini južnjaki, ki jih ne potrebujemo.

Večino del ki so nižjega statusa, oriđinale Zlovenec noče delat, medtem mu gre pa na živce da nek gradbeni delavec s katerim se ne druži, ne zna slovensko. Medtem pa njegovi otroci tukaj potem že morajo govoriti slovensko! Torej zmaga Slovenijo.

Še se vam bo kolcalo po teh ljudeh ki so slovanskega izvora, ko se enkrat te migracije nehajo in boste morali vzemati kot Nemci,Anlgeži in ostali iz Afrike,Arabije in Azije...
Bomo videli takrat kako nezaželeni so exyu narodi?

poweroff ::

kuall je izjavil:

ti si ziher čefur. ti radi žalijo vsepovprek.

To si spet nekaj zamešal. Včeraj si trdil, da sem povprečnež. :))
sudo poweroff

Scaramouche3 je izjavil:

In tukaj so v večini južnjaki, ki jih ne potrebujemo.

Večino del ki so nižjega statusa, oriđinale Zlovenec noče delat, medtem mu gre pa na živce da nek gradbeni delavec s katerim se ne druži, ne zna slovensko. Medtem pa njegovi otroci tukaj potem že morajo govoriti slovensko! Torej zmaga Slovenijo.

Še se vam bo kolcalo po teh ljudeh ki so slovanskega izvora, ko se enkrat te migracije nehajo in boste morali vzemati kot Nemci,Anlgeži in ostali iz Afrike,Arabije in Azije...

Ne vem če se mi bo kdaj kolcalo po Albancih, naših "slovanskih bratih" LOL

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: mr_chai ()

Ne vem če se mi bo kdaj kolcalo po Albancih, naših "slovanskih bratih"
Ampak Albanci niso Slovani!

enemon ::

Scaramouche3 je izjavil:

Kot stvari kažejo zaradi nemške težnje po samouničenju in uničenju še vse ostale EU kmalu ne bomo potrebovali ne tuje ne domače delovne sile. Slava Ukrajini!

svecka ::

Boje je to težnja ZDA, da uniči EU in EURO. Kitajska in ostali so se spametovali in so se odrekli petroldollarju, kar je glavni krivec za večino vonj.

Kot stvari kažejo zaradi nemške težnje po samouničenju in uničenju še vse ostale EU kmalu ne bomo potrebovali ne tuje ne domače delovne sile. Slava Ukrajini!

Mi nebi smeli pustiti da nam Nemci uvajajo Nazi guilt ali pa Angleži,Ameri in Francozi colonial guilt ali white guilt!

To da EU ne pozna naše zgodovine in pozna bolj zgodovino Afrike in ostalih kontinentov pove da nas imajo bolj za molzenje kot pa resne brate!

trancer01 ::

Invictus je izjavil:

Od novega leta bo vsak tujec moral narediti B2 certifikat za slovenščino, če bo hotel dobiti delovno dovoljenje in zaposlitev.

Sam ne vem, kdo bo pol še delal v Sloveniji...

BTW., Nemčija ima to že nekaj let, je par mojih kolegov moralo iti to delat. Za nemščino seveda >:D. Za ostale države ne vem...

To bo samo povzročilo, da bo več dela na črno...

V Nemčiji je pogoj za delovno dovoljenje B1 Zertifikat Deutsch in ne B2, ki se, kolikor mi je znano, zahteva le za določena delovna mesta, predvsem družboslovna in administrativna, kjer je višja raven znanja jezika nujna.

p0f ::

Namesto, da poslusamo bebce kot je tale, spodaj citirani, bebec, se zamislite, da brez natalitete ne bo penziona. Ergo, ali boste sami otroke delali (kar jih ne boste, ker bi se morali odreci "modnemu stilu zivljenja" in biti enkrat v zivljenju odgovorni), ali pa jih bomo uvozili. In prej kot to naredimo, vecja bo moznost, da ne dobimo rednecke (pop. "seljake"), ki jih imamo ze svojih prevec na dolenjskem (poznate mentaliteto in fanaticno podporo RKC in SDS, pravzaprav bi bila dobra resitev, da razlastimo dolenjske gruntarje in jih nazenemo v BiH ali Albanijo (tja spadajo) in podarimo njihove grunte revnim Bosnjakom, ki dejansko znajo delati in bodo hvalezni za okolje v katerem zivijo).

bambam20 je izjavil:

Pat_MaGroin je izjavil:

Zakaj je potem v SLoveniji 2 milijona 100.000 prebivalcev, če ni za nikogar zanimiva??? Kaj streša neumknosti. Slovenija je do leta 2000 imela vedno pod 2 milijona prebivalcev. Albanci nas ne bodo preskočili, ker nimajo kam. Bolje, živijo v SLoveniji s 1700EUR kot v NEmčiji z 2000EUR. A ste res tako neummni ali kaj?

V 20 letih imamo prirastek prebivalstva za 100.000!!! In tukaj so v večini južnjaki, ki jih ne potrebujemo.

Mislim, da v osnovi ne potrebujemo fasisticnih zivali kot si ti. Tako, da predlagam, da izvozimo izmecke kot si ti v BiH in namesto njih uvozimo Bosnjake. Bo vec koristi od njih, ti se bos pa v izgnanstvu naucil ceniti LJUDI, pac tako zivalsko razmisljanje imajo samo primitivci, ki so izolirani v svojih pesjakih in niso se nikoli videli cez sosednji hrib. Malo potovanja in izgnanstva ti bo samo koristilo.

Pa tudi sicer, jih potrebujemo, ker nam kronicno primanjkuje primarnih delavcev na vseh ravneh, od medicinskih sester, elektricarjev, vodovodarjev,... medtem, ko nacionalisticnih kretenov pa res ne rabimo. Tudi, ce ignoriramo, da je slo cez slovensko ozemlje toliko vojsk, da si verjetno stiri do pet rodov nazaj Mujo iz Istanbula.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: p0f ()

Reycis ::

Vsi ti tujci in multikulti so tu (pa tudi drugje na zahodu) zaradi potreb kapitala. Če nebi bilo uvoza bi mi že nekaj desetletij imeli japonski scenarij. Kot sem že v temo o inflaciji zapisal: cel naš družben sistem je en velik ponzi. In to ne samo ekonomski ponzi ampak tudi populacijski ponzi (in še drugi). Večina ljudi se sploh ne zaveda brutalnih implikacij zero growth sistema*, ki ga poskušajo uvesti. Tržno gospodarstvo v zero growth sistemu ne deluje, ogromno samoumevnih svoboščin, ki jih imamo tudi odpadejo. Človeški resoursi (aka. delavci) bodo v velikem pomanjkanju in njihova alokacija bo izjemnega strateškega pomena. Skoraj gotovo ne bo prepuščena "prostemu trgu".

*sistem dejansko ni ničelna rast ampak zelo počasna rast, ki temelji izključno na tehnološkem napredku.
Diversity is our greatest strength

dope1337 ::

Saj prostega trga delovne sile že davno ni več. Vprašanje je, če je v ne fašističnem/nacionalističnem kapitalizmu sploh kdaj obstajalo obdobje, ko posamezna država ni subvencionirala prihod poceni delovne sile preko raznih mehanizmov. Saj to ni nobena znanost - ponudiš določene ugodnosti in ljudje so pripravljeni riskirati menjati okolje za boljše življenske pogoje.

Večji problem je asimilacija tuje delovne sile. Vprašajte Švede.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dope1337 ()

hbgqzR ::

dope1337 je izjavil:

Vprašajte Švede.

Tisti forumaski naključni velekapitalist Jure je še na Švedskem?

p0f je izjavil:

Namesto, da poslusamo bebce kot je tale, spodaj citirani, bebec, se zamislite, da brez natalitete ne bo penziona. Ergo, ali boste sami otroke delali (kar jih ne boste, ker bi se morali odreci "modnemu stilu zivljenja" in biti enkrat v zivljenju odgovorni), ali pa jih bomo uvozili. In prej kot to naredimo, vecja bo moznost, da ne dobimo rednecke (pop. "seljake"), ki jih imamo ze svojih prevec na dolenjskem (poznate mentaliteto in fanaticno podporo RKC in SDS, pravzaprav bi bila dobra resitev, da razlastimo dolenjske gruntarje in jih nazenemo v BiH ali Albanijo (tja spadajo) in podarimo njihove grunte revnim Bosnjakom, ki dejansko znajo delati in bodo hvalezni za okolje v katerem zivijo).

bambam20 je izjavil:

Pat_MaGroin je izjavil:

Zakaj je potem v SLoveniji 2 milijona 100.000 prebivalcev, če ni za nikogar zanimiva??? Kaj streša neumknosti. Slovenija je do leta 2000 imela vedno pod 2 milijona prebivalcev. Albanci nas ne bodo preskočili, ker nimajo kam. Bolje, živijo v SLoveniji s 1700EUR kot v NEmčiji z 2000EUR. A ste res tako neummni ali kaj?

Mislim, da v osnovi ne potrebujemo fasisticnih zivali kot si ti. Tako, da predlagam, da izvozimo izmecke kot si ti v BiH in namesto njih uvozimo Bosnjake. Bo vec koristi od njih, ti se bos pa v izgnanstvu naucil ceniti LJUDI, pac tako zivalsko razmisljanje imajo samo primitivci, ki so izolirani v svojih pesjakih in niso se nikoli videli cez sosednji hrib. Malo potovanja in izgnanstva ti bo samo koristilo.

Pa tudi sicer, jih potrebujemo, ker nam kronicno primanjkuje primarnih delavcev na vseh ravneh, od medicinskih sester, elektricarjev, vodovodarjev,... medtem, ko nacionalisticnih kretenov pa res ne rabimo. Tudi, ce ignoriramo, da je slo cez slovensko ozemlje toliko vojsk, da si verjetno stiri do pet rodov nazaj Mujo iz Istanbula.

Nekam sumljivo mi ti navijaš za bošnjake. Kaj pa hercegovci, pa bosanski srbi, a oni si pa ne zaslužijo arbajtati pri nas ? Da nisi ti en pro sport musli fanatik.

Kayzon ::

dope1337 je izjavil:

Saj prostega trga delovne sile že davno ni več. Vprašanje je, če je v ne fašističnem/nacionalističnem kapitalizmu sploh kdaj obstajalo obdobje, ko posamezna država ni subvencionirala prihod poceni delovne sile preko raznih mehanizmov. Saj to ni nobena znanost - ponudiš določene ugodnosti in ljudje so pripravljeni riskirati menjati okolje za boljše življenske pogoje.

Večji problem je asimilacija tuje delovne sile. Vprašajte Švede.

Sem gledal statistiko pred parimi leti,vec kot 85% imigrantov je na socialni. Poleg tega imajo hude tezave s posilstvi,saj velja Svedska za najhujso evropsko drzavo glede na stevilo posilstev,also streljanja in metanje granat muslimanskih tolp.

Glugy ::

darkz je izjavil:

Pojdi malo na dopust po Italiji pa ti bo jasno kakšno srečo imamo. Na ulici ne vidiš več italijanov.

Ja pa sej to je zgodba vseh turistično privlačnih krajev. Veliko tega na ulici kar slišiš ne bo od domačih. Pusti tle angleški jezik v angleško govorečih državah ker angleščina je pač svetovna posebnost.

Ne poznam te statistike, sliši se pa grozno ja ...

Osebno bi rekel, da imamo po eni strani srečo, da našo "poceni delovno silo" črpamo iz balkanskega bazena, ki je mimogrede domala izčrpan. Kot je že nekdo zgoraj omenil, se nam bo še kolcalo po njih. Do sedaj smo imeli predvsem to prednost, da smo bili slabega pol stoletja več ali manj sodržavljani in smo imeli (na silo) poenotene vrednote (pustimo jezik in vero). S tem smo si olajšali proces asimilacije, pa čeprav na prvi pogled izgleda, kot da se na tem ni naredilo nič.

Kulturni in miselni preskok, v katerega morajo npr. Švedi prisilit svojo uvoženo delovno silo je za red večji, kot trenutno pri nas (to velja tudi za Kosovarje/Albance). Se pravi, tudi če mi vložimo za "n" manj truda v asimilacijo bodo rezltati še vedno boljši. Imamo tudi to prednost, da pri nas biva že tretja generacija "prišlekov", ki olajšajo to tranzcijo tistim, ko so se voljni prilagoditi.

Sem pa zelo razočaran, da se v javnih institucijah prilagajamo glede jezika, nasploh v šolskem sistemu ... Upam, da imam napačno informacijo, ampak pri nas v Celju je ŠCC celo udejanil albanski razred, kjer se učijo snov v albanščini - mislim da gradbinci. Takšno upogibanje je pa za moje pojme nedopustno. Vseeno mi je, kako posamezniki komunicirajo v svojih krogih, lahko tudi binarno zaradi mene, vendar v javnih/državnih institicijah se mora uveljavljati uradni jezik, za katerega smo se borili par stoletij, pa pika.
-Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

Reycis je izjavil:

Vsi ti tujci in multikulti so tu (pa tudi drugje na zahodu) zaradi potreb kapitala. Če nebi bilo uvoza bi mi že nekaj desetletij imeli japonski scenarij. Kot sem že v temo o inflaciji zapisal: cel naš družben sistem je en velik ponzi. In to ne samo ekonomski ponzi ampak tudi populacijski ponzi (in še drugi). Večina ljudi se sploh ne zaveda brutalnih implikacij zero growth sistema*, ki ga poskušajo uvesti. Tržno gospodarstvo v zero growth sistemu ne deluje, ogromno samoumevnih svoboščin, ki jih imamo tudi odpadejo. Človeški resoursi (aka. delavci) bodo v velikem pomanjkanju in njihova alokacija bo izjemnega strateškega pomena. Skoraj gotovo ne bo prepuščena "prostemu trgu".

*sistem dejansko ni ničelna rast ampak zelo počasna rast, ki temelji izključno na tehnološkem napredku.

Ne zaradi potreb kapitala, zaradi potreb konzumentov. Pa pojdi ti za zidarja, teci, teci... aja bos raje vodovodar? Smetar?

Brez kapitala zlahka prezivimo, brez smetarjev pa tezko. Se bos jutri prekvalificiral? Ne bos mar ne.

Verjamem, da bi rad imel gnijoce odpadke na cestah, da se bos pocutil kot doma, ampak vecina pac niso cigani in tega nocejo. Tako da stfu.

Zgodovina sprememb…

p0f je izjavil:

Ne zaradi potreb kapitala, zaradi potreb konzumentov. Pa pojdi ti za zidarja, teci, teci... aja bos raje vodovodar? Smetar?

Brez kapitala zlahka prezivimo, brez smetarjev pa tezko. Se bos jutri prekvalificiral? Ne bos mar ne. Tako da stfu.

Ne bi jz vodovodarja dol tiščal ... Trenutno računajo bolj kot zlatarji.
-Albert Einstein

dope1337 je izjavil:

p0f je izjavil:

Brez kapitala zlahka prezivimo, brez smetarjev pa tezko. Se bos jutri prekvalificiral? Ne bos mar ne. Tako da stfu.

Ne bi jz vodovodarja dol tiščal ... Trenutno računajo bolj kot zlatarji.

Seveda, ker jih ni. Pa tudi fucking nacisti ne bodo sli za njih "za narodov blagor", jih pa nujno rabimo. Ker zdaj LAHKO racunajo kot zlatarji.

Ergo, jih je treba uvoziti, ne zaradi kapitala ampak zaradi tega, ker so se slovenceljni odvadili hoditi do vodnjakov z cebrom na glavi.

Kaj, bi radi sedanje udobje ali ceber na betico?

In enako je na celotni delovni sferi, milenijske+ pizde nocejo delati nic. Vsi bi bili pa bogati. Ergo, rabimo tujce.

Ker brez milenijskih+ razvajenih pizdunov druzba/drzava ne bo propadla, brez vodovodarjev/smetarjev/... pa bo.

Zgodovina sprememb…

Jz iz poslovnih razlogov upam, da bo čimdlje tako.

Veš kaj je drugače problem teh obrtniških del, da mora and uvožena delovna sila OBVLADATI slovenski jezik, zato da lahko komunicira s stranko. Lahko je zelo spreten, ampak v kolikor ni komunikacija na nivoju, bo večno hlapec.
-Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

dope1337 je izjavil:

Verjamem, ampak to skodi celotni druzbi, preko nje pa nazaj tebi. Tako, da vprasanje, ce se ti res splaca iz poslovnih razlogov, zelo verjetno ne, ampak pac gledas samo "na prvo zogo".

Ti dam primer, ko bos odrl vse po vrsti in jih spravil na beraski kant, bojo ljudje potrebovali hrano. In kdo mislis, bo dobil prve vile v hrbet. Me zanima ali se ti bojo poslovni razlogi se vedno zdeli tako ugodni. Ze videno v preteklosti...

Zgodovina sprememb…

Obrtnik ziher ne bo prvi v vrsti za vile v hrbet, je se dosti drugih pijavk prej.
-Albert Einstein

dope1337 je izjavil:

Veš kaj je drugače problem teh obrtniških del, da mora and uvožena delovna sila OBVLADATI slovenski jezik, zato da lahko komunicira s stranko. Lahko je zelo spreten, ampak v kolikor ni komunikacija na nivoju, bo večno hlapec.

Ne rabijo. Vsi slovenci, ki niso nesposbni kreteni, nimajo probleme s srbo/bosansko/hrvascino. Ce so pac nesposobni, je to pac njihov problem.

(jeziki so si dovolj podobni, da smatram kogarkoli, ki se ni sposoben sporazumevat v njih + roke in noge, za nizkointeligencnega kretena - in to upraviceno)

Zgodovina sprememb…

To so tvoje predpostavke, realnost je pa drugačna.
-Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

dope1337 je izjavil:

To so tvoje predpoatavke, realnost je pa drugačna.

Ne. Realnost je idiokracija. Moje predpostavke pa so edino pravilne. Nisem jaz kriv, ce si ponosen predstavnik idokracije, kakor tudi tvoja celotna generacija (cast izjemam).

Zgodovina sprememb…

Katera pa je moja generacije, če te smem vprašati?
-Albert Einstein

dope1337 je izjavil:

Katera pa je moja generacije, če te smem vprašati?

2000, glede na tvoje razmisljanje, ceprav egoisticne sociopate se je dalo najti ze prej. Iz nekega razloga jih kujemo v zvezde namesto, da bi jih dali v zaprte oddelke.

Zgodovina sprememb…

Si se pa za kakšno desetljetje zmotil, kot o marsičem prej.
-Albert Einstein

dope1337 je izjavil:

Si se pa za kakšno desetljetje zmotil, kot o marsičem prej.

Ze znas pisat, tako da ne bo 2010. 1990 bi tudi ustrezalo najbolj gnili generaciji, ki je zajebala svet. Ergo, milenijci, produkt permisivne vzgoje in masovnega produciranja sociopatov in narcisov. Ja, soncek, vem, da ti mamica ni tako govorila, ampak bila je nesposobna in vzgojila je pokveko.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Kayzon ()

Se pravi, ljudje, ki so dandanes stari okoli 30 let, so zajebali celotni svet?
-Albert Einstein

dope1337 je izjavil:

Se pravi, ljudje, ki so dandanes stari okoli 30 let, so zajebali celotni svet?

Da.

Pred vami so bile uporniske subkulture, celo main stream (hippiji), ko je prisla vasa generacija, je samo na siroko razsirila ritnice in sprejela.

In po desetletjih posilstev s strani marketinga in kapitalizma, se je odlocila, da bo postala zaradi frustracij iz zrtve mucitelj in posilila vse kar leze in gre, ker se je upirati prenaporno.

In to je vasa cislana generacija. Posiljena od iztirjencev prejsnjih generacij, brez sposobnosti upora ali lastnih misli in pameti, perfekcionirala sadizem in sociopatstvo, ki ga zdaj zganja nad vsemi, psiho pa si flika z narcizmom.

In zdaj verjamete v vojno proti terorizmu, dobrohotnosti korporacij, ameriske "sanje" (sanje z razlogom), cudovitost kapitalizma,... ter v imenu vasih fantazij posiljujete naprej naslednje generacije.

Zgodovina sprememb…

p0f, pripravljen sem delat karkoli. Bil sem programer zdaj pa delam v enem teh "manj vrednih poklicev" kjer kraljuje uvožena delovna sila. V moji ekipi smo sicer slovenci (segregacija je nekaj povsem normalnega in tega se zavedajo tudi delodajalci) in sem kljub nižji plači veliko bolj zadovoljen. Še bolj pa bom zadovoljen ko bodo tujci odšli. Večina jih bo sama odšla, ostali bodo po moje verjetno odslovljeni. Stvari niti približno ne bodo več takšne kot so bile.

P.S. vsaka naslednja generacija priseljencev je bolj etno-centrična kot so bili njihovi starši. Balkanci smo obstali kot ločeni narodi kljub večkratnim poskusom amalgacije in tudi tokrat ne bo nič drugače.

Reycis je izjavil:

(segregacija je nekaj povsem normalnega in tega se zavedajo tudi delodajalci) in sem kljub nižji plači veliko bolj zadovoljen. Še bolj pa bom zadovoljen ko bodo tujci odšli. Večina jih bo sama odšla, ostali bodo po moje verjetno odslovljeni. Stvari niti približno ne bodo več takšne kot so bile.

Neumnost. Segregacija je prinesla razliko med Romi v Prekmurju in Romi na Dolenjskem.

Prvi so jih sprejeli in integrirali v druzbo. Drugi so jih getoizirali.

Rezultati so danes jasni kot na dlani in sranje z nacionalizmom jo samo poslabsuje.

Nujno rabimo nadomestiti nataliteto. Nemci so to pogruntali ze zdavnaj in so dobili za priseljnce kader, ki so ga potrebovali, od zdravnikov pa do zidarjev. Avstrija enako, vkljucno s slovenskimi programerji in slovenskimi zdravniki.

Slovenija je desetletja srala z nekim neumnim elitizmom in smo dobili olos od olosa, tiste, ki niso mogli nikamor vec. Namesto, da bi se potrudili dobiti kadre, ki jih nujno potrebujemo ker domacini tega nocejo delati ali pa so neusposobljeni in se potruditi, da bi jih zadrzali, smo dobili karkoli je ze padlo med nas in ni moglo pobegniti v Nemcijo. Se zidarji iz BiH, so v Sloveniji tista nesposobna delovna sila, ki je noces, ker so samo neki ubogi kmetje iz periferije, ki mislijo, da znajo vsaj zidati, usposobljen zidar je ze zdavnaj v .de.

Ergo, integragracija ftw.

Zgodovina sprememb…

poweroff je izjavil:

kuall je izjavil:

ti si ziher čefur. ti radi žalijo vsepovprek.

To si spet nekaj zamešal. Včeraj si trdil, da sem povprečnež. :))

A čefur ne more bit povprečnež? Tipkovnica dela hitreje kot glava, umiri se malo.

poweroff ::

Kuall, smešiš se.
sudo poweroff

Pred povprečneži?

p0f je izjavil:

Neumnost. Segregacija je prinesla razliko med Romi v Prekmurju in Romi na Dolenjskem.

Prvi so jih sprejeli in integrirali v druzbo. Drugi so jih getoizirali.

Rezultati so danes jasni kot na dlani in sranje z nacionalizmom jo samo poslabsuje.

Razlika med prekmurskimi in dolenskimi cigani je v temu, da so v prekmurju jih bolj zasuli z dnarjem (dem programs) na dolenjskem pa manj. In takoj ko zapreš pipico bodo postali popolnoma isti kot dolenjski.

p0f je izjavil:

Nujno rabimo nadomestiti nataliteto. Nemci so to pogruntali ze zdavnaj in so dobili za priseljnce kader, ki so ga potrebovali, od zdravnikov pa do zidarjev. Avstrija enako, vkljucno s slovenskimi programerji in slovenskimi zdravniki.

Ponzi rabi nove ane. Kot prvo novih ni več in tudi če bi bili je fizično nemogoče, da bi ta sistem vlekli v nedogled. Že od začetka je bilo. Ti delavci so tukaj z zelo specifičnim razlogom: da zahod obdrži globalno supremacijo kljub depopulaciji.

p0f je izjavil:

Ergo, integragracija ftw.

Nacionalizem je zdravilo za to bolezen. Kdor ga bo vzel bo preživel. Ostali pa... (t.j družba, ne posameznik)

Nacionalizem je zdravilo za to bolezen. Kdor ga bo vzel bo preživel. Ostali pa... (t.j družba, ne posameznik)

Problem tega nazi onalizma je da če vi ven vržete vse exyu, vam država v trenutku propade.
Dokler živiš v kleti in gledaš propagando ekstremne desnice je to pač edina rešitev.

To ne pomeni da sem jaz za uvoz iz drugih kontinentov.

Slovenija bi morala imeti pro slovansko,pro krščansko migracijo.
Tako se kasneje vsi lažje v drugi ali tretji generaciji vklopijo in nimaš ekstremov Švedske,Anglije ali Amerike!

dice7 ::

Scaramouche3 je izjavil:

Ne hvala, slovenija potrebuje ljudi, ki bodo ustvarjali dodano vrednost. Trenutna pro slovanskost in pro krscanskost te osebe odganja iz drzave. Glede bega mozganov smo ze prakticno na nivoju rusije

Scaramouche3 je izjavil:

Problem tega nazi onalizma je da če vi ven vržete vse exyu, vam država v trenutku propade.
Dokler živiš v kleti in gledaš propagando ekstremne desnice je to pač edina rešitev.

To ne pomeni da sem jaz za uvoz iz drugih kontinentov.

Tako se kasneje vsi lažje v drugi ali tretji generaciji vklopijo in nimaš ekstremov Švedske,Anglije ali Amerike!

A to pomen, da vržemo še sebe ven, ker smo tudi mi ex-YU? :D

Kako nam v trenutku propade država, ker se bo kar naenkrat sprostilo 60% javne uprave in 90% socialnih transferjev ?
Ja pa jaz sem za tak propad. Naj nam malo propade, saj se bomo s časom že postavili nazaj na noge. ;)

pandaemonium ::

Pogrešam jo...

A to pomen, da vržemo še sebe ven, ker smo tudi mi ex-YU? :D

Kako nam v trenutku propade država, ker se bo kar naenkrat sprostilo 60% javne uprave in 90% socialnih transferjev ?
Ja pa jaz sem za tak propad. Naj nam malo propade, saj se bomo s časom že postavili nazaj na noge. ;)

Ti si, tisti ki tako misli, ekonomisti pa vedo da se Slovenija nebi postavila gor in severnjaki sem ne bodo hodili delat za minimum!
Preden bi se ti postavil z tako slabo rodnostjo bi ti propadlo 50% firm!
Ne moreš delati novih firm brez ljudi in z nazi onalizmom!

Zgodovina sprememb…

enemon ::

pandaemonium je izjavil:

Pogrešam jo...

Slovenijo?

scipascapa ::

Višje plače slovenskemu narodu pa bo.

zavajon ::

Kdo pa naj da višje plače slovenskemu narodu?
1
2
3

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomanjkanje kadra v Sloveniji (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
43064556 (45836) sbawe64

Zakaj je Slovenija zadnja leta tako privlačna tujcem? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
525815 (4550) Freezy
»

Slovenija vabi delavce iz Filipinov (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18921715 (17588) PrihajaNodi

Politična kriza v Makedoniji (strani: 1 2 3 4 )

15327381 (23755) kuglvinkl
»

Slovenci množično zapuščajo domovino (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

35555244 (41886) OrkAA

Več podobnih tem