» »

Navijači ali huligani?

Navijači ali huligani?

guano ::

Novinarska konferenca NK Olimpija Ljubljana je bila znova nekaj posebnega. Spremljali so jo namreč tudi člani navijaške skupine Green Dragons, ki v zadnjih dneh odločno nasprotuje potezam novega vodstva Olimpije. Najzvestejši navijači zeleno-belih so novinarsko konferenco prekinili in na tej točki je dogajanje zapustil novi trener Albert Riera. Tako novinarji znova dobivamo samo sporočila Adama Deliusa o tem, da potrebujejo čas in mir.

Kaj si mislite o tem? Ali so to res tisti najzvestejši navijači ali samo huligani? V Sloveniji lahko sicer opazimo veliko rast huliganizma na športnih prireditvah.

https://twitter.com/Sport_Klub_Slo/stat...
  • zaklenilo: zee ()

starfotr ::

Kazen, zapor, doživljenjska prepoved udeleževanja na (športnih) dogodkih in smo hitro pospravili to nesnago od huliganov.

feryz ::

Jaz vidim normalno opremljene mladostnike, ki uporabljajo preventivo proti covid-19. Pohvalno.

FireSnake ::

starfotr je izjavil:

Kazen, zapor, doživljenjska prepoved udeleževanja na (športnih) dogodkih in smo hitro pospravili to nesnago od huliganov.

+ pendrek pod rebra non-stop na poti do pripora.
Neverjetno, kam smo prišli.
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Voss ::

Jaz tu ne vidim razlike med jezo zaposlenih v podjetju, ki stavkajo in kjer se lahko vname nasilje in v tem primeru, ko jezni navijači vdrejo na novinarsko konferenco, ker predsednik kluba že več mesecev ni izplačal plač igralcem, direktor kluba pa sodeluje z Osiješko mafijo.

Na računalniškem forumu, greš ti odpirat novico, kjer je govora o zadevah, o katerih 3/4 folka nima blage o osnovnem dogajanju, kaj šele o tem, kaj se dogaja v zakulisju.

guano je izjavil:

Kaj si mislite o tem? Ali so to res tisti najzvestejši navijači ali samo huligani? V Sloveniji lahko sicer opazimo veliko rast huliganizma na športnih prireditvah.

Aja? Primer? Pa kakšen statistično podkrepljen kazalec? Samo v Sloveniji?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Voss ()

starfotr ::

Glej, GD dela štalo kamorkoli pridejo. Tudi v mojem domačem kraju so naredili ogromno škode z grafiti ipd.

Tako, da zapret. Tudi klube lahko, ker to je eno samo pranje denarja v nogometu oz. športu na splošno.

Voss ::

starfotr je izjavil:

Glej, GD dela štalo kamorkoli pridejo. Tudi v mojem domačem kraju so naredili ogromno škode z grafiti ipd.

Tako, da zapret. Tudi klube lahko, ker to je eno samo pranje denarja v nogometu oz. športu na splošno.

Uff noro kakšni argumenti. To si jih sam pogruntal ali si imel še pomoč kakšnega FireSnake? Saj tvoj vpis in vzdevek se kar ujemata :)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kje naj parkiram Olimpija-Maribor? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
598386 (7459) MisterR
»

Egipt : Nogomet ali vojna

131896 (1446) marijancek
»

Viole krstile Stožice (strani: 1 2 )

8115829 (13851) Hardstyle
»

Naš fuzbal (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )