Forum » Zvok in slika » Eon na xiaomi smart box in total tv
Eon na xiaomi smart box in total tv
daver ::
Pozdravljeni.
Imamo total tv, kjer lahko uporabljamo tudi eon na eni napravi. (naknadno povedano na računalniku, telefonu ali tablici)
Kupil sem xiaomi smart box (android) v upanju, da bo delal eon, vendar mi izpiše kodo, ki pa je v moj telemach ne morem vpisati...
Skratka...
Ali je kakršnakoli rešitev, da bi bil možen ogled eona na tv, preko smartboxa, če si naročnik total tvja? 🤔
Za kakršnokoli pomoč se vam lepo zahvaljujem in želim lepe praznike...
Imamo total tv, kjer lahko uporabljamo tudi eon na eni napravi. (naknadno povedano na računalniku, telefonu ali tablici)
Kupil sem xiaomi smart box (android) v upanju, da bo delal eon, vendar mi izpiše kodo, ki pa je v moj telemach ne morem vpisati...
Skratka...
Ali je kakršnakoli rešitev, da bi bil možen ogled eona na tv, preko smartboxa, če si naročnik total tvja? 🤔
Za kakršnokoli pomoč se vam lepo zahvaljujem in želim lepe praznike...
www.jkvihar.com
bauci ::
Ce se prav spomnim moraš naložiti aplikacijo za mobilne naprave in ne aplikacijo za Smart TV kar si ti naredil. Aplikacija za mobilne naprave ne zahteva nobenega vpisa številčne kode.
V-i-p ::
bauci: ne vem če bo držalo, prvi link za Xiaomi smart box vrne, da ima: Operacijski sistem Android TV 8.1
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
hojnikb ::
ce mas androidtv, potem mors instalirat androitv verzijo appa k jo ma telemach (1 naprava). Workaround je da sideloadas mobilno verzijo, sam more bit ta "EON_v1.8.120_moded_to_1.8.140v567.apk"
#brezpodpisa
Big_Al ::
Tu malo preglej če najdeš odgovor.
https://slo-tech.com/forum/t752026/p739...
"Imamo total tv, kjer lahko uporabljamo tudi eon na eni napravi. "
Kateri EON lahko uporabljate? "Navaden" android za telefone in tablice, ali verzijo za AndroidTV
https://slo-tech.com/forum/t752026/p739...
"Imamo total tv, kjer lahko uporabljamo tudi eon na eni napravi. "
Kateri EON lahko uporabljate? "Navaden" android za telefone in tablice, ali verzijo za AndroidTV
bauci ::
Sem imel podobno situacijo. Total tv in dodatno brezplačno na mobilnih napravah. Na telefonu in tablici je delalo bp.
Potem sem pa kupil en android box (se ne spomnim firme) in na njega sem instaliral aplikacijo EON za mobilne naprave in je delovalo. Malo nerodno je bilo upravljanje, ker je aplikacija namenjena zaslonom na dotik. Rabiš air miško/daljinec.
Aplikacija za Android TV pa zahteva registracijo na Telemach strani, ki jo pa seveda ne moreš opraviti, ker pri Total tv nimaš možnosti dodatne TV aplikacije.
Napisal po spominu (sedaj imam optiko) in malo po domače.
Potem sem pa kupil en android box (se ne spomnim firme) in na njega sem instaliral aplikacijo EON za mobilne naprave in je delovalo. Malo nerodno je bilo upravljanje, ker je aplikacija namenjena zaslonom na dotik. Rabiš air miško/daljinec.
Aplikacija za Android TV pa zahteva registracijo na Telemach strani, ki jo pa seveda ne moreš opraviti, ker pri Total tv nimaš možnosti dodatne TV aplikacije.
Napisal po spominu (sedaj imam optiko) in malo po domače.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bauci ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 148250 (1607) | Oldi |
» | Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 53911 (5665) | Ulixes |
» | Nov tv v povezavi z T2 in EonOddelek: Zvok in slika | 2799 (2500) | Daniel |
» | Total TV, EON in android TV Sony XF9005Oddelek: Zvok in slika | 1338 (1244) | hodu63 |