» »

Total TV, EON in android TV Sony XF9005

Total TV, EON in android TV Sony XF9005

bauci ::

Imam Total TV na dveh tv in sedaj sem kupil še dodatni tv Sony xf9005 Android. Naložil sem aplikacijo Eon, ki ob zagonu napiše registracijsko kodo vendar se na internetni strani MojTelemach ne morem registrirati, ker za uporabnike Total TV ni predvidena uporaba EONa na smart tv ampak samo na telefonih in tablicah. Po pogovoru v enem od Telemach centru so mi povedli, da na nekaterih televizorjih z Android sistemom aplikacija EON deluje na nekaterih pa ne ampak, da se da to zrihtati. Seveda mi niso povedali kako zato sedaj sprašujem tukaj kako bi lahko gledal EON na mojem tv. Za vsako pomoč se vam že vnaprej lepo zahvaljujem.

Matek ::

Ugibam, da so ti hoteli povedati, da na nekaterih Android televizorjih ljudje iz določenih razlogov ne vidijo aplikacije oz. so prisiljeni dobiti od nekje .apk in ga namestiti na roke.

Ti očitno aplikacijo imaš in ti deluje, zataknilo se je pa pri procesu avtorizacije naprave, kar boš verjetno težko zaobšel, glede na to, da ti v tvojem paketu ne "pripada" gledanje na TVju.

Improvizirana rešitev je chromecastanje z mobilne naprave.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

bauci ::

Ja sej to s Chromecast se mi je kar zdelo, da bo to edina moznost. Ne bi rad še ene škatle od Total tv in dodatnih 8€ na mesec.

Scorpy84 ::

Na telefon si presnemi eon, in tudi apk extractor, nato prek extractor naredi instal aplikacijo, presnemi na racunalnik ali s telefona na usb kljuc, ce ne pa z racunalnika, pa si instaliraj to aplikacijo na tv in upaj da bo hotelo delati.

bauci ::

Hvala za nasvet. Upam, da bom znal narediti kar si predlagal.

hodu63 ::

Vedi, da tudi če ti uspe naložiti EON apk za telefone/tablice uporabniška izkušnje ne bo kaj prida. Telefoni in tabice imajo touch screen, preko katerega upravljaš z aplikacijo, tv pa ga seveda nima. Torej s tv daljincem ne boš mogel upravljati z Eon aplikacijo npr. prestavljati programov temveč boš za to moral uporabiti miško priklopljeno na tv.

l.p.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Eon Telemach in Android box (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Zvok in slika
15452830 (4584) Ulixes
»

Smart TV in aplikacija EON (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
341145744 (17535) zitrus
»

NVIDIA Shield (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Konzole
828151849 (16178) ruski76
»

Eon, Tvin, Neo in Smart TV

Oddelek: Zvok in slika
64132 (3997) bauci

Več podobnih tem