Forum » Loža » GLS nesposobni - nasvet prosim
GLS nesposobni - nasvet prosim
kura55 ::
Lep pozdrav.
Punci so prejšno sredo hoteli dostaviti GLS Paket od Zare in kljub temu da sva bila oba doma cel dan nihče ni pozvonil. Isti dan v sredo zvečer ker paketa ni bilo, je punca pisala email in vprašala kje je paket. Ker je na spletu pisalo da naju baje ni doma in sploh ni pozvonil?? V sredo zvečer je pisalo da je v depoju paket preko trackinga. V četrtek pa dobi ob 8. uri zjutraj sporočilo da čaka paket v paketomatu. Ob 2. popoldan v četrtek je GLS odgovoril da je paket v skladišču in da bo dostavljen v petek. Ker je bila punca v četrtek v službi in zjutraj videla da je baje paket v paketomatu, je šla po službi po paket in odprla paketomat notri pa paketa ni bilo? Sedaj pa nihče tam ne ve kje je paket. Kaj še storiti?
Hvala in lep dan vsem.
Punci so prejšno sredo hoteli dostaviti GLS Paket od Zare in kljub temu da sva bila oba doma cel dan nihče ni pozvonil. Isti dan v sredo zvečer ker paketa ni bilo, je punca pisala email in vprašala kje je paket. Ker je na spletu pisalo da naju baje ni doma in sploh ni pozvonil?? V sredo zvečer je pisalo da je v depoju paket preko trackinga. V četrtek pa dobi ob 8. uri zjutraj sporočilo da čaka paket v paketomatu. Ob 2. popoldan v četrtek je GLS odgovoril da je paket v skladišču in da bo dostavljen v petek. Ker je bila punca v četrtek v službi in zjutraj videla da je baje paket v paketomatu, je šla po službi po paket in odprla paketomat notri pa paketa ni bilo? Sedaj pa nihče tam ne ve kje je paket. Kaj še storiti?
Hvala in lep dan vsem.
Voss ::
Napake se dogajajo, sploh ob takšnem porastu pošiljk. Pokliči na GLS in zahtevaj pojasnila, preko slo-techa ne boš ničesar rešil.
feryz ::
Tudi meni so že ukradli paket, nekih 150 evrov vrednosti.
DPD trdi da so ga oddali, podpisnik naj bi bil neki Janez. V bližnji in daljnji okolici ne pozna nihče od nas nobenega Janeza.
DPD-ju se jebe, za njih je zadeva prevzeta in zaključena.
Tako sem naročil novo pošiljko in še enkrat plačal. In prosil, naj mi pošljejo prek Pošte Slovenije. Vseeno malo bolj ziher.
DPD trdi da so ga oddali, podpisnik naj bi bil neki Janez. V bližnji in daljnji okolici ne pozna nihče od nas nobenega Janeza.
DPD-ju se jebe, za njih je zadeva prevzeta in zaključena.
Tako sem naročil novo pošiljko in še enkrat plačal. In prosil, naj mi pošljejo prek Pošte Slovenije. Vseeno malo bolj ziher.
blackmumba ::
GLS tudi meni ne velikokrat ne dostavi do doma, kljub temu, da sem plačal poštnino.
Primer: nazadnje sem dobil sporočilo, da me paket čaka na paketomatu in da imam 4 dni časa za prevzem. Tisti dan sem bil ves dan doma, poleg vsega sem pa še 3x poskusil poklicati kurirja na telefonsko številko iz SMS-a. Zvonilo je v prazno.
Ni mi preostalo drugega kot da se odpeljem z avtom 10 kilometrov do paketomata. Kljub temu, da sem plačal poštnino.
KATASTROFA GLS!!!! Izogibal se jih bom v velikem krogu.
Primer: nazadnje sem dobil sporočilo, da me paket čaka na paketomatu in da imam 4 dni časa za prevzem. Tisti dan sem bil ves dan doma, poleg vsega sem pa še 3x poskusil poklicati kurirja na telefonsko številko iz SMS-a. Zvonilo je v prazno.
Ni mi preostalo drugega kot da se odpeljem z avtom 10 kilometrov do paketomata. Kljub temu, da sem plačal poštnino.
KATASTROFA GLS!!!! Izogibal se jih bom v velikem krogu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: blackmumba ()
buhprasc ::
Še moja izkušnja.
Čakam paket, delam od doma. SMS zjutraj pravi dostavljeno bo do 15h. No ob 15h dobim sms o paketomatu itd...
Ker je bil gsm zraven pokličem možaka in ga nap... da kaj se gre. Ni zvonil, ni poklical ama nič.
Pa model v sosednjem jeziku razlaga da je glih pr paketomatu da ga bo ven vzel in pripeljal.
Ga je res kar pred vhod odvrgu in zbežal, še gledal je če ga vidim. Po moje imajo kot uni od amazona,
kavomat v kombiju pa posteljo ;) ali pa enostavno preveč dela. GLS je pa najslabši od vseh preverjeno tudi
na šihtu kjer dobivam pakete.
Čakam paket, delam od doma. SMS zjutraj pravi dostavljeno bo do 15h. No ob 15h dobim sms o paketomatu itd...
Ker je bil gsm zraven pokličem možaka in ga nap... da kaj se gre. Ni zvonil, ni poklical ama nič.
Pa model v sosednjem jeziku razlaga da je glih pr paketomatu da ga bo ven vzel in pripeljal.
Ga je res kar pred vhod odvrgu in zbežal, še gledal je če ga vidim. Po moje imajo kot uni od amazona,
kavomat v kombiju pa posteljo ;) ali pa enostavno preveč dela. GLS je pa najslabši od vseh preverjeno tudi
na šihtu kjer dobivam pakete.
bambam20 ::
Mene je podobno zajebal kurir pri DPD-ju. Sem ga klical naslednji dan in mu rekel, da naj paket pelje nazaj od kje je prišel, ker mene ne bodo zajebaval.
Od sedaj naprej gledam, da je dostava preko Pošte Slovenija. Edini normalni.
Od sedaj naprej gledam, da je dostava preko Pošte Slovenija. Edini normalni.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
chucki ::
Slabi delovni pogoji in obremenjenost. Bodo prisli casi, ko se to ne bo noben delal vec. Kader se menjava dnevno. Vem da imajo tudi do 200 paketov na dan... Kako bos to zvozil? Nemogoce...
AMD Ryzen 5 5600/NZXT Kraken X62/Asus ROG Crosshair VI hero/DDR4 32gb/1TB SSD
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Gigabyte RTX 3060 Ti /SB Z/NZXT H440 case/ Asus ROG PG248Q
Samsung Q7FN65 + ASUS TUF A17 with RTX 3070 Ti
Se je našel ravnokar po 100 klicih. Sreča verjetno. Drugače pa ne vzamem več kdaj pri njih. Vem pa da so delovni pogoji zelo slabi in si ne bi želel tega delati. Naj dvignejo plače in to močno. Hvala vsem.
jabe ::
V trgovini prosiš za drugega kurirja. Če ne gre, kupiš drugje. To je edina rešitev, ki je delovala pri meni.
bimr ::
Nekaj takega kot v prvem postu se je tudi meni zgodilo, to je itak GLS standard že vsaj 10 let.
Jaz pri nas ne plačujem nič vnaprej. Če imam kakšne probleme z dostavno službo, pač ne vzamem. Podjetja od katerih kupiš so na precej boljši ravni in ponavadi BP pošljejo še enkrat s Pošto Slovenije.
Jaz pri nas ne plačujem nič vnaprej. Če imam kakšne probleme z dostavno službo, pač ne vzamem. Podjetja od katerih kupiš so na precej boljši ravni in ponavadi BP pošljejo še enkrat s Pošto Slovenije.
Groot ::
Dejanska izkušnja je pri vseh dostavnih službah povsem odvisna od dostavljalca, ki pokriva tvoj kraj. Sam imam v LJ zaenkrat dobre izkušnje z GLS in DPD (vedno se da dogovorit kje točno naj paket pusti in tudi vedno kličejo). Na drugi strani pa naravnost katastrofalne izkušnje s Pošto Slovenije (ne zvonijo sploh, nastaviš v paketomat in ti vrže na povsem xy pošto kjer seveda čakaš kot budala, itd.).
Ja pri meni je problem ker vedno plačujem preko Paypala. Bom v prihodnosti dobro razmislil kako in kaj. Za kake drage pakete sigurno ne bi reskiral več pošt. Preveč rizik sploh v prazničnih časih. Jager imam katastrofa dostavo na dom. V paket namečejo vse stvari eno čez drugo. Nič ne zavijejo stekla. Mleko na poden. Moka na vrh. Ne vem kdo to pakira. Smokiji razsuti, Čips poknjen. Ne vem no. Plus dostava do 5 dni. Ne vzamem kdaj več pri Jagru. Pošta Slovenije v njihovem primeru ni kaj kriva. Pakete pa tako vsi mečejo.
karafeka ::
kura55
Na GLS bi morali imeti informacije kaj se je s paketom dogajalo. Teži jim dokler ga ne najdejo, ali pa povejo kje je, glede na sledljivost. EDIT: Eh pozab, sem šele zdaj videl, da se ga je našlo :).
Sicer ne naročujem pogosto, ampak sem nazadnje imel z GLS 2x pozitivne izkušnje.
Dostavljalec je paket pripeljal po planu, ampak ker sem sumil, da v paketu ni bilo točno tisto kar sem naročil (avtomobilski del), sva se zmenila, da lahko paket odprem, in ga je potem brez problema vzel nazaj, ko se je izkazalo, da del res ni po specifikacijah (pa je bilo naročeno s plačilom po povzetju in seveda nisem plačal, sem se pa glede tega vnaprej dogovoril s prodajalcem ).
Drugič sem nekaj vračal v nemčijo. Prav tako je prišel na dom in prevzel paket, ki je bil potem brez problema normalno hitro dostavljen oz. vrnjen (pa so bili prazniki vmes).
Na GLS bi morali imeti informacije kaj se je s paketom dogajalo. Teži jim dokler ga ne najdejo, ali pa povejo kje je, glede na sledljivost. EDIT: Eh pozab, sem šele zdaj videl, da se ga je našlo :).
Sicer ne naročujem pogosto, ampak sem nazadnje imel z GLS 2x pozitivne izkušnje.
Dostavljalec je paket pripeljal po planu, ampak ker sem sumil, da v paketu ni bilo točno tisto kar sem naročil (avtomobilski del), sva se zmenila, da lahko paket odprem, in ga je potem brez problema vzel nazaj, ko se je izkazalo, da del res ni po specifikacijah (pa je bilo naročeno s plačilom po povzetju in seveda nisem plačal, sem se pa glede tega vnaprej dogovoril s prodajalcem ).
Drugič sem nekaj vračal v nemčijo. Prav tako je prišel na dom in prevzel paket, ki je bil potem brez problema normalno hitro dostavljen oz. vrnjen (pa so bili prazniki vmes).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: karafeka ()
No fora je taka da že dva dni govorijo da je paket se našel in da bo tisti dan prišel. Pa paketa ni in ni. :)
mertseger ::
Jaz imam tudi slabe iskušnje predvsem z DPD že nekajkrat se je zgodilo da jih čakaš doma pa se očitno samo mimo hiše pripelje in potm dobiš pol ure kasneje sporočilo da pošilke ni bilo mogoče prevzeti ker ni nilo nikogar. Tako da sedaj dam vedno prevzem na petrolu ker tam ne morejo narediti izgovora da nekoga ni nilo ali pa da pošiljke niso predali.
svecka ::
če imate možnost, dajte vedno da se odda pošiljka na vam najbljižji petrol ali omv. To je najbolj ziher.
Daniel ::
Pri nas še nobenih težav, najbrž zato, ker je na Petrolu 2 km stran prevzemno mesto in imajo vsi dostavljalci redno pot mimo, pa potem brez težav pripelje na dom. Na pošti mi včasih paket poštar podpiše in ga potem dostavi naslednji dan, tracking se torej zaključi že dan prej kot pride paket, če tisti dan nima prostora na mopedu, tiste, ki sproti dostavi, pa tudi sam podpiše, smo le na deželi in točno vemo kako in kaj, je pa res, da to samo en starejši poštar. Meni pa tudi ustreza, da mi ni treba vsega podpisovat.
gruntfürmich ::
pa jebe se jim za te vaše pakete. itq so preobremenjeni, in jim je lažje nametat pakete v paketomat.
enkrat sem šel do kombija z njim po paket, in ko je mojega iskal je kar hodil po drugih paketih... sreča da ne po mojem...
enkrat sem šel do kombija z njim po paket, in ko je mojega iskal je kar hodil po drugih paketih... sreča da ne po mojem...
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Ales ::
gruntfürmich je izjavil:
pa jebe se jim za te vaše pakete. itq so preobremenjeni, in jim je lažje nametat pakete v paketomat.
Po tvojem je hodil cel dan do takrat...
Jaz bi itak uzakonil paketomate. V vsako selo enega, pa ne bo več problemov.
Zunaj ljudje niti kupijo več ne stvari, če ni na voljo prevzem v paketomatu.
Kaj za vraga pošta čaka? Na pošto niti po paket ne smeš več, torej bi bilo to več kot logično.
Kaj za vraga pošta čaka? Na pošto niti po paket ne smeš več, torej bi bilo to več kot logično.
starfotr ::
Pošta je bila včasih v vsakem selu. Sedaj so pogodbene pošte in paketomati. In ogromno dostavnih služb.
Sicer pa rešitev za vse te pakete, ki si jih ne morete ali nočete naročit v službo ali na kak drug naslov:
Sicer pa rešitev za vse te pakete, ki si jih ne morete ali nočete naročit v službo ali na kak drug naslov:
bambam20 ::
Ti ja, ker ti je država dala neki papir, jaz pa ne smem. Tale mamo.
Enakopravnost si lahko za klobuk zatlačimo.
Enakopravnost si lahko za klobuk zatlačimo.
MIHAc27 ::
Vem, da je ponavadi 1€ dražje, če naročiš plačilo ob prevzemu, ampak ta 1€ jaz vzamem kot zavarovanje.. pač če ne pride ne plačam nič in z tem nič ne izgubim.
Problem je itak, samo če te ni doma takrat.
Paketomati so meni kar luštna zadeva. Vsaj zaenkrat ok izkušnja (samo ok zato, ker prvič ni delal. Paketa ni šlo prevzet. Naslednji dan je izpljunil brez težav)
Problem je itak, samo če te ni doma takrat.
Paketomati so meni kar luštna zadeva. Vsaj zaenkrat ok izkušnja (samo ok zato, ker prvič ni delal. Paketa ni šlo prevzet. Naslednji dan je izpljunil brez težav)
ginekk ::
Jaz bi itak uzakonil paketomate. V vsako selo enega, pa ne bo več problemov.
Vse ne gre v tiste prostore. Nazadnje sem tako naročil paket motornega olja in še par tekočin, z dostavo v paketomat. Nazadnje so paket pustili na črpalki zraven paketomata, zaradi tega ker ni šel v paketomat. Vse lepo in prav, samo obvestili me niso nič, status je bil "dostavljen" jaz pa nisem dobil nobenih podatkov za dvig. Sem moral klicat in vprašat, kje točno je paket.
Kvinta ::
Zadnje čase dokaj pogosto se zgodi ,da ne prpeljejo ampak sms pošljejo ,da me čaka v paketomatu ker se jim pač ne ljubi al kaj ne vem ... v paketomat ne grem iskat ker je par kilometrov vstran pokličem trgovca naj mi uredi dostavo na dom pol z kislim obrazom pripeljejo ... se jim zadne cajte izogibam mam raje pošto.
A.C.A.B
LeXani ::
GLS je še najslabši od teh, mene je enkrat en mulc hotu nategnt pri vračilu gotovine, skoz neki mučkajo.
Pošta Slovenija, dvakrat naročil velik paket v razmaku enega leta, enkrat sušilni in drugič pralnega za starše. Vsakič prišel tip z povezano roko, da pa on nemore dvigovat pa nosit, na srečo nisem tolk zamaknjen da bi mu pomagal. Ga je pol en drug pripeljal. DPD zaenkrat brez težav.
Pošta Slovenija, dvakrat naročil velik paket v razmaku enega leta, enkrat sušilni in drugič pralnega za starše. Vsakič prišel tip z povezano roko, da pa on nemore dvigovat pa nosit, na srečo nisem tolk zamaknjen da bi mu pomagal. Ga je pol en drug pripeljal. DPD zaenkrat brez težav.
Čas prve prijave 04.11.2005
delavec44 ::
No jaz pa dostavljalcu vsakič pomagam nesti, če on sam ne more. Zgleda sem zamaknjen za nekatere, sem mislil da sem samo človeški.
val46 ::
Uf kakšne mate eni...Nisi tolk zamaknjen, da mu bi pomagal TVOJ pralni ali sušilni stroj dat ven iz kombija??? Upam, da ti je tisti naslednji, ki ti ga je drug dan pripeljal, vrgel na dvorišče oz parking, če živiš v bloku in odpeljal stran. Eni ste res prepotentni in samovšečni. Le zakaj bi, če si plačal za dostavo na dom a ne? Najboljše da ti ga bi poštar še zmontiral, pa naredil enourni seminar, kako se ga pravilno uporablja nato!
lukap7 ::
Moja nedavna izkušnja z GLS...
Naročil pakket pri Medexu, v naslednjih nekaj dneh sem dobil SMS, da bo paket dostavljen med 11. in 15. uro. Ker delam od doma, sem čakal, da kurir pozvoni ali pokliče ampak ni blo nič od tega. Okoli 18ih dobim SMS, da je kurir poskušal dostaviti paket na naslov in da mu je bilo rečeno, da naj ga pusti na paketomatu...nevem od kje je dobil to informacijo, ampak od mene sigurno ne, glede na to da sem ga čakal doma in nisem dobil nobenega obvestila.
Uglavnem zahteval sem ponovno dostavo in ker "ne morejo zagoviti", da bojo paket lahko ponovno dostavili, čeprav je zaj* njihov len kurir, ga na koncu nisem dobil in je šel nazaj v Medex. Dobil sem denar nazaj in nobenih težav ni bilo s strani Medexa so pa rekli, da se jim v zadnjih časih to kar dogaja in da bojo napisali še eno pritožbo na GLS.
Zdej se probam čim bolj izognit GLS-u, ker so nesposobni. Vrjamem da je gužva in prenatrpanost, ampak na koncu pa stranke potegnemo "ta kratko"...
Naročil pakket pri Medexu, v naslednjih nekaj dneh sem dobil SMS, da bo paket dostavljen med 11. in 15. uro. Ker delam od doma, sem čakal, da kurir pozvoni ali pokliče ampak ni blo nič od tega. Okoli 18ih dobim SMS, da je kurir poskušal dostaviti paket na naslov in da mu je bilo rečeno, da naj ga pusti na paketomatu...nevem od kje je dobil to informacijo, ampak od mene sigurno ne, glede na to da sem ga čakal doma in nisem dobil nobenega obvestila.
Uglavnem zahteval sem ponovno dostavo in ker "ne morejo zagoviti", da bojo paket lahko ponovno dostavili, čeprav je zaj* njihov len kurir, ga na koncu nisem dobil in je šel nazaj v Medex. Dobil sem denar nazaj in nobenih težav ni bilo s strani Medexa so pa rekli, da se jim v zadnjih časih to kar dogaja in da bojo napisali še eno pritožbo na GLS.
Zdej se probam čim bolj izognit GLS-u, ker so nesposobni. Vrjamem da je gužva in prenatrpanost, ampak na koncu pa stranke potegnemo "ta kratko"...
Vanquish ::
jaz lahko recem, da imam pozitivne izkusnje z GLS, verjetno je tudi odvisno kje zivis.
Najbolj negativne izkusnje imam z UPS.
Najbolj negativne izkusnje imam z UPS.
LeXani ::
No jaz pa dostavljalcu vsakič pomagam nesti, če on sam ne more. Zgleda sem zamaknjen za nekatere, sem mislil da sem samo človeški.
Tud sam rad pomagam, ampak če simulira bolnika z nahitro povito roko je pa druga, sploh če ti dostavi 100m od hiše, ker se mu ni dalo porikvercat kamiončka. Uglavnem premalo kontrole nad dostavljalci! Vsaj kak povraten SMS za oceno al pa kaj takega.
Čas prve prijave 04.11.2005
6bt9hmDwY ::
Amaterji (vsaj dostavni), če si niti nekega rudla ne omislijo, pri nas sicer ni 100m zha rikvercat, mogoče kakšne 10m, ampak vedno prinesem 'čaj' (brezalkoholno pivo) zraven, naredi precejšnje premike, mogoče še kakšno spregovoriš z dostavljalcem. Investicija pač v odnose, ki se navadno povrne.
ginekk ::
Uf kakšne mate eni...Nisi tolk zamaknjen, da mu bi pomagal TVOJ pralni ali sušilni stroj dat ven iz kombija??? Upam, da ti je tisti naslednji, ki ti ga je drug dan pripeljal, vrgel na dvorišče oz parking, če živiš v bloku in odpeljal stran. Eni ste res prepotentni in samovšečni. Le zakaj bi, če si plačal za dostavo na dom a ne? Najboljše da ti ga bi poštar še zmontiral, pa naredil enourni seminar, kako se ga pravilno uporablja nato!
Vnos aparata v stanovanje se itak plača posebej (dodatno). Sem že večkrat plačal ravno zaradi tega, ker se bodisi meni ni ljubilo, bodisi ni bilo nikogar primernega doma za nošnjo. In če ne bilo opcije za plačat sem lepo prosil in plačal (študenta) s kešem na licu mesta, če je bil pripravljen to narest.
Sem pa že pomagal reševat GLS kombi iz zameta, se mi je smilil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: ginekk ()
bizgech ::
Meni naj bi včeraj GLS dostavil nek paket, vendar me ni bilo doma. Kurir mi je telefoniral in predlagal, da paket pusti v bližnjem Petrolu.
S predlogom sem se strinjal in 3 minute za klicem, dobim še SMS s številko paketa in naslovom Petrola, kjer paket lahko prevzamem.
Danes skočim na Petrol po paket, povem ime, priimek, številko paketa (tudi pokažem SMS). Dvakrat so šli gledat in vsakokrat rekli, da paketa pri njih ni.
Na spletni strani GLS sem preveril stanje paketa in kaže, da je ta res bil oddan v paketno trgovino - torej v Petrol.
Zdaj ne vem, kdo je tukaj nor ali nesposoben. Ali je bil paket oddan čisto drugam ali pa so ga na Petrolu izgubili/založili.
S predlogom sem se strinjal in 3 minute za klicem, dobim še SMS s številko paketa in naslovom Petrola, kjer paket lahko prevzamem.
Danes skočim na Petrol po paket, povem ime, priimek, številko paketa (tudi pokažem SMS). Dvakrat so šli gledat in vsakokrat rekli, da paketa pri njih ni.
Na spletni strani GLS sem preveril stanje paketa in kaže, da je ta res bil oddan v paketno trgovino - torej v Petrol.
Zdaj ne vem, kdo je tukaj nor ali nesposoben. Ali je bil paket oddan čisto drugam ali pa so ga na Petrolu izgubili/založili.
Najboljše da pokličeš tega kurirja, k te je včeraj klical, pa se pri njem pozanimaj. Včasih imajo na petrolu resnično en kup paketov in ga delavec tam ne najde. Morda je padel kam za kako stojalo, morda se mu pa sam ne da iskat. Zmeni se(če je mogoče), kdaj bo tisti kurir danes spet na petrolu, pa pejdi tja takrat ko bo tam in naj on pogleda/poišče.
Hangman ::
Meni naj bi včeraj GLS dostavil nek paket, vendar me ni bilo doma. Kurir mi je telefoniral in predlagal, da paket pusti v bližnjem Petrolu.
Take stvari se na Petrolu konstantno dogajajo.
Tudi meni so že rekli, da paketa ni, kasneje pa se je izkazalo, da je vendarle bil pri njih.
Ali pa je bila pošiljka zapakirana v več paketov in kakšnega nisem prejel oz. sem se moral ukvarjati z iskanjem paketa.
Take stvari se na Pošti ne dogajajo. Če se logistika (puščanje na Petrolu oz. kjerkoli drugje) ne obnese, bi lahko razmislili o odprtju lastnih GLS poslovalnic.
Goran's Blog ::
Mene so med korono zgubili paket. V Dechatlonu naročil izdelek, plačal v naprej.
Paketa ni bilo, vprašam na GLS kjer je. Gledali po skladišču in naj ga iz Dechatlona sploh ne bi poslali.
Pišem na Dechatlon, kjer so rekli da izdelek so poslali.
No ker se mi ni dalo ukvarjat sem obem napisal, da če ne rešijo, da jih bom prijavil na varstvo potrošnikov, nato so mi poslali nov izdelek in naj rešujejo med seboj kot vedo in znajo.
Paketa ni bilo, vprašam na GLS kjer je. Gledali po skladišču in naj ga iz Dechatlona sploh ne bi poslali.
Pišem na Dechatlon, kjer so rekli da izdelek so poslali.
No ker se mi ni dalo ukvarjat sem obem napisal, da če ne rešijo, da jih bom prijavil na varstvo potrošnikov, nato so mi poslali nov izdelek in naj rešujejo med seboj kot vedo in znajo.
klementin2 ::
Vidim da je en kup pritožb čez to dostavo. Sam imam en kup problemov z njimi, sem doma in puščajo na paketomatu, za kar zapravljam 8E in cel dopoldan da grem z busom pobrat paket. Pritožbe ne pomagajo, trgovine kjer kaj naročam itak ne piše s katero dostavo gre... Zadnjič sem videl dostavljalca ki je šel mimo, popoldne pa SMS da je na paketomatu. Niti enkrat več ne gram na paketomat, naj pa izgubljajo z vračanjem trgovcu. Ne vem kako te dostave sploh obstajajo.
Pithlit ::
Najboljše da si vsak sam doma postavi paketomat. Oh wait...
Life is as complicated as we make it...
kriptobog ::
Kaj ti pomaga doma paketomat, če ti dostavljalec sploh ne pride na dom? Razloži ti meni to tvojo višjo matematiko.
Utk ::
Jaz imam tudi paketomat doma. Tla pred vratmi. Še nikoli problema zarad tega.
Imam pa občutek pri državnih poštarjih, da večkrat kar vržejo listek namesto, da bi vsaj pozvonili, sploh zdaj poleti ko je najbrž bolj kaos...
Imam pa občutek pri državnih poštarjih, da večkrat kar vržejo listek namesto, da bi vsaj pozvonili, sploh zdaj poleti ko je najbrž bolj kaos...
kriptobog ::
fikus_ ::
Klementin, tukaj na forumu ne boš čisto nič dosegel, pritoži se GLS.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
starfotr ::
kow ::
Pritozbe ne bodo nic pomagale, ker nimamo sistemsko resenih zadev. Kaj je "posta" in kaj je "paket" oz. ali imamo vec razlicnih storitev (za razlicne velikost/tipe) ipd. paketov. Kdaj gre posiljka na tvoj naslov in kdaj nate osebno. Tehnicno posta pomeni, da ne rabijo tvoje telefonske stevilke, ker gre dostava v jasno oznacen postni predal. V praksi, pa te tudi pri majhnih kupljenih zadevah klicejo, ceprav ni nobene potrebe itd.
V praksi je kaos, kjer se potem velik del stroskov prevali na kupca.
V praksi je kaos, kjer se potem velik del stroskov prevali na kupca.
fikus_ ::
Jaz sem s pritožil in dobil dobropis za koriščenje njihovih storitev. S tem si nisem mogel kaj pomagati, pomagalo pa je, da dostavljalci sedaj vedno pokličejo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
Horas ::
a je to mogoče bolj da v določenih koncih dave tako delajo? v velenju in šoštanju, kličejo po 2-3x, šele na to pelejo v trafiko ali paketomat, ali petrol.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Express One Si in njihov odnos glede dostav (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 87238 (393) | stara mama |
» | VIP klub na Mimovrste bo najverjetneje ukinjen? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8345 (2727) | mrTwelveTrees |
» | DPD , šalabajzerji na kubik...kaj storiti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20299 (4811) | Furbo |
» | Gls dostavaOddelek: Loža | 4746 (3884) | jabe |
» | GLS - ne vem kaj jim jeOddelek: Loža | 8758 (3937) | LeXani |