Forum » Loža » DPD (tisočič)
DPD (tisočič)
Linko ::
UPS, DHL ne jemljeta lokalnih paketov.
Zakaj nekaj na pamet?
DHL pri nas dnevno pobira pakete! Tudi DPD in UPS. Odvisno od lokacije dostave. Eu ali non EU
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Linko ()
2dark ::
UPS, DHL ne jemljeta lokalnih paketov.
Zakaj nekaj na pamet?
DHL pri nas dnevno pobira pakete! Tudi DPD in UPS. Odvisno od lokacije dostave. Eu ali non EU
Ne dostavljajo 1 km stran. Če pa že, je pa treba pošteno plačat.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Machete ::
Srečno pri reklamaciji. Jaz sem na dpdjev odgovor po mailu čakal en teden.
A si bil pošiljatelj ali prejemnik? In kako/kaj si rešil?
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-3080 EAGLE|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
CyberDuck ::
DPD je katastrofa. Vsaj Celjski konec. Nonstop težave. Dostava do slo. skladišča v dveh dneh, pri nas potem rabijo 4 dni. Pa marsikaj drugega je še bilo. V glavnem, če se le da se jih ognite!
DPD je katastrofa. Vsaj Celjski konec. Nonstop težave. Dostava do slo. skladišča v dveh dneh, pri nas potem rabijo 4 dni. Pa marsikaj drugega je še bilo. V glavnem, če se le da se jih ognite!
DPD ima vsaj dostavo na Petrolove bencinske servise za razliko od gLS-a ko fukne v tiste njihove zabojnike za sprejem paketov.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Ganon ::
Paketomati so najboljša stvar, jaz vse preusmerjam tja.
DPD je svinjski. Tri pakete v enem tednu so mi dostavili na Petrol, čeprav sem bil takrat doma. Kličem na informacije in mi gospa pove, da je voznik zabeležil, da me je večkrat klical in me ni dobil. Za vsak paket enako. Sem spisal pritožbo. Idiotu se je seveda lažje ustaviti ob cesti in vreči paket na Petrolov pult.
DPD je svinjski. Tri pakete v enem tednu so mi dostavili na Petrol, čeprav sem bil takrat doma. Kličem na informacije in mi gospa pove, da je voznik zabeležil, da me je večkrat klical in me ni dobil. Za vsak paket enako. Sem spisal pritožbo. Idiotu se je seveda lažje ustaviti ob cesti in vreči paket na Petrolov pult.
fikus_ ::
Sem jim enkrat pisal ter okrcal, da jim (šoferju) delam uslugo, da ne porabi dodatne pol ure za dostavo, če odda na Petrolu, jaz sem pa za to kaznovan s plačilom prevzema tam. Odgovori je bil dobropis za koriščenje njihovih uslug v vrednosti plačila za prevzem enega paketa na Petrolu.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
In zakaj je brezplačen gls paketomat slabši od plačljivega petrola?
Ker ni brezplačen. Meni so hotel zaračunat dodatno, sem jim rekel, da naj nazaj peljejo.
Jaz nisem nič doplačal DPD-ju za prevzem na Petrolu. Itak je zajebal tisit, ki jepaket poslala in ni dal kurirju moje telefonske.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: connel ()
Pithlit ::
Teb so dodatno zaračunal uporabo GLS paketomata? Ni pa ti petrol zaračunal svoje storitve?
Pa komu ti bučke prodajaš no?
Life is as complicated as we make it...
Teb so dodatno zaračunal uporabo GLS paketomata?
V SMS-u je bilo napisano, da je dvig na paketomatu GLS-a potrebno doplačat.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Ganon ::
Plača se na bencinskih servisih, na paketomatih ne. Prejmeš kodo na telefon in jo vtipkaš na paketomatu. Vsa umetnost.
CyberDuck ::
Tudi GLS ima svoje ampak DPD pa je daleč na prvem mestu v nesposobnosti, vsaj Celjski konec! Tako nesposobnih in arogantnih ne najdeš.
Najboljše izkušnje imam z UPS, DHL ter Pošta, v tem vrstnem redu. UPS je res na nivoju. Vse kar sem se zmenil je držalo in kar so napisali je držalo. Vedno ustrežljivi itd. Res vse pohvale. Vsaj pri meni je bilo tako.
Pa nisem zdaj tu da hvalim UPS in rantam po DPD, ampak zoglj dejstva iz izkušenj. Pač enostavno UPS je par korakov pred ostalimi. Kaj delajo ne vem, ampak delajo pa zagotvo nekaj prav.
Najboljše izkušnje imam z UPS, DHL ter Pošta, v tem vrstnem redu. UPS je res na nivoju. Vse kar sem se zmenil je držalo in kar so napisali je držalo. Vedno ustrežljivi itd. Res vse pohvale. Vsaj pri meni je bilo tako.
Pa nisem zdaj tu da hvalim UPS in rantam po DPD, ampak zoglj dejstva iz izkušenj. Pač enostavno UPS je par korakov pred ostalimi. Kaj delajo ne vem, ampak delajo pa zagotvo nekaj prav.
Plača se na bencinskih servisih, na paketomatih ne. Prejmeš kodo na telefon in jo vtipkaš na paketomatu. Vsa umetnost.
Še enkrat. GLS mi je poslal sms- da je paket v paketomatu in, da je potrebno doplačilo. Dogovor je bl dostava na dom. Sem jih kenslal.
Tudi GLS ima svoje ampak DPD pa je daleč na prvem mestu v nesposobnosti, vsaj Celjski konec! Tako nesposobnih in arogantnih ne najdeš.
UPS, pa DHL sta dražja. DPD pa GLS sta nizkocenovnika, zato je tudi usluga takšna kot je.
V redu je tudi Intereuropa. Rešitev je takšna, da ta, kjer dostavljajo DPD, GLS ne naročam, razen, ko prepozno ugotivim, kod dostavlja. Načeloma pa veš že prej, kdo je dostavljalec.
(\___/)
(> _ <)
(>🍫 )
(> _ <)
(>🍫 )
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 2dark ()
Cr00k ::
DPD je izgleda novi Express one... Izberem paketnik Trznica Bezigrad... zdej dobim obvestilo, da imam 3dni, da prezamem v Trznici Koseze, wtf? Drug paket kot vidim na trackingu, me bo cakal na Topniski nekje.
Zakaj lahko izbiras, ce itak na random izberejo. Tema uglavnem.
Pa sploh niso bili nizki stroski posiljanja... ne vem kaksni nizkocenovniki naj bi to bili.
Zakaj lahko izbiras, ce itak na random izberejo. Tema uglavnem.
Pa sploh niso bili nizki stroski posiljanja... ne vem kaksni nizkocenovniki naj bi to bili.
fikus_ ::
Možno je, da imajo dostavljalci svoja območja izven tvoje želje in potem po liniji najmanjšega odpora vtakne paket v en paketnik, toliko da se ga znebi.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
delavec44 ::
Možno je tudi, da je izbrani poln za to dimenzijo in potem da v najbližjega še prostega.
Cr00k ::
delavec44 ::
Nisem konkretno za ta primer govoril. Niti ne vem kje so po Lj. Verjetno ima predhodnik prav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Express One Si in njihov odnos glede dostav (strani: 1 2 3 4 … 12 13 14 15 )Oddelek: Loža | 91001 (1234) | delavec44 |
» | DPD in njihovi paketniki - vse dela, dokler ne pač ne (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10121 (6018) | AndrejO |
» | DPD , šalabajzerji na kubik...kaj storiti (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20403 (4915) | Furbo |
» | Posta slovenije - gužva (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 60274 (23124) | BuDi79 |
» | Izgubljena pošiljka (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18971 (11601) | Šimpanz |