» »

Formula 1 2022

Formula 1 2022

««
57 / 99
»»

Tilen88 ::

Mal awkward :D

PrimozR ::

BT52 je izjavil:

PrimozR je izjavil:

Res ne morem verjeti, da je Gambino postal tak fan Verstapna :D

Enemy of mine enemy is friend. Al kak gre že pregovor.

Sem napisal to že po prvem njegovem postu, da je WTF, da tako govori čez Ferrari. Glede na lani bi moral sovražnik št.1 biti Max?!

My how the tables have turned.

Tipičen troll. :D

o0o0o0o0o0 ::

Lewis Hamilton may not race in Canadian Grand Prix - Toto Wolff

Huh...

Če res ne bo dirkal, kdo bo dirkal namesto njega?

Meizu ::

In zakaj ne bi dirkal?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: PrimozR ()

Aha ok, tole so potem špekulacije.

Hja, naj revertajo dizajn do te mere, da eliminirajo purposing, pač limitacija je v dizajnu aerodinamike, ne pa pravilih FIE.

Webmojster ::

Pa da mu niso dali enga pojštra pod rit da bi malo oblažilo ... se tud ne znajdejo :)

endelin ::

Ferrari - važno je sodelovati:))

scythe ::

Webmojster je izjavil:

Pa da mu niso dali enga pojštra pod rit da bi malo oblažilo ... se tud ne znajdejo :)

Tudi pojštar ti nebi pomagal, če te nabija v tla z silo 5G in to celo dirko. Navaden človek še iz dirkalnika nebi prišel oz do konca dirke :D
X870 | 9800X3D | 2x32Gb | 6000Mhz/CL30 | RTX3090FTW3 | HP X27i | Phanteks NV7|

Tudi pojštar ti nebi pomagal, če te nabija v tla z silo 5G in to celo dirko. Navaden človek še iz dirkalnika nebi prišel oz do konca dirke :D

No ajde, sej so atletičarji in vse, ampak hrbet je pač hrbet, nima veze s česa si narejen, hrbet vedno isto najebe. Problem je v tem, da zdaj ekipe krivdo zvračajo kao na FIA, namesto da bi pač sami uredili te težave. Kompetitivnost gor ali dol, če tega pač ne moreš porihtat potem je potrebno spremenit dizajn.

LMAO

Chuck said : "I feeled it"

Povprečen amer v angleščini :))

SmolWhale ::

Dear Ferrari, this is engine, not pasta. Dont fry it.

Papidi pupidi

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: SmolWhale ()

driver_x ::

Ojoj Ferrari.

BT52 ::

Webmojster je izjavil:

Vem, da se šališ. Vendar dirkač mora bit trdno privezan na šasijo, da čuti vse premike. Kot je Lauda rekel v Rush, da vozi z ritjo.:D

Kaj pa vem. Naj FIA uvede aktivno vzmetenje, da spet gledamo dominanco nemškega inženiringa.

Verjetno pa bodo dvignili reference plane. Čeprav špekuliram. Letos mora ostat do konca takole. Se mi ne zdi fer do tistih, ki so opravili dobro delo in ustvarili celotne koncepte okoli tega.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

springfield ::

Zakaj bi sli spreminjat pravila, ce ima ena ekipa tezave? Ostalim je uspelo zadevo uredit, da vozniki prezivijo. Se bo vsekakor situacija izboljsala do konca leta in predvsem naslednje leto. Mogoce bi FIA lahko zacela razmisljat o spremembi pravil, ker tega trenutno ne morejo testirat v vetrovnikih, kjer hitrost omejena na menda 160kmh. Mogoce bi lahko vpeljali testiranja...budget je omejen, ekipa pa se naj sama odloci kako ga bo porabila.

Kar se pa Ferrarija tice, jah, ce jim uspe kmalu odpravit tezave, se imajo sanse, drugace je to to za letos. Za Sainza so najprej sicer rekli, da je sla hidravlika, a sedaj sumijo, da bi lahko bilo povezano z motorjem. Nekaj se govori o pregrevanju, kar je dokaj cudno, ker imajo miljon senzorjev in bi se morali videt.

Eno je, kaj se vidi, drugo pa, kaj potem javno objavijo.

springfield ::

Ce bodo zeleli odpravit napako, bodo morali podat zahtevo na FIO in dobit dovoljenje vseh ekip. Kar v bistvu pomeni, da je javno znano kaj je bil problem oz kaj je resitev.

Sem bral, da se samo Alonso ne pritožuje nad poskakovanjem in je v bistvu dal veto na zadevo. Alonso mega troll, jebe Hamiltona ob vsaki priložnosti. Car

codeMonkey ::

SmolWhale je izjavil:

Alonso mega troll, jebe Hamiltona ob vsaki priložnosti. Car

Ce to drzi, je car, ki se ni prebolel dejstva, da ga je na vrhuncu Hamilton kot novinec posolal. :)

Alonsota je njegov karakter stal kar nekaj naslovov. Sicer je (bil) kot voznik hiter, ampak žal karakterno neprimeren za kakšne boljše rezultate.

codeMonkey ::

Se strinjam. Odlocitev za McLaren je bila prava, pa jo je zapravil. Se sreco je imel, da je lahko koncal sezono tam.

pirlo ::

Po moje bodo vpeljali pravilo klko lahko poskakuje... dali neke senzorje in določili tolerance. Pol pa boš ali zmanjšal performance da boš v okvirju ali pa diskvalificiran.

Merc postavi zdravje dirkačev na tapeto namesto da bi malo dvignili vzmetenje in izgubil par % performanca. Na vsak način hočejo vsilit spremembo pravil pa po mojem opažanju je Lujz kar ornk fejkal bolečine. Meanwhile Russell nima takšnih težav, čisto prav,da jih Alonso jebe v glavo, najbolj antipatična in pokvarjena ekipa na gridu.

Zgodovina sprememb…

AtaŠtumf ::

SmolWhale je izjavil:

Merc postavi zdravje dirkačev na tapeto namesto da bi malo dvignili vzmetenje in izgubil par % performanca. Na vsak način hočejo vsilit spremembo pravil pa po mojem opažanju je Lujz kar ornk fejkal bolečine. Meanwhile Russell nima takšnih težav, čisto prav,da jih Alonso jebe v glavo, najbolj antipatična in pokvarjena ekipa na gridu.

Koliko je razlika v letih med Russellom in Hamiltonom?

BTW, tudi Ricciardo je komaj iz avta zlezel.

Pa naj tebe nabija nekdo samo 10 min s 5g v hrbtenico in boš kmalu obrnil ploščo!

ps: Pa btw, če že govorimo o ogabnosti ekip je tudi "No figthing" izjava tam tam!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AtaŠtumf ()

Če ne znajo rešit poskakovanja naj ostanejo v garaži. Teli teatralni vložki Lujza, ki je itak jokica me ne ganejo.

The end.

Valtteri its James...

Zgodovina sprememb…

billy ::

Absolutno, ampak problem je ker je to merc in ker je to hamilton. Če bi to jamral kak williams ali haas...

Že pri nakitu so mu pogledali skozi prste, ne vidim "razloga", zakaj mu spet ne bi ugodili. Mogoče celo fii paše jamranje lujza, da bodo potem lažje opravičili spremembe.

pač money talks..hvala bogu za masija lani, resnično.

DamijanD ::

OMG haha
Sainz prinesel ribo na podium. LOL :D
Bi rekel, da je mogoče malce pristranki povzetek. Haha
Lewis z stojico haha

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: BT52 ()

AtaŠtumf ::

billy je izjavil:

Absolutno, ampak problem je ker je to merc in ker je to hamilton. Če bi to jamral kak williams ali haas...

Že pri nakitu so mu pogledali skozi prste, ne vidim "razloga", zakaj mu spet ne bi ugodili. Mogoče celo fii paše jamranje lujza, da bodo potem lažje opravičili spremembe.

pač money talks..hvala bogu za masija lani, resnično.

Ko bo pa Max začel jokati, bo pa tudi bilko začel jokati!

Max bo rabil še enpar let jokat, da dohiti svetega :D

Ma ja. Itak bo Max po letošnji sezoni kaj hitro osovražen tudi. Uspeh z sabo prinese trole in nizke udarce.

S tem da Max ni tak snowflake kot Hamilton, veliko bolj spominja na nekega old school dirkača kot tele neumnosti moderne dobe.

Jup Max totalni racer. Simracer, obiskuje zogdovinske prireditve in neusmiljen na stezi in z steze (Kvyat bi vedel nekaj o tem xD ). Potem pozna zgodovino. Kaj naj rečem diha vlape. Kaj hočeš lepšega. Hamiltonova pop kultura in neki izpadi pa ni gredo na jetra. Samo talenta mu noben ne more oporekat. Če pa že moram izbirat. Max je ta prav poba. Še posebej, če greš malce v zgodovino, kaj je delal z njim foter. Samo dobro se je še to izteklo bi rekel.

Če bi že gledal karakter dirkačev, je bil edini kaj vreden James Hunt.

driver_x je izjavil:

Kimi above all. DNF Monaco, jahta, party, 0 fucks given.

Zgodovina sprememb…

ZveeZ ::

driver_x je izjavil:

Hakkinen deluje tudi v redu:)

DamijanD ::

Sem prebral Heineken :D

DamijanD je izjavil:

Sem prebral Heineken :D

same lmao

poleg tega pa je max še kolko tolko videt "dec". 181cm, ne pa 170cm, ki jih imajo ostali palčki.

ko fant gleda nekega vzornika, mora le-ta izkazovat neke fizične dimenzije, ki jih ta fant občuduje.

Ne pa da gleda palčka oblečenega v pvc vrečko.

Itak. Ta pravi vzornik mora tudi babo vsake toliko namlatiti, da se ve kdo je dec.

Če ti ne veš zakaj bo ona že vedla, sam lomi.

skyform ::

billy je izjavil:

poleg tega pa je max še kolko tolko videt "dec". 181cm, ne pa 170cm, ki jih imajo ostali palčki.

ko fant gleda nekega vzornika, mora le-ta izkazovat neke fizične dimenzije, ki jih ta fant občuduje.

A ti si pa maneken, najlepši ded na svetu ali kaj, da pišeš takšne neumnosti. Sedaj bomo že govorili o tem kako je voznik visok, kako izgleda in ne vem kaj vse? Vozniki so že od nekdaj manjši, samo izjemoma so kakšni višji in še tisti so potem bolj vitki, ker morajo biti čim lažji. Ki je zdaj PrimozR, da vidi to sranje, ki ga pišeš, bo ziher podkurjen.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: skyform ()

Alonso ima pa škarjast ugriz.

skyform je izjavil:

billy je izjavil:

A ti si pa maneken, najlepši ded na svetu ali kaj, da pišeš takšne neumnosti. Sedaj bomo že govorili o tem kako je voznik visok, kako izgleda in ne vem kaj vse? Vozniki so že od nekdaj manjši, samo izjemoma so kakšni višji in še tisti so potem bolj vitki, ker morajo biti čim lažji. Ki je zdaj PrimozR, da vidi to sranje, ki ga pišeš, bo ziher podkurjen.

za marsikoga od teh palčkov sem maneken, ja. ampak to zdaj nima veze kako sem jaz.

Pač po športnikih se mladi zgledujejo. In da bi se sinovi zgledovali po palčkih v polivinilu verjetno ni nobenemu očetu v interesu?

Saj to vemo, da za hribovce šteje le narodna noša in takoj naredijo vik in krik, če kdo izstopa. Gre za precej poznan pojav pri tistih, ki zaradi okolja ne morejo izraziti in izživeti svoje homoseksualnosti.

Res je ja, priznam. Jaz sem še te generacije moški:

https://twitter.com/PhilDuncanF1/status...

skyform ::

billy je izjavil:

skyform je izjavil:

billy je izjavil:

za marsikoga od teh palčkov sem maneken, ja. ampak to zdaj nima veze kako sem jaz.

Pač po športnikih se mladi zgledujejo. In da bi se sinovi zgledovali po palčkih v polivinilu verjetno ni nobenemu očetu v interesu?

Kaj pa ima velikost veze s tem, da se po nekom zgleduješ, lahko si najmanjši na svetu in si 100x večji car in ded kot pa najbolj postavn moški na svetu, ki je debil. Pismo si primitivn ej. Vozniki so že od nekdaj majnhi tako da ne vem zakaj spoh spremljaš ta šport, če so ti majhni ljudje tako odvratni. To kako se pa ljudje oblačijo pa me sploh ne zanima, ne gledem tega, vsak se naj zase briga, se boš žal morla sprijaznit, da gre svet v kurac, moda, spol in vse to.
««
57 / 99
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Formula 1 2021 (strani: 1 2 3 4136 137 138 139 )

Oddelek: Na cesti
6916484211 (252210) BT52
»

Formula 1 2020 (strani: 1 2 3 445 46 47 48 )

2375231548 (151940) ripmork
»

Formula 1 2019 (strani: 1 2 3 430 31 32 33 )

1616199302 (133862)          
»

Formula 1 2016 (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

1975244303 (158230) kosta

Več podobnih tem