» »

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Temo vidijo: vsi
««
5 / 85
»»

Mato989 ::

para! je izjavil:

Kar je seveda pravno-formalna zabloda. Nikakor nisi obvezan pokazati osebne, niti policistu, ker se je on morda, zaradi diskrecijske pravice, ki jo ima, tako odločil!

Zakaj potem ima to pravico, ce je ne sme uporabljati? Nihce pa ni rekel, da to lahko pocne brez nekega utemeljenega razloga.

Mato989 je izjavil:

Medtem pa smo baje NEDISKRIMINATORNA DRŽAVA in kaj je diskriminacija?

Diskriminacija pomeni neenako obravnavanje posameznika oz. posameznice v primerjavi z nekom drugim zaradi narodnosti, rase, etničnega porekla, spola, zdravstvenega stanja, invalidnosti, jezika, verskega prepričanja, starosti, spolne usmerjenosti, izobrazbe, gmotnega stanja, družbenega položaja ali katerekoli druge osebne okoliščine.

Glede na citat je torej starostna omejitev v klubih diskriminacija, ker vstop pogojujejo s starostjo?

Ne ni, ker za omejevanje na 18+ imamo ZAKON ki posega na to področje, za PCT zakona ni, odlok je pa neskladen z zakonom na katerega se nanaša... TU JE TEŽAVA... Zakaj misliš da padajo vse kazni katerih prejemniki so se pritožili oz. zahtevali sodno varstvo? A misliš da zato ker sodniki protestirajo ali morda zato ker je zadeva nezakonita?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

sbawe64 ::

Od ponedeljka se obeta v šolah nova bedarija
https://www.24ur.com/novice/korona/s-po...

Od razumnih staršev pričakujem množični bojkot tega ukrepa.
Ostali pa seveda dajte svoje sončke v skafandre.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

Massacra ::

sbawe64 je izjavil:

Osnutek se obeta v šolah nova bedarija

In če bi ta odlok imel neko smiselno strokovno podlago, bi še nekako šlo (mislim, da tudi za vse nas, ki razumemo temeljne pravice).

A ta odlok spet nima nobenega strokovnega temelja, ali kako?
(če ga pa slučajno ima, pa prosim za ustrezne vire).

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Massacra ()

sbawe64 ::

Otrokom maske, elita brez mask in socialne distance. Spomnimo: Brdo pri Kranju in zbor genocidnežev Evrope, Glasgow...

friendbreez
A ta odlok spet nima nobenega strokovnega temelja, ali kako?

Bo Hojs spet privlekel na plano kakšno študijo iz Francoske Gvajane.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

solatko ::

NMH - Torej je večina populacije zabita, po tvojem mišljenju. Trije zdravniki so se proti svoji volji cepili, zato, da lahko nemoteno opravljajo svoje poslanstvo, ne zaradi 0,14%-ne umrlivosti ob okužbi. Procent je precej višji pri 65+.
Delo krepa človeka

OZZY ::

sbawe64 je izjavil:

Moj je v 4-tem razredu in s tem nimam problema. Otročke pa tako ali tako dajete v skafandre ostali nerazumni starši.. Mater se otrok malo umaže zunaj in že panika. Hitro rokce umivat in podobno. Včasih smo se igrali zunaj umazani do amena, žrli blato itd.. Kje zdej to vidiš.. Starši ujčkajo otroke in delajo namesto njih ne da bi jih naučili osnovnih stvari. Pridejo v prvi razred in si še riti ne znajo obrisat.. Žalost in resnično.
Go with the flow.

OZZY je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Moj je v 4-tem razredu in s tem nimam problema. Otročke pa tako ali tako dajete v skafandre ostali nerazumni starši.. Mater se otrok malo umaže zunaj in že panika. Hitro rokce umivat in podobno. Včasih smo se igrali zunaj umazani do amena, žrli blato itd.. Kje zdej to vidiš.. Starši ujčkajo otroke in delajo namesto njih ne da bi jih naučili osnovnih stvari. Pridejo v prvi razred in si še riti ne znajo obrisat.. Žalost in resnično.

Skandinavci so, NA PODLAGI STROKOVNIH ARGUMENTOV, omejili pranje rok otrokom po igranju v peskovnikih. Omejili so detergente.

Rezultati so zalo vzpodbudni: manj respiratornih obolenj, manj alergijskih reakcij ...

hendriks ::

sbawe64 je izjavil:

Razumni starši bomo svoje otroke dali cepit takoj, ko EMA odobri cepivo.

Bojkot šole bomo pa izvajali takrat, ko bodo učitelji pizdakali, da kakšnemu otroku ne morejo pomagati odvzeti brisa, češ da niso pristojni.

widj3098dj32 ::

hendriks je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Bojkot šole bomo pa izvajali takrat, ko bodo učitelji pizdakali, da kakšnemu otroku ne morejo pomagati odvzeti brisa, češ da niso pristojni.

Samo cez par let se ne pizdit zaradi miokarditisa.

widj3098dj32 je izjavil:

Samo cez par let se ne pizdit zaradi miokarditisa.

Najprej se pozanimaj zaradi česa vse lahko pride do miokarditisa. Drugo pa je long covid. To si pa seveda pozabil omenit, a ne?

hendriks je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Proti respiratornemu RSV virusu (in vseh ostalih iz skupin: Bocaviruses, common cold, Coronaviruses, Metapneumoviruses, parainfluenza virus, respiratory adenoviruses, respiratory syncytial virus, respiratory viral infections, rhinovirus, SARS) si do zdaj cepil svoje otroke?

Če jih nisi, a veš zakaj ne?

Zgodovina sprememb…

Massacra je izjavil:

Proti respiratornemu RSV virusu (in vseh ostalih iz skupin: Bocaviruses, common cold, Coronaviruses, Metapneumoviruses, parainfluenza virus, respiratory adenoviruses, respiratory syncytial virus, respiratory viral infections, rhinovirus, SARS) si do zdaj cepil svoje otroke?

Cepil sem jih s vsemi cepivi, ki mi jih je predlagala stroka takrat, ko smo prvič šli k pediatru. Tudi proti klopnemu meningitisu.

friendbreez - To kar si napisal je za povprečne waxerje prezapleteno, jim morš v jajotovem jeziku razložit, potem bo pa teorija zarote, va kar pa ne verjamejo. Saj so tudi verjeli v dvakarano pikanje in imunost do smrti, pa ne morejo zbolet, pa lažji potek,....

hendriks - Zakaj pa ne tudi proti boreliji, je bolj pogosta in še bolj zahrbtna kot covid in, če ne ugotoviš simptome takoj, zelo dolgotrajna, napada pa celoten organizem? Tudi jaz sem cepljen s vsemi tradicionalnimi cepivi za otroške bolezni, poleg tega 3 injekcije proti tetanusu, ko sem se nasadil na rjav cvek, drugo pa ne. Gripo prebolel leta 1968, ko je bila med najhujšimi, potem pa vsako leto, en dan v postelji, potem pa doma en teden, prebolel sem hudo pljučnico, pri kateri sem mislil, da me bo pobralo 41 vročine, z antibiotiki se je pozdravilo, da bi se cepil proti virusu, ki zdravim ne naredi nič, rizičnim mladim pod 70 v 0,14%-ih lahko povzroči smrt in nekaj čez 3%-te rizičnih nad 70 lahko tudi pobere, vendar samo tiste s pridruženimi boleznimi. Da bi pa kdorkoli umrl samo od covid-a pa obdukcije niso dokazale.
Delo krepa človeka

hendriks je izjavil:

Massacra je izjavil:

Cepil sem jih s vsemi cepivi, ki mi jih je predlagala stroka takrat, ko smo prvič šli k pediatru. Tudi proti klopnemu meningitisu.

Ne spet mešati sliv, jabokk in hrušk (čeprav je kombo marmelada prav fajn).

Klopni meningitis prenaša "žužek", z vdihanim zrakom nima veze.
Črne koze so znane zgolj pri "homo sapiensu": ni problema iztrebiti ta virus.

Otroška paraliza je znana zgolj pri "homo sapiensu": ni problem iztrebiti tudi ta virus.

Kar se tiče respiratornih virusov (vseh):
1. rezervoar imajo v živalskem svetu (-> ne da se jih iztrebiti)
2. krožijo celo leto (so nonstop prisotni).
3. Nobeno cepivo zoper prehladne viruse te ne zaščiti pred okužbo (glej točko 1. in 2.)
4. Kar lahko cepivo naredi, da zmanjša pojav simptomov bolezni.
5. Vrni sr k točki 1 in mi odgovori, zakaj nimamo nobenega cepiva zoper respiratorne viruse? (ok, ga imamo zoper gripo, multifaktorsko cepivo zoper 4 seve, dva iz skupine A in dva iz skupine B; zoper sev iz skupine C ne cepimo)

AllStarc ::

solatko je izjavil:

hendriks - Zakaj pa ne tudi proti boreliji, je bolj pogosta in še bolj zahrbtna kot covid in, če ne ugotoviš simptome takoj, zelo dolgotrajna, napada pa celoten organizem?

Boreliji? Cepivo? Na daj malo poguglaj.

AllStarc - Covid, no daj malo poišči ampak vzemi kak drug brskalnik ne google, recimo Dockdockgo.
Delo krepa človeka

solatko je izjavil:

friendbreez - To kar si napisal je za povprečne waxerje prezapleteno, jim morš v jajotovem jeziku razložit, potem bo pa teorija zarote, va kar pa ne verjamejo. Saj so tudi verjeli v dvakarano pikanje in imunost do smrti, pa ne morejo zbolet, pa lažji potek,....

hendriks - Zakaj pa ne tudi proti boreliji, je bolj pogosta in še bolj zahrbtna kot covid in, če ne ugotoviš simptome takoj, zelo dolgotrajna, napada pa celoten organizem? Tudi jaz sem cepljen s vsemi tradicionalnimi cepivi za otroške bolezni, poleg tega 3 injekcije proti tetanusu, ko sem se nasadil na rjav cvek, drugo pa ne. Gripo prebolel leta 1968, ko je bila med najhujšimi, potem pa vsako leto, en dan v postelji, potem pa doma en teden, prebolel sem hudo pljučnico, pri kateri sem mislil, da me bo pobralo 41 vročine, z antibiotiki se je pozdravilo, da bi se cepil proti virusu, ki zdravim ne naredi nič, rizičnim mladim pod 70 v 0,14%-ih lahko povzroči smrt in nekaj čez 3%-te rizičnih nad 70 lahko tudi pobere, vendar samo tiste s pridruženimi boleznimi. Da bi pa kdorkoli umrl samo od covid-a pa obdukcije niso dokazale.

Saj, problem je neznanje o respiratornih virusih (in si vsi zagovorniki cepljenja "per se" razlagajo to v kontekstu črnih koz, otroške paralize itd.) in si naivno predstavljajo, da j3 pri respiratornih virusih ista "zgodba".

Ko pa v to "zgodbo" vmešajo še "klopni meningitis, HIV, ebolo, tetanus itd.",

pa že več nimamo smiselne debate, in moramo pokasnjevati osnove virulogije in epidemije!

To pa se najbrž nikomu več ne da, namreč pokasnjevati osnov!

Zgodovina sprememb…

para! ::

Mato989 je izjavil:

para! je izjavil:

Kar je seveda pravno-formalna zabloda. Nikakor nisi obvezan pokazati osebne, niti policistu, ker se je on morda, zaradi diskrecijske pravice, ki jo ima, tako odločil!

Zakaj potem ima to pravico, ce je ne sme uporabljati? Nihce pa ni rekel, da to lahko pocne brez nekega utemeljenega razloga.

Mato989 je izjavil:

Medtem pa smo baje NEDISKRIMINATORNA DRŽAVA in kaj je diskriminacija?

Diskriminacija pomeni neenako obravnavanje posameznika oz. posameznice v primerjavi z nekom drugim zaradi narodnosti, rase, etničnega porekla, spola, zdravstvenega stanja, invalidnosti, jezika, verskega prepričanja, starosti, spolne usmerjenosti, izobrazbe, gmotnega stanja, družbenega položaja ali katerekoli druge osebne okoliščine.

Glede na citat je torej starostna omejitev v klubih diskriminacija, ker vstop pogojujejo s starostjo?

Ne ni, ker za omejevanje na 18+ imamo ZAKON ki posega na to področje, za PCT zakona ni, odlok je pa neskladen z zakonom na katerega se nanaša... TU JE TEŽAVA... Zakaj misliš da padajo vse kazni katerih prejemniki so se pritožili oz. zahtevali sodno varstvo? A misliš da zato ker sodniki protestirajo ali morda zato ker je zadeva nezakonita?

Mato, hvala za razumljivo razlago.

Me pa se vedno bega zakaj je tak problem pokazati osebno izkaznico. Al samo iz inata, ali gre dejansko za nek problem, ki ga ne poznam?
Death before dishonor!

Me pa se vedno bega zakaj je tak problem pokazati osebno izkaznico. Al samo iz inata, ali gre dejansko za nek problem, ki ga ne poznam?

To sploh ni problem... problem je to, da smo se (BAJE!) desetletja ali stoletja borili da bi prišli do države ki bi NAJ spoštovala ZAKON in zdaj nam zaradi nekega virusa in pandemije (kjer imamo mimogrede pozitiven naravni prirastek na človeštvu, to pomeni da je tudi v času tega smrtonosnega virusa število ljudi v letu 2020 NARASTLO!) katwere smrtnost je MIZERNA, jemljejo pravno državo... hkrati pa sploh ni razglašene EPIDEMIJE V DRŽAVI... torej zakaj bi se držali nekih ukrepov in kazali PCTje in osebne še za povrh, če pa epidemije baje v Sloveniji ni... država je ni razglasila (spet)

Torej kako zdaj? Epidemije ni, JJ pa mi z nekimi odloki narekuje življenje bojda zaradi smrtnosnega virusa... nekaj ne štima. Odloki padajo na sodiščih in so neskladni z ustavo (zakaj potem sploh ustavo mamo če nam ni težko pokazat osebne)

po TVju pa jokajo študentje na petrolu da "samo delajo kar jim naroči delodajalec" ko buzerirajo folk za OSEBNI PODATEK ki ga lahko pogleda le inšpektor in zdravnik ter policist (samo na meji) enako kot so v Aushwitzu vojaki in pazniki pobijali žide in delali samo to kar jim je naročil nadrejeni kajne?

feryz ::

sbawe64 je izjavil:

Zastopite že enkrat, da to nima veze z zdravstvom ampak s prisilo, brezmožganskim izpolnjevanjem ukazov in dokazovanjem, kdo je šef. Tako se vzgaja ovce in treba je zgodaj začeti.
Pri šestih letih je celo že malo pozno. Nagobčnike bi morali že v inkubatorju fasati. Skupaj s čipom. Če hočemo ohraniti planet za zanamce.

tomlin ::

O najbolj glupi državi in njenih najbolj bebavih prebivalcih, samo to. Brez komentarja!

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

feryz je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Zastopite že enkrat, da to nima veze z zdravstvom ampak s prisilo, brezmožganskim izpolnjevanjem ukazov in dokazovanjem, kdo je šef. Tako se vzgaja ovce in treba je zgodaj začeti.
Pri šestih letih je celo že malo pozno. Nagobčnike bi morali že v inkubatorju fasati. Skupaj s čipom. Če hočemo ohraniti planet za zanamce.

Kar me, kot državljana SLO skrbi, kako dolgo bo "sodišče nad sodišči", Ustavno sodisče, o tem spet odločalo?

Mislim da je čas, da se tudi ustavne sodnike postavi pred obličje tožilstva in sodne veje oblasti! Ali?

tomlin je izjavil:

O najbolj glupi državi in njenih najbolj bebavih prebivalcih, samo to. Brez komentarja!

Ti torej še vedno sklepaš (na podlagi česa?), da so prebivalci ene od držav najbolj glupi?
Si pogledal čez svoje "zaplankane naušnice" kadarkoli?

Kaj praviš na ukrepe vlade (in nje strokovne komisije)? Nič o tem?

Zgodovina sprememb…

widj3098dj32 ::

tomlin je izjavil:

Seveda je establishmentu NWO pomembno, da na psiholoski nacin zasmehovanja dvignejo porabo svojega cepiva.

IL_DIAVOLO ::

Pop tv se kar neumorno kaze covid paciente, ki prosijo za kisik :))
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

friendbreez - Jaz sem odgovarjal tistemu, ki je cepil otroke proti klopnemu meningitisu in s tem primerjal covid. Ostalo so dodali drugi. Še vedno čakam, da mi poznavalci teh tem, baje sami strokovnjaki, vsaj po postih sodeč, poveste en plus, da se grem čim prej cepit. Vse kar nakladate so floskule uradnih agitprop-ovcev in to ni to kar iščem.
Prepreči smrt, če sem rizičen - ne
Omili posledice ob okužbi - ne
Prepreči okužbo - ne
Prepreči širitev virusa - ne
.
.
Kaj je torej tisto, kar bi me prepričalo, če greenpass-a ne rabim?

IL_DIAVOLO - Seveda, če je zatohlo, ker nič ne zračijo. Ogrevanje je drago, nič oken odpirat pe še virus komot pobegne izpod kontrole.
Delo krepa človeka

tomlin ::

Srebrna medalja za hrabrost anticepilcev,... bljak
1.Cayman Islands
2.Slovenia
3.Estonia
Etc.
https://www.nytimes.com/interactive/202...

KTr1sk ::

sbawe64 je izjavil:

prva triada rabi maske pri pouku..moja se ne strinja in bo nesla dopis, da se ne strinjamo ne z testiranjem in maskam pri pouku...kaj mislite da jo bodo izpisali...kaj lahko naredijo..verjetno ne bomo edini..
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Comandante ::

KTr1sk je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

prva triada rabi maske pri pouku..moja se ne strinja in bo nesla dopis, da se ne strinjamo ne z testiranjem in maskam pri pouku...kaj mislite da jo bodo izpisali...kaj lahko naredijo..verjetno ne bomo edini..

Dandanes mora zabavno biti ucitelj.

Slopek ::

Comandante je izjavil:

KTr1sk je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Res je. Od njih se pričakuje še mnogo kaj drugega, kot pa njihovo predajanje znanja na mlajše.
Kaj imaš pa ti v mislih?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

VaeVictis ::

Veste kaj, mene ste preprical in se mi zdi, da je najbolje, da se drzava odpre popolnoma, brez vsakih omejitev.

Prostovoljno brezplacno cepljenje se naprej.

Maske FFP2 ali FFP3 povsod, ampak seveda samo po zelji, ostale modele se ne nosi vec.

Vse testiranje pa placljivo.

Poleg tega pa dodamo, da se samo cepljene zdravi, ostale pa ne oz. samo, ce je prostor, ce ga ni, te takoj odpustijo.

Pa vem, da bo sedaj nekdo jokal, da on pa placuje zdravstveno zavarovanje, ga ne rabis vec, a tudi nimas vec sploh dostopa do zdravstva.

Pa, da vidimo, kaj in kako bo ta nacrt deloval.
Let's Go Brandon!
Slo-tech.com je postal greznica in izguba časa!
Adijo!

FireSnake ::

VaeVictis je izjavil:

Poleg tega pa dodamo, da se samo cepljene zdravi, ostale pa ne oz. samo, ce je prostor, ce ga ni, te takoj odpustijo.

Aha.
Tvoja logika je torej: necepljeni plačujejo zdravljenje za cepljene.
Imam prav?

Saj je logično, ane?

Aja, čakaj ...
Poglej in se nasmej: vicmaher.si

Zgodovina sprememb…

Zimonem ::

Glede na to , da sem moram hoditi v DSO mi niti na pamet ne pride, da je cepljenje zadosten pogoj. Akoravno je iz zahtev, kao zadosten. Se grem pač na testiranje. Protitelesa imam nekam na občutljivo cono pa nimam namena zanašat bolezni. Tudi ko imam vročino ne grem.

Od jutri je torej zapovedana nošnja mask otrok v šolah? (tudi najmlajših)

A obstaja kakšen strokoven argument, kako bo to zmanjšalo hospitalizacije starejših od 70 let?

VaeVictis ::

Izhajam pa iz teh antivaxerskih stalisc.

- covid ne obstaja oz. je to navadna gripa

- cepivo me bo ubilo, ker je experimentalno in ima 5g v sebi, s katerim me bo Gates ubil in mi sledil, mogoce celo preprogramil, ker vpliva na moj dnk oz. bom fasal miokarditis ali kak drug stranski ucinek, plus vsi vemo za nacrt depopulacije, ki ga izvajajo

- mask ne bom nosil, ker ne morem dihati, ce jo nosim, pa se iz neke plastike so narejene, ki me redno zastruplja

- testiral se ne bom oz. je cisto brez veze, itak pa testi ne delujejo, ker je zanesljivost slabsa kot pa metanje kovance

- pct pogoja pa tudi nikoli ne bom kazal, ker ga nek brezveznik ne sme preveriti, sploh pa nek fasist, ki si zapise mojo osebno in vse podatke

- v bolnicah so pa itak sami nad 80 let in itak je vse pod 80 let fejk njevs

- sam sem sporten tip star 18 let, ki vsak dan pretece 100 km zjutraj in 100 zvecer in jaci od sudbine in mi covid nic ne more

- ce se orange men in merklca ne drzi ves cas, se tudi jst ne bom

- jajceglavi je fasist in ker mu ne verjamem, vem, da je vse fejjk njevs

- dr potrc in rapar cordic sta moj glavni vir informacij plus fred, mi je poslal link iz tiktoka in fejsbuka, kjer moras vse prebrat in je vse res, se par drugih influensrjev ga je delilo, tako da mora bit res
Let's Go Brandon!
Slo-tech.com je postal greznica in izguba časa!
Adijo!

Zgodovina sprememb…

friendbreez - Saj niso pomembni 70 letniki, cepljenje je problem, še daleč je do 75% in 4-ih miljard nepovratnih sredstev za nagrado. Problem bo lovit skoraj 50%-ov Slovencev, da to nebi bilo opazno.
Delo krepa človeka

VaeVictis je izjavil:

Izhajam pa iz teh antivaxerskih stalisc.

- covid ne obstaja oz. je to navadna gripa

- cepivo me bo ubilo, ker je experimentalno in ima 5g v sebi, s katerim me bo Gates ubil in mi sledil, mogoce celo preprogramil, ker vpliva na moj dnk oz. bom fasal miokarditis ali kak drug stranski ucinek, plus vsi vemo za nacrt depopulacije, ki ga izvajajo

- mask ne bom nosil, ker ne morem dihati, ce jo nosim, pa se iz neke plastike so narejene, ki me redno zastruplja

- testiral se ne bom oz. je cisto brez veze, itak pa testi ne delujejo, ker je zanesljivost slabsa kot pa metanje kovance

- pct pogoja pa tudi nikoli ne bom kazal, ker ga nek brezveznik ne sme preveriti, sploh pa nek fasist, ki si zapise mojo osebno in vse podatke

- v bolnicah so pa itak sami nad 80 let in itak je vse pod 80 let fejk njevs

- sam sem sporten tip star 18 let, ki vsak dan pretece 100 km zjutraj in 100 zvecer in jaci od sudbine in mi covid nic ne more

In kdo si ti, da lahko izhajaš iz takšnih stališč? Cambridge Analytica?

Comandante ::

Slopek je izjavil:

Comandante je izjavil:

KTr1sk je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Res je. Od njih se pričakuje še mnogo kaj drugega, kot pa njihovo predajanje znanja na mlajše.
Kaj imaš pa ti v mislih?

Mislim da bi jih v soli morali prvenstveno naucit reda in discipline. Ce so maske, so maske, ni tu debate. Ce kaksnemu starsu to ni po godu, je en kurc vazno, v soli bo froc nosil masko, ali pa je ne bo obiskoval. Ce so ugotovili, da so osnovne sole pomemben vir okuzb, lahko s preprostim nosenjem mask okuzbe mocno reducirajo.

Da je dovoljeno kakrsnokoli zmisljevanje, je absurd. Ce se otrok ze v osnovni soli uci, da so sebicnost, soliranje, hvatanje krivin, postavljanje nad red in norme ok, potem iz njega nikoli ne bo nastal dober clovek. Stars pa mu daje podporo. Tako se zacne vzgoja bodocega idiota, ki bo cez nekaj let siril lazi in neumnosti na druzbenih omrezjih, ker ne bo sposoben razmisljanja s svojo glavo. Taksen idiot bo nekoc imel potomce, ki bodo ravno tako white trash kot njegovi starsi in on sam.

Comandante je izjavil:

Slopek je izjavil:

Comandante je izjavil:

KTr1sk je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Kaj imaš pa ti v mislih?

Mislim da bi jih v soli morali prvenstveno naucit reda in discipline. Ce so maske, so maske, ni tu debate. Ce kaksnemu starsu to ni po godu, je en kurc vazno, v soli bo froc nosil masko, ali pa je ne bo obiskoval. Ce so ugotovili, da so osnovne sole pomemben vir okuzb, lahko s preprostim nosenjem mask okuzbe mocno reducirajo.

Da je dovoljeno kakrsnokoli zmisljevanje, je absurd. Ce se otrok ze v osnovni soli uci, da so sebicnost, soliranje, hvatanje krivin, postavljanje nad red in norme ok, potem iz njega nikoli ne bo nastal dober clovek. Stars pa mu daje podporo. Tako se zacne vzgoja bodocega idiota, ki bo cez nekaj let siril lazi in neumnosti na druzbenih omrezjih, ker ne bo sposoben razmisljanja s svojo glavo. Taksen idiot bo nekoc imel potomce, ki bodo ravno tako white trash kot njegovi starsi in on sam.

Lani, ko smo imeli šole CELO ZAPRTE 8 MESECEV, smo imeli eno največjih smrtnosti v drugem valu?

Imaš odgovor na to dilemo? Od kod torej okužbe, polne bolnice starostnikov in tolikšen presežek smrtnosti (če je seveda bil)?

AllStarc ::

V soli jih trenutno učijo, da je segregacija dovoljena. Ko ima razred karanteno, morajo zdravi necepljeni delati od doma, ostali pa brez testov hodijo k pouku. In to je vzgoja za 21 soletje? Za 3.rajh mogoče že!

AllStarc je izjavil:

V soli jih trenutno učijo, da je segregacija dovoljena. Ko ima razred karanteno, morajo zdravi necepljeni delati od doma, ostali pa brez testov hodijo k pouku. In to je vzgoja za 21 soletje? Za 3.rajh mogoče že!

Soseda je učiteljica na OŠ Beltinci (najbrž največja OŠ v Sloveniji).
Niti en cepljen učitelj (in jih je čez 85%) ni bil v izolaciji, ko je bila potrjena okužba!

;-) ::

Danes sem izvedel žalostno vest, sorodnik moje ima kovid. Najbolj izolirana oseba na svetu kar jih poznam.

Stik samo z eno osebo cepljeno 3x, sam cepljen 3x. Oseba ki ga rihta testirana dnevno. Še danes negativna, brez znakov. Nalašč smo izbrali čim starejšo osebo da ga oskrbuje, da bi se znaki čimprej pokazali. Zadnji stik z zunanjim svetom 16. Marec 2020., Ostalo kamere in telefoni. Oseba ki ga oskrbuje je doma tam, vse kar vstopi se razkužuje.

Nevem če je kovid res tako "iznajdljiv" ali je le stanje duha, ker nam je vsa logika odpovedala.

Številke so številke. Imamo 57x več mrtvih več kot Uzbekistan. Številke govorijo o stanju našega zdravstva.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

Voss ::

Mene pa zanima zakaj maska iz blaga ni dovolj dobra in je sedaj po novem potrebna zgolj dohtarska ali tista FFP2?

To je odločitev stroke? Za zdravje ljudi se gre kajne :D

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Voss ()

Kaj pa če imamo "life expectancy" višji za ene 10 let?

Ps: to leti na primerjavo z Uzbekistanom!

Zgodovina sprememb…

Dr. Robert Malone izumitelj mRNA cepiva je to dobro ponazoril s spodnjo izjavo

First time in history that the ineffectiveness of a medicine is being blamed on those who haven't taken it

Voss je izjavil:

Mene pa zanima zakaj maska iz blaga ni dovolj dobra in je sedaj po novem potrebna zgolj dohtarska ali tista FFP2?

SAJ TAKŠNI UKREPI/ODLOKI NAM GREJO VSEM NA ŽIVCE!

Tudi tega niso strokovno pojasnili!

Kar odločili so se iznenada!

Zgodovina sprememb…

Voss ::

Massacra je izjavil:

Voss je izjavil:

Tudi novinarjem ne kapne, da bi rekli alo, zakaj zdaj to? Pač bolno vse skupaj. Potem pa "zAuPaJ sTrOkI".

KTr1sk ::

;-) je izjavil:

Danes sem izvedel žalostno vest, sorodnik moje ima kovid. Najbolj izolirana oseba na svetu kar jih poznam.

Stik samo z eno osebo cepljeno 3x, sam cepljen 3x. Oseba ki ga rihta testirana dnevno. Še danes negativna, brez znakov. Nalašč smo izbrali čim starejšo osebo da ga oskrbuje, da bi se znaki čimprej pokazali. Zadnji stik z zunanjim svetom 16. Marec 2020., Ostalo kamere in telefoni. Oseba ki ga oskrbuje je doma tam, vse kar vstopi se razkužuje.

Nevem če je kovid res tako "iznajdljiv" ali je le stanje duha, ker nam je vsa logika odpovedala.

No to je pa res zanimivo, me zanima kako bo se človek po tem še bolj pazil ali manj ali sploh ne več ;)
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

KTr1sk je izjavil:

;-) je izjavil:

No to je pa res zanimivo, me zanima kako bo se človek po tem še bolj pazil ali manj ali sploh ne več ;)

Proti 100 vrjetno nebo treba nič razmišljat kaj bo in kaj ne.

kuall ::

Massacra je izjavil:

Voss je izjavil:

Sigurni so pojasnili ampak debilni mediji niso poročali naprej. Oziroma če niso pojasnili na vladi je to naloga medijev, da izvejo iz njih. ampak ker so mediji debilni in nesposobni imamo tako stanje. mediji itak vladi mečejo polena pod noge, ne pa sodelujejo z njo v boju proti epidemiji, tak da bolj ko so ljudje jezni zarad ukrepov bolj so veseli.

26 letni idiot babji se ni cepil, potem dobil hujšo obliko covida in ga ni sram iti na tv. jaz bi se pogreznil v zemljo od sramu:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...
zarad takih gnojev moramo nositi maske.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()
««
5 / 85
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
1124116404 (94601) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

758112828 (90266) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36465396 (53701) D3m

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

1722251009 (230094) Conini

Več podobnih tem