» »

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Covid, PC(T), razširjeni odloki in njihovo spoštovanje ter ostalo

Temo vidijo: vsi
««
6 / 85
»»

Voss ::

kuall je izjavil:

Massacra je izjavil:

Voss je izjavil:

Mene pa zanima zakaj maska iz blaga ni dovolj dobra in je sedaj po novem potrebna zgolj dohtarska ali tista FFP2?

To je odločitev stroke? Za zdravje ljudi se gre kajne :D

SAJ TAKŠNI UKREPI/ODLOKI NAM GREJO VSEM NA ŽIVCE!

Tudi tega niso strokovno pojasnili!

Kar odločili so se iznenada!

Sigurni so pojasnili ampak debilni mediji niso poročali naprej. Oziroma če niso pojasnili na vladi je to naloga medijev, da izvejo iz njih. ampak ker so mediji debilni in nesposobni imamo tako stanje. mediji itak vladi mečejo polena pod noge, ne pa sodelujejo z njo v boju proti epidemiji, tak da bolj ko so ljudje jezni zarad ukrepov bolj so veseli.

26 letni idiot babji se ni cepil, potem dobil hujšo obliko covida in ga ni sram iti na tv. jaz bi se pogreznil v zemljo od sramu:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/v...
zarad takih gnojev moramo nositi maske.

Potem pa nas ti razsvetli, zakaj so kiruruške maske toliko boljše od bombažnih/pralnih?

Zanimivo. Punco zmerjaš, čeprav trdi naslednje: "Cepila se ni, ker so ji to iz osebnih razlogov odsvetovali."

Ok, morda laže, morda pa tudi ne.

Gremo naprej: " čeprav je bila na vseh hitrih testih negativna. Okužbo je potrdil šele PCR-test. "

Še dokaz več, kako zelo neučinkoviti so hitri testi in kakšen fail vlade je vse skupaj. In to je celo stalo več kot 10€ !!!

Kayzon ::

;-) je izjavil:

Danes sem izvedel žalostno vest, sorodnik moje ima kovid. Najbolj izolirana oseba na svetu kar jih poznam.

Stik samo z eno osebo cepljeno 3x, sam cepljen 3x. Oseba ki ga rihta testirana dnevno. Še danes negativna, brez znakov. Nalašč smo izbrali čim starejšo osebo da ga oskrbuje, da bi se znaki čimprej pokazali. Zadnji stik z zunanjim svetom 16. Marec 2020., Ostalo kamere in telefoni. Oseba ki ga oskrbuje je doma tam, vse kar vstopi se razkužuje.

Nevem če je kovid res tako "iznajdljiv" ali je le stanje duha, ker nam je vsa logika odpovedala.

Pri moji mami v sluzbi (Zdravstvo),so dobesedno skoraj vsi prrecepljeni ampak so skos na bolniskah ker se konstantno okuzujejo zaradi covida. Pa pravi da se res trudijo da nic ne pride ven,in zataskajo vse informacije o temu ;((

KTr1sk ::

Kayzon je izjavil:

;-) je izjavil:

Danes sem izvedel žalostno vest, sorodnik moje ima kovid. Najbolj izolirana oseba na svetu kar jih poznam.

Stik samo z eno osebo cepljeno 3x, sam cepljen 3x. Oseba ki ga rihta testirana dnevno. Še danes negativna, brez znakov. Nalašč smo izbrali čim starejšo osebo da ga oskrbuje, da bi se znaki čimprej pokazali. Zadnji stik z zunanjim svetom 16. Marec 2020., Ostalo kamere in telefoni. Oseba ki ga oskrbuje je doma tam, vse kar vstopi se razkužuje.

Nevem če je kovid res tako "iznajdljiv" ali je le stanje duha, ker nam je vsa logika odpovedala.

Pri moji mami v sluzbi (Zdravstvo),so dobesedno skoraj vsi prrecepljeni ampak so skos na bolniskah ker se konstantno okuzujejo zaradi covida. Pa pravi da se res trudijo da nic ne pride ven,in zataskajo vse informacije o temu ;((

V kolikšnem času lahko zbolijo ponovno?
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q

Unchancy ::

Kayzon je izjavil:

;-) je izjavil:

Okužijo se večkrat kljub predhodnim okužbam in cepljenju?
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

kopriwa ::

VaeVictis je izjavil:

Izhajam pa iz teh antivaxerskih stalisc.

- covid ne obstaja oz. je to navadna gripa

- cepivo me bo ubilo, ker je experimentalno in ima 5g v sebi, s katerim me bo Gates ubil in mi sledil, mogoce celo preprogramil, ker vpliva na moj dnk oz. bom fasal miokarditis ali kak drug stranski ucinek, plus vsi vemo za nacrt depopulacije, ki ga izvajajo

- mask ne bom nosil, ker ne morem dihati, ce jo nosim, pa se iz neke plastike so narejene, ki me redno zastruplja

- testiral se ne bom oz. je cisto brez veze, itak pa testi ne delujejo, ker je zanesljivost slabsa kot pa metanje kovance

- pct pogoja pa tudi nikoli ne bom kazal, ker ga nek brezveznik ne sme preveriti, sploh pa nek fasist, ki si zapise mojo osebno in vse podatke

- v bolnicah so pa itak sami nad 80 let in itak je vse pod 80 let fejk njevs

- sam sem sporten tip star 18 let, ki vsak dan pretece 100 km zjutraj in 100 zvecer in jaci od sudbine in mi covid nic ne more

- ce se orange men in merklca ne drzi ves cas, se tudi jst ne bom

- jajceglavi je fasist in ker mu ne verjamem, vem, da je vse fejjk njevs

- dr potrc in rapar cordic sta moj glavni vir informacij plus fred, mi je poslal link iz tiktoka in fejsbuka, kjer moras vse prebrat in je vse res, se par drugih influensrjev ga je delilo, tako da mora bit res

To je do sedaj najbolj natančen opis antivaksa. Predlagam vpis v SSKJ.

koyotee ::

KTr1sk je izjavil:

Kayzon je izjavil:

;-) je izjavil:

V kolikšnem času lahko zbolijo ponovno?

Razlika je ali so na bolniški doma, ali pa na ventilatorju, se ti ne zdi?
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

zobnik ::

Mladi zdravniki Slovenije
u81S1pi511g 5nhu2ou0cld ·
Jaz se ne testiram, sem zmenjena z vratarjem, da me pokliče, če pride inšpekcija, pa se bom skrila na wc. / V *** jemljejo hitre brise tako, da se samo malo dotaknejo nosnice, da ja ne bi bil kdo pozitiven. / Si bom še osebno od brata sposodil, ko imam masko gor, ni razlike. / Vabljeni na praznovanje mojega 40. RD, 12. 11. ob 20h pri meni doma. / Masko nosim pod nosom, sicer težko diham. In ostalih 1001 zgodb, ki kažejo, da preveč ljudi trenutnega stanja ne jemlje resno. Neupoštevanje pravil v primeru korone žal ni niti približno podobno švercanju kavbojk iz Trsta leta 1980, niti retuširani fotki za Instagram s pripisom #nofilter. Zaradi kavbojk in filtra se ne umre, zaradi sedanjih izogibanj pravilom pa umirajo mnogi in še bodo. Morda med njimi tudi kdo od vaših najdražjih, čeprav ste sami zelo pazljivi, a bo imel smolo, saj bo ravno v naslednjih tednih doživel infarkt ali prometno nesrečo, pa ne bo prostega reševalnega vozila, ki bi ga pravočasno pripeljal v bolnišnico. Ali ne bo prostega mesta na intenzivni negi.
Kako smo lahko tako neumni, po dveh letih epidemije, ko smo videli, kaj se je zgodilo v Bergamu, Indiji, Braziliji... Tako je, Cankar, #narodsibopisalsodbosam. 😔

Kaj ti sanjas,virus ki pobira zgolj stare in hudo kronicne bolnike,ti pa tak cirkus zganjas? Npr. sodimo med najbolj stare populacije sveta,isto tako Italija. Potem ni cudno da je umiralo veliko ljudi prvo leto,saj imamo ljudi krepko starejse od povprecne zivljenjske dobe.

zobnik ::

To sanjajo mladi zdravniki: tle sem kopiral objavo:
klikni:
https://www.facebook.com/MladiZdravniki...

LeQuack ::

Mene zanima a bo v prihodnosti možno sobivanje cepljenih in necepljenih ljudi, ali je to konec in je segregacija dokončna? V smislu da bodo lahko obiskovali iste šole, se poročali med sabo, hodili v iste trgovine itd.?
Quack !

kuall ::

sej že prej nisem imel dost vere v slovenceljne ampak po tej epidemiji sem šele videl, med kakšnimi vraževernimi nelogičnimi gnoji živim.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

styrian ::

kuall je izjavil:

sej že prej nisem imel dost vere v slovenceljne ampak po tej epidemiji sem šele videl, med kakšnimi vraževernimi nelogičnimi gnoji živim.

'
Jaz tudi. Nikoli si nisem misli, da bomo Slovenci kdaj najbolj pritegnjen narod v Evropi.

Čestitike za ta uspeh!

crniangeo ::

Kakšen poglavar takšen narod
Convictions are more dangerous foes of truth than lies.

Aha rauzmem,necepljeni smo krivi da cepivo ne deluje in da cepljeni lepo naokoli raznasajo covid,ker si mislijo da so enostavno nedotakljivi.

Comandante ::

Kayzon je izjavil:

Aha rauzmem,necepljeni smo krivi da cepivo ne deluje in da cepljeni lepo naokoli raznasajo covid,ker si mislijo da so enostavno nedotakljivi.

Nekateri necepljeni imate hudo napacno predstavo o cepljenih.

Pameten clovek, cepljen ali ne, skrbi za osebno higieno, nosi masko kjer je smiselno ter se ob kakrsnihkoli bolezenskih znakih sam testira.

Prisiliti v nosenje mask, testiranje, kazanje potrdil itd je potrebno predvsem tiste malo levo po standardni distribuciji. Normalni nimamo tezav z odgovornim ravnanjem, tudi s cepljenjem ne. Cepivo je namrec kljub nakladanju brezveznikov zelo ucinkovito, ne glede na to kolikokrat ponovite laz, da ni.

Razne maske na prostem, policijske ure in prepovedi prehajanj obcin so seveda debilno izzivljanje sladoledarja nad narodom, in jih ne gre jemati resno, ker nimajo nic z epidemijo. Za to ga je potrebno poslati na Dob, skupaj z odstopljenim ministrom. Ampak smiselne ukrepe je pa smiselno upostevati.

Zgodovina sprememb…

simonchelo ::

Omg... A lahko prosim nehate. Mislm isti ste že ko jajo. Premisli preden napišeš neumnost.

Skratka posvojili smo zdej idejo da se do pomladi vsi prekuzumo. To je zdej že znano stališče. Vsak bo prišel v stik z virusem. In zadevo predelal tako kot jo pač bo.

Trenutno se ustavit tega ne da več. Lahko samo upamo da nam uspe nekako sfurat z zdravljenjem za VSE POD ENAKIMI POGOJI!

Imamo vojaške postelje, Italijani bodo pomagal avstricij tudi...

Morate vedeti da pretekli mesec je bilo več študentskih zurov v Lj kot kadarkoli prej. Vsak dan zurka pa koncerti nabito polni. Sej mladini ne gre zamerit. Po 2 letih bi že jest pocas šel žurat.

Številke pa so šle gor. Bo vsaj hitreje vse mimo. Heheh če so šle gor bojo šle dol.

DO TAKRAT PA NE POZABITE BIT LJUDJE IN IMEJTE SOČUTJE TUDI DO DRUGAČE MISLEČIH.
ciao

Comandante je izjavil:

Kayzon je izjavil:

Nekateri necepljeni imate hudo napacno predstavo o cepljenih.

Pameten clovek, cepljen ali ne, skrbi za osebno higieno, nosi masko kjer je smiselno ter se ob kakrsnihkoli bolezenskih znakih sam testira.

Prisiliti v nosenje mask, testiranje, kazanje potrdil itd je potrebno predvsem tiste malo levo po standardni distribuciji. Normalni nimamo tezav z odgovornim ravnanjem, tudi s cepljenjem ne. Cepivo je namrec kljub nakladanju brezveznikov zelo ucinkovito, ne glede na to kolikokrat ponovite laz, da ni.

Razne maske na prostem, policijske ure in prepovedi prehajanj obcin so seveda debilno izzivljanje sladoledarja nad narodom, in jih ne gre jemati resno, ker nimajo nic z epidemijo. Za to ga je potrebno poslati na Dob, skupaj z odstopljenim ministrom. Ampak smiselne ukrepe je pa smiselno upostevati.

Couldn't agree more. :)
ciao

Utk ::

Kaj bi radi povedali, da so pravi problem tisti, ki širijo virus, ne pa necepljeni, ker necepljeni tudi prebolevniki v veliki večini niso.

Se strinjam. Zakaj potem kriminalizacija necepljenih, ne pa okuženih?

holabaluza ::

Utk je izjavil:

Kaj bi radi povedali, da so pravi problem tisti, ki širijo virus, ne pa necepljeni, ker necepljeni tudi prebolevniki v veliki večini niso.

Nobena kriminalizacija, gre se za dejstvo, da 85% ljudi na intenzivni je necepljenih. In ti zasedajo postelje, ki jih potem kdo drug, ki ima COVID-nepovezane tezave ne dobi.

Miki N ::

Ja... kako bomo pa sedaj anonimno nabavljali sado-mazo pripomočke v seks šopih? Vprašam za prijatelja (no homo)!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

Runnagain ::

Kako je pa s PCT zahtevo pri vulkanizerjih s spremembami? Nikjer nisem nič zasledil, pa bo potrebno iti menjat gume, pa spotoma optiko nastavit.

LP, Runnagain!!

Zgodovina sprememb…

Runnagain je izjavil:

Kako je pa s PCT zahtevo pri vulkanizerjih s spremembami? Nikjer nisem nič zasledil, pa bo potrebno iti menjat gume, pa spotoma optiko nastavit.

LP, Runnagain!!

Ni optike brez PCT! Potem ko bo stric od poštarja od vajenčeve mame pristal na intenzivni pa spet ne bo nihče kriv!

Čeprav zanimivo, človeška optika pa ne zahteva PCT - ker je zdravstveni pripomoček.

Utk ::

holabaluza je izjavil:

Utk je izjavil:

Nobena kriminalizacija, gre se za dejstvo, da 85% ljudi na intenzivni je necepljenih. In ti zasedajo postelje, ki jih potem kdo drug, ki ima COVID-nepovezane tezave ne dobi.

100% tam je okuženih in 0% tam je 20 letnikov. Vseeno morajo danes v šolah 6 let stari otroci nosit maske. Streljate na vse strani, samo v tarčo ne.

Smrekar1 ::

shadeX je izjavil:

Kot pričakovano: Mi piše prijatelj, ki dela v gostinstvu in od danes preverja PCT pogoj tudi z aplikacijo preko telefona (prej je samo spraševal če imajo PCT). Rezultat: do dopoldneva je dobra četrtina kod neveljavnih (ni Beovičeva rekla da ravno 25% ljudi drži slovenijo v "šahu"?).

Ni čudno da so številke tako slabe če ljudje gledajo samo kako bodo okoli prinesli sistem, na koncu pa krivdo valijo na to da cepiva ne delujejo (in da so cepljeni krivi za porast okužb - top 2 izgovora proticepilcev).

Pomembna sprememba v odloku je tudi ta da bo od sedaj naprej potrebno pokazati osebno izkaznico skupaj z veljavnim PCT-jem, kar zna sprožit še več negodovanja pri tistih ki se z ukrepi ne strinjajo (top izgovor je - mojo osebno lahko samo pravni organ kontrolira. ni jim pa bil problem pokazat osebno kadar so koristili bone npr).

Pas glede "prenašanja sistema okol" se zateguje, obstajajo sicer pa še vedno luknje s katerimi se da pridet mimo teh varovalk.

Drži pa tukaj še ena zadeva - nikoli ni krivec za nastalo situacijo samo eden (da ne bo kdo mislil, da sedaj s prstom kažem na tiste, ki prenašajo sistem okol). Če bi bilo naše zdravstvo podobno severnim državam, bi znalo tudi to prekužit.

Pa dobro, kje ti živiš?

Nismo Japonska, kjer bi ljudje spoštovali vladne odloke, ker je tako prav. Nismo Severna Koreja, kjer te bodo ustrelili, če podvomiš v veljavnost vladnih odlokov. Smo Slovenija, kjer moraš ljudi prepričati, da bodo tvoje odloke spoštovali in vzpostaviti sistem, ki bo ljudi zakonito kaznoval, če tega ne bodo počeli. Oboje je stvar vlade, zato so so plačani.

Pri prvi točki so zajebali na polno, ker so za 'strokovnjake' imenovali ljudi, ki so očitno brez kompetenc za vodenje epidemije in samo iščejo načine kako bodo mastno zaslužili z zagovarjanjem diletantskih vladnih stališč (primer 'dr' Logarjeve in njenega 'nepotrjenega zapisnika'). Ostaja jim druga točka, torej prisila. Za prisilo nimamo zakonske podlage.
Ustavno sodišče je vladi naročilo, da mora zakon o nalezljivih boleznih popraviti in te stvari vnesti v zakon in ga spraviti skozi parlament.

Namesto da bi se tu potrudili in spisali primeren, ustaven zakon ter prepričali parlament, da ga tudi sprejme, so raje začeli napadati sodišča, kako da so zdaj "oni epidemiologi" in da "odločajo o epidemiji".

Zdaj so pa krivi Janezki, ki ne spoštujejo pravil, kajne? Kdo bi bil kriv za smrti, če bi se izkazalo, da kazni za prehitro vožnjo nimajo ustrezne pravne podlage in vlada ne bi spravila skozi zakona, ki bi to podlago ustvaril? Janezki, ki bi divjali po cestah?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Smrekar1 ()

hehe...
Jest bi rad oz. želim če mi kdo, ki nasprotuje ukrepom že od začetka napiše, kakšne predloge bi on predlagal in kako bi poskusil uskladiti in nadzirati potek epidemije.

Namreč mi smo Slovenija. nikoli ne boš mogel zadovoljiti vseh. Torej balansiramo vmes.
ciao

gozdar1 ::

simonchelo je izjavil:

hehe...
Jest bi rad oz. želim če mi kdo, ki nasprotuje ukrepom že od začetka napiše, kakšne predloge bi on predlagal in kako bi poskusil uskladiti in nadzirati potek epidemije.

Namreč mi smo Slovenija. nikoli ne boš mogel zadovoljiti vseh. Torej balansiramo vmes.

Za začetek nobenih lockdownov(sploh brez omejitev na občine,..), potem bo tudi nasprotovanja manj. Celo kdo več se bi cepil, človeška narava, ki je (virus)stroka očitno ne razume.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: gozdar1 ()

simonchelo je izjavil:

hehe...

Glede da ti ne delujejo bi jih jaz invertiral. Se pravi PCT za zunaj, v gozdove ipd, za v štacune in avtopralnice pa ne.

Poizkusimo še to!

gozdar1 je izjavil:

simonchelo je izjavil:

hehe...

Za začetek nobenih lockdownov(sploh brez omejitev na občine,..), potem bo tudi nasprotovanja manj. Celo kdo več se bi cepil, človeška narava, ki je (virus)stroka očitno ne razume.

Ne govorim o ukrepih ki so bli zanič za ta ukrep se vsi strinjamo, da je bil najbolj neumen. Lockdowni, pa maske na prostem...

Predlagajte ukrepe ki bi bli ok in bi funkcionirali.

gozdar1 je izjavil:

simonchelo je izjavil:

hehe...

Človeška narava je v SLO taka, da bi morali takoj ko je bilo cepivo izdano dati ceno cepljenja 80€ na osebo! in en mesec vzrajati, folk bi se bunil, da je to samo za elito in da imajo tisti, ki imajo denar privilegij. po enem mesecu bi moral priti en minister in reči oki oki, smo se uspeli zmenit in zagotovit, da boste vsi dobili cepivo brezplačno.
ciao

Zgodovina sprememb…

gozdar1 ::

Če je cepivo rešitev, obvezno cepljenje. Če ne za vse vsaj za ogrožene skupine.

Invictus ::

Ti novi odloki, sploh samotestiranje otrok, so namenjeni predvsem temu, da naberejo dovolj okuženih oz. pozitivnih, da lahko zaprejo državo...
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."

http://goo.gl/2YuS2x

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Invictus ()

simonchelo je izjavil:

hehe...

Za začetek moraš vedeti, da se epidemije ne nadzoruje z ukrepi, temveč s samozaščitnim vedenjem ljudi. Ukrepi so samo eden od načinov kako ljudi prisiliš, da se vedejo samozaščitno. Daleč največ tu naredi zaupanje ljudi. Kjer ljudje zaupajo oblastem in se vedejo samozaščitno samo s predlogom so dovolj priporočila, kjer to ni dovolj so potrebne palice.

Vlada je prepričevanje in zaupanje opustila takoj in šla na palice, brez da bi poskrbela, da bi bile te palice sploh legalne.

Kakršnokoli vprašanje kdo je za katastrofo v upočasnjenem posnetku odgovoren ima na prvih treh mestih vlado, sledijo udomačeni požrešni kužki kalibra Beović in Logar, nato vlada in potem se lahko pogovarjamo o tem ali je pri kakšni niansi pomagala tudi npr. Nada Hiti ali ne. Dejansko je delo vlade tako katastrofalno slabo, da niti proticepilci ne morejo narediti kaj dosti škode: kako odstotno točko manj imamo cepljenih zaradi proticepilcev, to je njihov domet. Vse ostalo je škoda, ki jo je povzročila neposredno vlada, s svojim diletantskim pristopom, ki so mu za povrh dodali še ropanje državnih zakladnic in politične čistke ključnih ustanov.

Smrekar1 je izjavil:

simonchelo je izjavil:

hehe...

Za začetek moraš vedeti, da se epidemije ne nadzoruje z ukrepi, temveč s samozaščitnim vedenjem ljudi. Ukrepi so samo eden od načinov kako ljudi prisiliš, da se vedejo samozaščitno. Daleč največ tu naredi zaupanje ljudi. Kjer ljudje zaupajo oblastem in se vedejo samozaščitno samo s predlogom so dovolj priporočila, kjer to ni dovolj so potrebne palice.

Vlada je prepričevanje in zaupanje opustila takoj in šla na palice, brez da bi poskrbela, da bi bile te palice sploh legalne.

Kakršnokoli vprašanje kdo je za katastrofo v upočasnjenem posnetku odgovoren ima na prvih treh mestih vlado, sledijo udomačeni požrešni kužki kalibra Beović in Logar, nato vlada in potem se lahko pogovarjamo o tem ali je pri kakšni niansi pomagala tudi npr. Nada Hiti ali ne. Dejansko je delo vlade tako katastrofalno slabo, da niti proticepilci ne morejo narediti kaj dosti škode: kako odstotno točko manj imamo cepljenih zaradi proticepilcev, to je njihov domet. Vse ostalo je škoda, ki jo je povzročila neposredno vlada, s svojim diletantskim pristopom, ki so mu za povrh dodali še ropanje državnih zakladnic in politične čistke ključnih ustanov.

Jaja... zaupanje je na psu.

Torej kakšni ukrepi bi šli čez. povsod po svetu so, torej če bi bila pri nas druga vlada bi ukrepi še vedno bili, torej kakšni bi bili za vas ok.
ciao

sbawe64 ::

Invictus je izjavil:

Ti novi odloki, sploh samotestiranje otrok, so namenjeni predvsem temu, da naberejo dovolj okuženih oz. pozitivnih, da lahko zaprejo državo...

Pozitivni =! Okuženi

Ivan misli da je z odloki tako kot v matematiki, kjer je -1 * -1 = +1.
Neustavni odlok na nov neustavno odlok ni enako ustavni odlok.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

simonchelo je izjavil:

Torej kakšni ukrepi bi šli čez. povsod po svetu so, torej če bi bila pri nas druga vlada bi ukrepi še vedno bili, torej kakšni bi bili za vas ok.

V pomoč:
https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/s...

Smrekar1 je izjavil:

simonchelo je izjavil:

V pomoč:
https://www.emka.si/webapp/wcs/stores/s...

Se posipam s pepelom.
ciao

;-) ::

Najvecja paradoks je, da najbolj vzveličan pogoj C tudi edini, za katerega smo 100% da ne deluje.

;-) je izjavil:

Najvecja paradoks je, da najbolj vzveličan pogoj C tudi edini, za katerega smo 100% da ne deluje.

Kaj pa deluje? A razumete kompleksnost in paradoksalnost ukrepov. Od bizarnih (maske na prostem, lockdown na občine...) kaj je tisti ukrep za katerega bi rekli: "Bravo, to je pravi pristop."

Se mi zdi da smo prišli do točke preloma in edina rešitev je odstop vlade. Ampak dejansko to ne reši ničesar na tej stopnji. Ponovne volitve so že 22.4.
ciao

kopriwa ::

;-) je izjavil:

Za tiste brez nevronskih povezav. Pa nič za to, lahko še 1000x pridete ven s temi enovrstičnicami, dejstva in številke govorijo svoje. Diametralno antivaks debilizmu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kopriwa ()

NMH ::

kopriwa je izjavil:

;-) je izjavil:

Za tiste brez nevronskih povezav. Pa nič za to, lahko še 1000x pridete ven s temi enovrstičnicami, dejstva in številke govorijo svoje. Diametralno antivaks debilizmu.

+100

simonchelo je izjavil:

Se mi zdi da smo prišli do točke preloma in edina rešitev je odstop vlade. Ampak dejansko to ne reši ničesar na tej stopnji. Ponovne volitve so že 22.4.

Edina stvar, ki bi v Sloveniji delovala je ta, da se vse necepljene vrže ven iz bolnic.

VAM POVEM, VSI BI SE ŠLI CEPIT.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: NMH ()

feryz ::

Pa vi kdaj gledate grafe, ki jih popate tukaj?
Imamo nov val. Trenutno raste, še malo bo na vrhu in bo šel navzdol. Virus pobirajo naokrog šibki, bolj šibki gredo v bolnico, najbolj šibki se bodo tudi poslovili.
Kmalu se bo graf obrnil nazdol, prišel do tal, malo počakal in začel nov krog.
Popolnoma povsod je enako, samo štart se zamika.

Mato989 ::

simonchelo je izjavil:

Smrekar1 je izjavil:

simonchelo je izjavil:

hehe...

Jaja... zaupanje je na psu.

Pokaži mi povsod po svetu ukrepe... to mislim v čisto vsaki državi... kako imamo mi več ukrepov kot pol sveta pa več okuženih kot ta polovica sveta... doesnt compute!
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kopirano iz https://www.rtvslo.si/slovenija/ob-pct-...

ne vem, ali sem jaz neveden, neumen ali pa pač ''antikrist'''....

v petek zjutraj je ustavno sodišče presodilo, da je prepoved prodaje izdelkov ali storitev protiustavno... isti večer odločijo da diskoteke ne smejo obratovat...
//https://www.us-rs.si/odlocba-ustavnega-...

povsod je obvezno nošenje mask, a pisanje kazni nima zakonske podlage...

http://www.sodnapraksa.si/?q=id:2015081...
http://www.sodnapraksa.si/?q=id:2015081...
https://www.rtvslo.si/slovenija/vrhovno...

vsi dijake se morajo obvezno samotestirat... učitelji so postali še medicinci - vsem je jasno da pa tole ne bo šlo čez... 6, 7 let stari otroci si bodo sami rinili palčke u nos, starši pač ne bomo dovolili da to počne neusposobljena oseba...

zbiranje ni dovoljeno, a spet pisanje kazni nima zakonske podlage...
//https://www.dnevnik.si/1042959422

vlada nam vlada z odloki, ki nimajo zakonske podlage... računa pa da se bodo ljudje vseeno pokorili... če nas vi ne upoštevate, zakaj bi vas mi, ki vas plačujemo...

Kazanje osebne izkaznice ob vhodu v gostilno/trgovski center varnostniku, študentu za pct
http://www.pisrs.si/Pis.web/pregledPred...
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

6bt9hmDwY ::

Kako je glede tega v Avstriji? To verjetno tudi nima pravne podlage, ali?

hipertija ::

6bt9hmDwY je izjavil:

Kako je glede tega v Avstriji? To verjetno tudi nima pravne podlage, ali?

V Avstriji vsi brez mask, vsi brez kurca palca se je pisalo, dejmo se zgledovat po Avstriji. Kje ste zdaj tisti? @VoSS akcija?
Prekle za kurnk

Zgodovina sprememb…

6bt9hmDwY ::

hipertija je izjavil:

V Avstriji vsi brez mask, vsi brez kurca palca se je pisalo, dejmo se zgledovat po Avstriji. Kje ste zdaj tisti?

Sem pripadnik PC plemena (zaenkrat, ne vem, kako dolgo bo še potrdilo veljalo, prav dolgo verjetno ne več), samo sprašujem, ne začenjam nikakršne ofenzive...

C po EU 9 mesecev.
2020 is new 1984
Corona World order

;-) ::

simonchelo je izjavil:

;-) je izjavil:

Kaj pa deluje? A razumete kompleksnost in paradoksalnost ukrepov. Od bizarnih (maske na prostem, lockdown na občine...) kaj je tisti ukrep za katerega bi rekli: "Bravo, to je pravi pristop."

Bravo bi rekel obveznemu cepljenju ter testiranju na 48ur.

Ja, tvoje raziskave to potrjujejo ane.

Ne rabim raziskav medtem ko imam pol žlahte pocepljene s 3 odmerkom in okužene. Okužbe letijo v nebo.

NMH ::

;-) je izjavil:

simonchelo je izjavil:

;-) je izjavil:

Bravo bi rekel obveznemu cepljenju ter testiranju na 48ur.

Ja, tvoje raziskave to potrjujejo ane.

Ne rabim raziskav medtem ko imam pol žlahte pocepljene s 3 odmerkom in okužene. Okužbe letijo v nebo.

1. že toliko lažnivcev smo tukaj imeli, da se nobenemu več ne verjame na besedo - ti bom čisto direktno rekel, imaš ti pol kurca pol žlahte pocepljene s tretjim odmerkom, pa okužene (pa tudi ni pomembno, če je okužena, gre se za to, ali so težje posledice)...
2. imamo 1/4 prebivalstva nad 50 let necepljenega in ta četrtina od oka prispeva 3/4 vseh hospitalizacij na intenzivni negi. Od oka, če ne bi imeli nobenega cepljenega, bi jih zdaj imeli na intenzivni 4x toliko - cca 750.

GregiB ::

Mnogokateri se trudijo, da bi (so)krivdo za razmere naprtili cepljenim, češ, da s(m)o se šli cepit zato, da so "vsa vrata odprta", da smemo ne upoštevati odloke in pravila, ki pa se jih necepljeni seveda strogo držijo.
Da se zdaj ob vstopu v javne prostore (trgovine, delavnice, restavracije etc) gleda osebni dokument je krivda izključno na tistih, ki se ne želijo ne cepiti ne testirati, obenem pa niso pripravljeni stoično stati za svojim uporništvom. Se je policija pred par dnevi hvalila, da je v roku tedna dni "ujela" 7 (ja, sedem) primerov lažnih PCT potrdil. Osebno poznam več, kot 7 ljudi, ki so si PCT kodo "sposodili" pri kolegih in kolegicah. V tej zgodbi je krivda na cepljenih zgolj ta, da brez pomisleka na posledice pomagajo ne-stoičnim necepljenim in jim "posojajo" svoja potrdila.
Sem danes bil pri enem obrtniku, ki ima na steni držalo s posodo z razkužilom, nad katerim visita dva A3 plakata, na enem grafika kako nihče ne sme in more zahtevati od kogarkoli nositi masko, na drugem spisek zakonskih osnov v prid temu, da nihče ne sme zahtevati PCTja, vpogleda v osebni dokument etc. Obrtnik? Necepljen... Kje je dobil oba plakata? Mu je FB kolega poslal.
Bil v štacuni dopoldan... skoraj sami penzionerji okoli mene... Folk, ki je najbolj precepljen. VSI so imeli maske nameščene čez usta in nos... VSI so se držali varnostne razdalje, v sami trgovini, v vrsti za blagajno... Nihče ni ničesar... trosil naokoli...
Včeraj so na razne šole leteli maili jeznih staršev, keko, da ne dovolijo, da se njihovem otroku zapove nošenje mask v šoli. Grožnje s tožbami in še čem drugim... Nekaj teh staršev poznam... cepljeni? Nah....
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin

Unchancy ::

Miki N je izjavil:

simonchelo je izjavil:

hehe...

Glede da ti ne delujejo bi jih jaz invertiral. Se pravi PCT za zunaj, v gozdove ipd, za v štacune in avtopralnice pa ne.

Poizkusimo še to!

A si ti gozdar po poklicu? :))

THIS! Vlada je popolnoma zamočila z ukvarjanjem z neumnostmi, s korupcijo pri nabavah, z Janševimi neumnimi tviti, s katerimi se je kregal s pol Evrope in delal idiote iz vseh Slovencev.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Unchancy ()
««
6 / 85
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
1124116508 (94705) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

758112955 (90393) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36465447 (53752) D3m

Koliko doz, za zascito pred delto? (strani: 1 2 3 432 33 34 35 )

1722251168 (230253) Conini

Več podobnih tem