» »

Ali so vas ze klicali (zdravniki klicejo po telefonu)?

Ali so vas ze klicali (zdravniki klicejo po telefonu)?

««
6 / 11
»»

solatko ::

jotunn - Pozabljaš samo nekaj, v javnem zdravstvu ne sme bit interes dobiček amak zdravje populacije, privatnik pa nikakor ne bo pristal na to, da dela za fižolčke, vsaj dobra jahta letno.

fordin - Znanstvenik, boš razložil kako ozdraviti hudo pljučnico brez antibiotikov ali hudo angino, zlom noge, obrabo hrbteničnih vretenc,.... za gripce in podobno pa itak ne uporabljam zdravstva, so domača slivovka, brinjevec, čajčki in med dovolj. Ne gre pa pri vseh stvareh tako lahko.
Je pa razlika, če te dobi v roke daljnovzhodni zdravnik, ki išče vzrok ali zdravnik tradicionalne medicine, ki pa lajša posledice in se v vzrok pravilom ne spušča.

c01-a039 - kaj mi sirješ z barvami, sem farbnblind, dnevna statistika obolelih v najbolj precepljenih državah, te demantira na obeh področjih reklamiranja cepiv, niti ni kužnost cepljenih nižja, niti lažji potek bolezni ob morebitni okužbi ni potrjen. Povej kaj novega, kar sigurno drži.
Zaradi DDT-ja je imelo hude posledice s smrtjo na miljone ljudi po svetu, "znanstveniki" so ga na veliko reklamirali kot revolucijo v pridelavi hrane, po spoznanju celotne zgodbe pa ops, ni bilo namerno, znanost terja tudi žrtve in si rokice lepo oprali (tudi pri nas smo z nnim uničevali koloradskega hrošča na krompirju,.... reklo se mu je PANTAKAN). Toliko o poslušanju ene struje znanstvenikov, drugo, tretje mnenje štej, samo kaj, ko jih ne spustijo zraven. Izjav uradnih strokovnjakov ne moreš preverjat, ker uradno ni drugačnih mišljenj v znanstvenih krogih, zato je včesih dobro izluščit podatke iz uradnih statistik držav, EMA-e, WHO-ja, ki povejo marsikaj nepovedanega in določene trditve postavijo na laž ali pomanjkljivo informacijo. Temu pa normalni človek ne more kar apriori zaupat. Pustite nas necepljene pri miru, pustite nas živeti po svoje in počakajte, da nas strašna kuga 21. stoletja pobere in bote imeli mir. Tisti, ki so se mislili cepit zato, ker so dobili informacijo, da zadeva deluje so se že sami, tisti, ki so dvomili in so se naveličali testiranj, so se prostovoljno-obvezno tudi že, tisti, ki nismo cepljeni pa bi radi taki tudi ostali, sej trenuno ne vidimo pozitive v cepljenju. Je pa daleč od tega, da smo proti vsem cepljenjem.
Kakšni marki sta vidva, da bi verjeli enemu od vaju, glede na podatke, ki jih imata, sta oba trola. Za svoje odločitve odgovarjam sam, po pretehtanju vseh mnenj stroke, do katerih pridem, ampak ne na nora24 ali FB.
Delo krepa človeka

fordin ::

Znanstvenik, boš razložil kako ozdraviti hudo pljučnico brez antibiotikov ali hudo angino, zlom noge, obrabo hrbteničnih vretenc,.... za gripce in podobno pa itak ne uporabljam zdravstva, so domača slivovka, brinjevec, čajčki in med dovolj. Ne gre pa pri vseh stvareh tako lahko.
Je pa razlika, če te dobi v roke daljnovzhodni zdravnik, ki išče vzrok ali zdravnik tradicionalne medicine, ki pa lajša posledice in se v vzrok pravilom ne spušča.


Nisem strokovnjak, vem pa za nekaj bolezni, kako zdravit na naraven nacin. Recimo ce omenim eno bolezn, ki je zelo znana, pa ima zivalsko ime, ki lahko zivi v vodi, ne bom omenjal imena bolezni, ampak pomoje vsi veste katera bolezn. Sicer poznamo vec vrst na ralzicnih delih telesa, ampak na splosno se taka bolezen oziroma take celice hranijo z doloceno hrano, npr. industrijski sladkor. En nacin je da stradas in ne uzivas hrane, s katero se hrani. To je tezji nacin. En bolj enostven nacin je, da pomesas limonin sok z javorjevim sirupom, ce je sladkor pomesan skupaj z limono, bo taka celica pojedla sladkor skupaj z limoninim skokom, fora pa je da limonin sok vsebuje snovi, ki unicuje take celice. Ce bi popil samo limonin sok, potem taka celica ne bi tega zauzila in je ne bi unicilo. nekateri tudi delajo malo drugacno mesanico, naribajo bio limonino lupino, zmesajo z orehi in olivnim oljem in pustijo nekaj dni stat v hladilniku. nekateri tretji pa zmrznejo nariban bio limonin olupek in potem to dajejo v solate kot dodatek in tako jedo.

Potem ce kdo recimo zboli za najbolj nevarnimi plesnimi, ki so zelo nevarne, dolocene vrste so menda neozdravljive, obstajajo dolocena zelisca, posusene rastline, ki vsebujjeo snovi, etericno olje, ki unicuje tako plesen v telesu.

Za najbolj znano spolno bolezen, sicer nisem 100 procento preprican, ampak sem samo bral o tem, kako so doloceni pozdravili tako, da so slucajno zeleli prezivet zadnje dni svojega zivljenja nekje na eksoticnem otoku, skupaj z domorodci, ki so na veliko jedli kokos, ugotovili, da kokosovo olje, ce ga jes, unicuje to spolno bolezen, ki je menda neozdravljiva. ampak to ne vem za ziher.

Drugac pa preventiva. Ce uzivas domace sadje in zelenjavo, ki ni spricano, s tem prihranis telesu dost matranja s temi snovmi, pravtako pa ima taka hrana vec vitaminov in mineralov, saj je zemlja praviloma bolj bogata in ni tako izcrpana zemlja kot tiste za industrijsko masovno pridelavo.

Za dost raznih bolezni rastejo razlicne roze. predvsem je pomembno, kje rastejo roze. recimo na dolocenih predelih balkana, kjer divje roze rastejo iz dolocenih kamnov, samo take roze imajo najvec zdravilnih lastnosti, saj crpajo dolocene minerale iz teh kamnov. Ce rastejo iz navadne zemlje, potem to ni niti priblizno tako zdravilno. Obstaja ena posebna roza, ki ji francozi pravijo imortele oziroma nesmrtna, saj tudi ko jo odtrgas ostane sveza kot nova, kar relativno dolgo casa. Na balkanu ji pravijo smilje. Obstaja vec podvrst, zdravilna je samo ta balkanska, se mi zdi. Morda raste tudi v italiji. Ampak se jo kupi samo od priznanih in preverjenih lokalnih proizvajalcev, ki imajo 100 procentno brez mesanja.

Drugac pravijo da za vsako bolezen rozica raste. pomoje je dost znanja o tem tudi po gorah od kakih starejsih zeliscarjev, travarjev, vsi ponzate teto pehto iz filma kekec, to je dejansko res nekoc obstajal tak tip ljudi. ampak se ena pomembna ugotovitev je, da clovek s svojo zavestjo lahko programira dolocene rastline ali zdravila, po nacinu placebo efekta, na nacin, da je trdno preprican, da mu bo nekaj pomagalo in na tak nacin "programira" kvantno fiziko in se potem to res uresnici.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: fordin ()

PrihajaNodi ::

Evo o temle sem jaz pisal par mesecev mogoče še manj, nazaj. SHIELDING:

https://www.health.gov.au/initiatives-a...

Razlika je, da si prej moral iskati na WHO jevih straneh te podatke, sedaj pa vlade vse to implementirajo, torej koncentracijski kampi za necepljene, DA. Je le vprašanje časa.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Evo še tole:

1.3 Assumptions
This Plan rests on the following assumptions: ? New variants of COVID-19 will continue to emerge and consequently, booster shots may be required, potentially on an annual or more frequent basis ? Australia has purchased a sufficient supply of COVID-19 vaccines to execute the plan in 2021 ? States and territories will expand their authorised immunisation workforce to achieve stated targets ? Primary care sites in Australia will participate in the vaccine rollout (encompassing GPs, ACCHs and community pharmacies), following a robust expression of interest/request for information process and are identified as suitable providers ? Most currently unvaccinated Australians wish to get vaccinated in the coming months 3 ? The Commonwealth will cooperate with states and territories to ensure resources will be made available in accordance with the National Partnership Agreement on COVID-19 Response and the Plan does not allocate any additional funding. ? Advice on age group suitability, cohort considerations and the need for boosters will continually be updated and the Commonwealth will need to be prepared to respond to these updates.


Projekt kovid naj bi bil končan leta 2025 - nekje napisano na uradni strani WB - world bank. Do takrat nas pa še čaka močna inflacija, kriza z višanjem cen. Bog pomagaj vašim otrokom.
p.s. Še kakšno teslo, ki verjame kovid zablodam hudobnega virusa? Je zgornje metode pisala stroka?
Smo še vedno pri teorijah zarote in ploščati zemlji ter hecanjem s čipi kako nam Bill Gates prisluškuje? Spoiler Alert: Vse kar se dogaja v Avstraliji pride tud k nam.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Še CDC -
Interim Operational Considerations for Implementing the Shielding Approach to Prevent COVID-19 Infections in Humanitarian Settings



Table 1: Summary of the Shielding Approach1

Level

Movement/ Interactions

Household (HH) Level:

A specific room/area designated for high-risk individuals who are physically isolated from other HH members.

Low-risk HH members should not enter the green zone. If entry is necessary, it should be done only by healthy individuals after washing hands and using face coverings. Interactions should be at a safe distance (approx. 2 meters). Minimum movement of high-risk individuals outside the green zone. Low-risk HH members continue to follow social distancing and hygiene practices outside the house.

Neighborhood Level:

A designated shelter/group of shelters (max 5-10 households), within a small camp or area where high-risk members are grouped together. Neighbors "swap" households to accommodate high-risk individuals.

Same as above

Camp/Sector Level:

A group of shelters such as schools, community buildings within a camp/sector (max 50 high-risk individuals per single green zone) where high-risk individuals are physically isolated together.

One entry point is used for exchange of food, supplies, etc. A meeting area is used for residents and visitors to interact while practicing physical distancing (2 meters). No movement into or outside the green zone.

Torej necepljeni ali tisti, ki ne bodo večkrat cepljeni bodo postali:"HIGH RISK INDIVIDUALS" oz. bioteroristi. V pretkelosti so bili to muslimani oz. arabci.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

  • predlagalo izbris: Telbanc ()

dsfsfawer235 ::

solatko je izjavil:


c01-a039 - kaj mi sirjeť z barvami, sem farbnblind, dnevna statistika obolelih v najbolj precepljenih drŞavah, te demantira na obeh podroĨjih reklamiranja cepiv, niti ni kuŞnost cepljenih niŞja, niti laŞji potek bolezni ob morebitni okuŞbi ni potrjen. Povej kaj novega, kar sigurno drŞi.
Zaradi DDT-ja je imelo hude posledice s smrtjo na miljone ljudi po svetu, "znanstveniki" so ga na veliko reklamirali kot revolucijo v pridelavi hrane, po spoznanju celotne zgodbe pa ops, ni bilo namerno, znanost terja tudi Şrtve in si rokice lepo oprali (tudi pri nas smo z nnim uniĨevali koloradskega hroťĨa na krompirju,.... reklo se mu je PANTAKAN). Toliko o posluťanju ene struje znanstvenikov, drugo, tretje mnenje ťtej, samo kaj, ko jih ne spustijo zraven. Izjav uradnih strokovnjakov ne moreť preverjat, ker uradno ni drugaĨnih miťljenj v znanstvenih krogih, zato je vĨesih dobro izluťĨit podatke iz uradnih statistik drŞav, EMA-e, WHO-ja, ki povejo marsikaj nepovedanega in doloĨene trditve postavijo na laŞ ali pomanjkljivo informacijo. Temu pa normalni Ĩlovek ne more kar apriori zaupat. Pustite nas necepljene pri miru, pustite nas Şiveti po svoje in poĨakajte, da nas straťna kuga 21. stoletja pobere in bote imeli mir. Tisti, ki so se mislili cepit zato, ker so dobili informacijo, da zadeva deluje so se Şe sami, tisti, ki so dvomili in so se naveliĨali testiranj, so se prostovoljno-obvezno tudi Şe, tisti, ki nismo cepljeni pa bi radi taki tudi ostali, sej trenuno ne vidimo pozitive v cepljenju. Je pa daleĨ od tega, da smo proti vsem cepljenjem.
Kakťni marki sta vidva, da bi verjeli enemu od vaju, glede na podatke, ki jih imata, sta oba trola. Za svoje odloĨitve odgovarjam sam, po pretehtanju vseh mnenj stroke, do katerih pridem, ampak ne na nora24 ali FB.


Lej, niti bral ne bom tvojega sranja, ne da se mi vec:

Tule imas okuzenost v drazavah:


In tule imas precepljenost v drzavah:


Ce si daltonist, je to tvoj problem, zaprosi za invalidsko upokojitev, vsi, ki pa niso popolni kreteni pa jim bo jasno, da cepiva pomagajo.

Korelacija je jasna. Kdor pa je ne vidi, ne bo clovestva popolnoma nic oskodoval, ce se ne bo cepil in se stegne. Pac kriteriji za neumnost morajo obstajat.
If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg

Zgodovina sprememb…

FireSnack ::

Mene je klical in je rekel da 50:50 vsak 250EUR in roka. So mi všeč tile prijemi.

Drugače pa Nodija že malo stiska. Naslednjih 6 mesecev boljše da ne rabi zdravnika ker preden pride na vrsto za obravnavo v Romuniji bo crknil. Zdaj je začelo antivaxerje stiskat v prsnem košu. To je panika, brez panike! :))
Preprodajalec NFT umetnin

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FireSnack ()

PrihajaNodi ::

FireSnack je izjavil:

Mene je klical in je rekel da 50:50 vsak 250EUR in roka. So mi všeč tile prijemi.

Drugače pa Nodija že malo stiska. Naslednjih 6 mesecev boljše da ne rabi zdravnika ker preden pride na vrsto za obravnavo v Romuniji bo crknil. Zdaj je začelo antivaxerje stiskat v prsnem košu. To je panika, brez panike! :))



Lol ne, mene boli k. Sem ti pa nalepil zgoraj da bo iglica potrebna vsakih 6 mesecev ali kakor bo rekla stroka.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi ::

Če kdo misli, da bo Nodi kar skočil po svojo dozico, not gonna happen in my life time. Sem prestar za to sranje. Sem doživel kar lepe momente svobode, tole je pa daleč od tega. Srečno vam in vašim potomcem. Ni lepo kar pišejo. Vi se pa še naprej zajebavajte o ploščati zemlji in čipih in ostalem BS, ki mogoče sledi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

FireSnack ::

Boš kmalu izkusil kako je v deželi kjer je tabrihtnih 90% ljudi in zdravstveni sistem ni ravno v zavidljivem stanju. Šele začelo se je. Zima bo dolga - do marca.
Preprodajalec NFT umetnin

PrihajaNodi ::

FireSnack je izjavil:

Boš kmalu izkusil kako je v deželi kjer je tabrihtnih 90% ljudi in zdravstveni sistem ni ravno v zavidljivem stanju. Šele začelo se je. Zima bo dolga - do marca.


Zvenis kot Beovica in gargamel. Groznje, groznje, groznje.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Telbanc ::

FireSnack je izjavil:

Boš kmalu izkusil kako je v deželi kjer je tabrihtnih 90% ljudi in zdravstveni sistem ni ravno v zavidljivem stanju. Šele začelo se je. Zima bo dolga - do marca.


Po 4 bosterju, ti bo zrasel mali repek, MRNA cepiva "delajo čudeže". :)):)):))
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

PrihajaNodi ::

Telbanc je izjavil:

FireSnack je izjavil:

Boš kmalu izkusil kako je v deželi kjer je tabrihtnih 90% ljudi in zdravstveni sistem ni ravno v zavidljivem stanju. Šele začelo se je. Zima bo dolga - do marca.


Po 4 bosterju, ti bo zrasel mali repek, MRNA cepiva "delajo čudeže". :)):)):))


Do leta 2025 jih bo prejel se najmanj 8 oz ce bo stroka rekla da bo cepljenje na 6 mesecev. Lahko pa beoviceva rece na 4 mesece pardon stroka. Vemo pa da je zascita boljsa ce se cepiva cimbolj mesa. 100% pride se jonson & jonson nazaj v igro. Brez 5 dozice pa bo sel papa green pass

Evo se nov ukrep: vohunjenje policije po FB profilih:

https://m.facebook.com/story.php?story_...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

solatko je izjavil:


Ko sem junija postal vdovec,

Moje sožalje solatko, drži se.

dexterboy je izjavil:

Za "elferja" ne skrbi, ker je že v postih med lockdowni pokazal svoj pravi obraz in izgubil vso kredibilnost. Je pa uspešen v igri trolla, ampak hej, vsak ima v svojem obstoju neko vlogo :))

Res me boli pri srcu ker sem izgubil kredibilnost pri antivaxerjih. To pomeni, da sem dejansko povišal kredibilnost med normalnimi ljudmi. Win-Win.

dexterboy je izjavil:


Dodatek; najbolj žalostno je pa to, da se je velika večina folka cepila NE zaradi zdravja sebe in drugih, ampak zaradi UGODNOSTI, ki jih pridobijo s cepljenjem. In potem na plano samo od sebe pride vprašanje; KAKO naj ima človek najmanjši občutek empatije zaradi takšnih ljudi? Da se cepim, da bo moja EGOISTIČNA rit lahko šla poleti na morje na Hrvaško? Je že bolje, da nekdo aktivira tiste nuke. Ali pa da meteorit že končno trešči v ta planet...

Jaz sem se cepil že marca, pred PCT pogojem, takoj ko je bilo cepivo na voljo. Drugi so se pač kasneje.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

FireSnack ::

PrihajaNodi je izjavil:

FireSnack je izjavil:

Boš kmalu izkusil kako je v deželi kjer je tabrihtnih 90% ljudi in zdravstveni sistem ni ravno v zavidljivem stanju. Šele začelo se je. Zima bo dolga - do marca.


Zvenis kot Beovica in gargamel. Groznje, groznje, groznje.

Ne boš umrl zaradi covida, ker jih umre samo nekaj odstotkov. Umrl boš zaradi neobravnave od kake druge bolezni, od stanja ki ga bo povzročila družbena izključenost ali od strahu ki ga bo vedno več v podzavesti. Smrt prihaja pote, Nodi.
Preprodajalec NFT umetnin

111111111111 ::

Telbanc je izjavil:



Torej je s teboj se v redu. Vesel sem zate, da končno razodeneš vse blagodejne učinke cepljenja z astrazeneko. In nejevernim Tomažem poveš, da maš zaj ror ko iz železa.
Da sedaj pretečeš 5 kilometrov povsem brez težav, in da se ti je logika dvignila na nivo Alberta Ajnštajna.

Na začetku napiše še, da se počutiš noro. Jaz tud tko mislim. :)):)):))

He, he, he... Kako anticepilci čutijo nujno potrebo da demantirajo vsakogar, ki pohvali cepivo, čeprav očitno piše očitne debilizme. Je treba razpredat zakaj pa to ne more držati. Kako pa lahko drži da bo 1/3 žensk neplodnih po cepivu? :D To se vam zdi pa logično?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

dsfsfawer235 ::

fordin je izjavil:

V prerani grob je odsla Katja. Koliko zensk 20 let starih je umrlo zarad korone. Nobena v sloveniji. Hvala lepa za zavajanja. O strankarski pripadnosti ne bi. Ker zgleda, da vse stranke v parlamentu podpirajo bockanje. Ni bistvenih razlik, kajne? ne mi tvoje stranke omenjat, ok? pa ne lagat. ti bom jaz kupil 40 procentov vec pingo soka, kar je vec kot 30 procentov? A bo zadost?


Ne samo to, malo drzi cela druzba pesti, da bi SDSovski propagandisti tudi ignorirali cepljenje (kot, ti, pa si zal ze cepljen) in odsli "rakom zvizgat".
If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg

111111111111 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Do leta 2025 jih bo prejel se najmanj 8 oz ce bo stroka rekla da bo cepljenje na 6 mesecev. Lahko pa beoviceva rece na 4 mesece pardon stroka. Vemo pa da je zascita boljsa ce se cepiva cimbolj mesa. 100% pride se jonson & jonson nazaj v igro. Brez 5 dozice pa bo sel papa green pass

Evo se nov ukrep: vohunjenje policije po FB profilih:

https://m.facebook.com/story.php?story_...

A ni tako da v romuniji letate okoli brez mask? Živite svobodno in dihate svež zrak brez mask. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Telbanc ::

111111111111 je izjavil:

Telbanc je izjavil:



Torej je s teboj se v redu. Vesel sem zate, da končno razodeneš vse blagodejne učinke cepljenja z astrazeneko. In nejevernim Tomažem poveš, da maš zaj ror ko iz železa.
Da sedaj pretečeš 5 kilometrov povsem brez težav, in da se ti je logika dvignila na nivo Alberta Ajnštajna.

Na začetku napiše še, da se počutiš noro. Jaz tud tko mislim. :)):)):))

He, he, he... Kako anticepilci čutijo nujno potrebo da demantirajo vsakogar, ki pohvali cepivo, čeprav očitno piše očitne debilizme. Je treba razpredat zakaj pa to ne more držati. Kako pa lahko drži da bo 1/3 žensk neplodnih po cepivu? :D To se vam zdi pa logično?


https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Ker ma naša stroka kompleks papige of Ema, lah tole kmal pričakujemo tud pri nas.

"Evropska agencija za zdravila (EMA) je potrdila, da lahko starejši od 18 let prejmejo poživitveni odmerek cepiva proti covidu-19, in sicer najmanj pol leta po prejetem drugem odmerku.

"Podatki kažejo, da se lahko cepi s cepivo Spikevax med šestimi in osmimi meseci po prejetem drugem odmerku, saj to zviša raven protiteles pri odraslih," je sporočila EMA."

Dvakrat cepljeni tud vaš čas prijaha, počas pa sigurno. Tika, taka, tika taka...
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Telbanc ()

feryz ::

PrihajaNodi je izjavil:

Do leta 2025 jih bo prejel se najmanj 8 oz ce bo stroka rekla da bo cepljenje na 6 mesecev. Lahko pa beoviceva rece na 4 mesece pardon stroka. Vemo pa da je zascita boljsa ce se cepiva cimbolj mesa. 100% pride se jonson & jonson nazaj v igro. Brez 5 dozice pa bo sel papa green pass

Evo se nov ukrep: vohunjenje policije po FB profilih:

https://m.facebook.com/story.php?story_...
Kako na 4 mesece, če so prejšnji teden zatrjevali, da je zaščita po celjenju doživljenjska!? Baje so tudi qr kode temu priredili.

111111111111 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Če kdo misli, da bo Nodi kar skočil po svojo dozico, not gonna happen in my life time. Sem prestar za to sranje. Sem doživel kar lepe momente svobode, tole je pa daleč od tega. Srečno vam in vašim potomcem. Ni lepo kar pišejo. Vi se pa še naprej zajebavajte o ploščati zemlji in čipih in ostalem BS, ki mogoče sledi.

Mi dejansko imamo potomce, zato nas skrbi in smo se cepili. Jap, takoj ko nam Billy vsadi čipe, bo zravnal zemljo. :D

Telbanc je izjavil:

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Ker ma naša stroka kompleks papige of Ema, lah tole kmal pričakujemo tud pri nas.

"Evropska agencija za zdravila (EMA) je potrdila, da lahko starejši od 18 let prejmejo poživitveni odmerek cepiva proti covidu-19, in sicer najmanj pol leta po prejetem drugem odmerku.

"Podatki kažejo, da se lahko cepi s cepivo Spikevax med šestimi in osmimi meseci po prejetem drugem odmerku, saj to zviša raven protiteles pri odraslih," je sporočila EMA."

Dvakrat cepljeni tud vaš čas prijaha, poča pa sigurno. Tika, taka, tika taka...

Kaj je Telebanči? Pridi se cepit, pa boš tudi ti lahko pretekel 10km. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

FireSnack ::

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:

Do leta 2025 jih bo prejel se najmanj 8 oz ce bo stroka rekla da bo cepljenje na 6 mesecev. Lahko pa beoviceva rece na 4 mesece pardon stroka. Vemo pa da je zascita boljsa ce se cepiva cimbolj mesa. 100% pride se jonson & jonson nazaj v igro. Brez 5 dozice pa bo sel papa green pass

Evo se nov ukrep: vohunjenje policije po FB profilih:

https://m.facebook.com/story.php?story_...

A ni tako da v romuniji letate okoli brez mask? Živite svobodno in dihate svež zrak brez mask. :D

Hahaha. So letali naokoli brez mask. Zdaj pa ni dovolj jeklenk ker gre krivulja v eksponentno in bo čez 2 meseca tam veliko huje kot je bilo v Bergamu. Pred krematoriji bo več kilometrov trug. Klasična Romunija, kjer cigoti na novo odkrivajo znanost na internetu (teorije zarot).
Preprodajalec NFT umetnin

roscha1 ::

Evo, tole je rezultat spike proteinov in grafen anten v Romuniji. ( se opravičujem če je že kdo objavil)

PrihajaNodi ::

Jaz sem se cepil že marca, pred PCT pogojem, takoj ko je bilo cepivo na voljo. Drugi so se pač kasneje.


Zakon. Boostercki so pripravljeni. Vzel jih bos toliko kolikor bo stroka rekla. Pa cim bl mesat prav stroka

roscha1 je izjavil:

Evo, tole je rezultat spike proteinov in grafen anten v Romuniji. ( se opravičujem če je že kdo objavil)


Itak. Se pred mesecem pa festival s 300.000 ljudi. Takrat ni nihce umiral, no razen v sloveniji. Ampak hej, dejmo se mal “Bergama” kazat. Btw. Avstralci majo iste scene zastrahovanja.

Mi dejansko imamo potomce, zato nas skrbi in smo se cepili. Jap, takoj ko nam Billy vsadi čipe, bo zravnal zemljo. :D


Cepil se bos tolikokrat kolikor bo stroka rekla. Najlrej na 6 potem pa 3 mssece skupaj s pamzi.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

dsfsfawer235 ::

PrihajaNodi je izjavil:

Jaz sem se cepil že marca, pred PCT pogojem, takoj ko je bilo cepivo na voljo. Drugi so se pač kasneje.


Zakon. Boostercki so pripravljeni. Vzel jih bos toliko kolikor no stroka rekla. Pa cim bl mesat prav stroka

roscha1 je izjavil:

Evo, tole je rezultat spike proteinov in grafen anten v Romuniji. ( se opravičujem če je že kdo objavil)


Itak. Se pred mesecem pa festival s 300.000 ljudi. Takrat ni nihce umiral, no razen v sloveniji. Ampak hej, dejmo se mal “Bergama” kazat.


Mhm in ce se prav spomnim je en "skepticen" kreten, baraba, skodljivec, druzbeni parazit, produkt incesta,... se pa ne spomnim katera, zganjal propagando, kako se imajo v Romuniji lepo... kako so napredni in nabijal s superlativi.

Mesec kasneje se je izkazalo kam vodijo njegove neumnosti.

Toliko o tem, koliko se da zaupati "skeptikom", bolj skodljivi so od covida, ne samo, da so ubili Katjo s svojim scaremongeringom, zdaj ciljajo na preostanek Slovenije.
If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg

PrihajaNodi ::

You ready:



Great reset

Mhm in ce se prav spomnim je en "skepticen" kreten, baraba, skodljivec, druzbeni parazit, produkt incesta,... se pa ne spomnim katera, zganjal propagando, kako se imajo v Romuniji lepo... kako so napredni in nabijal s superlativi.

Mesec kasneje se je izkazalo kam vodijo njegove neumnosti.

Toliko o tem, koliko se da zaupati "skeptikom", bolj skodljivi so od covida, ne samo, da so ubili Katjo s svojim scaremongeringom, zdaj ciljajo na preostanek Slovenije.


Virus je takrat spal. Saj ves tudi slovencke so na morje spustil.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

;-) ::

PrihajaNodi je izjavil:

Telbanc je izjavil:

FireSnack je izjavil:

Boš kmalu izkusil kako je v deželi kjer je tabrihtnih 90% ljudi in zdravstveni sistem ni ravno v zavidljivem stanju. Šele začelo se je. Zima bo dolga - do marca.


Po 4 bosterju, ti bo zrasel mali repek, MRNA cepiva "delajo čudeže". :)):)):))


Do leta 2025 jih bo prejel se najmanj 8 oz ce bo stroka rekla da bo cepljenje na 6 mesecev. Lahko pa beoviceva rece na 4 mesece pardon stroka. Vemo pa da je zascita boljsa ce se cepiva cimbolj mesa. 100% pride se jonson & jonson nazaj v igro. Brez 5 dozice pa bo sel papa green pass

Evo se nov ukrep: vohunjenje policije po FB profilih:

https://m.facebook.com/story.php?story_...

Haha nemores vrjet policija vletela ker je delil slike Resni.ca profila wtf?

Bi prišli tudi če bi imel fake profil? So tok sposobni?

solatko ::

fordin - Glavobole, zamašen nos, kakšne bolečine v sklepih,.... odpravljam z akapresuro, domačo žavbo ali masiranje z ledom ali toplim gelom, medom, domačim primorskim brinovcem, domačo bloško slivovko,... domačimi čajčki, raznimi namočenimi rastlinami,... tablete praviloma v moja usta nimajo vstopa, razen antibiotikov.

111111111111 - Hvala, seveda gre življenje dalje.
Glede cepljenja pa, poglej podatke najbolj precepljenih držav in razloži, kaj se dogaja. Naših fašistov že dolgo ne poslušam več ampak se po celem svetu dogaja podobno, razen na kitajskem, od koder pa so informacije skope, vem da imajo probleme s pošiljanjem robe po svetu, kobajagi zaradi corone.
Delo krepa človeka

dsfsfawer235 ::

solatko je izjavil:

fordin - Glavobole, zamašen nos, kakšne bolečine v sklepih,.... odpravljam z akapresuro, domačo žavbo ali masiranje z ledom ali toplim gelom, medom, domačim primorskim brinovcem, domačo bloško slivovko,... domačimi čajčki, raznimi namočenimi rastlinami,... tablete praviloma v moja usta nimajo vstopa, razen antibiotikov.


Ne rabis antibiotikov, to je sama kemija, pa farmacija zasluzi, pa 25 Katij, 23 Franck in 2 Jozefine so ze umrle od njih, raje se kaksen dodaten cajcek spij, ko bo po zemlji zadisalo, pa se ne vdati. Vztrajaj. /s
If you don't work in a sweatshop, thank a Union.
If you do work in a sweatshop, start a Union.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/f/fe/Rb-star.svg

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

dsfsfawer235 je izjavil:

solatko je izjavil:

fordin - Glavobole, zamašen nos, kakšne bolečine v sklepih,.... odpravljam z akapresuro, domačo žavbo ali masiranje z ledom ali toplim gelom, medom, domačim primorskim brinovcem, domačo bloško slivovko,... domačimi čajčki, raznimi namočenimi rastlinami,... tablete praviloma v moja usta nimajo vstopa, razen antibiotikov.


Ne rabis antibiotikov, to je sama kemija, pa farmacija zasluzi, pa 25 Katij, 23 Franck in 2 Jozefine so ze umrle od njih, raje se kaksen dodaten cajcek spij, ko bo po zemlji zadisalo, pa se ne vdati. Vztrajaj. /s


Ti pa po novo dozo, preventivno, ker pac gripa /s

Ce bos pa kej pizdil bo pa Facebook policija prisla po tebe. Tisti pasusek ni neomejen. Spikal se bos takrat ko bo beovicka rekla
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

FireSnack ::

Lepo se notri zapri še kakšno leto ali dve in se tolaži da bo minilo. Medtem pa 3/4 Evrope živi že normalno življenje. Ah, ti internetni znanstveniki.
Preprodajalec NFT umetnin

;-) ::

Kdo živi normalno?

PrihajaNodi ::

;-) je izjavil:

Kdo živi normalno?

Tako kot narkomani, ko dobijo svojo dozo. Nova normala /s
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

solatko ::

c01-a039 - Alexander Fleming še ni bil pokvarjeni farmacevt. Penicilin določena vnetja ozdravi, pobije bakterije in si potem OK, zvarki za lajšanje posledic nečesa, kar sploh ne odkrivajo pa zastruplja organizem.
Zdravilo bojo danes vrgli v smeti ali pa tako zaračunali, da si ga bo lahko privoščil samo najbogatejši sloj. Zakaj so novice o zdravilih za covid fake, brez da bi "strokovnjaki" to preverili?

FireSnack - Bojo, ko ne bo nobenega polno cepljenega na intenzivni negi.
Delo krepa človeka

feryz ::

Portugalci živijo normalno. Od kolega hči je bila tam na izletu kak teden nazaj. Tri punce so čakale na trolo skupaj z ostalimi. Folk jih je skoraj premlatil, ker so tiščale glave skupaj in se hihitale. Umirilo se je šele ko so vzpostavile medsebojno razdaljo in tiho čakale v vrsti.
Še med drugo svetovno vojno v logorih je bilo bolj sproščeno kot v Lizboni.
Ampak to je zdaj normalno.

FireSnack ::

;-) je izjavil:

Kdo živi normalno?

V Evropi vsi brez mask, virusa praktično ni več. Ker so pametni in imajo precepljenost nad 70%. Na drugi strani Romunija z 12% precepljenih gre po trdi metodi do imunosti. Z lockdowni so Romuni varni čez 18 mesecev, brez lockdownov pa bo trajalo 3-4 mesece da se na grdi način seznanijo z virusom. Bo pa boleče.
Preprodajalec NFT umetnin

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: FireSnack ()

;-) ::

Kje v Evropi je to, daj poimenuj državo prosim.

111111111111 ::

PrihajaNodi je izjavil:


Cepil se bos tolikokrat kolikor bo stroka rekla. Najlrej na 6 potem pa 3 mssece skupaj s pamzi.

Tako je. Prav razmišljaš Nodi. In moji potomci bodo nasledili zemljo. Ti boš pa šel v zemljo, star, sam, zagrenjen in cepljen. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

solatko ::

FireSnack - Vsi brez mask, distance in razkuževanja, poglej dogajanje v Belgiji, kjer naj bi bilo cepljenega več kot 3/4 odraslega prebivalstva, posledica normalnega življenja, brez upoštevanja vseh priporočenih ukrepov, predlaganih s strani strokovnjakov. Samo cepljenje je bullshit, če se nehamo obnašat po priporočilih.
Cepivo ne preprečuje okužbe in tega se cepljeni zavedate premalo. Sledijo podobne zgodbe iz Slovenije pa ne zaradi antiwaxerjev.
Delo krepa človeka

Telbanc ::

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:


Cepil se bos tolikokrat kolikor bo stroka rekla. Najlrej na 6 potem pa 3 mssece skupaj s pamzi.

Tako je. Prav razmišljaš Nodi. In moji potomci bodo nasledili zemljo. Ti boš pa šel v zemljo, star, sam, zagrenjen in cepljen. :D


Kakšni tvoji potomci. Punce bojo zahtevale le necepljene, z dobrimi geni. Ko se epidemija konča.

Čutim da prihaja naporno obdobje.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Telbanc ()

PrihajaNodi ::

111111111111 je izjavil:

PrihajaNodi je izjavil:


Cepil se bos tolikokrat kolikor bo stroka rekla. Najlrej na 6 potem pa 3 mssece skupaj s pamzi.

Tako je. Prav razmišljaš Nodi. In moji potomci bodo nasledili zemljo. Ti boš pa šel v zemljo, star, sam, zagrenjen in cepljen. :D


Necepljen - pod zemljo, cimprej:) Vso sreco tebi in tvojim vnukom v krasnem novem svetu. Knjigo si malim ze prebral:

https://www.enbook.ro/catalog/product/v...

Bolj kot virusa, bi me skrbele prikrite autoimune bolezni, kjer si rastlina in niti pistole ne mors vec nucat. Ampak cepivo je varno, vse dokler ni oz stroka tako rece.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Vcasih ko je gripa bila gripa:

#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

PrihajaNodi ::

Why grapheme oxide will be used

Dobra stvar v zvarkih, kar cuzajte
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

solatko ::

PrihajaNodi - Problem bo nastal, ko bojo cepljeni pogruntal, da so jih z zavajanji in nepopolnimi informacijami na suho v rito, bo hudo, predvidevam, da bo cenzura zdržala najdlje eno, dve leti. Potem bomo pa pred parlamentom opazovali waxerje, ki bojo tulili, lopovi, odcepite nas, kam ste se skrile podgane, dol z janšizmom,... ali pa bojo zopet najdli krivca v levenuhih, saj oni so od začetka govorili, odločite se pametno in seveda prostovoljno, prisilo pa zanemarimo.
Odgovornosti ne bo nosil nihče, dobite ops zajeb.
Delo krepa človeka

111111111111 ::

Telbanc je izjavil:

Kakšni tvoji potomci. Punce bojo zahtevale le necepljene, z dobrimi geni. Ko se epidemija konča.

Čutim da prihaja naporno obdobje.

Odlično. POtem fantje ne bodo vozili domov kokoši.

PrihajaNodi je izjavil:


Necepljen - pod zemljo, cimprej:) Vso sreco tebi in tvojim vnukom v krasnem novem svetu.

Upam da ne boš hodil po tablete za visok pritisk, srčno žilna obolenja, bolečine, glavobole, ker veš da je farmacija svinarija. :D

Stavim da si prvi v lekarni.

solatko je izjavil:

PrihajaNodi - Problem bo nastal, ko bojo cepljeni pogruntal, da so jih z zavajanji in nepopolnimi informacijami na suho v rito, bo hudo, predvidevam, da bo cenzura zdržala najdlje eno, dve leti. Potem bomo pa pred parlamentom opazovali waxerje, ki bojo tulili, lopovi, odcepite nas, kam ste se skrile podgane, dol z janšizmom,... ali pa bojo zopet najdli krivca v levenuhih, saj oni so od začetka govorili, odločite se pametno in seveda prostovoljno, prisilo pa zanemarimo.
Odgovornosti ne bo nosil nihče, dobite ops zajeb.

Stavim da imaš vsaj 2 tableti na dan, ki jih moraš pojesti in ti lajšata starost.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

solatko je izjavil:

PrihajaNodi - Problem bo nastal, ko bojo cepljeni pogruntal, da so jih z zavajanji in nepopolnimi informacijami na suho v rito, bo hudo, predvidevam, da bo cenzura zdržala najdlje eno, dve leti. Potem bomo pa pred parlamentom opazovali waxerje, ki bojo tulili, lopovi, odcepite nas, kam ste se skrile podgane, dol z janšizmom,... ali pa bojo zopet najdli krivca v levenuhih, saj oni so od začetka govorili, odločite se pametno in seveda prostovoljno, prisilo pa zanemarimo.
Odgovornosti ne bo nosil nihče, dobite ops zajeb.


Že sedaj ne priznavajo odgovornosti. Je pa logično da ne bodo v prvi fazi kar vsi zombiji, pomrli ali dobili čipe /s. Njihova logika gre v smeri, če sosedovemu Frančku nič ni pa miljardi drugim tudi meni ne bo nič. Počasi se bodo začeli kazat znaki (do leta 2025 je še zelo dolgo), če ne drudzga je treba ljudi navadit na QR kode. Poleti se pa malo odpre, slovence spusti na morje, romuni pa bodo imeli festivale. Bo pa tako, da bo vsako leto več restrikcij ostalo.


Upam da ne boš hodil po tablete za visok pritisk, srčno žilna obolenja, bolečine, glavobole, ker veš da je farmacija svinarija. :D

Stavim da si prvi v lekarni.


Cepec, ne morm ker nimam PCT pogoja. Vidiš to je tvoja logika, svoje zdravje pa (ker si sam butast) prelagaš v roke drugih. Pa če se je uporabljalo analogijo, "zakaj je treba uporabljati varnostni pas, zakaj je treba menjati gume vsako leto" je tu logika drugačna in sicer, "ti boš vozil prvi avto z najnovejšo superiorno tehnologijo"...
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

111111111111 ::

PrihajaNodi je izjavil:



Cepec, ne morm ker nimam PCT pogoja. Vidiš to je tvoja logika, svoje zdravje pa (ker si sam butast) prelagaš v roke drugih. Pa če se je uporabljalo analogijo, "zakaj je treba uporabljati varnostni pas, zakaj je treba menjati gume vsako leto" je tu logika drugačna in sicer, "ti boš vozil prvi avto z najnovejšo superiorno tehnologijo"...

Cepec. Lekarna ne zahteva PCT pogoja.

PrihajaNodi je izjavil:

Njihova logika gre v smeri, če sosedovemu Frančku nič ni pa miljardi drugim tudi meni ne bo nič. Počasi se bodo začeli kazat znaki (do leta 2025 je še zelo dolgo), če ne drudzga je treba ljudi navadit na QR kode. Poleti se pa malo odpre, slovence spusti na morje, romuni pa bodo imeli festivale. Bo pa tako, da bo vsako leto več restrikcij ostalo.

Trenutno je več stranskih učinkov pri COVID-u, kot pri cepivih. Čez 5 let bodo starostniki v DSOjih imeli res zake drugih bolezni in antivaxerji, jih boste pripisali cepivom. VAša neverjetna logika je parav navdušujoča. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

PrihajaNodi ::

Cepec. Lekarna ne zahteva PCT pogoja.


Cepec, če želiš zdravila na recept morš do zdravnika.

Trenutno je več stranskih učinkov pri COVID-u, kot pri cepivih. Čez 5 let bodo starostniki v DSOjih imeli res zake drugih bolezni in antivaxerji, jih boste pripisali cepivom. VAša neverjetna logika je parav navdušujoča. :D


Čez 5 let boš ti v izolacijskem kampu če ne boš 100x pošpikan. Kako pa oni obračajo številke in kakšno propagando zganjajo, neverjetno. Obstajala bi enostavna rešitev: podpišeš da te ne bodo zdravili v primeru kovida. Ampak ja, tako se ne bi moglo uničiti gospodarstva in zdravstvenega sistema, kar še pride. Se pa amiš skupnost dobro drži, verjetno ker niso vezani na javno joško in jim je za čestitat in jih boli k. če jih odrežejo od javnih storitev. Lahko pa da jih bodo nasilno pošpikali, kot že večrat videno v zgodovini.
Bogi vaši otroci. QR kode že imajo? Aja, saj ne morjo nikamor če starci niso ceplen...

V opomin:

First they came for the Communists
And I did not speak out
Because I was not a Communist

Then they came for the Socialists
And I did not speak out
Because I was not a Socialist

Then they came for the trade unionists
And I did not speak out
Because I was not a trade unionist

Then they came for the Jews
And I did not speak out
Because I was not a Jew

Then they came for me
And there was no one left
To speak out for me
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

solatko ::

111111111111 - Če se ti ne ljubi pisat v dve temi, piši samo v eno, razen če misliš, da posraduješ take umotvore, da jih mora videt čim več ljudi. Previsoko se ceniš. Odgovore preberi v drugi temi, ne bom copy-paste mojster.
Trenutno so take informacije, ni pa nujno, da je res, če manipulirajo s številkami od lanskega leta pa še kaj.
Delo krepa človeka

fordin ::

solatko je izjavil:

Glavobole, zamašen nos, kakšne bolečine v sklepih,.... odpravljam z akapresuro, domačo žavbo ali masiranje z ledom ali toplim gelom, medom, domačim primorskim brinovcem, domačo bloško slivovko,... domačimi čajčki, raznimi namočenimi rastlinami,... tablete praviloma v moja usta nimajo vstopa, razen antibiotikov.

To je fajn, tudi jaz podpiram tako medicino. kar se tice antibiotikov, obstajajo tudi naravni nadomestki, takoimenovani naravni antibiotiki, ki so ponavad brez stranskih ucinkov, razen ce se jih uziva v vecjih kolicinah. En najbolj znanih "naravnih" antibiotikov je

cesen, ampak more bit domac cesen ne iz sumljivih uvozov. Zanimivost, da naj bi tudi redcil krvne strdke.
Tko da evo, ce se je kdo cepil, domac cesen, preprecuje krvne strdke, pa tudi ce se ni cepil, je fajn kdaj pa kdaj pojest cesen. Drugac pa je takoimenovanih "naravnih" antibiotikov malo morje. vsak ima svoje specificne lastnosti in lahko zdravij specificne bolezni.

Origano je primerno za zdravljenje pljucnih infekcij, za infekcijo grla, etericno olje origana zelo ucinkovit naravni antibiotik? Pri tem je pomembno, da izberete kakovostno etericno olje, po moznosti izdelano iz divjega origana. uničuje viruse in glivice ter da deluje protivnetno in da blaži bolečine, vsekakor pa je pomembna tudi informacija, da vsebuje močne antioksidante

Zelisce Echinacea oz. ameriski slamnik je izredno popularen nadomestek antibiotikov. Bilo je najbolj uporabljano zelisce prvotnih prebivalcev Amerike. Lahko ga primerjamo s penicilinom. Ce se uporablja v vecjih odmerkih lahko izgubi ucinek. Ljudje si z ameriškim slamnikom pogosto pomagajo pri preprečevanju gripe in prehladov oziroma pri lajšanju simptomov omenjenih virusnih obolenj, vendar pa so pripravki iz te rastline v resnici še posebej učinkoviti pri preprečevanju bakterijskih okužb. Izjemni rezultati, ki jih je mogoče doseči s pomočjo ameriškega slamnika, so povezani predvsem z dejstvom, da rastlina pomaga pri okrepitvi našega naravnega imunskega odziva.

Potem kanadski zlati koren, tradicionalna zdravilna rastlina severnoameriskih Indijancev. Ima lahko stranski ucinek, povisa krvni tlak, zato ni priporocljivo za hipertonike. Učinkovitost kanadskega zlatega korena pri krepitvi imunskega sistema naj bi bila povezana predvsem s protivnetnim delovanjem te rastline, ki je lahko še posebej uporabna za naravno zdravljenje okužbe sečil.

Kajenski poper, ucinkovit pri premagovanju vulvovaginitisa, zelo pogoste okužbe pri ženskah. Protibakterijsko, obenem pa tudi protiglivično delovanje kajenskega popra je predvsem zasluga kapsaicina.

Izvleček oljčnih listov, oljčni listi precej več zdravilnih učinkovin kot plodovi ali olje. antioksdantov je v izvlečku oljčnih listov lahko do 40-krat več. izvleček uničuje bakterije, tudi nekatere izmed vrst, ki so odporne na klasične antibiotike, poskrbi tudi za okrepitev imunskega sistema in tako za še hitrejše premagovanje okužbe.

Eterično olje čajevca, za uničevanje vrste bakterij, imenovane Staphylococcus aureus oziroma stafilokok, ki je odporna na meticilin. Z omenjenim eteričnim oljem ne boste zatrli le škodljivih bakterij, ampak tudi viruse in glivice.

Ingver, sodobne študijepa so potrdile, da je lahko ingver zares zelo učinkovit naravni antibiotik, ki pomaga tudi pri preprečevanju okužb s hrano, ki so posledica prisotnosti škodljivih bakterij, kot so na primer listeria, salmonela in kampilobakter. Poleg tega pa bo ingver spodbudil tvorbo želodčne kisline, kar pomeni manj prebavnih težav.

Izvleček semen grenivke, praktično nima negativnega vpliva na koristne bakterije v našem črevesju. Izjemni učinki tega naravnega antibiotika so bili že večkrat tudi znanstveno dokazani. ima antibakterijski učinek na široko paleto patogenih bakterij, vključno s Streptococcus spp, Staphylococcus, Aureus, Enterococcus spp. izjemno učinkovite v uničevanju na antibiotik rezistentnih bakterij, ki povzročajo na vnetja urinarnega trakta. Izvleček grenivkinih pešk deluje izjemno močno tudi na pobijanje patogenih glivic in kvasovk, tudi kandide.

Npr. med močne naravne antibiotike in antiseptike poleg ingverja, cimeta, kardamoma, kajenskega popra, ki jih običajno kupimo, uvrščamo tudi
timijan,
šetraj,
baziliko in mnoge druge začimbnice.

Majaron npr. vsebuje veliko antioksidativnih polifenolov ter antiseptičnih in protibakterijskih učinkovin. Zato ga v obliki masti ali obkladkov uporabljajo v velikem številu pripravkov, ki lajšajo težave dihalnih poti (bronhitis, sinusitis, hripavost, prehlad, gripa, astma itd.). V ljudski medicini se poparki iz majarona uporabljajo tudi pri senenem nahodu.

Za citronko je dokazano delovanje proti E.coli, kandidi in nekaterim zajedavcem. Pri prehladih pospešuje izločanje sluzi. Zelišče pomaga tudi pri razdraženi sluznici, prehladu, kašlju in praskanju v grlu. Pri prehladnih obolenjih, virozah in gripi nam bo dobro del citronkin poparek.

Hren je uveljavljeno zdravilno zelišče za lajšanje gripoznih obolenj in drugih obolenj dihal. Farmacija ga uporablja za izdelavo sredstev proti prehladu. Vsebuje gorčično olje, ki deluje antiseptično in protivnetno. V ljudski medicini je cenjen kot sredstvo za krepitev obrambnega sistema. Pomešan z medom raztaplja sluz v pljučih in blaži kašelj.

Astragalus ali grahovec – naravni antibiotik vzhodne tradicionalne medicine. Deluje tako, da stimulira proizvodnjo interferona, kar poveča sposobnost telesa, da se bori z infekcijami. Astragalus ima protivnetno in antibakterijsko delovanje in vsebuje antioksidante, krepi imunski sistem in niža povišan krvni tlak.

CIMET: zelo znana začimba je učinkovita pri zdravljenju gingivitisa, kot tudi drugih iritacij in infekcij ustne votline.

MED: more bit 100 procentno brez dodatkov, brez vsakrsnih primesi (afera nekaj let nazaj) je močno protibakterijsko, protivirusno in protiglivično zdravilo. Stari Rimljani so z njim oskrbovali rane in preprečevali infekcije. Ljudje po vsem svetu ga še vedno navdušeno uporabljajo, saj je eden od najboljših naravnih antibiotikov. Med med drugim pomirja prebavni sistem, odstranjuje strupe iz krvi in izboljšuje delovanje jeter.

KUMINA: poleg tega, da je odlično sredstvo proti prehladu, tudi ‘topi kilograme’ in zmanjšuje slab holesterol.

SLADKI KOREN: to močno protivnetno zdravilo pomaga pri zdravljenju alergij in astme. Sicer pa ga ne smejo uporabljati nosečnice in osebe s povišanim krvnim tlakom.

Olje črne kumine, pravijo, da zdravi marsikaj, velja za eno najmočnejših protirakavih zelišč. Olje črne kumine poveča rast zdravih kostnih celic, vsebuje več kot 100 aktivnih sestavin Zgodovinska pričanja o magičnih semenih, ki zdravijo vse od glavobolov do kožnih težav, infekcij in resnih bolezni, se raztezajo vse od bližnjega vzhoda do Mediterana in Indije. Ena od aktivnih sestavin črne kumine, timokinon, prejema posebno pozornost znanstvenikov, saj učinkovito zmanjšuje tumorje. Ker so semena črne barve, po tradicionalni kitajski medicini krepijo meridijan in biopotencial ledvic, prav v ledvicah pa je shranjena naša življenska energija, naša vitalnost, naš Qi.


http://www.ognjic-logatec.si/zeliscaron...
https://www.bodieko.si/najucinkovitejsi...
https://www.avogel.si/imunski-sistem/na...
https://www.preberite.si/kanadski-zlati...
https://www.or-ca.si/blog/domaca-lekarn...
https://www.or-ca.si/blog/domaca-lekarn...
https://revijalz.si/zdravje/naravni-ant...
««
6 / 11
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Dnevno Stevilo Okuzenih (strani: 1 2 3 420 21 22 23 )

Oddelek: Problemi človeštva
112498727 (76924) dsfsfawer235

Resnejši stranski učinki po cepljenju ali Covidu-19 (pričevanja resničnih zgodb) (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Problemi človeštva
75897962 (75400) AliRes

Testiranje cepljenih? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Problemi človeštva
36457850 (46155) D3m

PCT - ponarejanje ter preverjanje (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
36942798 (32634) kamiKaZaA

Več podobnih tem