Forum » Pomoč in nasveti » USB in USB 2.0 kompatibilnost
USB in USB 2.0 kompatibilnost
SandiK ::
Pozdravljeni,
Imam težavo z bralnikom Compact Flash kartic. Znamka je Simple Tech Flash Link UCF-100. Zadeva je normalno delovala pod okoljem W2K in USB standardom. Sedaj poizkušam na XP in USB 2.0. Preveril sem že na večih računalnikih z različnimi osn. ploščami in nikjer ne dela. Preveril sem tudi na XP in USB, kjer deluje normalno, tako da sem izključil možnost nekompatibilnosti z XP. Je vzrok driverjih ali v čitalcu? Zadeva je relativno nova (3 mesece). Kateri čitalec naj kupim, da bo delovalo?
Za odgovore se najlepše zahvaljujem,
Sandi
Imam težavo z bralnikom Compact Flash kartic. Znamka je Simple Tech Flash Link UCF-100. Zadeva je normalno delovala pod okoljem W2K in USB standardom. Sedaj poizkušam na XP in USB 2.0. Preveril sem že na večih računalnikih z različnimi osn. ploščami in nikjer ne dela. Preveril sem tudi na XP in USB, kjer deluje normalno, tako da sem izključil možnost nekompatibilnosti z XP. Je vzrok driverjih ali v čitalcu? Zadeva je relativno nova (3 mesece). Kateri čitalec naj kupim, da bo delovalo?
Za odgovore se najlepše zahvaljujem,
Sandi
Imam Norton Antivirus 2003 Professional Edition. Poskusil sem disable-at auto protect in ravno tako ne dela. Ne dela tudi na računalniku brez antivirusnega programa.
LP, Sandi
LP, Sandi
sash ::
problem je lahko v tem da si mel nortona vklopljeniga kmedtem ko si inštaliral gonilnike in zato niso popolnoma inštalirani in posledično naprava ne dela
--------------------
Think different...
TOROiD Group
Think different...
TOROiD Group
Ko se je instaliral USB še nisem imel antivirusnega programa. Sama naprava ne potrebuje gonilnikov na novejših Windowsih od 98. Ko jo prvič priklopiš se vse izvede samo. Ko jo sedaj priklopim mi jo normalno razpozna kot odstranljivi (mobilni) disk, vidim pa tudi mape na kartici v explorerju. Kar ne dela je le kopiranje datotek.
LP in hvala,
Sandi
LP in hvala,
Sandi
Sem prišel do končne rešitve. Zadeva niti slučajno ne dela na nobenem PC-ju z USB 2, zato je 99.9% vzrok v tem usran... čitalcu.
Bo treba tipe iz EnaA oz. Gambit mal za ušesa našponat! Se že pripravljam za nakup novega, sam ne vem katerega. Ima kdo kakšen predlog?
Lep dan, Sandi
Bo treba tipe iz EnaA oz. Gambit mal za ušesa našponat! Se že pripravljam za nakup novega, sam ne vem katerega. Ima kdo kakšen predlog?
Lep dan, Sandi
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Anti-virus programi (strani: 1 2 3 4 … 47 48 49 50 )Oddelek: Informacijska varnost | 648388 (5925) | Domini tm |
» | usb device not recognizedOddelek: Strojna oprema | 3142 (1612) | RutS |
» | USB1.1 : USB2Oddelek: Strojna oprema | 1726 (1508) | `ripper` |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47372 (21049) | R33D3M33R |
» | WINFAST 2000XP problemOddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (907) | Scorpia |