Forum » Pomoč in nasveti » Monitor Iiyama in zelene obrobe?
Monitor Iiyama in zelene obrobe?
Kekec ::
Ok imam 22 inčno iiyama skoraj novo in sem opazil da se mi občasno ko prižgem računalnik (mogoče je pogosteje če kak dan ni bil prižgan) da se mi predvsem v kotih pojavijo zeleni odtenki!
Kaj to pomeni ali je monitor fuč in ga nesem na reklamacijo (je precej težak) ali pa je spet lahko kaj drugega seveda ko stisnem tist Degaus je ok amapk načeloma se mi glih ne zdi to normalno!
lp!
Kaj to pomeni ali je monitor fuč in ga nesem na reklamacijo (je precej težak) ali pa je spet lahko kaj drugega seveda ko stisnem tist Degaus je ok amapk načeloma se mi glih ne zdi to normalno!
lp!
SasoS ::
Nisem dojel a monitor ugašaš ali ne? Namreč moja IIyama naredi degauss ob vsakem vklopu...če monitorja ne ugasneš moraš pač ročno degaussat vsake toliko časa. Točno sicer ne vem, ampak degauss ti nekako "spuca" magnetno polje ki se povečuje v katodni cevi zaradi elektrončkov ki šibajo naokoli...
Highlag ::
Imela je moja sodelavka isti problem IIyama Vision master Pro 512 monitor. Včasih so se ob vklopu monitorja obarvala oglišča ekrana z zeleno barvo, tako da je bila barva prelita v sliko. Pomagal je ponovni Degaus.
Monitor je šel parkrat na servis da so končno zadevo uredili.
Mislim, da ima v tem monitorju napako Degaus funkcija, ki zaključi z delom z napačno amplitudo in s tem nepravilno namagneti masko.
Monitor je šel parkrat na servis da so končno zadevo uredili.
Mislim, da ima v tem monitorju napako Degaus funkcija, ki zaključi z delom z napačno amplitudo in s tem nepravilno namagneti masko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Samsung SyncMaster 959NF - vprašanje.Oddelek: Pomoč in nasveti | 1142 (940) | San |
» | Monitor pokvarjen? HELP PLEASE!!!Oddelek: Strojna oprema | 1456 (1208) | Nazgul |
» | IIyama monitor-je to normalno?Oddelek: Zvok in slika | 2658 (1890) | Jony |
» | Monitorju gre na slabšeOddelek: Pomoč in nasveti | 1035 (823) | Mercier |
» | iiyama degaussssssssOddelek: Zvok in slika | 2529 (2068) | pramarko |