» »

Twingo

Twingo

lenovo2 ::

Kako se kaj obnese novi twingo? Ne sprašujem za električenga ampak bencinarja.

Tule se mi zdi kar poceni: https://www.avto.net/Ads/details.asp?id...

Sicer nima veliko opreme, ampak za pretežno mestne vožnje kar zadošča.
  • spremenilo: lenovo2 ()

TheBlueOne ::

Zanimiv. Ultra mali obracalni krog, sedis dosti visoko, tako da odlicen za mesto. Nekoliko slabsi je na AC, posebej ce piha. Tudi ce nima LCD imas menda neko aplikacijo za smartphone, ki ga "nadomesti".

lenovo2 ::

Hvala za nasvet. Iskal po netu, pa ne najdem: Koliko stane s polno opremo?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: lenovo2 ()

Scorpy84 ::

Vzemi mocnejsi motor, ne zelis si iti na avtocesto kjer avto rabi skoraj 16 sekund do stotke. Ze 90 konjski je razlika skoraj 4-5 sekund, kar je veliko. Pa pricakuj nekoliko nemiren motor v mestu, ker gre za trivaljni motor.

permit ::

Je kdo preiskusil nov model? Se mi samo zdi ali bremza & pospešuje nekoliko počasneje od avtomobilov ostalih proizvajalcev?

dxx ::

Scorpy84 je izjavil:

Vzemi mocnejsi motor, ne zelis si iti na avtocesto kjer avto rabi skoraj 16 sekund do stotke. Ze 90 konjski je razlika skoraj 4-5 sekund, kar je veliko. Pa pricakuj nekoliko nemiren motor v mestu, ker gre za trivaljni motor.

Na avtocesto se ponavadi pripelješ okrog 70kmh in potem pospešuješ do 100tke. Vsaj večina. Če ti pospešuješ od 0 do 100 na avtocesto, ne prenašaj teh neumnosti na ostale. Verjetno imamo zato pospeševalni pas...

hojnikb ::

permit je izjavil:

Je kdo preiskusil nov model? Se mi samo zdi ali bremza & pospešuje nekoliko počasneje od avtomobilov ostalih proizvajalcev?

nov model? sj je še vedno v prodaju 3 generacija.
#brezpodpisa

Scorpy84 ::

dxx je izjavil:

Scorpy84 je izjavil:

Na avtocesto se ponavadi pripelješ okrog 70kmh in potem pospešuješ do 100tke. Vsaj večina. Če ti pospešuješ od 0 do 100 na avtocesto, ne prenašaj teh neumnosti na ostale. Verjetno imamo zato pospeševalni pas...

Brez skrbi kako jaz pospesujem. Tak mlincek v 4 prestavi, od 70 do 100, tudi rabi celo vecnost in marsikdo se boji, da se motor malo zadere in nato se na avtocesto ukljucujejo z 80km/h, takim tudi pospesevalni pas ne pomaga. Torej boljse vzeti mocnejsi motor, kot pa da delajo dodatno guzvo na voznem pasu.

permit ::

hojnikb je izjavil:

permit je izjavil:

nov model? sj je še vedno v prodaju 3 generacija.

Mislim tisti, ki jih imajo testne na avtohišah. Še 10 let stari fordi hitreje pospešujejo & zavirajo. Ima še kdo take izkušnje pri twingu?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pravilno ravnanje na AC (okvara/nesreča)

Oddelek: Na cesti
203025 (1973) IL_DIAVOLO
»

3 vs. 4 cilindri v motorju ? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

34371243 (60094) tomaz-
»

Nakup novega avta do 13k (strani: 1 2 3 )

12124329 (19125) Assassub
»

Padec pri izpitu? Zadosten razlog? (strani: 1 2 3 4 )

16338428 (31010) dj_uro
»

Hyundai i30 1.6 CRDI (strani: 1 2 )

7323213 (20205) smotanc

Več podobnih tem