» »

Namerno hotel povzročiti nesrečo

Namerno hotel povzročiti nesrečo

««
«
1 / 13
»»

BorutO ::

Danes sem se peljal po Kranju, mimo renault servisa oz. remonta dol v grabo, naravnost mimo železniške proti rondoju, ko iz desne strani čez most pripelje en človek in zavije njegovo desno, torej se pelje lepo v štric z mano po svojem pasu. Ko se cesta zoža na njegovi strani (cesta ni v Y), pa človek kar rine na moj pas, da me je izrinil na nasprotnega. Seveda mu trobim kot zmešan, oni pa nič. Po moje je šlo za milimetre, da ni počil vame. Se ustavim, pizdim, oni upočasni, da ja za ziher zvozi mimo mene, pa se lepo dalje pelje, kot da se ni nič zgodilo. Ker sem imel muziko bolj naglas, nisem slišal, če je kaj počil vame, nisem pa bil prepričan, da ni, glede na to, kako blizu sva bila. Peljem za njim, ga dohitim, se ustaviva in se začnem pizdit na njega, kako to vozi po cesti.
Do tu je bilo še dokaj ok, dokler se človek ne začne opravičevati, pa da ve kaj je naredil oz. kako je peljal. ? Ok, potem ga vprašam zakaj je pol rinil na moj pas, ko bi mogel počakati? Pa se je začel kar dalje opravičevati in govoriti, da ve, da ne bi smel itd ...

Malo me je imelo, da bi policijo poklical. Zanima me, če bi posnetek predal policiji, če bi ga kaj "presenetili", saj je, glede na njegove izjave, namerno hotel povzročiti nesrečo. Če ne bi zavil na nasprotni pas, bi zagotovo treščila. Tisti hip se mi s policijo ni dalo ukvarjat, saj sem videl potem, da ni bilo prometne, pa še otroka sem imel s sabo. Zdaj bi posnetek pokazal policiji samo zaradi tega, da bi mu dali eno vzgojno, ker takih bedarij pa na cesti ne moreš delati, še posebej, če veš, da si nalašč to naredil! Še dobro, da je šlo za majhno brzino ... pri hitrejši bi se mogoče lahko isto končalo kot kakšno leto nazaj, ko je se oni pri medvodah ubil, ki ga je izrinil na nasprotni pas pri rondoju, ko se dva pasova združita v enega oz. v Y.

Uizi ::

Prijavi, če imaš registrsko.. Z otrokom v avtu na nasprotni pas?

Mam registrsko, se kar lepo vidi na kameri. Nisem šel ravno tako zelo na nasprotnega, sem raje ustavil.

Prijavi mogoče ga spametuje preden koga ubije.

kuall ::

Objavi posnetek na youtubu.

Mene je enkrat en psiho zajebaval: ko sem ga hotel prehitet je potegnil, da sva vozila vštric in ga nisem mogel prehitet. Potem pa spet počasi, ko sem vozil za njim. Saj prehitet sem ga šel samo 1x, potem nisem več riskiral. Sem si zapisal registrsko tablico, jo objavil na tem forumu, moderatorji izbrisali post, kar razumem, ker ne morejo vedet, da si nisem izmislil pa tudi nima dost smisla to objavljat. Moja sopotnica je bila moja sestra in namesto da bi se strinjala, da je un idiot-psiho je začela mene kritizirati, da vozim preblizu za njim. Kdo rabi sovražnike s takimi prijatelji.

Pač psihični bolniki.

Bom ga objavil, samo da najdem en program za uredit video.

@kuall lol :))

Oba sta vozila narobe. Bil si rahlo za njim (v njegovem mrtvem kotu) in bi ti moral pribremzati in ga spustiti naprej. Itak je nenapisano pravilo, da se vštric ne vozi, če pričakuješ, da bo moral zaviti na tvoj pas, posebej pa ne voziš v njegovem mrtvem kotu.

Lahko rečemo takole: on je pričakoval, da si normalen in ga boš spustil naprej. Ampak ker nisi normalen (si slo techovec :) ) je prišlo do nesporazuma. Dejstvo, da si ga potem zasledoval in zganjal neki road rage to še potrjuje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: kuall ()

Yup, nič ne prijavljaj, 100m prej bi ga brez problema spustil naprej, če bi za sekundo spustil gas, sploh z otrokom v avtu..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

CPP ti pa ne gre ravno dobro. Če bi šlo za Y, bi tudi s tablo bilo označeno, kar v tem primeru ni. Njega ločijo črte na cesti, kar pomeni, da je on tisti, ki bi mogel počakati. V tem primeru bi pa bilo dobro, da se pozanimaš kako je s tem. :)

Lep primer Y, in da v tem primeru nima noben prednosti.

Drugače pa ja, lahko bi, ni pa mi treba, saj je on tisti, ki bi mogel ustaviti.

Pa glede na to, da si potem vozil 85, ker si ga še lovil z OTROKOM v avtu, boš s prijavo kasiral ti kazen..

Se zavedam. Bil sem ziher, da je počil vame, in da misli pobegniti ... drugače pa sem ga "lovil" samo tistih 50m, potem je vožnja šla normalno. Ampak v vsakem primeru, on je tisti, ki je ogrožal pa še namerno.

Če se ne motim ti je ob 0:30 pomahal z roko češ: hvala, ker me boš spustil. :D
Med teboj in naslednjim avtom je bila precej velika razdalja, kar še potrjuje teorijo, da je voznik mislil, da ga nameravaš spustiti vmes. Potem si iz neznanega razloga pospešil (najbrž zato, ker si pezde in nisi hotel, da te kdo prehiti).
Je pa tudi veliko vprašanje, ali je b il kdo za teboj. Če je bilo za teboj vse prazno potem ima drugi voznik večjo krivdo, če je bilo vse polno imaš ti večjo.

Ni res .. na posnetku se samo vidi, da je velika razdalja, drugače je pa razdalja za en avto, toliko, kolikor je tudi priporočljiva varnostna razdalja pri taki brzini oz. vsaj jaz se jo stalno nekje toliko držim, da se komu na rit ne zalepim. Za mano je pa bila cela kolona vozil. Danes je tak blo polno prometa na cesti.

Drugače pa je zanimivo, da se zagovarja tistega, ki se je vključeval na moj pas, pa še izrival me na nasprotnega. :D Sem pa prvo mislil, da bo šel takoj dol na desno, je peljal na ravnost, ker če bi ga mogel naprej spustiti, bi po vsej verjetnosti dobil eno žensko v rit, ki mi je skozi cel kranj vozila tesno za ritjo, ker mislim, da bi se mogel skoraj čisto ustaviti. Drugače stalno spuščam ljudi naprej, pa magari za mano trobijo, ampak danes sem pa pač bil tisti, ki nisem spusti koga naprej. :P

sandmat ::

Tipo je bil zmeden, verjetno star ata v svojem zadnjem vozu pred odvzemom izpita. Ne zasluzi si kazni, ker je prvi voznik s kranjsko registrsko, ki je dal smernik v kroznem, ceprav samo za pol sekunde.

MadMax ::

Ne moreš ravno rečt da si umirjen voznik, upam da otroci in ostali potniki dobro prenašajo "gas-bremza-gas..." vožnjo...
Ga pač nisi želel spustit predse, big deal.
Pozabi in živi dalje.

Mimogrede, kater model kamere to imaš?
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

c3p0 ::

Eni upam da nimate izpita. Očiten odvzem prednosti, jaz bi ga takoj prijavil. Lahko, da je tudi bil pijan, kaj skadil ipd.

Ti si pa tudi malo "dinamika", ampak nima veze v tem incidentu.

kow ::

Pretiravas. Pricakoval je, da ga bos izpustil. Ljudje na cesti delajo napake. Podobno sem nekoc nekoga jaz izrinil s ceste. Moral sem zamenjati pas, dal sem zmigovc in pospesil,
pa je tudi vzporedno vozilo zacelo pospevati. Malo sem se pomaknil na njegov pas, se vedno ni zmanjsal hitrosti, nato sem se malo pomaknil desno, in je tip popolnoma zapanicaril in na polno zavil s ceste. Bil je nek star cico, ki je vozil brez vsakega zaznavanja okolice. Neumnost in prekrsek sem naredil jaz, ampak tudi on je pripomogel nevarni situaciji.

donvito ::

Za to, kdo je ravnal prav lahko reče samo nekdo, ki ima reference za to in to je solatko, nihče drug.;)
Eno je spustiti nekoga naprej, če je za avto ali več pred tabo, daš nogo z gasa in to je to, ne more pa pričakovat, da vozita vštric in mu boš dal prednost. Ima, da počaka in ko je prosto se vključi, kot pravi OP ne moreš ustaviti že zaradi tistih, ki so za tabo, saj ga imaš lahko zelo hitro v riti.

Da pa v prometu pričakuješ, da te bo nekdo spustil naprej se pa ni preveč zanašati na to. Sam ga ne bi prijavljal, ker je škoda časa, pa še res imaš lahko kakšne probleme ... ne vem pa, kaj si čakal skoraj 10 sek, da si peljal za njim, najbrž šok, ko se ustrašiš? Dobro, da takrat nisi dobil nekoga v rit.

IL_DIAVOLO ::

Zaradi teg taka drama al kaj? :))
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

pwn3rrr ::

Če bi prišlo do nesreče, bi bil kriv voznik na desni.. ampak vsak normalen voznik bi v takšni situaciji avto na desni strani lepo spustil predse oz. vsaj vnaprej malo predvideval, da se bo vključil na tvoj pas, tukaj sta se pa pač srečala dva arogantneža. Čeprav ima desni pas talno označbo, da se vključuje na prednostno cesto, se vozniki še vedno ravnajo po sistemu zadrge, tako promet tudi tekoče teče. Meni osebno najbolj zmoti to, ko se vozniki vstavijo na začetku vključevalnega pasu in potem čakajo na prazno cesto, zadaj se pa medtem nabere kolona stoječih vozil...
Btw. slabšega predloga kot "objavi posnetek na youtubu" ne bi mogel dati, sploh ker si pustil še jasno vidne registrske tablice. Taka javna objava posnetkov pomeni poseg v osebnostne pravice drugih udeležencev v prometu, kar pomeni kaznivo dejanje neupravičenega slikovnega snemanja po 138. členu KZ-1 ter možnost sprožitve odškodninskih tožb. Tudi posnetka ne bi nosil na policijo, ker bi najverjetneje tudi ti dobil kazen vsaj za prehitro vožnjo, če ne tudi še za kaj drugega.

Glede na tvojo reakcijo in če nočeš kakšnih dodatnih težav, ti svetujem, da čimprej zbrišeš posnetek in pozabiš na vse skupaj.

shadeX ::

tukaj sta se pa pač srečala dva arogantneža. Čeprav ima desni pas talno označbo, da se vključuje na prednostno cesto,

Sem ravnokar hotel napisat da kako ni noben tega že povedal. Prednost ma levi oz OP in voznik na desni NIKAKOR ne sme pričakovati da ga bo tisti na PREDNOSTNI cesti spustil naprej (čeprav bi ga v tem primeru pač moral).

#"Talenti" na slovenskih cestah

Zgodovina sprememb…

• spremenil: shadeX ()

Vanquish ::

dejansko se prometne nesrece dogajajo zaradi takih kot si ti. Namesto, da bi bil pametnejsi, si ti iz inata stiskal in ga zapiral.

shadeX je izjavil:

voznik na desni NIKAKOR ne sme pričakovati da ga bo tisti na PREDNOSTNI cesti spustil naprej

A še nisi videl prijaznega pojava med vozniki, ko tisti na prednosti cesti spusti enega iz neprednostne (ko je gužva seveda).

pwn3rrr je izjavil:

Btw. slabšega predloga kot "objavi posnetek na youtubu" ne bi mogel dati, sploh ker si pustil še jasno vidne registrske tablice. Taka javna objava posnetkov pomeni poseg v osebnostne pravice drugih udeležencev v prometu, kar pomeni kaznivo dejanje neupravičenega slikovnega snemanja po 138. členu KZ-1 ter možnost sprožitve odškodninskih tožb.

Če pogledamo primer nadlegovalca Zlatkota, ki je nadlegoval Kreka na ulici in mu grozil potem OPu ne bo hudega. Pravzrapv glede na primer zlatkota grem lahko jaz zdajle snemat eno seksi pičko v cizke pa mi ne bo hudega. :)
Sicer pa sem si posnetek že zdownloadal in je OP že gotof hehe.

Likalnik ::

Prednost ima levi voznik oziroma OP...v tem primeru je levi čisto prav odreagiral, ker ga ni spustil...žal sta bila preveč blizu in bi moral levi kar močno zavirati...kar posledično pomeni verižna reakcija za vozila za njim....se strinjam, da se desnega po načelu zadrge spusti predse...ampak v primeru ko je desni za dolžino avtomobila pred levim....v tem primeru sta bil pa vzporedno in bi moral levi zavirati in se vključiti, ob naslednji priložnosti....

Jaz ga prav tako ne bi spustil...če se misli zaleteti pa naj se...bo pa policija ugotavljala kdo je kriv..kdo bi ga moral koga spustiti.....pa da dodam, ker se bodo našli heroji ker sem napisal, da ga ne bi spustil.....v tem primeru bi bilo preveč nevarno in bi ogrožal nesrečo od zadaj...sicer tudi, če bi se mu od zadaj potem kdo zaletel ne bi bil OP kriv..(varnostna razdalija).

kot rečeno..OP je pravilno pripeljal in pravilno naredil ker ga ni spustil naprej...žal je bil preblizu za ta manever

vnetidebater ::

BorutO je izjavil:

tule si glavni moralni krivec dejansko ti. Videl si da tip dela nesrečo in si reagiral hudo trmasto in silil v nesrečo če tvoj desni ne bi popustil. Naj se zgodi kar hoče, ti imaš tam prednost, kajne?
Še otroka si imel v avtu pa si kljub temu silil v nesrečo da bi dokazal svoj prav in svojo prednost na cesti.
Zagotovo bi brez težav upočasnil za 10 km/h, da bi tega spustil naprej in s tem ne bi na noben način tvegal da se tisti za teboj zaleti vato.

V glavnem grow the fuck up.

Bil si rahlo za njim, on se lahko sklicuje da si bil v mrtvem kotu njegovega ogledala ko se je dogodek začel.
Je pa videt da je on potem zaustavil vozilo, torej je vedel da si tam.
Prijavi dogodek policiji in naj se ona ukvarja z njim. Izsilil ti je prednost, drži. Ti pa si še naprej silil v nesrečo z "road rageom".

Ti pa se zavedaj da smo ljudje bedna hormonsko nestabilna bitja in ima lahko kdaj nekdo slab dan in zato naredi neumnost na cesti. Očitno si tudi ti imel slab dan.

Zajebal je, prijavi ga, move on.

Zgodovina sprememb…

zztop ::

OP me spominja na tisto sliko, ko je imel nekdo na grobu napisano: "Imel sem prav!"

Aston_11 ::

Jaz bi ga spustil mimo, takoj ko je postalo očitno, da ga ne vidi ali da bo šel, ne glede na to, da ga vidi. Stvar parih sekund in nobene potrebe po napizdevanju folka.

BTW model kamere kateri je?

zztop je izjavil:

OP me spominja na tisto sliko, ko je imel nekdo na grobu napisano: "Imel sem prav!"

Hja, še huje je. OP bi lahko gledal grob svojega otroka, k ga je imel v avtu, kjer bi pisalo "Imel sem prav!".

Fucking shit, learn when to yield.

ps.: sorry, vem da si pričakoval da bomo sočustvovali s tabo zaradi neljubega dogodka ampak...res se ne strinjam s tabo.

Zgodovina sprememb…

josephe ::

Bil si rahlo za njim, v mrtvem kotu.
Cesta se je ožala in njegov pas gre na tvojega.
Vozil si 42kmh, ko pa si videl, da se cesta oža pa pospešiš na 48kmh, da si ga "zaprl".
V primeru nesreče bi bil kriv voznik v škodi, ker ni imel prednosti.
Namerni potencialni povzročitelj nesreče pa si v temu primeru samo ti.
PS: pa muziko tako nabijaš, da neveš niti če si se zaletel....bravo:) en od unih, ki ne spusti rešilca pred sabo ( aja sej vem, gledaš v ogledalo, vidim )

LP

Superboyy ::

Zarad takih se delajo zastoji.

Namesto da bi se oba pravi cajt zmenila kako se bo vključil na tvoj pas je bilo treba iti skoraj do nesreče + nevarno ustavljanje.

Za moje pojme sta oba slabo zvozila. On ker se je rinil na tvoj pas, brez da bi pogledal mrtvi kot.

Ti pa mu nisi že prej, ko je bil za polovico avtomobila pred tabo, pustil dovolj lufta do naslednjega avtomobila.

Poglej v videu na 0:40 - ti to zgleda kot primerna varnostna razdalja do naslednjega avtomobila pri 47kmh ~ 26 metrov?

Kar posreduj policiji. Boš dobil kazen za prehitro vožnjo, premajhno varnostno razdaljo, oviranje prometa, objavljanje javnih podatkov in še kaj.

Skyfall ::

Včeraj sem doživel isto situacijo na točno tej cesti, ker me ena ženska ni in ni hotela spustiti na svoj pas, ker je bila isti egoist kot ti. Priporočam, da si malo prebereš kako deluje sistem zadrge in nehaš igrati žrtev...

josephe je izjavil:

Bil si rahlo za njim, v mrtvem kotu.
Cesta se je ožala in njegov pas gre na tvojega.
Vozil si 42kmh, ko pa si videl, da se cesta oža pa pospešiš na 48kmh, da si ga "zaprl".
V primeru nesreče bi bil kriv voznik v škodi, ker ni imel prednosti.
Namerni potencialni povzročitelj nesreče pa si v temu primeru samo ti.
PS: pa muziko tako nabijaš, da neveš niti če si se zaletel....bravo:) en od unih, ki ne spusti rešilca pred sabo ( aja sej vem, gledaš v ogledalo, vidim )

LP

Saj mu v opisu videa piše:

Ta video prikazuje kako NE voziti po cesti.

Ja...voznik vozila s kamero je vozil res, ma res bedno. Kot si rekel je hudo jasno videt da ga je namerno zaprl čeprav je bilo več kot dovolj prostora da se Škoda vključi pred njega preden je pospešil. Nato pa je OP tako pospešil da je vozil veliko preblizu Peugeotu, brez bilokakšne varnostne razdalje.

Krivec za nesrečo tu zagotovo ne bi bil zgolj voznik Škode.

Da ne govorimo o tem da je objavil registersko tablico voznika Škode, ki bi jo absolutno moral zamegliti.

Milenijc.

BorutO je izjavil:

Ker sem imel muziko bolj naglas, nisem slišal, če je kaj počil vame, nisem pa bil prepričan, da ni, glede na to, kako blizu sva bila.

Zavedaj se da si se ti zaletel vanj in ne on vate. Videl si da se bo zgodila nesreča in si silil vanjo ter je nisi na NOBEN način preprečil.

Zgodovina sprememb…

PacificBlue ::

Voznik na desni bi moral pocakat, preden se lahk vkljuci na prednostno cesto..saj ni kaj prevec za filozofirat.
So pa nekatera krizisca tako bedno narejena pri nas, da samo klicejo po nesreci.
I’m out.
:3

IL_DIAVOLO ::

Posebej ce se folk na prednostni cesti počuti kot da ni treba razmišljati zraven.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Sheteentz ::

OP je očitno popoln voznik, ki še nikoli v življenju ni naredil nenamerne napake med vožnjo.

Klanjamo se ti za tvojo pravičniško držo in za lovljenje nepridipravov po cesti, Hojs bi bil ponosen nate. Upamo, da tvoj ego ni preveč trpel ob tem nenamernem prekršku. Upamo, da si lahko spal, upamo tudi, da nisi pretepel žene in otrok, ko si prišel domov, ker se ti je bila pripetila takšna epska krivica. Upamo tudi, da boš poiskal kakšno psihoterapevtsko pomoč ob tem dogodku, ki te je tako iztiril, da si moral kar odpreti temo na forumu in izliti žolča črnega od tej tragediji epskih razsežnosti. Upamo, da v resnici res nisi takšen zategnjen pravičnik, kot te prikazuje ta tema, ali še bolje, kreten epskih razsežnosti, ki pizdiš na človeka, ki se ti opravičuje. Upam, da v življenju nikoli ne bom imel opravka s teboj na cesti.

c3p0 ::

Desni je kriv, levi pa očitno kliče nesrečo. Spustit ga mimo v izogib nesreči in ga prijavit. Tema se lahko zaklene.

hipertija ::

BorutO - edina napaka pri tebi je bila, da si tole dal na Slo Tech, ker tolk pametnih kot je tukaj gor...

Prvo kot prvo:
a) na desnem pasu je več kot očitno označen trikotnik, kar je vidno na 0:40 - to pomeni, da bi voznik v vsakem primeru moral ustaviti vozilo, razen če bi bila njegova leva prosta - iz neprednostnega pasu na prednostni pas - sistem zadrge tukaj ne velja
b) sistem zadrge bi veljal samo in še enkrat samo v primeru, da tega trikotnika ne bi bilo, pa še to mora vsakdo naredit na varen način, torej da pogleda vsaj v mrtvi kot - če bi bil na levi motorist, bi morda situacija oz. posledica bila drugačna
c) kakšna nenapisana pravila in o čem vi sanjate? Mrtvi kot opazovati v ključnih trenutkih manevriranja je naloga vsakega voznika, to da mu Borut na levi strani ne bi smel biti v mrtvem kotu, ni njegov problem... kaže pa na njegov značaj, jaz osebno se izogibam situacijam biti v mrtvem kotu vozniku, ker predvidevam, da je za volanom vedno tak primerek, kot tale nepreviden voznik
d) ta postavitev je identiča vključevanju na avtocesto, v smislu znakov in postavitve.

še link za slepe: https://www.google.si/maps/@46.2386018,...!3m7!1e1!3m5!1sh7gL6GVXmrvLpXX8OUzbtQ!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3Dh7gL6GVXmrvLpXX8OUzbtQ%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D348.49167%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656

kriv je voznik iz desne

To kako se je Borut obnašal za tem, je pa drugo: nedinamična vožnja, obračunavanje + da se strinjam, da če bi bil dober voznik, bi lahko tole situacijo več kot dovolj dobro predvidel in voznika spustil naprej. Ampak to ga ne dela krivca.

Aja pa smernika ni uporabil pri vključevanju na desni pas.
Prekle za kurnk

Zgodovina sprememb…

juroz ::

kriv desni? ja.

bedak na levi? 100%.

Aston_11 ::

hipertija je izjavil:

BorutO - edina napaka pri tebi je bila, da si tole dal na Slo Tech, ker tolk pametnih kot je tukaj gor...

Prvo kot prvo:
a) na desnem pasu je več kot očitno označen trikotnik, kar je vidno na 0:40 - to pomeni, da bi voznik v vsakem primeru moral ustaviti vozilo, razen če bi bila njegova leva prosta - iz neprednostnega pasu na prednostni pas - sistem zadrge tukaj ne velja
b) sistem zadrge bi veljal samo in še enkrat samo v primeru, da tega trikotnika ne bi bilo, pa še to mora vsakdo naredit na varen način, torej da pogleda vsaj v mrtvi kot - če bi bil na levi motorist, bi morda situacija oz. posledica bila drugačna
c) kakšna nenapisana pravila in o čem vi sanjate? Mrtvi kot opazovati v ključnih trenutkih manevriranja je naloga vsakega voznika, to da mu Borut na levi strani ne bi smel biti v mrtvem kotu, ni njegov problem... kaže pa na njegov značaj, jaz osebno se izogibam situacijam biti v mrtvem kotu vozniku, ker predvidevam, da je za volanom vedno tak primerek, kot tale nepreviden voznik
d) ta postavitev je identiča vključevanju na avtocesto, v smislu znakov in postavitve.

še link za slepe: https://www.google.si/maps/@46.2385125,...!3m7!1e1!3m5!1s1if4a6JliOg1oxJAwIE8vw!2e0!6shttps:%2F%2Fstreetviewpixels-pa.googleapis.com%2Fv1%2Fthumbnail%3Fpanoid%3D1if4a6JliOg1oxJAwIE8vw%26cb_client%3Dmaps_sv.tactile.gps%26w%3D203%26h%3D100%26yaw%3D35.722908%26pitch%3D0%26thumbfov%3D100!7i13312!8i6656

kriv je voznik iz desne

To kako se je Borut obnašal za tem, je pa drugo: nedinamična vožnja, obračunavanje + da se strinjam, da če bi bil dober voznik, bi lahko tole situacijo več kot dovolj dobro predvidel in voznika spustil naprej. Ampak to ga ne dela krivca.

Obstaja še tista kombinacija, kjer voznik ne naredi tistega, kar bi moral narediti (voznik z desne), zaradi česar se voznik z leve (OP) igra šerifa in se ne prilagodi situaciji, v kateri bi mu desni razbil avto. Omenjeno na koncu citiranega posta. Kdo bi bil kriv, je čisto brez veze diskutirati, ker se ni nič zgodilo, razen cestne telovadbe, ki je bila povsem nepotrebna.

kow ::

V bistvu se že v prvih 10s vidi, da je problem tudi v OP. Kako se je hitel postaviti v vrsto za Peugeotom, ceprav je bila rdeca luc.

feryz ::

Ko treščita dva egota, rata tole. S tem, da tisti, ki nima prednosti, mogoče celo res ni videl avta vštric.

mahoni ::

Kriv je OP in to je to. Namesto da bi takoj pospesil je pospesil, ko se je idiot na desni zelel vkljuciti. Ko date na 0.25 hitrost se vse lepo vidi, samo opazovat je treba dobro.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

Furbo ::

Tole vsak voznik z malce izkušnjami predvidi in ata spusti naprej.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Vi niste normalni, majkemi. Kdo je pospešil? Normalno premikajoča se kolona.
Prekle za kurnk

hipertija je izjavil:

Vi niste normalni, majkemi. Kdo je pospešil? Normalno premikajoča se kolona.

op je namerno pospešil iz 42 na 48 kmh da je Peugeout zlezel v rit in povsem namerno zaprl pot škodi.

Video ima na dnu zapisane km/h.

Zgodovina sprememb…

Za celih 6km/h je pospešil, če temu lahko tako sploh človek reče... Še enkrat. Na desni so trikotniki, če ste opazili hitrost, bi lahko tudi to.
Prekle za kurnk

Na posnetku ob 0:42 ima do Peugeota manj kot 10 metrov varnostne razdalje.
Tam nekje 5-7 metrov bi rekel da je tam prostora.

In to je storil točno takrat ko je Škoda začela zavijati levo.

OP je povsem namerno igral šerifa.

hipertija je izjavil:

Za celih 6km/h je pospešil, če temu lahko tako sploh človek reče... Še enkrat. Na desni so trikotniki, če ste opazili hitrost, bi lahko tudi to.

ja, seveda priznavamo da je desni zajebal in izsili prednost.

V nesrečo pa je zagotovo silil levi voznik, ki je imel otroka v avtu in ogromen ego v glavi.

Moraš razumeti, hipertija, da nesreča je "nesreča". To kar se je v tem videu dogajalo pa je bilo namerno povzročeno dejanje iz strani OPa.

Zgodovina sprememb…

49106 ::

Pegeout je bil pred teboj, in (po bontonu) bi ga moral spustiti, ne pa tako kot ti, pospešiti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()
««
«
1 / 13
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prometna nesreča v parkirni hiši BTC city park (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Na cesti
24152301 (44463) win64

Prometna nesreča na enosmerni cesti (strani: 1 2 )

9115184 (12399) Mavrik
»

Prometna nesreča (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

52198990 (89758) St235

Več podobnih tem