Forum » Na cesti » Namerno hotel povzročiti nesrečo
Namerno hotel povzročiti nesrečo

hipertija ::
Kakšnem bontonu? A v križišču, kjer so ceste pod kotom 90° in ima na desni trikotnik, imaš ti bonton in spuščaš vse po vrsti? Mmg. to je zelo nevarno in celo ni skladno s predpisi.
Prekle za kurnk

vnetidebater ::
Moraš razumeti, hipertija, da nesreča je "nesreča". To kar se je v tem videu dogajalo pa je bil zajeb voznika škode in namerno povzročeno dejanje iz strani OPa.
V tem primeru ne bi šlo za prometno "nesrečo" ampak namerno povzročen trk dveh vozil zaradi cestnega besa.
V tem primeru ne bi šlo za prometno "nesrečo" ampak namerno povzročen trk dveh vozil zaradi cestnega besa.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vnetidebater ()

49106 ::
Kakšnem bontonu? A v križišču, kjer so ceste pod kotom 90° in ima na desni trikotnik, imaš ti bonton in spuščaš vse po vrsti? Mmg. to je zelo nevarno in celo ni skladno s predpisi.
Na cesti nisi sam. Tudi če ga nočeš pustitit, ne smeš nalaš pospeševati.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: 49106 ()

vnetidebater je izjavil:
Moraš razumeti, hipertija, da nesreča je "nesreča". To kar se je v tem videu dogajalo pa je bil zajeb voznika škode in namerno povzročeno dejanje iz strani OPa.
Razumem poanto, ampak v prometu so stvari v večini primerov objektivne, ne pa kako te ima kdo rad in kako je vzgojen in ima lep bonton. Razumem poanto, da bi ga lahko spustil in jaz osebno, če ga že ne bi spustil, bi pa vsaj predvideval situacijo.
Druga zadeva je tudi, da je stvar hipna, mi lahko tu razpravljamo, ko imamo trenutek ujet na kamero v večnost.
Prekle za kurnk

shadeX ::
A še nisi videl prijaznega pojava med vozniki, ko tisti na prednosti cesti spusti enega iz neprednostne (ko je gužva seveda).
Absolutno. Ampak kot desni voznik tega nikoli ne moreš računat in kar zapeljat na prednostno. Ko se prepričaš da je nekdo zmanjšal hitrost oz. ustavil, takrat lahko greš naprej.
V tem videu samo vidim dva talenta in nič drugega.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: shadeX ()

vnetidebater je izjavil:
Razumem poanto, ampak v prometu so stvari v večini primerov objektivne, ne pa kako te ima kdo rad in kako je vzgojen in ima lep bonton. Razumem poanto, da bi ga lahko spustil in jaz osebno, če ga že ne bi spustil, bi pa vsaj predvideval situacijo.
Druga zadeva je tudi, da je stvar hipna, mi lahko tu razpravljamo, ko imamo trenutek ujet na kamero v večnost.
Glej, razumi da je OP imel otroka v avtu.
Pa je namerno povzročal prometno nesrečo, trobil kot kreten, zapodil se je za voznikom Škode s katerim se je potem prepiral in se je bil pripravljen najbrž celo pretepati če tisti ne bi poopustil.
To je tipičen road rage, ne "nesreča".
DOkaz imaš tule:
Peljem za njim, ga dohitim, se ustaviva in se začnem pizdit na njega, kako to vozi po cesti.
Zgodovina sprememb…

MadMax ::
Ob vsem tem pa navijal muziko da sploh ne bi opazil ako bi se podrajsala...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

vnetidebater je izjavil:
Razumem poanto, ampak v prometu so stvari v večini primerov objektivne, ne pa kako te ima kdo rad in kako je vzgojen in ima lep bonton.
Ne razumeš! S pospeševanjem ne smeš soudeležencem preprečit vključevanje.
Kakšnem bontonu? A v križišču, kjer so ceste pod kotom 90°
A je v opovem primeru 90°? Ni.
Zgodovina sprememb…

https://www.google.si/maps/@46.2387277,...!3m6!1e1!3m4!1sMpuyjbc1VEycl4hzf6-vmA!2e0!7i13312!8i6656 to je zadrga
to kar je OP primer pa je vseen kakšen kot je, prednosti nima in pika
Prekle za kurnk

Ni važno.
Op je izvajal road rage.
In ta road rage je javno priznal na tem forumu.
Bohvedi kako je voznika Škode prepričal v to da je zaustavil vozilo, potem pa se je pizdil nanj in ga osebno napadal.
Treba se je zavedati da vozniku Škode ne bi bilo treba zaustaviti vozila. Sumim da ga je OP pač zasledoval do cilja kamor je voznik Škode želel pripeljati, potem pa se je pizdil nanj.
Op je izvajal road rage.
In ta road rage je javno priznal na tem forumu.
Bohvedi kako je voznika Škode prepričal v to da je zaustavil vozilo, potem pa se je pizdil nanj in ga osebno napadal.
Treba se je zavedati da vozniku Škode ne bi bilo treba zaustaviti vozila. Sumim da ga je OP pač zasledoval do cilja kamor je voznik Škode želel pripeljati, potem pa se je pizdil nanj.
Zgodovina sprememb…

https://www.google.si/maps/@46.2387277,...!3m6!1e1!3m4!1sMpuyjbc1VEycl4hzf6-vmA!2e0!7i13312!8i6656 to je zadrga
Ope je s pospeševanjem nalašč onemogočil vključevanje, nato ga je še zasledoval. Ne išči dlake jajcu, ker je ne boš našel.
Zgodovina sprememb…

Ne isči dlake jajcu, ker je ne boš našel.
kakšne dlake v jajcu. Če ne poznaš razlike med desnim pravilom, trikotnikom in pravilom zadrge, ko se zapira en prometni pas, ne piši bedarij. To ni dlaka v jajcu in OP-ja je zanimalo, kdo bi bil kriv in vsi vemo, da bi policija z primeru zapisnika izdala položnico vozniku iz njegove desne. Vse ostalo kar ti pišeš, dlako v jajcu in obnašanje je pa druga zadeva in ni več odgovor na vprašanje OP. Jaz sem se osredotočal dotično na primer, ne pa na to, kaj je potem delal kot posledico.
Prekle za kurnk

pravila prednosti nimajo veze, če je OP namerno želel uveljaviti svojo "prednost" čeprav je bilo jasno da bi prmoetno nesrečo lahko preprečil.
Zagotovo sta v očeh policije kriva oba.
Zgodovina sprememb…

MadMax ::
Zaradi egoističnih cepcev, ki trmasto in robotsko zagovarjajo zgolj enostransko krivdo škodarja, bo namesto trikotnikov na takih križiščih kmalu 8-kotni stop znak, zraven pa postojanka inkasantov...
Stvari so preproste, le ljudje smo neverjetni mojstri, da jih zakompliciramo.

vnetidebater je izjavil:
pravila nimajo veze, če je OP namerno želel uveljaviti svojo "prednost" čeprav je bilo jasno da bi prmoetno nesrečo lahko preprečil.
večje neumnosti pa še nisem slišal. Pravila nimajo veze, če hočeš uveljavljati svojo prednost. Madona, kam smo prišli.
A zdj bom mogel prej počakati in vprašati, če lahko grem naprej po prednosti, ker drugače pravila ne bodo veljala?
Prekle za kurnk

Nisi šerif, nimaš pravice "izsiljevati" svoje prednosti.
To je osnovna definicija road ragea kar ti pišeš.
To je osnovna definicija road ragea kar ti pišeš.
Zgodovina sprememb…

Dejta vidva poslat kakšen izvleček iz zakona, kjer jasno piše, da pravila po zakonu ne veljajo, če trmariš svoj prav, kot ti naročuje zakon. Potem pa se pogovarjam dalje.
Prekle za kurnk

Nalašč ne smeš pozročit nesreče.
lahko, zakaj ne bi smel? Samo si zato, da si nalašč povzročil nesrečo, moral prekršiti vsaj en predpis: npr. prekratka varnostna, prehitro zaviranje itd.
Prekle za kurnk

4. člen
(skrb za varen, umirjen in nemoten potek cestnega prometa)
(1) Udeleženec cestnega prometa mora ravnati tako, da poteka promet nemoteno, umirjeno in varno.
(2) Udeleženec cestnega prometa mora ravnati tako, da ne ovira ali ogroža drugih udeležencev cestnega prometa ali jim ne povzroča škode.
(4) Kadar so udeleženci cestnega prometa otroci, starejši ljudje, slepi, invalidi in druge osebe, ki niso v celoti sposobne za samostojno udeležbo v cestnem prometu, so drugi udeleženci dolžni nanje posebno paziti in jim pomagati.
hipertija, prosim shut the fuck up.
(skrb za varen, umirjen in nemoten potek cestnega prometa)
(1) Udeleženec cestnega prometa mora ravnati tako, da poteka promet nemoteno, umirjeno in varno.
(2) Udeleženec cestnega prometa mora ravnati tako, da ne ovira ali ogroža drugih udeležencev cestnega prometa ali jim ne povzroča škode.
(4) Kadar so udeleženci cestnega prometa otroci, starejši ljudje, slepi, invalidi in druge osebe, ki niso v celoti sposobne za samostojno udeležbo v cestnem prometu, so drugi udeleženci dolžni nanje posebno paziti in jim pomagati.
hipertija, prosim shut the fuck up.
Zgodovina sprememb…

Blinder ::
Ce bi prislo do nesrece, glede namernosti, bi bila namernost share-ana skoraj 50-50. Imas avto na desni strani, ves, da bo kmalu zavil na tvoj pas, ce si pozoren, pomislis tudi na to, da je morda (kot se pogosto pogosto dogaja) ta drugi voznik nepazljiv.
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija

mirator ::
To je tipičen primer, ko se ljudje ne zavedajo, da na cesti nisi sam. Tako kot ni absolutne pravice, tudi absolutne prednosti ni. To, da je ranjen ego, ni nobeno opravičilo za pravičniško kršenje pravil.

fikus_ ::
V osnovi je tukaj naredil napako voznik škode. Zakaj? Lahko ugobamo: OPja ni videl, slabo pogledal, tako vozi in menjava pasove, . . . Na posnetku se vidi, da je pred menjavo pasu imel vklopljen smerokaz, torej je nakazal namero, po vožnji mimo nima vklopljenega smarokaza.
OPju so popustili živci, to ni dobro v prometu, verjetno tudi premajhna varnostna razdalja.
Zato opazujte promet okrog sebe, ne samo spredaj in tiščat na gas (to zna vsaka opica, kot bi rekel Solatko). Če pravočasno opazite zajeb drugega udeleženca v prometu, se lahko marsikaj reši brez nezgod, samo hitrejši srčni utrip.
VSI DELAMO NAPAKE, ZATO BODITE STRPNI.
OPju so popustili živci, to ni dobro v prometu, verjetno tudi premajhna varnostna razdalja.
Zato opazujte promet okrog sebe, ne samo spredaj in tiščat na gas (to zna vsaka opica, kot bi rekel Solatko). Če pravočasno opazite zajeb drugega udeleženca v prometu, se lahko marsikaj reši brez nezgod, samo hitrejši srčni utrip.
VSI DELAMO NAPAKE, ZATO BODITE STRPNI.

BorutO ::
Ok ... vsi ki pametujete, pokažite mi moment, kjer ima voznik na desni levi smernik, še pred semaforjem, oziroma, ko sem se peljal z isto brzino, kot avto pred mano. Nisem nič pospeševal, da ga ne bi spustil, isto sem se peljal kot avto pred mano. Spustil pa ga nisem zato naprej, ker ko sem nazadnje v ogledalo pogledal, je avto za mano bil tik za ritjo, pa še pri 50kmh se avto za mano ne bo ravno hitro ustavil. Ko sem se ustavil, sem videl, da je oni za mano že vedel, da bo neko sranje nastalo pred njim in je ustavljal.
Mimo grede, koliko se nekateri tu gor spoznate na CPP, da ne veste, da ti ni zadrga?
Jaz jaz sem z onim avtom bil v štric še preden je prišel do semaforja, ko bi lahko zavil desno, levega smernika nisem videl, zato sem se dalje peljal, kot bi se vsak. Jaz na cesti nisem nikogar ogrožal, ampak on mene, še sam je priznal, da je vedel kaj je naredil, pa je vseeno rinil na cesto. Vse, kar sem jaz "ogrožal", je bilo samo, ko sem namesto 50 peljal 85 tistih 50m, ampak z namenom, ker sem mislil, da je trčil vame in hotel pobegniti.
To, če sem imel otrka v avtu ali ne ... nima nobene veze, še vedno tu nisem ničesar kriv. Ko sem videl cel avto pred sabo, ni bilo nobenega smernika v levo, ko sem ga dohitel tolik, da ga v rit več nisem videl, sem pa se normalno peljal naprej, smernika več tako ni bilo mogoče videti, v tem primeru je on DOLŽAN počakati. Tak da ... boste nekateri mogli iti po mnenje k inštruktorju ali pa na policijo.
Mimo grede, koliko se nekateri tu gor spoznate na CPP, da ne veste, da ti ni zadrga?
Jaz jaz sem z onim avtom bil v štric še preden je prišel do semaforja, ko bi lahko zavil desno, levega smernika nisem videl, zato sem se dalje peljal, kot bi se vsak. Jaz na cesti nisem nikogar ogrožal, ampak on mene, še sam je priznal, da je vedel kaj je naredil, pa je vseeno rinil na cesto. Vse, kar sem jaz "ogrožal", je bilo samo, ko sem namesto 50 peljal 85 tistih 50m, ampak z namenom, ker sem mislil, da je trčil vame in hotel pobegniti.
To, če sem imel otrka v avtu ali ne ... nima nobene veze, še vedno tu nisem ničesar kriv. Ko sem videl cel avto pred sabo, ni bilo nobenega smernika v levo, ko sem ga dohitel tolik, da ga v rit več nisem videl, sem pa se normalno peljal naprej, smernika več tako ni bilo mogoče videti, v tem primeru je on DOLŽAN počakati. Tak da ... boste nekateri mogli iti po mnenje k inštruktorju ali pa na policijo.

MA ja daj ne seri no. Kam pa bo zapeljal, v obcestno ograjo? Itak da si vedel da bo zavil levo.
In ko je začel zavijat nisi storil ničesar da bi preprečil nesrečo. Zapeljal si levo in vozil dalje, ter čakal da bi voznik škode zaustavil in ti prepustil tvojo prednost.
In ko je začel zavijat nisi storil ničesar da bi preprečil nesrečo. Zapeljal si levo in vozil dalje, ter čakal da bi voznik škode zaustavil in ti prepustil tvojo prednost.
Zgodovina sprememb…

codeMonkey ::
Verjamem, da ga ni videl, ker nekako s posnetka zgleda, da je bil OP v mrtvem kotu. Vsaj nekaj casa. Kar pa ni opravicilo za voznika Skode, ker bi moral tudi bocno pogledati. Ne zgleda namerno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: codeMonkey ()

Aston_11 ::

gruntfürmich ::
sem videl enkrat kako se je šleper takole vrival v kolono, en malček se je umaknil skoraj na drug pas
na koncu ga je pa le spustil not

"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

Aston_11 ::

Vse, kar sem jaz "ogrožal", je bilo samo, ko sem namesto 50 peljal 85 tistih 50m, ampak z namenom, ker sem mislil, da je trčil vame in hotel pobegniti..
1. ja, izvajal si road rage.
2. tako voziš da neveš niti če kdo trči vate. Glasbo nabijaš toliko da nisi zmožen vedeti niti kaj se s tvojim avtom dogaja.
3. otroka si imel avto in ni ti bilo mar zanj, mar ti je bilo samo za tvoj ranjeni ego.
4. prokleto kamero imaš v avtu, ti pa si se kot šerif zapodil za njim da bi ga ulovil? potem pa si se PIZDIL nanj? resno?
Če si sumil trk lepo varno zaustaviš vozilo in pokličeš policijo, dokaze imaš itak na tvoji kameri.
levega smernika nisem videl, zato sem se dalje peljal, kot bi se vsak
kam dafuq pa bo zavil voznik škode? V Savo?
Se vrtijo vsa kolesca prijatelj?
Hudo dobro je videt da ne upočasnjuje, povsem jasno je da bo začel zavijati levo.
Dobro vem zakaj si tule....iščeš potrditev da bi se vozniku Škode maščeval in ga prijavil policiji.
Tvoj road rage še vedno ni popustil.
Zgodovina sprememb…

Imel je še možnost zaviti desno, jaz pa bremzal nisem zaradi avto va mano. Ne pametuj več.

od 0:36 dalje sta se 8 sekund borila za prednost.
Križišče kjer bi on lahko zavil desno je na 0:35.
Dobro vem zakaj si tule....iščeš potrditev da bi se vozniku Škode maščeval in ga prijavil policiji.
Spij kavo in umiri živce človek.
Ja, zajebal je. Ampak zajebal si tudi ti.
Križišče kjer bi on lahko zavil desno je na 0:35.
Spij kavo in umiri živce človek.
Ja, zajebal je. Ampak zajebal si tudi ti.
Zgodovina sprememb…

zobnik ::
mene najbolje motijo mečkarji na cesti, vozijo izven naselja 50-60 po ovinkih...vsaj tolk so eni fer da zmanjšajo hitrost in me spustijo naprej....eni pa pač, ne ne boš prehitel....

Še vedno bi mogel on počakati. Saj je videl, da ima avto na levi strani. Vsak normalen človek bi počakal in ga spustil naprej, če bi se vključeval na levo. Na avtocesti tudi ne skačeš na levo, če imaš ob boku avto? In žalostno je, da nekateri toliko CPPja ne premorete, da bi vedeli, da voznik na desni dela prekršek. On more počakati, če ima ob sebi avto, ne pa izsiljevati prednost.

Razumem opa, vozil je po prednosti cesti, in tam se dejansko veliko ljudi obnaša, kot da je prednost absolutna, a mu ne dajem pra.
Če voznik za menoj ne drži primerne varnostne razdalje, prižgem vse 4 in zmanjšam hitrost za 10km/h in na primernem mestu umaknem.
Jaz bi spustil gas, mogoče malo pribremzal, da se tisti na desni sploh ne bi rabil ustaviti. Tudi če imam prednost, nisem kupil ceste.
Če voznik za menoj ne drži primerne varnostne razdalje, prižgem vse 4 in zmanjšam hitrost za 10km/h in na primernem mestu umaknem.
Še vedno bi mogel on počakati. Saj je videl, da ima avto na levi strani. Vsak normalen človek bi počakal in ga spustil naprej, če bi se vključeval na levo. Na avtocesti tudi ne skačeš na levo, če imaš ob boku avto? In žalostno je, da nekateri toliko CPPja ne premorete, da bi vedeli, da voznik na desni dela prekršek. On more počakati, če ima ob sebi avto, ne pa izsiljevati prednost.
Jaz bi spustil gas, mogoče malo pribremzal, da se tisti na desni sploh ne bi rabil ustaviti. Tudi če imam prednost, nisem kupil ceste.
Zgodovina sprememb…

nisem nič uveljavljal ... normalno sem se peljal po cesti, predvideval, da bo se ustavil in počakal, da bo imel možnost iti levo ... rinil je pa še kar naprej, zato sem tudi ustavil. če bi bil to, kar ti govoriš, se ne bi ustavil.

Razumem opa, vozil je po prednosti cesti, in tam se dejansko veliko ljudi obnaša, kot da je prednost absolutna, a mu ne dajem pra.
Če voznik za menoj ne drži primerne varnostne razdalje, prižgem vse 4 in zmanjam hitrost na za 10km/h in na primernem mestu umaknem.
Pač pritisneš na stopalko za zavoro zelo nežno, da ti zasvetijo luči in začneš udobno linearno zmanjševati hitrost za 10-15 kmh in ne bo nihče vedel da bi se tam lahko zgodil road rage.
Pač ljudje delajo napake.
Itak pa je v celem Kranju zgolj ena pametna cesta...avtocesta med Radolco in Ljubljano.
Kar pa ne upraviči da lokalci tam izvajajo road rage na slabo zasnovanih dvopasovnicah.
Zgodovina sprememb…

-žiga- ::
Kar prijavi oba. Ti pa še vrni vozniško.
Smernik pa na 0:36 izgleda kot da utripa, tako da to da ga nisi videl samo še dodatno potrdi kako dobro spremlaš promet.
Smernik pa na 0:36 izgleda kot da utripa, tako da to da ga nisi videl samo še dodatno potrdi kako dobro spremlaš promet.

nisem nič uveljavljal ... normalno sem se peljal po cesti, predvideval, da bo se ustavil in počakal, da bo imel možnost iti levo ... rinil je pa še kar naprej, zato sem tudi ustavil. če bi bil to, kar ti govoriš, se ne bi ustavil.
Ustavil si ko si bil na levem pasu. Ustavil nisi zaradi varnosti ampak da si se lahko pizdil nanj.

Brez veze ... imejte svoje mnenje, jaz imam svojega. Zdaj pa se dalje pogovarjajte kdo ima prav itd.

Ta dogodek bi zagotovo ti lahko preprečil. Ko si videl kaj se dogaja, (da rine vate, ker te ni opazil), bi moral ti upočasniti hitrost in zagotoviti prometno varnost.
Pa je nisi. Silil si v svoj prav in uveljavljal svojo prednost.
Škoda NI upočasnjevala (še prehitevala te je) in je povsem jasno da bo zavila levo.
Tudi levo ni zavijala na nek agresiven način ampak čisto počasi. Pomojem te ni videl oziroma je predvideval da ti voziš še naprej 42 kmh in je mislil da te je prehitel
Ti pa si škodo VES ČAS videl saj je bila ves čas pred tabo (dokler nisi namerno pospešil da bi ji zaprl pot).
Pa je nisi. Silil si v svoj prav in uveljavljal svojo prednost.
Škoda NI upočasnjevala (še prehitevala te je) in je povsem jasno da bo zavila levo.
Tudi levo ni zavijala na nek agresiven način ampak čisto počasi. Pomojem te ni videl oziroma je predvideval da ti voziš še naprej 42 kmh in je mislil da te je prehitel
Ti pa si škodo VES ČAS videl saj je bila ves čas pred tabo (dokler nisi namerno pospešil da bi ji zaprl pot).
Zgodovina sprememb…

-žiga- ::

Superboyy ::
Vi niste normalni, majkemi. Kdo je pospešil? Normalno premikajoča se kolona.
Ne seri. Varnostna razdalja ti pa nič ne pomeni? Že tako je preblizu potem pa še pospeši.
Ok ... vsi ki pametujete, pokažite mi moment, kjer ima voznik na desni levi smernik, še pred semaforjem, oziroma, ko sem se peljal z isto brzino, kot avto pred mano. Nisem nič pospeševal, da ga ne bi spustil
Na 0:38 se vidi smernik. Preden si pospešil iz 42 na 48 pri že trenutno premajhni varnostni razdalji do sprednjega vozila.
Potem, ko je že skoraj počilo si pa našel bremzo? Zanimivo.
Če si v koloni mimo kakšnega dovoza hiši si tudi mnenja, da mora počakati 2 uri, da se prometna konica konča preden lahko zapelje na glavno cesto? Saj pač nima prednosti in nima nihče zakonske obveznosti, da ga spusti vmes?

Mimo grede, tudi, če je on dal smernik pri 35. sekundi, še vedno se ne sme prej notri vključiti kot pa za semaforjem oz. križiščem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prometna nesreča v parkirni hiši BTC city park (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Na cesti | 56029 (48191) | win64 |
⊘ | Prometna nesreča na enosmerni cesti (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 16027 (13242) | Mavrik |
» | Prometna nesreča (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Na cesti | 105317 (96085) | St235 |