Forum » Loža » Začinjena ˝fitness˝ hrana DA/NE
Začinjena ˝fitness˝ hrana DA/NE
suhi ::
En kup posploševanj v tej temi. Vsi smo različni, vsi svoje kile različno nosimo. Enim sixpack pogleda ven že pri 20% bf, eni ga tudi pod 10 ne vidijo. CartmanF hujša s 1800 kalorijami na dan, kar je zame, ki hujšam s 3000, čist nepredstavljivo. Enim IF ful sede, eni pač ne zdržijo bit lačni, itd itd.
@CartmanF
Se pa glede tega strinjam z m0LN4rom, ti po moje nimaš preveč maščobe, ampak premalo mišične mase, da bi se ti tisti minimum špeha, ki ga premoreš, lepše razporedil po trebuhu. Zdaj se nima kam kot na najnižjo možno točko, kar je pri moških ponavadi pač trebušček. Vem, ker sem pred 2 letoma imel enake težave. Na koncu pa itak vidiš, da je do sixpacka smešno lahko prit, ko skapiraš neke osnove.
@CartmanF
Se pa glede tega strinjam z m0LN4rom, ti po moje nimaš preveč maščobe, ampak premalo mišične mase, da bi se ti tisti minimum špeha, ki ga premoreš, lepše razporedil po trebuhu. Zdaj se nima kam kot na najnižjo možno točko, kar je pri moških ponavadi pač trebušček. Vem, ker sem pred 2 letoma imel enake težave. Na koncu pa itak vidiš, da je do sixpacka smešno lahko prit, ko skapiraš neke osnove.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zajtrk (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 75895 (27396) | xyz248 |
» | Beljakovine in ogljikovi hidrati (brez kemije! in ) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17228 (15621) | Lindir |
» | Zdrava dieta (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Loža | 55481 (49098) | Massacra |
» | Kako se zrediti? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 75498 (65733) | thramos |
» | Pridobivanje Mišične mase??? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 38666 (29071) | CleanPower |