☰

» »

Celoletne gume

Celoletne gume

««
24 / 24
»
»»

fikus_ ::

Ok, potem je razumljivo.
Jaz to resujem s kakšno desetinko bara vac v gumah.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Buggy ::

Jaz sem tudi to delal, pa mi je mehankar predlagal, da znizam na XL gumah. Redno vsak mesec filal na 2.7 bara, on predlagal 2.5...sam je jeben cigumi pol v ovinku.

Optiko delam pa vsako menjavo gum...letnih seveda, pa robnike pa lukne tud ne zadevam, pa kot ljubljancani s SUV-i plocnikov tud ne izkoriscam za parkinge.

LeXani ::

Kumho solus ha32+ 205-55-16, vožene 2 leti in pol (40000km) na karavanu. Zelo solidna, dober price-performance, nikol bilo problemov v snegu, vožena v hribih na Notranjskem. Z staranjem izgublja največ v mokrem. Menjal bom na Michelin crossclimate 3, pač premium da vidmo če upraviči ceno
Čas prve prijave 04.11.2005

Zgodovina sprememb…

• spremenil: LeXani ()

D3m ::

Mene je CC2 "made in italy" razočarala na polno.

Slabša od Hankook Kinergy H750.

Ali pa sem imel nesrečo in dobil zelo slab batch.

Sedaj sem na Kumho Solus HA32+ za ta denar zelo dobra.
|HP EliteBook|R7 8840U|

Zgodovina sprememb…

• spremenil: D3m ()

nejc_nejc ::

jaz ne stekam,
kako lagko s povprečnimi vozili, z recimo 30% izkoristkom vseh karakteristik, ce jih sploh kaj je, mehementno ugotovite kvaliteto gum...

ZveeZ ::

nejc_nejc je izjavil:

jaz ne stekam,
kako lagko s povprečnimi vozili, z recimo 30% izkoristkom vseh karakteristik, ce jih sploh kaj je, mehementno ugotovite kvaliteto gum...

Ko s "30% izkoristkom" avto podkrmari na spolzki podlagi, veš da je guma nekvalitetna.
CC2 so me iz tega vidika razocarale.
Sedaj imam Goodyear vector 4seasons (gen 3) in mi delujejo boljse.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: ZveeZ ()

Matej575757 ::

Predlaga kdo za nakup letnih kakšno spletno stran/vulkanizerja, kjer dobiš dot, ki ni več kot 1 leto?

OutOfTheBox ::

Poglej na https://gumenadom.si/ .. tam lahk zbereš dot pri nekaterih. Jaz sem sicer celoletne kupil narejene aprila letos.

starfotr ::

Zakaj podpiraš firmo, ki suženjsko izkorišča indijske delavce?

https://www.rtvslo.si/slovenija/suzenjs...

OutOfTheBox ::

Jah, bi povedal preden sem gume naročil.

tony1 ::

starfotr je izjavil:

Zakaj podpiraš firmo, ki suženjsko izkorišča indijske delavce?

https://www.rtvslo.si/slovenija/suzenjs...

Gremo v komentarje, tam so ta pravi eksperti:
"A to je za vas udarna novica?? Vsaj 12 let se ve da se v tisti avtopralnici pere denar in dela kar hoče. Pred časom so jih obiskali policisti ker so jim menda ukradli neverjetno drago opremo za pranje avtomobilov. Seveda nikoli niso našli opreme zato pa je Zavarovalnica plačala velike denarje in glej ga zlomka čez dobra dva meseca se je enaka oprema našla spet in so delali naprej. To lahko počne samo nekdo, ki ima zelo dobro podprto zaledje. Zanima me kje je sedaj ta Veliki direktor Semir Hajderpašić morda v zaporu? Pred leti ga rumeni tisk Slovenije imel za princa in vsa slovenska estrada se je z njim slikala za vse večje rumene časopise. Imam občutek da so veliki prijatelji Našega še večjega župana za katerega tudi vrabci že vsaj 16 let čivkajo o njegovih nečednih poslih v gradbeništvu ipd... Ampak se ve rdeči baron bo vedno imel dobro zaledje vsaj v stari Ljubljani, kjer bo papcal ribice v bližnji taverni na račun davkoplačevalcev."

stara mama ::

Se pravi pralnica v svojem pravem pomenu.
Ekologija™ in Trajnost™
««
24 / 24
»
»»