Forum » Zvok in slika » Čuden pokvarjen zvok ob predvajanju videa
Čuden pokvarjen zvok ob predvajanju videa
buick ::
Že nekaj časa iščem in tuhtam zakaj se mi dogaja tole pa nimam rešitve.
S fotoaparatom sem posnel nekaj videov in ob predvajanju na domačem računalniku (le-ta je skoraj nov, deluje brezhibno) je zvok na videih čuden, pokvarjen, nekako konstantno niha v valovih. Recimo zvok letala, govor, glasba, karkoli - vse se sliši kot malo pokvarjen zvok v valovih od tišjega do glasnega..težko opišem.
Glede nastavitev na fotoaparatu je vse ok, ker sem iste videe poskusil na drugih računalnikih in je zvok tak kot mora biti.
Torej nekaj ne štima na domačem računalniku. Vsi drugi zvoki, ki jih računalnik predvaja iz interneta ali od kje drugje, tudi video recimo iz telefona so brez vsake težave.
Torej, res mi ni jasno zakaj tak zvok le ob predvajanju teh videov posnetih s fotoaparatom???
Poskusil sem tudi z različnimi predvajalniki, drugače uporabljam VLC, pa nobene razlike.
Pregledal sem nastavitve:
pod Zvokovna naprava imam izbrano - X2438/2481 (2 - NVIDIA High Definition Audio);
možnost še Realtek Digital Output (Realtek (R) Audio)
Prosim za pomoč in kakršenkoli nasvet!!!
Najlepša hvala.
S fotoaparatom sem posnel nekaj videov in ob predvajanju na domačem računalniku (le-ta je skoraj nov, deluje brezhibno) je zvok na videih čuden, pokvarjen, nekako konstantno niha v valovih. Recimo zvok letala, govor, glasba, karkoli - vse se sliši kot malo pokvarjen zvok v valovih od tišjega do glasnega..težko opišem.
Glede nastavitev na fotoaparatu je vse ok, ker sem iste videe poskusil na drugih računalnikih in je zvok tak kot mora biti.
Torej nekaj ne štima na domačem računalniku. Vsi drugi zvoki, ki jih računalnik predvaja iz interneta ali od kje drugje, tudi video recimo iz telefona so brez vsake težave.
Torej, res mi ni jasno zakaj tak zvok le ob predvajanju teh videov posnetih s fotoaparatom???
Poskusil sem tudi z različnimi predvajalniki, drugače uporabljam VLC, pa nobene razlike.
Pregledal sem nastavitve:
pod Zvokovna naprava imam izbrano - X2438/2481 (2 - NVIDIA High Definition Audio);
možnost še Realtek Digital Output (Realtek (R) Audio)
Prosim za pomoč in kakršenkoli nasvet!!!
Najlepša hvala.
Bezukhoff ::
Probaj še realtek, ker to je menda tvoj primary sound device, preglej v upravitelju naprav.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Youtube (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Loža | 101133 (1288) | mrTwelveTrees |
» | Windows 7 - problem z zvokomOddelek: Pomoč in nasveti | 6893 (4602) | Mikec17 |
» | WD TV.. kdo ima? (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Zvok in slika | 153869 (36438) | king67 |
» | Audacity - nimam snemalne napraveOddelek: Zvok in slika | 889 (794) | tonccy |
» | Vpliv 3D zvoka na izrisovanje slik (FPS) (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zvočne kartice | 8325 (7120) | matjash |