Forum » Sedem umetnosti » Bloody Sunday
Bloody Sunday
Simko ::
Ste ga gledali? Jaz sem ga včeraj v Celju. Ta Planet Tuš je kar fajn zadeva :)
Film me je nabil s čustvi in res na krut način pokazal dogodke, ki bi se naj zgodili.
No, zanima me, kaj je res in kaj ne? V filmu so protestniki prikazani skrajno nedolžni, britanska vojska pa kot barbarji, ki koljejo vse povprek.
Nedelja se je zgodila, leta 72, takrat me še sploh ni bilo in o teh zadevah vem res malo. Torej, tisti, ki se bolje spoznate na zadevo - resnica! Linki (verodostojni)!
Film me je nabil s čustvi in res na krut način pokazal dogodke, ki bi se naj zgodili.
No, zanima me, kaj je res in kaj ne? V filmu so protestniki prikazani skrajno nedolžni, britanska vojska pa kot barbarji, ki koljejo vse povprek.
Nedelja se je zgodila, leta 72, takrat me še sploh ni bilo in o teh zadevah vem res malo. Torej, tisti, ki se bolje spoznate na zadevo - resnica! Linki (verodostojni)!
darh ::
Če bi bila kamera malenkostno bolj na miru, bi bil film še boljši kot je bil.
Excuses are useless! Results are priceless!
Simko ::
Jap, tudi jaz sem enkrat na glas rekel: "Pa daj drži kamero pri miru", ko sem se preveč vživel :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | VandalizemOddelek: Loža | 5239 (2844) | Phantomeye |
⊘ | Ali je pristanek človeške posadke na luni prevara? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Problemi človeštva | 29532 (19085) | bluefish |
» | Fizično nasilje v OŠ nekaznovano! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Problemi človeštva | 12293 (9187) | BigWhale |
» | Firewire kartica (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 7550 (6698) | BadWolf |