» »

Ženske so boljše voznice kot moški

Ženske so boljše voznice kot moški

jype ::

FrRoSt je izjavil:

Moški se ne šminkajo na semaforju! 8-)
Ne verjamem.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Vazelin ()

3p ::

AndyS je izjavil:

Glej zgoraj: potem uporabimo termin "Varen"

Da, to bi bil nedvoumen termin.
Pri ostalem pa je pomembno, koliko visoko utežiš varnost v "kvaliteti" vožnje.

Reciva takole. Katerega voznika bi izbral, da te vsak dan prevaža? Lokalnega vaškega kamikazo, ki odlično bočno parkira in včasih pred vožnjo nagne kozarček ali povprečno žensko, ki dolgčasno vozi po predpisih in včasih čaka sekundo dlje, kot bi bilo striktno nujno potrebno?

Mercier ::

Ker sovražim vozit in mam pri avtu rad zgolj to, da pelje ter sem poročen, sebično izjavljam, da so ženske mnooogo boljše voznice. Realno, če bi tisto statistiko predelali še s podatki o kilometrini, bi najbrž bile ženske še vedno boljše voznice, vsaj zaradi pijancev in manijakov. Upoštevaje vso romantiko, ki se lepi avtov še od pionirskih časov pa, eh, ne bom šel v tej smeri ... sam ziher bi bili moški boljši.

Cruz ::

Pri pretočnosti prometa smo moški bolj zverzirani prav zaradi ženske močne težnje po varnosti - seveda izjeme obstajajo.

Ravno zadnjič sem opazoval dve ženski voznici, ki sta se srečali na ozki cesti. Obe na 10 km/h in pozornim gledanjem, da se ne dotakneta. Je bil kar simpatični prizor.

St235 ::

Zlate je izjavil:

Vsako jutro redno, na križišču stoji avto, ki bi rad šel levo, tako kot jaz. Za njim stoji 4 ali 5 vozil, ki čakajo, da se oseba v prvem vozilu vključi v promet. Ker iz izkušenj vem, da se bomo načakali, preden dotična oseba spelje, zavijem na pas za desno in se v nekaj sekundah vključim v promet za levo. Vsakič pogledam kdo sedi v avtu, ki dela kolono in ne, ni vedno ženska, je pa skoraj vedno ženska.

Je*eš tako varno vožnjo, ko rabiš petsto metrov prazne ceste na obeh straneh, da se upaš vključiti v promet.

Vsako jutro, ko čakam v koloni da bom zavil levo, še najde balkansko govedo, ki prehiti kolono in še rine pred nas, povzroča slabo voljo in ogroža ostale udeležence v prometu, ker erektilno disfunkcionalnost kompenzira z idiotskim obnašanjem v prometu.

Cruz je izjavil:

Pri pretočnosti prometa smo moški bolj zverzirani prav zaradi ženske močne težnje po varnosti - seveda izjeme obstajajo.

Ravno zadnjič sem opazoval dve ženski voznici, ki sta se srečali na ozki cesti. Obe na 10 km/h in pozornim gledanjem, da se ne dotakneta. Je bil kar simpatični prizor.

bullshit, pretočnost prometa je primarno odvisna od kulture voznikov, kar ni vrlina ne voznikom ne voznicam.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: St235 ()

Glugy ::

Varnost je na prvem mestu torej kdor je boljši pri varnosti je enostavno boljši voznik. Vse ostalo je drugotnega pomena.

Gagatronix ::

Cruz je izjavil:

Verjamem, da je slogan prebudil več (negativnih) čustev pri ženskah kot pri moških. :)

Meni se specificno zdi negativno to fotkanje zensk v pizamah za koledar. Dajmo forsirano kvazi-seksualizirati zenske. Leta 2019.

FrRoSt ::

Gagatronix je izjavil:

Cruz je izjavil:

Verjamem, da je slogan prebudil več (negativnih) čustev pri ženskah kot pri moških. :)

Meni se specificno zdi negativno to fotkanje zensk v pizamah za koledar. Dajmo forsirano kvazi-seksualizirati zenske. Leta 2019.

Meni pa ne! :))

Kje se dobi ta koledar!? 8-)
Noben človek ni otok, popolnoma sam zase; smrt slehernega človeka vzame
del mene, ker pripadam človeški vrsti; in zato nikdar ne pošiljaj poizvedovat,
komu zvoni; zvoni tebi.

The Player ::

naj naredijo še statistiko koliko nesreč je povzročenih zaradi uporabe telefonov med vožnjo, pa naj potem primerjajo rezultate. 8-)

Namig: oba spola bi padla, ker je res tako nujno preverjat instašit ali govoriti po telefonu in s tem ogrožati promet, ker so ljudje preveč zasedeni s tipkanjem po telefonu. Saj ne, da imajo današnji avtomobili že možnost prostoročnega telefoniranja, tako, da je kakršnokoli "drkanje" telefona med vožnjo nesprejemljivo ;((

TheBlueOne ::

Gagatronix je izjavil:

Cruz je izjavil:

Lol, ce dans reces, da bos fotkal zenske za koledar si jutri na cesti. :)

Obratno pa se najde to (za punce):

https://www.kleinezeitung.at/steiermark...

EnStot ::

Vsem dedcem, posebej še internetno-forumskim über voznikom pobrat izpite in zjagat za šporget in pralni stroj, kamor sodijo!

Babe pa pa v avto pa gas!

Tako, in je stvar ocvrta.

TheBlueOne je izjavil:

Če si šovinist, vsekakor.

Če nisi, potem pa lahko.

TheBlueOne je izjavil:

Gagatronix je izjavil:

Cruz je izjavil:

Obratno pa se najde to (za punce):

https://www.kleinezeitung.at/steiermark...
Moja cimra ima podoben koledar. :)

shadeX ::

FormerUser je izjavil:

Je naslov nove kampanje zavoda Vozim, za izboljšanje varnosti v prometu.

Karkoli, če bo to povečalo varnost na cestah. Da so ženske boljši vozniki od moških smo to že večkrat razčistili.

jype je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Če nisi, potem pa lahko.

Ne vem no, moras biti kar pogumen. Ker tudi ce nisi sovinist te potem sovinisti dobijo na piko. Potem pa se moras opravicevati, kakor Kanadski premier.

Gagatronix ::

TheBlueOne je izjavil:

jype je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Če nisi, potem pa lahko.

Ne vem no, moras biti kar pogumen. Ker tudi ce nisi sovinist te potem sovinisti dobijo na piko. Potem pa se moras opravicevati, kakor Kanadski premier.

Ce ne ves zakaj je bil Justin Trudeau na tapeti se rajsi prvo pozanimaj preden se osmesis.

Gagatronix je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

jype je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Če nisi, potem pa lahko.

Ce ne ves zakaj je bil Justin Trudeau na tapeti se rajsi prvo pozanimaj preden se osmesis.

Vem, pust je bil. Sem samo zelel povedati, da ce feminist naredi kaj sovinisticnega to vseeno ni nujno pametno. Se pa strinjam, da je primerjava morda slaba, ker sem primerjal rasizem in sovinizem. Bi lahko pomislim po cem boljsem.

IL_DIAVOLO ::

So bolj odgovorne in umirjene, to pa jih ne dela boljse.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ja pa jih.

Bo treba uskladiti definicije. @jype, kako naj prepricamo zenske, da vec vozijo?

2dark ::

FormerUser je izjavil:

Je naslov nove kampanje zavoda Vozim, za izboljšanje varnosti v prometu. Javnost ( beri šovinisti) je razburjenja, kar je glede na opazke ala "baba za volanom", "voziš ko baba"..., ki so še vedno precej razširjeni v naši družbi, kjer moški veljajo za superiorne, ne samo voznike, seveda razumljivo, čeprav dejstva govorijo drugače.

Ko ženska opazi, da se je prižgala zelena na semaforju se jaz že peljem s hitrostjo 50 km/H. Ženske brez razloga vozijo 60-70 km/H , tam kjer je hitrost dovoljena 90 km/H in nabirajo za sabo kolono.

Nimajo pa problema vozit v naselju 60, čeprav je omejitev 50.

Ženska se redko odloči za prehitevanje, tudi, če ima avto z 200 konji. Kaj pa ženska to razloči.

Ženske v osnovi nimajo kaj iskat za volanom, ker upočasnjujejo promet. Lahko pa sedijo na sopotnikovem sedežu oz. so sklonjene in izvajajo masažo.

2dark je izjavil:

Ženske brez razloga vozijo 60-70 km/H , tam kjer je hitrost dovoljena 90 km/H in nabirajo za sabo kolono.

To sem jaz opazil pri starejših. Vsepovsod se peljejo isto.

TheBlueOne je izjavil:

Bo treba uskladiti definicije. @jype, kako naj prepricamo zenske, da vec vozijo?

Več jih je treba slikat in objavljat na koledarjih! 8-)
komu zvoni; zvoni tebi.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Bolj umirjene mogoče. Odgovorne pa zagotovo ne, ker s svojo vožnjo delajo agresijo, povzročajo stresne situacije, spravljajo voznike v nevarne situacije.

Gledam mojo boljšo polovico. Omejitev 90-- ona vozi brez razloga 70 , prideva do omejitev 60, ona vozi še vedno 70, se peljeva skozi krajše naselje, kjer je omejitev 50, ona pelje 57.

Enostavno je to strah pred hitrostjo. Komu je nelagodje se peljat 90 ni za volan.

2dark je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

Bolj umirjene mogoče. Odgovorne pa zagotovo ne, ker s svojo vožnjo delajo agresijo, povzročajo stresne situacije, spravljajo voznike v nevarne situacije.

Gledam mojo boljšo polovico. Omejitev 90-- ona vozi brez razloga 70 , prideva do omejitev 60, ona vozi še vedno 70, se peljeva skozi krajše naselje, kjer je omejitev 50, ona pelje 57.

Enostavno je to strah pred hitrostjo. Komu je nelagodje se peljat 90 ni za volan.
Pelji jo enkrat na poligon, mogoče boš odprl pandorino skrinjico. :)

Vazelin ::

Voznik, ki fura 60-70 izven naselja, kjer bi lahko peljal BP 90 je nevaren isto kot pijanček. Tiste, ki so sposobni peljati normalno sili v čudne, tudi nevarne manevre. Kar pogreje me, ko vidim kakšnega mojstra ko fura izven naselja 60.
I got 99 problems but 4 usd XTZ ain't one...

Cruz je izjavil:

na poligon, mogoče boš odprl pandorino skrinjico. :)

Kje je to, koliko stane, povej vec. To bi bilo top darilo.

Cruz je izjavil:

2dark je izjavil:

Ženske brez razloga vozijo 60-70 km/H , tam kjer je hitrost dovoljena 90 km/H in nabirajo za sabo kolono.

To sem jaz opazil pri starejših. Vsepovsod se peljejo isto.

Ja. MOja matka je taka. Konec omejitve 50.. Boli njo. Ona pelje najprej 100 metrov 50, potem naslednjih 100 metrvo 60, potem po 300 metrih kočno prileze števec na 70 čeprav je omejitev 90.

ma 90% žensk je mučkark in egoistk za volanom in ne vozijo tako, da bi bilo za vse dobro v prometu.

Ce hoces da zenska vozi hitreje ji moras kupiti boljsi avto. Moja pride do omejitve, ce ima 200+ konjev, potem tudi do pregresnik 150kmh na AC. :) Tako da normalna hitrost po mojih izkusnjah stane nekje 50kEUR+ in ca. eno platisce na leto.

Zgodovina sprememb…

Vazelin je izjavil:

Voznik, ki fura 60-70 izven naselja, kjer bi lahko peljal BP 90 je nevaren isto kot pijanček. Tiste, ki so sposobni peljati normalno sili v čudne, tudi nevarne manevre. Kar pogreje me, ko vidim kakšnega mojstra ko fura izven naselja 60.

Glej. Država ne bo storila nič, ker je njihova logika takšna, da bolje, da vozniki vozijo pod omejitivjo, ker bo res manj nesreč. To moraš priznat, da če bo nekdo vozil s hitrostjo 70 km/H je manjša verjetnost, da bo povzročil nesrečo, zletel iz ceste v jarek kot tisti, ki vozi z 90, ki je zvito določena najvišja možna hitrost, ni pa zakonso določeno, da voznik MORA vozit s to hitrostjo, če je prvi v koloni.

Nesposobni ljudje bodo vedno našli milijon izgovorov, zakaj vozijo brez razloga pod omejitvijo.

Nikoli pa ne boš videl policaja , ki bo kaznoval takšnega voznika. nikoli.

TheBlueOne je izjavil:

kako naj prepricamo zenske, da vec vozijo?
Namesto norčevanja jim začnite raje izkazovati spoštovanje, ki ga zaslužijo.

2dark je izjavil:

Nikoli pa ne boš videl policaja , ki bo kaznoval takšnega voznika. nikoli.
Še sreča, ker vaše halucinacije, da je tak človek nevaren, ne držijo niti v teoriji, kaj šele v praksi.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: jype ()

jype je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ma ne, ce nimas smisla za humor te niti povohajo ne. Drugace ce moji recem, da ji bom izkazal spostovanje, bo to da jo vozim gotovo zazeljen nacin. :) Kaj res nimas kaj konkretnga?

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne je izjavil:

Ce hoces da zenska vozi hitreje ji moras kupiti boljsi avto. .

MOja ma novega pižoja 208 1.2 turbo 110 konjev. Avto pospeši v zelo dobrih 0–100 km/h 9,6 s. A ona vozi enako kot prej s polotom, ki je potreboval 15 sekund do 100-tke.

TheBlueOne je izjavil:

Cruz je izjavil:

https://www.amzs.si/cvv?gclid=EAIaIQobC...
komu zvoni; zvoni tebi.

seksistično darilo:D

TheBlueOne je izjavil:

Cruz je izjavil:

Nisem imel specifičen poligon v mislih. Recimo v Prekmurju je zdaj na novo ena lepa relativno dolga ravna cesta pri izhodu iz avtoceste, kjer se lahko ven daš, zlasti večer. Kaj konkretnega pa ne vem, verjetno pa se da najeti stezo na kakšnem dirkališču za kakšno uro. :)

TheBlueOne je izjavil:

jype je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ma ne, ce nimas smisla za humor te niti povohajo ne. Drugace ce moji recem, da ji bom izkazal spostovanje, bo to da jo vozim gotovo zazeljen nacin. :) Kaj res nimas kaj konkretnga?
Saj veš kako se partnerja spodbujata. Reči ji, da ni sposobna daljše/redne vožnje. :)) Seveda v takšnem tonu, kjer ti bo hotela dokazati nasprotno in ne v takšnem, kjer ti bo zamerila. Deluje 100%. Morda stavita.

Tega ji ne povej direktno, začni nevtralen pogovor o vožnji in postopoma dodajaj začimbe. Zdaj imaš super šanso, omeni ta slogan!

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Cruz ()

2dark je izjavil:

MOja ma novega pižoja 208 1.2 turbo 110 konjev. Avto pospeši v zelo dobrih 0-100 km/h 9,6 s. A ona vozi enako kot prej s polotom, ki je potreboval 15 sekund do 100-tke.
Če bi jo imel res rad, bi ji kupil porše kajena.

Zgodovina sprememb…

2dark je izjavil:

Ja. MOja matka je taka. Konec omejitve 50.. Boli njo. Ona pelje najprej 100 metrov 50, potem naslednjih 100 metrvo 60, potem po 300 metrih kočno prileze števec na 70 čeprav je omejitev 90.

ma 90% žensk je mučkark in egoistk za volanom in ne vozijo tako, da bi bilo za vse dobro v prometu.

Ja, njim bi tudi prišlo tole darilo prav! 8-)

https://www.amzs.si/cvv?gclid=EAIaIQobC...

Ne bodite no škrti! :)
komu zvoni; zvoni tebi.

TheBlueOne je izjavil:

Ma ne, ce nimas smisla za humor te niti povohajo ne.
Če se par tednov ne stuširaš, te bodo vohali tudi v drugo nadstropje.

Zgodovina sprememb…

2dark je izjavil:

TheBlueOne je izjavil:

Ce hoces da zenska vozi hitreje ji moras kupiti boljsi avto. .

MOja ma novega pižoja 208 1.2 turbo 110 konjev. Avto pospeši v zelo dobrih 0–100 km/h 9,6 s. A ona vozi enako kot prej s polotom, ki je potreboval 15 sekund do 100-tke.

Ni to to. Min BMW 3, Audi A4, Mercedes C, se boljse kaksen SUV vsaj velikosti Q3. Pac da se ne cuti hitrost. Mesec dva in je pri omejitvah. Ce ji das glasen sportni avto je samo slabse.

Kdor ceni svojo žensko ji kupi tole:

3p ::

2dark je izjavil:

Očitno se nimaš pod kontrolo. Za zdravje vseh nas, prosi punco/ženo, da te vozi.

Poleg tega za lastno agresijo obtožuješ "žrtve" (Victim blaming) @ Wikipedia.

Cruz je izjavil:

Saj veš kako se partnerja spodbujata. Reči ji, da ni sposobna daljše/redne vožnje. :)) Seveda v takšnem tonu, kjer ti bo hotela dokazati nasprotno in ne v takšnem, kjer ti bo zamerila. Deluje 100%.

Tega ji ne povej direktno, začni nevtralen pogovor o vožnji in postopoma dodajaj začimbe. Zdaj imaš super šanso, omeni ta slogan!

Lol, ni sans, je brihtna punca, ve kaj hoce in ve kaj noce. :D Ce bi zadeve zacel tako bi verjetno razmisljala kje je trik v triku.

Vazelin je izjavil:

Ja, to je dober primer avta s katerim ne bos videl zenske, ki vozi pod omejitvijo. Samo ni tocno to to, najboljse to:

Zgodovina sprememb…

TheBlueOne je izjavil:

Cruz je izjavil:

Saj veš kako se partnerja spodbujata. Reči ji, da ni sposobna daljše/redne vožnje. :)) Seveda v takšnem tonu, kjer ti bo hotela dokazati nasprotno in ne v takšnem, kjer ti bo zamerila. Deluje 100%.

Lol, ni sans, je brihtna punca, ve kaj hoce in ve kaj noce. :D Ce bi zadeve zacel tako bi verjetno razmisljala kjer je trik v triku.
Pamet tu ne igra vloge, če jo poznaš in veš katere gumbe pritisniti. :) Upam, da ne zvenim preveč evil, je dobronamerno(somewhat). Ženske rade uporabljajo to metodo. Pa zabavno je, malce popestri vse skupaj. Midva z bivšo sva to prakticirala.

Mogoče jo najprej le izzovi ter ji obljubi masažo doma ali nekaj, da ji daš potrditev, da se da, če se hoče. Potem pa pritisni, da bo sanjala noč in dan o dokazovanju nasprotnega. 8-)

IL_DIAVOLO ::

Kaj je fb down?

nevone ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kaj je fb down?

Zgleda, k si tuki.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Cruz je izjavil:

Pamet tu ne igra vloge, če jo poznaš in veš katere gumbe pritisniti. :) Upam, da ne zvenim preveč evil, je dobronamerno(somewhat). Ženske rade uporabljajo to metodo. Pa zabavno je, malce popestri vse skupaj. Midva z bivšo sva to prakticirala.

Mogoče jo najprej le izzovi ter ji obljubi masažo doma ali nekaj, da ji daš potrditev, da se da, če se hoče. Potem pa pritisni, da bo sanjala noč in dan o dokazovanju nasprotnega. 8-)

Brez skrbi, manipulacija je moja specialiteta. Z mojo sva skupaj, ker ne naseda. Bi pa v tem primeru takoj zaracunala masazo. Je tako dalec, da ne deluje nobena hitra metoda.

IL_DIAVOLO je izjavil:

Kaj je fb down?

Odpri brskalnik in vtipkaj "www.facebook.com", brez narekovajev.

Zgodovina sprememb…

Master_Yoda ::

Vazelin je izjavil:

Sovinist! Zenska si lahko kupi sama avto.
Dovie'andi se tovya sagain.

Zlate ::

St235 je izjavil:

Zlate je izjavil:

Vsako jutro redno, na križišču stoji avto, ki bi rad šel levo, tako kot jaz. Za njim stoji 4 ali 5 vozil, ki čakajo, da se oseba v prvem vozilu vključi v promet. Ker iz izkušenj vem, da se bomo načakali, preden dotična oseba spelje, zavijem na pas za desno in se v nekaj sekundah vključim v promet za levo. Vsakič pogledam kdo sedi v avtu, ki dela kolono in ne, ni vedno ženska, je pa skoraj vedno ženska.

Je*eš tako varno vožnjo, ko rabiš petsto metrov prazne ceste na obeh straneh, da se upaš vključiti v promet.

Vsako jutro, ko čakam v koloni da bom zavil levo, še najde balkansko govedo, ki prehiti kolono in še rine pred nas, povzroča slabo voljo in ogroža ostale udeležence v prometu, ker erektilno disfunkcionalnost kompenzira z idiotskim obnašanjem v prometu.

Če pa to, da zapelješ mimo nekoga, ki dela kolono, ti enačiš z infantilnim obnašanjem (premnogih) voznikov na naših cestah, potem si močno mimo udaril.
Na vsaki strani ceste je cca. 40m oddaljeno vozilo in dotični voznik, ki dela kolono, še kar čaka. Jaz zapeljem mimo, nikakor ne izsilim in ne ogrožam nikogar, in grem naprej svojo pot. Ne norim, ne gestikuliram, ne nadiram temveč grem VARNO naprej in neznatno, ampak vseeno, pomagam k pretočnejšemu prometu. Kje ti tu vidiš balkansko govedo, mi ni jasno, bolj tvoj komentar pritiče balkanskemu govedu, čeprav se s tako terminologijo ne strinjam.

Še nekaj - jaz vedno, ampak res vedno, ustavim drugim voznikom, ki se vključujejo v promet, ker menim, da je edini način, da izboljšaš kulturo na cestah, tako, da si sam kulturen in uvideven na cesti in upaš, da se bo še koga prijelo...

Je pa smešno, ko človeku ustaviš, da bi ga spustil naprej, on pa te nekaj sekund začudeno gleda, brez da bi speljal, ker se ne more načuditi, da je nekdo ustavil - po možnosti pa za tabo nekdo (verjetno tisto tvoje balkansko govedo?) trobi, "kaj koji ku*ac ustavljaš"?! Le zakaj se ljudje čudijo, da jim nekdo ustavi?
In podoben primer, ko ustaviš, da bi nekoga spustil naprej, in potem stojiš in stojiš, ker ženska ne upa naprej, ker na drugi strani ceste tudi niso ustavili - čeprav bi nekdo že ustavil, če bi speljala vsaj do sredine ceste. Potem pa ne veš, ali si ti nor, da si ji ustavljal ali pa bi raje stopil ven in jo pohvalil za varno vožnjo ...
"Ne dovoli, da bi te šolanje oviralo pri izobraževanju."
_______________________ Mark Twain________

[Michael] ::

^^ lepo, to počnem tudi jaz.
In, ko te nekdo spusti se spodobi, da se zahvališ.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Uber ne bo odgovarjal za smrt peške (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Ostale najave
6313651 (10175) gendale2018
»

Prekoračitev meje kazenskih točk (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Na cesti
19647158 (37556) Mare2
»

Prometna nesreča v parkirni hiši BTC city park (strani: 1 2 3 4 5 )

24151477 (43639) win64
»

Prometna nesreča (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

52197489 (88257) St235

Več podobnih tem