» »

Srednji paket optika?

Srednji paket optika?

ejresnevem ::

Dober dan,

Radi bi menjali na (recimo) srednji optični paket, kateri paket/ponudnika priporočate?
Obstoječi ponudnik bi nam rad zaračunal neke popuste za nazaj plus administrativne stroške, če ga zapustimo v času vezave...
Domnevam, da se je temu možno izogniti, ko menjavajo splošne pogoje v pogodbi, kar bo, domnevam, (spet) kmalu.

Kolikor vidim, recimo, t2 oranžni optimum izgleda kar slabša ponudba proti telekom neo b (100/20 vs. 200/40, ogled 7 dni nazaj)...
Čeprav te z drobno razliko v ceni mamijo na neo c, kjer pa spet postane dobro (s hitrostjo, ne pa s ceno!) primerljiv t2 oranžni diamant...
Je kdo v te stvari precej poglobljen in lahko kaj svetuje?
Mi seveda ne bi plačali 'popustnih penalov'...

Samo ta dva sem uspel pogledat, pa sem videl, da zna tudi komu drugemu priti takšna 'analiza' prav...

Kateri so še drugi ponudniki?

Imate kje kakšno tabelo primerjav (recimo, nominalni zneski in zneski na uporabno enoto)?

weasel ::

Popustne penale boste placali ne glede na menjavo splosnih pogojev.

Primer teksta ob spremembi splosnih pogojev:
Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, lahko v skladu z 31. členom Splošnih pogojev poslovanja družbe T-2, 52. členom Splošnih pogojev uporabe storitev preko mobilnega omrežja in določilom 2. odstavka 129. člena ZEKom-1 v 30 dneh od objave sprememb brez odpovednega roka in brez sankcije odstopijo od naročniške pogodbe. Ta pravica ne posega v zapadle in neplačane obveznosti naročnikov ter obveznosti izpolnitve pogodbeno dogovorjenih obveznosti naročnikov.

ejresnevem ::

hvala za odgovor (tudi po zs)...

smo imeli malo intenziven ping pong med isp-jema, kjer smo si lahko naredili dokončno sliko šele po 'vrtanju' v svetovalce v klicnem centru in prenašanju sporočil, ker sicer moramo čakati do konca tedna na formalne razjasnitve (malo smo bili in ostali komplicirane stranke :)...

izgleda, da se bomo odločili smo za telekomov neo c, ker imajo nek wellcome package (nekaj gadgetov po 1 eur, verjetno tisti samsung a50 (50 :( ali kaj), da bo bolečina ob prehodu manjša, če je pač potrebno plačati te 'pogodbene penale za popust'...

imate morda še kakšna priporočila?

ps: kar se tiče osebno, tudi službeno, mi je internet na telefonu čisto dovoljšnja kapaciteta in hitrost, ampak pač, saj razumete... morda...

Zgodovina sprememb…

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prekinitev naročnine pri A1 in novi operater

Oddelek: Pomoč in nasveti
1814843 (13973) smacker
»

Telemach - reklamacija

Oddelek: Pomoč in nasveti
63650 (3530) boogie_xlr
»

Telekom - Paket 2013 v Paket 2014 (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
11129054 (22992) harvey
»

T-2 in odjava naročnine 20 eur - pravni nasvet (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Omrežja in internet
19155018 (50506) Invictus
»

Simobil podražil naročniške pakete (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
534158377 (137878) Lonsarg

Več podobnih tem