Forum » Kaj kupiti » Amazon Echo
Amazon Echo
metsis ::
Ima kdo napravo kot je: Amazon Echo ali osebnega asistenta podobnega tipa?
Ali kakšen deluje v slovenščini?
Ali kakšen deluje v slovenščini?
Vedran ::
Mislim da noben virtualni osebni asistent na tržišču ne deluje v slovenščini.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Vedran ()
hafo123 ::
Imam 4 naprave Echo dot in eno Echo Show - Amazon že več kot dve leti in mi delujejo bp. Seveda so glasovni ukazi v angleščini.
drzni86 ::
Trenutno so echo dot 3 po slabih 20€ na amazonu in po nemških trgovinah... Seveda direktno ne pošilja noben v Slo... Je kdo že naštudiral kakšno poceni opcijo za spravit paket do Slovenije?
Na amazonu so sicer dolgi dobavni roki in majhna zaloga (po barvi lahko dobiš samo 2 kom, pa samo dve barvi sta na razpolago), za Mediamarkt.de sem nekaj brskal, da zavrnejo naročilo, če daš naslov od mailbox.de..
Na amazonu so sicer dolgi dobavni roki in majhna zaloga (po barvi lahko dobiš samo 2 kom, pa samo dve barvi sta na razpolago), za Mediamarkt.de sem nekaj brskal, da zavrnejo naročilo, če daš naslov od mailbox.de..
TadejPer ::
Jaz sem ga naročil na amazonu, z dostavo na mailbox.de. Drugače lahko poskusiš tudi z parcl.com
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | mailboxde.com (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 84298 (1357) | buttcrack |
» | Echo Dot 3rd gen. - nakup (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 28226 (15363) | Reaper |
» | Spletni trgovec noče prodati naročenega blaga (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 13318 (9849) | DeeJay |
» | Kako najlažje naročiti iz Amazon.com?Oddelek: Kaj kupiti | 2539 (2157) | akulp |
» | Alexa - kaj in katero je potrebno kupiti, da dela v SlovenijiOddelek: Kaj kupiti | 9464 (8660) | Reaper |