Forum » Loža » Iskanje izgubljene stvari
Iskanje izgubljene stvari
sci3nc3 ::
Doma sem založil nek usb ključek in sedaj ga ni nikjer. Še toliko bolj me žre, ker je ključek nov - enkrat sem ga priklopil na PC, odklopil, prenesel v drug prostor in čao... potem je odšel neznano kam. Ker imam več podobnih ključkov sem celo v dilemi ali sem iz sobe odnesel novega ali katerega od starejših. Ali sem potem ključek odnesel nazaj k PC-ju se prav tako ne spomnem, zato je tudi možno, da iščem v napačnem prostoru. Obrnil sem vsak kotiček sobe, kjer bi ga lahko pustil ali kamor bi lahko padel, vendar zgleda, da se je pogreznil v zemljo... kot ga nikoli ne bi bilo. Pomislil sem tudi na to, da si ga je kdo prilastil, ampak to opcijo imam za manj verjetno. Na nek način sem se od ključka že poslovil in sprijaznil, da je teh 16 € v obliki usb ključka romalo v koš, vendar bi ga rad našel iz radovednosti, ker me prav zanima kje tiči.
Ste se že kdaj znašli v podobni situaciji? Je kakšna bolj učinkovitejša tehnika od obračanja kotička za kotičkom?
Ste se že kdaj znašli v podobni situaciji? Je kakšna bolj učinkovitejša tehnika od obračanja kotička za kotičkom?
GupeM ::
Ponavadi je najučinkovitejši čas in iskanje nečesa čisto tretjega. Takrat ponavadi najdeš tisto, kar si iskal pred dvema tednoma.
Raptor F16 ::
Pospravi stanovanje. Ampak temeljito.
Na koncu se ti bo iskanje zdelo vredno.
Na koncu se ti bo iskanje zdelo vredno.
Leva ... Leva ... leva desna ena dva
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Raptor F16 ()
MIHAc27 ::
Ponavadi je najučinkovitejši čas in iskanje nečesa čisto tretjega. Takrat ponavadi najdeš tisto, kar si iskal pred dvema tednoma.
This.. pač najprej itak pregledaš tam, kje misliš da bi moral biti. Ko ga ni pa je čas, da se pogleda še tam kjer misliš da ga ni, kar je pa v bistvu kjerkoli v hiši.
Včasih se skrije pod kak papir ali drugo stvar. Odložiš ga pa napol nevede, ker si takrat pač imel nekaj drugega v mislih in sploh nisi bil pozoren.
Mogoče probaš obnoviti korake, ki si jih naredil od takrat, ko si ga nazadnje videl. npr.: Šel od mize in šel v kuhinjo si naredit sendvič (pogledaš predal z noži, mizo, mogoče vrh hladilnika), potem si šel na WC (tam pogledaš kako polico), itd.
Ali pa fino pregled vse žepe. Včasih tudi 10x preverim ko manjka kaj, potem pa vse dam iz žepov jih pretipam, pa najdem.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Miza, ki napove prihodnost (strani: 1 2 3 4 … 19 20 21 22 )Oddelek: Loža | 135619 (24162) | feryz |
» | Kredit in inflacijaOddelek: Loža | 4595 (4072) | WarLord11 |
» | Ubuntu DA/NE (strani: 1 2 3 )Oddelek: Operacijski sistemi | 31057 (24204) | Zvezdica27 |
» | Prihaja obrnljiv USB (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Zasloni / projektorji / ... | 29464 (25305) | Mavrik |
» | Izšel Ubuntu 12.04 LTS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 37881 (31024) | panteist |