» »

Deathloop

Deathloop

ahac ::

Naslednja igra od Arkane (Dishonored, Prey)



Announced at the 2019 Bethesda Showcase, watch the announcement teaser for “DEATHLOOP,” a first-person action game from Arkane Lyon.

“DEATHLOOP” transports players to the lawless island of Blackreef in an eternal struggle between two extraordinary assassins. Explore stunning environments and meticulously designed levels in an immersive gameplay experience that lets you approach every situation any way you like. Hunt down targets all over the island in an effort to put an end to the cycle once and for all, and remember, if at first you don’t succeed… die, die again.
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

ahac ::

Uh, ta tema pa ni zelo popularna. :P

Igra izide 14.9.2021 na PCju (Steam, bethesda.net) in PS5, ker je timed console exclusive... kar je malo smešno zdaj, ko je Bethesda spada pod Microsoft.

DEATHLOOP - Official Gameplay Walkthrough
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

opeter ::

Torej to je neke vrste mešanica med Dishonored, Bioshock, Bulletstormipd. v bolj moderni obleki? Dodatno pa še ščepec Edge of Tomorrow? Aja, pa hitrost igranja je navita na 200!
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: opeter ()

oo7 ::

Ima ta igra sploh zgodbo ali je samo streljanje ?

Izi ::

Ima zgodbo.
Naš junak je Assassin, ki se je ujel v časovno zanko (Time Loop), na nekem otoku, kjer so nekoč v preteklosti v nekdanji vojaški bazi izvajali neke čudne znanstvene poskuse.
Menda so nas poslali na otok, da "pospravimo" 8 tarč. Vse priprave in vse asasinacije moramo uspešno opraviti do polnoči, ker drugače se čas resetira in se spet znajdemo na obali otočka ko smo ravnokar prišli nanj.
Vsi prebivalci ob resetu izgubijo spomin samo naš junak se vsega spominja. Torej raziskujemo, ponavljamo in se učimo, dokler nam ne uspe izvršiti naloge na katero smo bili poslani. Se pravi v enem dnevu moramo ubiti vseh 8 tarč. Za povrh pa nam je za petami še najeta morilka Julianna, ki je bila na otok poslana z isto nalogo kot mi in nas mimogrede pospravi, če nas najde. Julianno lahko seveda igra umetna inteligenca, kot vse druge NPCje, lahko pa jo igra tudi drugi, živ igralec.

Nekje vmes med umiranji in ponavljanji časovnih zank bo naš junak našel način, da obdrži naučena znanja tudi ob časovnem resetu in ta bodo lahko imela cel kup nadnaravnih sposobnosti, kot je teleport, telekineza, previjanje časa, ...
Žanr je proosebna streljačina z nekaj RPG elementi

Uporabili bodo precej elementov iz njihovih prejšnjih iger Dishonored in Prey. Vizualno pa ciljajo na vohunski triler iz leta 1960. Vse skupaj je videti močno stripovsko in zastarelo. Verjetno ne bomo rabili kakšen omembe vredne GPU moči, zato me čudim da bo igra poleg PC, samo za PS5, za PS4 pa ne.
Za Xbox konzole pa bo sploh treba čakati eno celo leto, ker so pogodbo za Playstation ekskluzivo sklenili že preden jih je kupil Microsoft.
Pogodbe zato ne bodo spreminjali, čeprav sedaj vse skupaj izpade precej bizarno ko bo firma Microsoft izdal igro ekskluzivno za Playststion za svoje konzole pa šele čez eno leto :D
Sicer pa edino važno je da pride na PC in tole bom jaz vsekakor probal 8-)

ahac ::

DEATHLOOP - Official Story Trailer: Down the Rabbit Hole
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Igre (brez lastne teme) (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Igre
1058138887 (43) oo7
»

Prey [2017] (Prey 2) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Igre
30345418 (8257) oo7
»

Microsoft prevzema ZeniMax

Oddelek: Novice / Nakupi / združitve / propadi
329017 (3876) opeter
»

Prey 2

Oddelek: Igre
71254 (911) oo7
»

Dishonored-Bethesda (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8512412 (2987) Kvinta

Več podobnih tem