Forum » Igre » Igre (brez lastne teme)
Igre (brez lastne teme)
oo7 ::
A imaš? Ima kdo?
Nisem še probal
AI odgovor
Igra se trenutno nahaja v fazi zgodnjega dostopa, kar pomeni, da z nakupom pridobiš polno pravico do igranja trenutne različice in vseh prihodnjih posodobitev.
Morda si na strani opazil gumb "Join the Bodycam Playtest". Ta je namenjen zgolj brezplačnemu testiranju prihajajočih posodobitev (kot je npr. velika posodobitev Locked & Loaded), za kar razvijalci občasno potrebujejo povabila. Če pa igro kupiš, tega povabila sploh ne potrebuješ in lahko preprosto zaženeš glavno igro.
A so ze kaki opisi kje ?
Ni opazit. Verjetno so dobili opisovalci iger pozno kopijo igre in niso še preigrali.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Over The Hill - Official Trailer |
Over the Hill will be available on PC via Steam on October 14, 2026. It will also be available on PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X/S, and Nintendo Switch 2 in 2027.
Stranded Deep 2 - Official Announcement Teaser Trailer
Stranded Deep 2 announcement teaser trailer for this upcoming survival sandbox sequel game. Standed Deep 2 will be available on PC.
Over the Hill will be available on PC via Steam on October 14, 2026. It will also be available on PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X/S, and Nintendo Switch 2 in 2027.
Stranded Deep 2 - Official Announcement Teaser Trailer
Stranded Deep 2 announcement teaser trailer for this upcoming survival sandbox sequel game. Standed Deep 2 will be available on PC.
Seljak ::
A imaš? Ima kdo?
Nisem še probal
AI odgovor
Igra se trenutno nahaja v fazi zgodnjega dostopa, kar pomeni, da z nakupom pridobiš polno pravico do igranja trenutne različice in vseh prihodnjih posodobitev.
Morda si na strani opazil gumb "Join the Bodycam Playtest". Ta je namenjen zgolj brezplačnemu testiranju prihajajočih posodobitev (kot je npr. velika posodobitev Locked & Loaded), za kar razvijalci občasno potrebujejo povabila. Če pa igro kupiš, tega povabila sploh ne potrebuješ in lahko preprosto zaženeš glavno igro.
A so ze kaki opisi kje ?
Ni opazit. Verjetno so dobili opisovalci iger pozno kopijo igre in niso še preigrali.
Igro si lastim in, če želim sodelovati v testiranju sem moral poslati prošnjo. In, če oni potrebujejo testne igralce za testiranje tega novega updejta te povabijo. Ko pa bo updejt izšel pa ga bom lahko normalno igral(logično). Ampak brez povabila pa ne bi mogel testirati tega "Locked and Loaded".
Igre katere izidejo meseca spetmebra
9/2: Moonlighter 2
9/3: Orbitals
9/3: Blood of Dawnwalker
9/4: Onimusha: Way of the Sword
9/8: Sprawl Zero
9/10: Screenbound
9/15: Marvel's Wolverine
9/16: Aniimo
9/17: Flamecraft
9/17: Fire Emblem: Fortune's Weave
9/17: Trails in the Sky: 2nd Chapter
9/24: Control Resonant
9/24: Silent Hill: Townfall
9/29: Minecraft Dungeons 2
9/29: The Witcher 3: Wild Hunt Remastered
Imam že kar nekaj časa to igro na wishlisti. Ampak če me prime, da grem streljat mi zaenkrat najbolj paše Ready or not. Bom pa enkrat tudi sprobal Bodycam.
9/2: Moonlighter 2
9/3: Orbitals
9/3: Blood of Dawnwalker
9/4: Onimusha: Way of the Sword
9/8: Sprawl Zero
9/10: Screenbound
9/15: Marvel's Wolverine
9/16: Aniimo
9/17: Flamecraft
9/17: Fire Emblem: Fortune's Weave
9/17: Trails in the Sky: 2nd Chapter
9/24: Control Resonant
9/24: Silent Hill: Townfall
9/29: Minecraft Dungeons 2
9/29: The Witcher 3: Wild Hunt Remastered
Igro si lastim in, če želim sodelovati v testiranju sem moral poslati prošnjo. In, če oni potrebujejo testne igralce za testiranje tega novega updejta te povabijo. Ko pa bo updejt izšel pa ga bom lahko normalno igral(logično). Ampak brez povabila pa ne bi mogel testirati tega "Locked and Loaded".
Imam že kar nekaj časa to igro na wishlisti. Ampak če me prime, da grem streljat mi zaenkrat najbolj paše Ready or not. Bom pa enkrat tudi sprobal Bodycam.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: oo7 ()
Morda pa ti bo všeč 
Jaz sem zelo poceni kupil 6 Days in Fallujah. Zasnova igre je odlična, grafika je lepa, vzdušje je zares napeto in imaš res občutek, kot, da si tam,.... aaampaaaak potem pa ga zaserjejo z strelskimi obračuni. Streljaš v nasprotnika z M249 Machin gun-om pa sploh ne pade. Skratka mehanika jim še "škripa" ampak še vedno polagam upe na proizvajlce te igre, kajti igra je še vedno v fazi zgodnjega dostopa.
Jaz sem zelo poceni kupil 6 Days in Fallujah. Zasnova igre je odlična, grafika je lepa, vzdušje je zares napeto in imaš res občutek, kot, da si tam,.... aaampaaaak potem pa ga zaserjejo z strelskimi obračuni. Streljaš v nasprotnika z M249 Machin gun-om pa sploh ne pade. Skratka mehanika jim še "škripa" ampak še vedno polagam upe na proizvajlce te igre, kajti igra je še vedno v fazi zgodnjega dostopa.
Machete ::
Sem malo igral Bodycam in je kar zanimivo. Vidim problem v zelo mikro in dolgočasnih mapah. Gibanje je precej drugače, kot smo navajeni iz klasičnih 'facecam' FPS.
Pa grafično je kar požrešna, 5080 je komaj 50 fpsjev peljala 4K default.
Pa grafično je kar požrešna, 5080 je komaj 50 fpsjev peljala 4K default.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Machete ()
Jaz sicer igram na 2K zaslonu vse na Epic in letijo FPS-i na novi mapi Tranches povprečno 60 kar je meni osebno čisto dovolj. Na ostalih mapah pa 120 fps.
Fragmentary Order - Official Gameplay Reveal Trailer
Fragmentary Order, an upcoming first-person tactical sci-fi shooter developed by Rant Gaming. Players will fight across an unforgiving future filled with high-stakes and sci-fi weaponry, with warfare controlled by the economy. Get a glimpse at gameplay for Fragmentary Order, coming soon.
Fragmentary Order - Official Story Trailer
Ijus ::
10 ur igral Blood Strike
iz včeraj na danes
ponoč nisem nič spal
sedaj sem ko skovik f.u.
pa ene 10+ kufetov spil plus enga energija Hell 0,5L Cherry
prejle sem mal za ene 20 minut oddremal da sem se mal resetiral
sam sem vseen skurjen 100 na uro
https://www.blood-strike.com/
https://store.steampowered.com/app/3199...
iz včeraj na danes
ponoč nisem nič spal
sedaj sem ko skovik f.u.
pa ene 10+ kufetov spil plus enga energija Hell 0,5L Cherry
prejle sem mal za ene 20 minut oddremal da sem se mal resetiral
sam sem vseen skurjen 100 na uro
https://www.blood-strike.com/
https://store.steampowered.com/app/3199...
soundcloud.com/rising-night-wave ... moja elektronska glasba
deviantart.com/ijus-666 ... moje AI generirane slike
marjan-kaj-delas.blogspot.com ... zgodbice o Marjanu, ki ne ve kaj dela
pa dobro no, meni osebno je zakon.
res mi je všeč in dobra.
ne morem pa nekih konstruktivnih komentarjev dat, ker to je edina tovrstna igra ki jo igram.
pubg mi ne potegne, warzone tud ne. pa tko...
res mi je všeč in dobra.
ne morem pa nekih konstruktivnih komentarjev dat, ker to je edina tovrstna igra ki jo igram.
pubg mi ne potegne, warzone tud ne. pa tko...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ijus ()
študiram če bi ponovil vajo.
pol sem zaspal za ene dve ure.
sem v redu sedaj.
sam sem tak... ko mlahav k***c.
zgleda bom mal podmazal s kufetom.
ene 3-4-5-6-7-8-...35 kufetov
pol pa herc odpove
sem ga pa na***al.
jao.
ne res. ne vem al bi šel v dnevno posluašat američane kako iščejo Sasquatche pa vesoljce al bi se šel šicat v Blood Strike.
čudi me da pošasti iz Lochnesa, pa Sasquatche iz Amerike, pa vesojce iz Vesolja še kar niso našli. jao ej. amaterji.
ja nč... grem v areno!
sem v redu sedaj.
pol pa herc odpove
sem ga pa na***al.
jao.
ne res. ne vem al bi šel v dnevno posluašat američane kako iščejo Sasquatche pa vesoljce al bi se šel šicat v Blood Strike.
čudi me da pošasti iz Lochnesa, pa Sasquatche iz Amerike, pa vesojce iz Vesolja še kar niso našli. jao ej. amaterji.
ja nč... grem v areno!
WARDOGS | Launch Trailer
WARDOGS is a TACTICAL ALL OUT WARFARE FPS where one hundred players split across three teams fight over the control zone. Set in the derelict industrial mountains of Eastern Europe on a destructible battlefield where teamwork pays and cash is king.
In si naredil še en maraton ? :)
WARDOGS is a TACTICAL ALL OUT WARFARE FPS where one hundred players split across three teams fight over the control zone. Set in the derelict industrial mountains of Eastern Europe on a destructible battlefield where teamwork pays and cash is king.
študiram če bi ponovil vajo.
sem v redu sedaj.
pol pa herc odpove
sem ga pa na***al.
jao.
ja nč... grem v areno!
In si naredil še en maraton ? :)
sem samo ne toliko obsežen
WARDOGS je trenutno zelo popularna online igra na Steamu. Izšla je 10 septembra v EARLY ACCESS in ima trenutno več kot 315k igralcev.
ima pol miljona (655+k) subscriberjev pol mu je to zih šiht
men pa ta wardogs ne potegne full bedna grafika sry
men pa ta wardogs ne potegne full bedna grafika sry
Denuvo sues anonymous game cracker 'voices38' over alleged DRM circumvention -- seeks damages after Anti-Tamper protections bypassed in 26 games
https://www.yahoo.com/news/us/articles/...
Denuvo obtožuje hekerja voices38, da je uspešno zaobšel ali odstranil digitalne ključavnice na najmanj 26 videoigrah. Med izpostavljenimi naslovi so uspešnice, kot so Hogwarts Legacy, Black Myth: Wukong, Doom: The Dark Ages, Star Wars Outlaws in Persona 3 Reload.
Ker Denuvo ni lastnik avtorskih pravic omenjenih iger, ne toži zaradi kršitve avtorskih pravic (piratstva). Tožba temelji izključno na členu 1201 zakona DMCA, ki prepoveduje ustvarjanje in deljenje orodij za zaobid digitalnih zaščit.
Denuvo v sodnih dokumentih navaja obtoženca kot "neznanega posameznika ali entiteto". Vendar pa tožba izrecno omenja povezane profile na platformah Reddit, Discord in Steam. Podjetje namerava s sodnimi nalogi (subpoena) od teh platform pridobiti podatke o nakupih in IP-naslove, s katerimi bi odkrili resnično identiteto hekerja.
https://www.yahoo.com/news/us/articles/...
Denuvo obtožuje hekerja voices38, da je uspešno zaobšel ali odstranil digitalne ključavnice na najmanj 26 videoigrah. Med izpostavljenimi naslovi so uspešnice, kot so Hogwarts Legacy, Black Myth: Wukong, Doom: The Dark Ages, Star Wars Outlaws in Persona 3 Reload.
Ker Denuvo ni lastnik avtorskih pravic omenjenih iger, ne toži zaradi kršitve avtorskih pravic (piratstva). Tožba temelji izključno na členu 1201 zakona DMCA, ki prepoveduje ustvarjanje in deljenje orodij za zaobid digitalnih zaščit.
Denuvo v sodnih dokumentih navaja obtoženca kot "neznanega posameznika ali entiteto". Vendar pa tožba izrecno omenja povezane profile na platformah Reddit, Discord in Steam. Podjetje namerava s sodnimi nalogi (subpoena) od teh platform pridobiti podatke o nakupih in IP-naslove, s katerimi bi odkrili resnično identiteto hekerja.
Valor Mortis: The Story Behind First-Person Perspective | Behind-the-Scenes
Valor Mortis game director Radoslaw and the development team at One More Level take you behind the scenes of the development of their upcoming first-person soulslike to show and tell you why they decided to go with a first-person perspective - something few other soulslikes have attempted. Valor Mortis will be released on October 13 for PC, PS5, and Xbox Series X|S.
13 oktober 2026
Valor Mortis game director Radoslaw and the development team at One More Level take you behind the scenes of the development of their upcoming first-person soulslike to show and tell you why they decided to go with a first-person perspective - something few other soulslikes have attempted. Valor Mortis will be released on October 13 for PC, PS5, and Xbox Series X|S.
13 oktober 2026
a je to že kdo omenil? lol. f*k živlene. da so šli delat to igrico. zmaga. omg. nabavka bo.
Carmageddon: Rogue Shift
ps: joj kot mulc sem tole carmageddon igrico igral na polno. full dbestična igrica.
ps2: zdej dol vlečem demo da mal sprobam. official trailert je zelo obetaven. sam upam da bo moja rtx 4070 super 12gb kos tej igrici na 5120x1440 monitorju.
Carmageddon: Rogue Shift
ps: joj kot mulc sem tole carmageddon igrico igral na polno. full dbestična igrica.
ps2: zdej dol vlečem demo da mal sprobam. official trailert je zelo obetaven. sam upam da bo moja rtx 4070 super 12gb kos tej igrici na 5120x1440 monitorju.
ps3/edit: sem sprobal. začetek igrice je šlo. pol ko sem odšpilal uvodno zadevo... pol ko sem pa prišel v menu... sem pa spremenil za grafo/video nastavitve vse na max... je pa igrica full bedna ratala glede odzivnosti vozila. avto je kar... kako naj rečem... ni bil obvladljiv/lebdel je po cesti. to se ni dal špilat. pa sem pol kr rahlo rage quitnil. bom pol ko se naspim sprobal mal nastavit video nastavitve: manjša resolucija z max al pa max resolucija z manjšimi settingsi. ... igrica je pa... still gore kot včasih. lol. hehe.
Predsednik11 ::
Hellraiser sem igral demo in je kar napeta igra. Ima igra pa vse od čiste golote, trganje kože in mesa, stealth, akcija z noži in pištolami in bežanje pred cenobiti kar je napeto in kar grozljivo.
Zgodba je pa tudi kar zanimiva in igra teče lepo čeprav je vse skupaj bolj temno. Lepa podoba igre.
Probajte demo priporočam če vas ne moti horror in golota
Zgodba je pa tudi kar zanimiva in igra teče lepo čeprav je vse skupaj bolj temno. Lepa podoba igre.
Probajte demo priporočam če vas ne moti horror in golota
System Intruder - Official Announcement Trailer
Get a look at the Announcement Trailer for System Intruder, a retro first-person cyberpunk adventure shooter developed by R_Games. Players will face the sinister secrets of a research complex as Anna. Take stock of text logs, solve puzzles, and traverse the elusive ASGARD-04 complex. System Intruder is coming soon to PC (Steam).
Get a look at the Announcement Trailer for System Intruder, a retro first-person cyberpunk adventure shooter developed by R_Games. Players will face the sinister secrets of a research complex as Anna. Take stock of text logs, solve puzzles, and traverse the elusive ASGARD-04 complex. System Intruder is coming soon to PC (Steam).
Kingmakers - Official Gameplay Deep Dive Trailer
Join developers Redemption Road for a deep dive into the gameplay of Kingmakers in this latest trailer for the upcoming third-person shooter game. The new video showcases a peek at the map, combat, the story, and RTS mechanics. Kingmakers will be available on PC.
Join developers Redemption Road for a deep dive into the gameplay of Kingmakers in this latest trailer for the upcoming third-person shooter game. The new video showcases a peek at the map, combat, the story, and RTS mechanics. Kingmakers will be available on PC.
Silent Hill Townfall - Official Launch Trailer
Silent Hill Townfall! The latest entry in the survival horror series, Silent Hill Townfall takes you to coastal town of St.Amelia, now drenched in the signature fog with horrible beasts hiding in the corners of the town. Explore the mystery of just what happened in St Amelia when Silent Hill Townfall launches on September 24th for PlayStation 5 (PS5), PC (Steam), and Xbox Series X|S, or buy the deluxe edition to get access on September 22nd!
Silent Hill Townfall! The latest entry in the survival horror series, Silent Hill Townfall takes you to coastal town of St.Amelia, now drenched in the signature fog with horrible beasts hiding in the corners of the town. Explore the mystery of just what happened in St Amelia when Silent Hill Townfall launches on September 24th for PlayStation 5 (PS5), PC (Steam), and Xbox Series X|S, or buy the deluxe edition to get access on September 22nd!