» »

PA kaj ga ta ATI READON serje?!

PA kaj ga ta ATI READON serje?!

Maniac ::

Hmmm, ja zanimivo glede tegale Pc-Tvja,sam jaz imam pa en drug problem ... Uporabljam ATI Readon 7000 TvOut gaf.kartico... in se mi pojavlja en problem in sicer :
Nekoč sem kabel normalno vklopil in je delalo vse normalno, šel sm v advanced-display in dal tv na On in je delalo, potem pa so se pojavljali problemi, da sem vklopil vse normalno, pa se Tv ni dalo dati na On ... in sem se tako malo igral s kablom in je včasih mogoče celo ratalo ... danes ne rata več, pa čeprav dam lahko tv na On, ampak na Tvju ni sike, tema ... pa ne vem, al je v advanced kaj narobe naštimano, (gonilniki so isti) ... ali pa če obstaja še kakšen drug program za zagon me zanima, kot naprimer Tv Tool ... samo ne vem kako se Ati kej ujame s Tv Tool's ...
PROSIL BI ZA POMOČ
Hvala Lepa!

LP, Maniac

icek ::

al pa imas kabl hin
Rider of Theli
www.air-tv.net

TylerDurden ::

Dej še enkrat preberi kaj si napisal, pol si pejt pa nov kabel kupit.
Let\'s make some soap ...

VASkO ::

ali pa si skuril tv izhod na kartici ali pa tv vhod na TVju, ce si kabel vtikal pri prizganem racunalniku in TVju

flipflop ::

Kaj pa če ponovno naložiš driverje? Stare butn dol pa nove (al pa isto verzijo) gor dej. Lahk da si kaj skuril,čeprav jaz ponavadi kable za tv-out preklapljam pri vžgani kišti,pa še vedno dela.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962586445 (25774) Dominator
»

Ni slike

111381 (1211) podtalje
»

zakaj imam crno-belo sliko na tvju?

102340 (2195) Gadjit
»

uporabljate tv-out na vaši grafični@NVIDIA? (strani: 1 2 )

506238 (5143) bbobst
»

geForce 2 MX 400 tv out

Oddelek: Pomoč in nasveti
91242 (1094) VASkO

Več podobnih tem