Forum » Loža » Curve - več kartic v eni
Curve - več kartic v eni
dev ::
NFC ni aktiven, oz. v Google wallet nastaviš, da mora bit telefon odklenjen, da lahko plačaš. Nekaj podobnega ima tudi iOS. Ne vem zakaj bi še dodatno izklapljal NFC. 
All we have to decide is what to do with the time that is given to us.
delavec44 ::
Kje to nastaviš v Google wallet? 

Vse kar sem našel je tole:
https://support.google.com/wallet/threa...

Ampak moj telefon nima te nastavitve. Lahko plačam z zaklenjenim telefonom do nekega zneska.
Vse kar sem našel je tole:
https://support.google.com/wallet/threa...
Ampak moj telefon nima te nastavitve. Lahko plačam z zaklenjenim telefonom do nekega zneska.
Require device unlock for NFC search v settings (pod NFC nastavitvah mora biti, ne v Google wallet, sorry). 
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dev ()

delavec44 ::
Ja, moj beden star Xiaomi nima te nastavitve. Seveda, ko bom na novem telefonu to imel, ne bom izklapljal.

Tole sem iskal (na prvi sliki), pa ni.

Tole sem iskal (na prvi sliki), pa ni.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: delavec44 ()

To je to ja, ko boš zamenjal telefon. 
J.McLane ::
NFC ni aktiven, oz. v Google wallet nastaviš, da mora bit telefon odklenjen, da lahko plačaš. Nekaj podobnega ima tudi iOS. Ne vem zakaj bi še dodatno izklapljal NFC.
Ena prigoda iz Rima, imel sem 48h karto za javni promet, na avtomatu optično prebere QR kodo in te spusti skozi. Imaš pa še možnost direktnega plačila ene vožnje s kreditno kartico. Tako se mi je zgodilo da sem prislanjla tisto QR kodo in mi je ni hotelo prebrati in sem očitno telefon preveč približal čitalcu kartice in mi je odbilo 1,5 € iz kreditne in spustilo skozi. Potem sem dobil prijazno obvestilo, da v primeru plačila javnega prometa ni potrebno potrjevati plačila s prstnim odtisom, kako prijazno... No potem sem izklopil NFC in ga imam še sedaj izklopljenega, ker za plačevanje uporabljam uro in ne telefona.
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo da Vinci
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Vivid Money (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 114296 (2126) | Nesta | 
| » | Plutus (Visa kartica + cashback) (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 25296 (1941) | tilio | 
| » | Google pay/Samsung pay (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 45268 (6470) | fopi | 
| » | Apple pay NKBM alternativa?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2232 (1027) | wwwampy | 
| » | Placevanje s telefonom (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 51110 (23682) | Excavator |