Forum » Kriptovalute in blockchain » Plutus (Visa kartica + cashback)
Plutus (Visa kartica + cashback)

buttcrack ::
Ja. Z metalom smo dobil par tistih močnejših in bo to sedaj težko konkretno pokurit. Lahko da ti en xy z neta vzame kodo, ne bo pa nikoli naredil deposita oz zahtev.
Tko pa daš frendu, rečeš da naj proba in mu še pomagaš pri vsem.
Tko pa daš frendu, rečeš da naj proba in mu še pomagaš pri vsem.

delavec44 ::
Kdo pa je imel kaj stejkano? Pač plačaš 10€, dobiš 3% cashback in par perkov. Je šlo dokler je šlo. Kdor ni do sedaj že ven, pa sožalje.

vimos ::
Zaprl račun par mesecev nazaj, so mi ponujali 50$ da ga ne zaprem :D.. drugace pa nikoli nisem kupil PLU-jev, vse prek cashbacka in perkov kar sem dobil, prodal vecino na vrhu. V teh 3 letih sem lepo potegnil ven cca. 2k,3k.. za 10€ na mesec.
Sicer pa te projekti so ok samo na zacetku ko se nimajo dovolj uporabnikov.. ker potem hitro omejijo/znizajo cashback, enako je bilo z crypto com
Sicer pa je ze nov projekt na vidiku, ki bi naj hmalu startal na enak nacin..
Sicer pa te projekti so ok samo na zacetku ko se nimajo dovolj uporabnikov.. ker potem hitro omejijo/znizajo cashback, enako je bilo z crypto com
Sicer pa je ze nov projekt na vidiku, ki bi naj hmalu startal na enak nacin..

Lurker99 ::
Jaz sem v preteklosti uporabljal binance card, kjer sem tudi dobival glede na imetje BNB coinov cashback. Vendar ni dolgo trajala zadeva. Dobra stvar je bila, da BNB coin je vseeno dost bolj razširjen kot kak PLUTUS ali CRO, kjer ti potem cashback nič ne pomaga, če coini zgubijo 3/4 vrednosti.

tilio ::
Jaz sem v preteklosti uporabljal binance card, kjer sem tudi dobival glede na imetje BNB coinov cashback. Vendar ni dolgo trajala zadeva. Dobra stvar je bila, da BNB coin je vseeno dost bolj razširjen kot kak PLUTUS ali CRO, kjer ti potem cashback nič ne pomaga, če coini zgubijo 3/4 vrednosti.
Takšna je bila tudi moja izkušnja. Če gre samo za cashback so te stvari brezveze. Vzameš stablecoin in ga deployaš v DEX protokol za ~10-15% letne obresti in se ne rabiš zafrkavat z nekimi tokeni, ki jim niha vrednost.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: tilio ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Curve - več kartic v eni (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Loža | 162592 (8988) | Samo1122 |
» | Binance VISA debetna kartica (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 158036 (13521) | hamez66 |
» | Crypto.com (strani: 1 2 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 16539 (3953) | matic492 |
» | Vivid Money (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 108431 (13363) | Recordman |
» | Kako do čimvečjih drobtin - cashbackov?Oddelek: Loža | 1271 (1019) | uhuhu |