Forum » Sedem umetnosti » Revision Demoparty 2019
Revision Demoparty 2019
deadfeelings ::
Pozdravljeni,
Največji dogodek, posvečen izključno Demosceni, se bo letos dogajal od 19. aprila do 22. aprila 2019 v Saarbrückenu v Nemčiji. Gre za veliko tekmovanje v najrazličnejših disciplinah digitalne umetnosti. Navzven se zdi kot LAN party s to razliko, da je velik poudarek na usvarjalnosti vseh udeležencev. Večinoma gre za bistroumno pakiranje kar najboljše avdio-vizualne izkušnje v omejeno velikost datoteke, ali na močno omejeno strojno opremo.
Sam se demožurke udeležujem prvič. V zadnjem času se ukvarjam z 8-bitno glasbo in po dolgoletnem opazovanju scene sem zbral pogum :)
Zanima me, ali ima morda kdo od forumašev tukaj kakšne izkušnje s preteklimi dogodki, nasvete za novince? :)
Poleg tega bi, če koga zanima, mogoče lahko šli z avtom skupaj.
lp,
Največji dogodek, posvečen izključno Demosceni, se bo letos dogajal od 19. aprila do 22. aprila 2019 v Saarbrückenu v Nemčiji. Gre za veliko tekmovanje v najrazličnejših disciplinah digitalne umetnosti. Navzven se zdi kot LAN party s to razliko, da je velik poudarek na usvarjalnosti vseh udeležencev. Večinoma gre za bistroumno pakiranje kar najboljše avdio-vizualne izkušnje v omejeno velikost datoteke, ali na močno omejeno strojno opremo.
Sam se demožurke udeležujem prvič. V zadnjem času se ukvarjam z 8-bitno glasbo in po dolgoletnem opazovanju scene sem zbral pogum :)
Zanima me, ali ima morda kdo od forumašev tukaj kakšne izkušnje s preteklimi dogodki, nasvete za novince? :)
Poleg tega bi, če koga zanima, mogoče lahko šli z avtom skupaj.
lp,
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Kam na koncert? (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Sedem umetnosti | 155227 (305) | Kurzweil |
» | Wasteland 3 (strani: 1 2 )Oddelek: Igre | 13386 (6297) | drvo |
» | Iron Sky (strani: 1 2 3 )Oddelek: Sedem umetnosti | 18589 (8155) | oo7 |
» | Informacijski pooblaščenec predstavil nove dobre prakse pri uporabi piškotkov (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 21896 (15630) | AštiriL |
» | Guild Wars (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 35893 (14922) | stražar |