» »

Kam na koncert?

Kam na koncert?

1 2
3
4 5

Kurzweil ::

@Samael, hvala za vzpodbudne besede.

Drugače pa še par podrobnosti glede festivala METALJOT RASPALJOT open air festival 2018...

Na festivalu bo pravtako odlično poskrbljeno za hrano, saj bo za obiskovalce poskrbela BRUNARCA - lahko zagotovimo, da je hrana odlična.Kar se prizorišča tiče, festival bo potekal na idilični lokaciciji graščinskega dvorišča v Laškem, ki bo v celoti prekrito z ogromnim šotorom, tudi oder bo kot se reče, da ne govorimo o tem, da bo tudi ozvočenje (2x 8 line array in ustrezni basi) in lightning na nivoju kot se reče. Tudi kar se prevoza tiče imamo veliko srečo, saj sta takoj po festivalu vlaka, tako proti Ljubljani (in dalje), kot proti Mariboru (in dalje)... Tudi sicer bo na festivalu bogat program in dejavnosti, o katerih vas bomo še sproti obveščali!

Jutri pa potrdimo še zadnje nastopajoče! Stay tuned!

Facebook event in Facebook stran festivala

Kurzweil ::

Evo, dodani še trije novi bandi za METALJOT RASPALJOT open air festival 2018! PARAGORIA, KAOZ in SARCOM! Sedaj je že jasno, da bo to 2. največji metal open air festival v Sloveniji!

Updejtan banner:Karte lahko kupite preko spleta On Parole in Olaii.com
Fizičen nakup vstopnic pa je mogoč v vseh trafikah 3DVA in na vseh bencinskih črpalkah OMV!

Facebook event

Kurzweil ::

Evo še updejtan plakat:Facebook event

Outcast ::

Kurzweil je izjavil:

Evo še updejtan plakat:Facebook event


Kaoz as Kaoz iz Veleja?
Pred ne vem koliko leti (skoraj desetletje:) sem bil na njihovem poslovilcu. So nazaj?

Kurzweil ::

@Outcast, to so ti Kaoz ja! Pred časom so imeli koncert na Dirty Skunk festu in so bili res odlični, odigrano vrhunsko, nastop pravtako. Ceno karte smo zastavili 18€ v predprodaji in 22€ na dan koncerta, kar je prepoceni, ker nam ne da mira, da še vedno dodajamo bande in iz istega razloga, se bomo če bo šlo vse po sreči dogovorili še z enim legendarnim slovenskim metal bandom, ki ima comeback, ampak samo še za ta festival. Če je cena vstopnice prenizka, pa je vsaj lepo gledati kako se prodajajo vstopnice in odziv, tudi iz tujine, saj bodo naprimer Decapitated odigrali ekluziven špil v Evropi po praktično 2-3 letih. Nam je vse, kar je pomembno, da ponudimo odličen program in da pride čim več ljudi, potem pa drugo leto mogoče 2 dni in še bolj odmeven lineup. Če se vidimo na festivalu, imajo slo-techovci pivo v dobrem :)

Outcast ::

Nice, zna biti kar ok tole, mogoče se vidimo;)

Kurzweil ::

@Outcast, kaj češ doma delat?! Pridi te čaka pivo na naš račun!

....in pa SURPRISE!

Na METALJOT RASPALJOT open air festival 2018 bodo nastopili tudi INTERCEPTOR. Gre za zgodovinski trenutek, kar se slovenskega metala tiče! Namreč INTERCEPTOR in NOCTIFERIJA kot največja slovenska metal banda bosta sploh prvič igrala na istem odru!In pa še posodobljen banner!Predprodaja vstopnic:

- fizično na v vseh trafikah 3DVA in na vseh bencinskih servisih OMV
- preko spleta na www.on-parole.com in www.olaii.com

----------------
FB dogodek
----------------

Kurzweil ::

Evo, še plakat s celotnim programom:

 null

nullCena vstopnice v preprodaji SAMO 18€! Nakup možen:

- preko spleta na www.on-parole.com in preko www.olaii.com
- fizično pa v vseh trafikah 3DVA in na vseh bencinskih črpalkah OMV

Facebook dogodek

Kurzweil ::

Pa še malce o lokaciji samega festivala METALJOT RASPALJOT open air festival 2018:

Festival bo potekal na idilični lokaciji graščinskega dvorišča v Laškem, gre za mogočno graščino, ki jo je leta 1676 zgradil grof Janez Vajkard Vetter Von Der Lillie! Sama graščina pa se je v zgodovini uporabljala za razne namene, od upravne zgradbe, pa do zapora. Na samem graščinskem dvorišču, kjer bo potekal festival, pa je viden tudi grb Lilijskih z prej omenjeno letnico 1676, zaradi česar ima tudi Laško kot grb tri lilije. Bomo pa prizorišče za vsak slučaj prekrili z ogromnim šotorom, tako da vreme ne bo prav noben faktor. Na samem. Za zanimivost pa naj povemo, da je na graščinskem dvorušču tudi posajena potomka najstarejše trte na svetu, tiste iz Maribora! Še par slik lokacije samega festivala:

------------------
Facebook event
------------------

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Mavrik ()

Kurzweil ::-

Še manj kot 3 tedne do festivala METALJOT RASPALJOT open air festival 2018!

Festivalske vstopnice se res dobro prodajajo, zato vam predlagamo, da si čim prej zagotovite svoje! Preprodaja poteka tako preko spleta, kot fizično! Cena vstopnice v predprodaji je SAMO 18€Q

- nakup festivalske vstopnice preko spleta je mogoče preko www.on-parole.com
- fizično pa je možen nakup festivalskih vstopnic v vseh trafikah 3DVA in na vseh bencinskih črpalkah OMV!

BivšiUser2 ::

BivšiUser2 je izjavil:

!!We're proud to unveil the full line-up for this years Tepih Na Paleti festival.!!

We did our best and tried to please each and every one of you.

For all the die hard hardcore fans there comes Risk It from East Germany. This 5 piece outfit was found in 2009 and since then they've played countless shows around the world including some of the biggest hardcore festivals. We have to point out that they've played famous This Is Hardcore Festival in Philadelphia.
Energy and sincerity! No compromise, just hardcore.

Another crazy band from Czech Republic HOPES. They will keep you from standing still. This band is a mix between classic hardcore from 90's, mixed up with modern punk rock feeling with influence of nu-metal riffs.

Saucesce from Zagreb, Croatia is a melodic Horror-Punk band formed from members of Fraktura Mozga,Pičke Vrište and Mašinko.

If you are a fan of Propagandhi then you'll definitely like Kriva Istina. This melodic hardcore-punk band was formed in 2002 located in Slavonski Brod, Croatia. With strong lyrics about antifascism, social and political situations in the world.

Vasectomy is a death metal band from Murska Sobota, Slovenia. A perfect mix between heavy, slamming parts and fast beats.

MBurns from Crikvenica, Croatia play modern atmospheric metal, with groovy riffs, aggressive and fast songs and a lot of memorable melodic parts.

Kraj Programa. A female fronted pop-punk band from Rijeka, Croatia will leave a smile on your face.

Levi's, Doc Martens, braces, polo shirts and shaved heads! We present you Croatian working class street-punk heroes SpokOi!

See you on June 29/30
#tepihnapaleti #tnp9 #tnp2018

Se hitr bliža! 8-)
SloTech - če nisi z nami, si persona non grata.

Kurzweil ::Še samo 2 tedna do 2. največjega metal open air festivala METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL 2018

Kdaj: 6. julij 2018 (od 16:00 do 2:00)
Kje: Laško (graščinsko dvorišče)
Cena vstopnice: SAMO 18€ v preprodaji in 22€ na dan dogodka (fizično je možen nakup v vseh trafikah 3DVA in na vseh bencinskih črpalkah OMV. Preko spleta pa je možen nakup festivalskiv vstopnic na www.on-parole.com in www.olaii.com)

Nastopajoči:

DECAPITATED
INTERCEPTOR
NOCTIFERIA
PARAGORIA
KAOZ
PANIKK
SARCOM
VALUK

Na festivalu bo lepa ponudba hrane, craft in lager piv, različne stojnice.

Gambrinus awaits you in Laško:FB dogodek

Kurzweil ::

Priprave na METALJOT RASPALJOT open air festival so v polnem teku! Danes se postavlja velik šotor, čez celotno prizorišče festivala, tako da vreme absolutno ne more biti ovira! Poskrbeli smo da bo ponudba piva (lager in craft), koktejlov, hrane in vsega ostalega res bogata. Iz Velenja je organiziran prevoz (Železni aktivizem), povezave vlakov na sam festival so odlične, tudi konec festivala sta vlaka tako v smeri Ljubljane, kot v smeri Maribora!

Festivalske vstopnice se res hitro prodajajo, cena festivalske vstopnice v predprodaji je SAMO 18€, ki pa so naprodaj samo še 7 dni, na dan festivala bo cena vstopnice 22€, če seveda festival ne bo razprodan! Da vam bo nakup vstopnic kar se da enostaven pa smo vam omogočili tako:

- spletni nakup vstopnic preko WWW.ON-PAROLE.com
- fizično pa lahko kupite vstopnice tudi v vseh trafikah 3DVA in na vseh bencinskih črpalkah OMV!

Spodaj pa nekaj slik, kako smo se danes lotili postavitve samega festivala, ki je praktično par dni stran:Še 8 dni do festivala, mi vam obljubljamo, da bo festival pravi RASPALJOT!

---------------------
Facebook dogodek
---------------------

innerspace ::

Pride kdo na metal days v Tolmin?
Baje je na voljo samo še 2000 kart, ki bodo verjetno kmalu posle... ce slucajno koga zanima nakup tedenskih kart, me lahko kontaktira na zs. Imamo jih se nekaj na strani.
Vabljeni na tedenski metal raztur na sotocju, cez slab mesec!
 Metal!

Metal!

Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

Kurzweil ::

Še par dni do festivala METALJOT RASPALJOT open air festival 2018Par podrobnosti:

Kdaj: 6. julij 2018 od 16:00 do 2:00
Kje: Graščinsko dvorišče v Laškem (pod velikim šotorom)
Cena vsopnice: v preprodaji samo 18€ (www.on-parole.com in www.olaii.com , fizično pa v trafikah 3DVA in bencinskih OMV)
Facebook dogodek: METALJOT RASPALJOT open air festival 2018

Če pa radi sodelujete v nagradnih igrah, pa je jih je tu nekaj:

- Če vas zanima velika nagradna igra za 1x festivalsko vstopnico za METALDAYS in 1x2 vstopnici za METALJOT RASPALJOT, potem za nagradno igro sledite uradni facebook strani festivala METALJOT RASPALJOT
- Eno nagradno igro za festivalsko vstopnico imate tudi na portalu Paranoid.si
- Pravtako za eno festivalsko vstopnico za METALJOT RASPALJOT open air festival, pa se lahko potegujete na facebook strani namenjena evropskim metal festivalom imenovano FESTCAMPER

Torej kar nekaj možnosti, da pridete do vstopnice za festivala METALDAYS in METALJOT RASPALJOT, sicer pa kar se samih kart za festival tiče, ne čakajte predolgo, ker se dobro prodajajo in je povsem mogoče, da bo festival razprodan!

Se vidimo v petek!

innerspace ::

Uuuuu, Raspaljot že ta vikend! Uzivajte ;)

Meanwhile in the woods... eh, ne nalozi slike...
Povzetek: za MetalDays na voljo samo še manj kot 1500 kart!
Donate BTC here: 35KR84u3rXN3in1kCw9YHRz4WF3r5kfFF4

Zgodovina sprememb…

Kurzweil ::

@innerspace, to je ravno takšna številka, da bo festival razprodan, tako da vas bodo še iskali za karte brez skbri.

Evo glede festivala METLAJOT RASPALJOT open air festival 2018!

? Samo še danes in jutri karte za Metaljot Raspaljot open air festival 2018 po predprodajni ceni SAMO 18€, na dan festivala bo cena 22€! Glede nakupa vstopnic pa imate številne možnosti! Obstaja resna možnost, da bo festival razprodan!

- fizično v vseh trafikah 3DVA in bencinskih črpalkah OMV!
- online preko www.on-parole.com in www.olaii.com

Facebook dogodek!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

Kurzweil ::

Časovnica za jutri!

16:00 - DOORS
17:00 - 17:30 - Valuk
17:40 - 18:10 - Sarcom
18:20 - 18:50 - Panikk
19:10 - 19:50 - Kaoz
20:10 - 20:50 - Paragoria
21:10 - 22:10 - Noctiferia
22:30 - 23:20 - Interceptor (their last show!)
23:40 - 01:00 - DECAPITATED

In še v sliki:POZOR!

Karte so v predprodaji samo še danes!

Facebook event

Kurzweil ::PRH Afterparty: Consumed, Golliwog, Stanis

Kje: Društvo ŠMOCL (Laško)
Kdaj: 13. oktober 2018
Cena vstopnice: 12€ v predprodaji (na voljo od 5.9. v vseh trafikah 3DVA in bencinskih OMV), na dan dogodka 15€
- Facebook event -

Opis:

Punk Rock Holiday je mimo, toda letos bomo post-festivalsko depresijo uničili na najboljši možen način in sicer, v Slovenijo se vračjo angelške punk rock legende Consumed, družbo jim bodo pa delali vsem dobro znani Golliwog, ki letos praznujejo 20. obletnico žaganja in italjanski STANIS, za katere bo to prvi koncert na slovenskih tleh! #member90's

CONSUMED (Velika Britanija):Consumed so nastali leta 1994 v mestu Nottingham. V 90-ih so pridno šopali turneje po Veliki Britaniji, Evropi, Ameriki in Kanadi, pravtako so pa bili redni gosjte skate festivalov. Pod okrilje jih je vzela založba Fat Mike-a (NOFX), Fat Wreck Chords na kateri so izdali EP "Breakfast at Pappa's" in album "Hit For Six". Leta 2000 je njihov komad "Heavy Metal Winner" bil del soundtracka ene izmed najbolj vplivnih skate iger, "Tony Hawk's Pro Skater 2". Consumed so leta 2003 razpadli in 12 let kasneje oznanili reunion in še isto leto so totalno odf*kal mainastage na Punk Rock Holiday-u! Tokrat pa prihahjo v ŠMOCL, kjer bodo odšopali klubski koncert, just like in them good ol' 90's!

Golliwog (Slovenija):Golliwog so naspidirani punksi, ki ga sekajo že od 1998 (kar pomeni da letos praznujejo 20. letnico delovanja!) in se po 2 letih vračajo nazaj v Društvo ŠMOCL. Največja prepoznavnost benda, je poleg melodike, hitrih riffov in uber hitrih bobnov zagotovo energični ženski vokal. Za sabo imajo 2 albuma, malo morje koncertov in kot sami pravjo blah blah blah. Golliwogi imajo v planu seveda tudi nov album, od katerega komade bomo lahko slišali na tem koncertu!

STANIS (Italija):
Stanis so bend iz Italije, kateri obstajajo od leta 2016, vendar jim oder ni tuj saj člani prihajajo iz dveh super italjanskih punk bendov, X-STATE RIDE in LINTERNO in tokrat se bodo premierno predstavili v Sloveniji, kjer bodo servirali proper dozo melodičnega hardcore punka!

- Facebook event -

Kurzweil ::

Začela se je predprodaja vstopnic za CONSUMED, Golliwog, Stanis (Punk Rock Holiday afterparty)

Vstopnice lahko fizično kupine na:
- trafike 3DVA
- bencinske črpalke OMV
- spletna strani www.olaii.com (Mastercard, Visa, Maestro, mBills)

Pa še plakat:

Kurzweil ::

!

Zgornji koncert CONSUMED, GOLLIWOG, STANIS je že to soboto. Karte se fino prodajajo, zato predlagamo nakup vstopnic po predprodajni ceni 12€ v vseh trafikah 3DVA, na vseh bencinskih črpalkah OMV... preko spleta pa lahko vstopnice naročite preko www.olaii.com (Mastercard, Visa, Maestro, mBills)

Facebook dogodek koncerta

SmeskoSnezak ::

Kje oz. kako kupiti verodostojne karte na spletu za koncerte za Pink, Avril, in podobno , za leto 2019? Po moznosti ugodne? Prvic kupujemo karte za EU rock koncerte. (lokacija ni tako vazna, bi se slo za par dni na dopust + koncert)

Vsak nasvet je dobrodosel.
@ Pusti soncu v srce... @

black ice ::

Eventim je IMO najlažja izbira.

Kurzweil ::

Prvi potrjen band za festival METALJOT RASPALJOT OPEN AIR so POMARANČA (ekskluziven koncert ob 40-letnici banda)

Če smo lani poleg ostalih bandov gostili Interceptor in Noctiferio, je logično nadaljevanje, da letos gostimo Pomarančno. Pomaranča je seveda prvi slovenski metal band, ki je nastal leta 1979 in velja tudi v državah bivšje Jugoslavije, kot eden večjih rock/metal bandov sploh. Potrebnega je bilo kar nekaj časa in energije, da nam je vendarle uspelo prepričat skupino za tale ekskluziven koncert ob 40-letnici te legendarne skupine. Band je vzel zadevo zelo resno, tako da si lahko obetate res odličen koncert, kdo ve, mogoče celo njihov zadnji.Uradna facebook stran festivala
Facebook event

Kurzweil ::Poleg POMARANČE - ekskluzivni nastop ob 40 letnici banda, smo dodali še

+ legendarni srbski band THE STONE
+ odlične ljubljanske heavy metalce SKYEYE

FACEBOOK EVENT

Sneijderman ::

Živijo :) A bi šel kdo na Borisa Brejcho na Dunaj 24.5? :)

Kurzweil ::

Na METALJOT RASPALJOT open air 2019 poleg POMARANČE (ekskluzivni koncert ob 40-letnici banda), THE STONE in SKYEYE, dodajamo še največje slovenske thrash metalce ERUPTION.FB dogodek: Na METALJOT RASPALJOT open air 2019

Kurzweil ::

Na METALJOT RASPALJOT OPEN AIR 2019, poleg POMARANČE (40 let), ERUPTION, THE STONE in SKYEYE, dodajamo še odličen groove death metal band MORYWA!

Kurzweil ::

Kot headlinerji festivala METALJOT RASPALJOT open air festival 2019 so bili potrjeni SINISTERTakole sedaj izgleda festival:------------------------
Predprodaja vstopnic:
------------------------


Zanimanje za festival je res veliko, zato vam resnično svetujemo, da pohitite z nakupom vstopnic saj zna biti festival razprodan.

Festivalske vstopnice lahko nabavite preko spletnega sistema OLAII.com (Mastercard, Maestro, Visa, mBills) , fizično pa lahko vstopnice nabavite na vseh bencinskih servisih OMV in v vseh trafikah 3DVA

Facebook event

Kurzweil ::Torej za zgornji festival METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL 2019 je prodanih že 70% early bird vstopnic!!!

Nastopajoči:

POMARANČA - ekskluziven nastop ob 40-letnici tega legendarnega banda
SINISTER
THE STONE
ERUPTION
SKYEYE
MORYWA

Odlična ponudba hrane | odlična ponudba craft in lager piv | žganja in kaktajlov | free parking | odlične povezave vlakov pred in po festivalu | ogromna streha čez celotno prizorišče (torej vreme ni noben faktor)

Predprodaja vstopnic:

- fizično v vseh trafikah 3DVA in na vseh bencinskih servisih OMV
- preko spleta pa preko sistema Olaii.com (Maestro, Mastercard, Visa, mBills)

Uradna Facebook stran festivala
Facebook dogodek

SmeskoSnezak ::

A bo kak ROCK koncert z vec skupinami kje v nasi blizini, v Avstriji, na Hrvaskem, mogoce, to poletje? Ce spremlja kdo kaj takega.
@ Pusti soncu v srce... @

Kurzweil ::

@SmeskoSnezak, saj to je v Sloveniji, v Laškem... drugače pa če te zanimajo tovrstni dogodki, pojdi na katerga od portalov Rocker.si, Rockline.si, Rockonnet.com, Paranoid.si in podobne in poglej koledar dogodkov. Za kakšne večje evente pa pojdi na kakšno stran, kjer prodajajo vstopnice in aranžmaje kot je koncerti.net, eventim in boš imel celoten seznam...

SmeskoSnezak ::

Mika nas tujina, po Sloveniji smo ze vidli kar smo zeleli :) Hvala za portale.
@ Pusti soncu v srce... @

Zgodovina sprememb…

Kurzweil ::

Svetujemo, da si čim prej nabavite vstopnice za festival METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL 2019, saj je prodanih že več kot 70% early bird vstopnic.

Prodajna mesta: bencinske črpalke OMV in trafike 3DVA, preko spleta pa na www.olaii.com
Facebook dogodek

Kurzweil ::

Danes ob polnoči je konec predprodaje vstopnic za festival METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL 2019! Early bird vstopnice po ceni 22€, so bile razprodane, zaradi velikega interesa in podpore, pa smo se odločili, da podaljšamo predprodajo teh early bird dames do polnoči.

Vstopnice: www.olaii.com / fizično pa trafike 3DVA in bencinske črpalke 3DVAFacebook dogodek

radmannsdorf ::

1.6.2019 - Okusi piva Radovljica.
9.00 Brezplačni vodeni gorsko-kolesarski izleti. Obvezne prijave >>
12.00 začetek dogajanja v parku s street-food ponudbo, slovenskimi pivovarji in DJ-jem
15.00 koncert Marko Hrvatin in Dušan Sagadin
17.00 koncert Doors Highway
19.30 koncert KiNG FOO BAND
21.00 prenos finala lige prvakov na velikem platnu
Program na odru vodi znan TV in radio voditelj, improvizator in domačin Nejc Šmit.
https://www.radolca.si/sl/koledar-prire...

14.6.2019 - Orto bar - Death Angel + Evil Invaders + Eruption.

Kurzweil ::

@radmannsdorf, tole na Death Angel se gre sigurno ja!Sicer pa early bird vstopnice za METALJOT RASPALJOT open air 2019, so bile razprodane, povsem mogoče, da bo letos festival razprodan, zato ne odlašajte z nakupom vstopnic, ki jih lahko nabavite preko spleta na www.olaii.com , na vseh bencinskih črpalkah OMV in v vseh trafikah 3DVA.

NASTOPAJOČI

POMARANČA - ekskluziven in zadnji koncert ob 40-letnici te skupine
SINISTER - svetovne legende death metala iz Nizozemske
THE STONE - največji srbski metal band
CVINGER - verjetno največji slovenski metal band v tem trenutku, prvi nastop po enem letu pri nas
ERUPTION - največji thrash metal band v Sloveniji
SKYEYE - heavy metal senzacija
MORYWA - odličen groove death metal band

OSTALO

+ prečudovita lokacija festivala
+ odlična craft in lager piva
+ velika izbira žganja in koktajlov
+ odlična ponudba hrane
+ free parking
+ stojnice z različno vsebino
+ odlične povezave vlakov iz celotne Slovenije

------------------------------------------------
Facebook dogodek
Spletna predprodaja vstopnic na www.olaii.com , fizično pa trafike 3DVA in bencinske OMV
------------------------------------------------

Kurzweil ::

Za zgornji event so bile early bird vstopnice razprodane! Ne odlašajte predolgo, kot kaže bo letos dogodek razprodan.

! - Vstopnice lahko naročite preko spleta na www.olaii.com , fizično pa na vseh bencinskih črpalkah OMV in v vseh trafikah 3DVA

radmannsdorf ::

Dobr no, mal že spammaš, metalci vemo kje kupit karte, ostalih pa boljš da ni tam. :)

Kurzweil ::

@radmannsdorf, se bo našel kakšen... kar nekaj bo tudi rockerjev, tudi starejših... fanov Pomaranče je malo morje, tudi starjših, ki jim sedejo poleg še Skyeye in Eruption, na Sinister, The Stone, Cvinger in Morywo pa bodo tisti verjetno res poiskali kakšen chill out zone :) Sorry, če preveč spammam, če se kdaj srečamo, dam za pivo ;)

Sneijderman ::

Nudim prevoz za 2 osebi na exit 2019. Prav tako nudim prenočišče za še 2 osebi v Novem Sadu. Več na saje.gregor@gmail.com.

Vazelin ::

Se bo slotech klientela udeležila koncerta Knopflerja čez 2 tedna?

RUready ::

Če ne bom na morju, mogoče pa res.

Kurzweil ::

Vazelin je izjavil:

Se bo slotech klientela udeležila koncerta Knopflerja čez 2 tedna?


Skoraj sigurno!

c3p0 ::

Ne. Cene koncertov so čisto pobezljale in take komerciale ne podpiramo, četudi gre za legendo.

radmannsdorf ::

Se strinjam. Vse kar se dogaja v Stožicah je bolano drago. Ni pa problem odšteti 20-25€ za klubski koncert, ki je itak zakon, ker si blizu in žuraš skupaj z bandom.
(video ni moj)

radmannsdorf ::

Kurzweil ::

@radmannsdorf, se povsem strinjam glede klubskih koncertov in tudi koncert Death Angel je bilo odličen. Evo en seznam metal eventov:

29.6. - ARMAROTH, MORYWA, ASHINE; Trainstation SubArt (KR)
1.7. - RIFFEATER #12 (Sex Blender, Ambra +2); Gromka (LJ)
5.7. - METALJOT RASPALJOT OPEN AIR FESTIVAL 2019; Graščinsko dvorišče (Laško)
6.7. - NAČIŠNI BIT '19; Čolnikov trg (Benedikt)
11.7. - RIVAL SONS (Pivo in Cvetje); oder Zlatorog (Laško)
12.7. - COMBICHRIST; Kino Šiška (LJ)
21-27.7. - METALDAYS 2019
28.7. - METALDAYS AFTERSHOW (Queensryche, Firewind, MirrorPlain); Kino Šiška (LJ)
3.8. - NERVOCHAOS, MARAX; Klub eMCe plac (VE)
4.8. - EAST EDGE FESTIVAL, Mostovna (Solkan)
30.-31.8. - BREKA FEST XII; Srednja Bistrica (Črenšovci)
7.9. - SOEN, WHEEL, THE PRICE; Trainstation SubArt (KR)
16.9. - PUTRID PILE, ANIME TORMENT; Mikk (MS)
13.10. OMNIUM GATHERUM, IN MOURNING, HEIDRA; Orto bar (LJ) dodan včeraj!
18.10. - GUTALAX, SPASM, GUINEAPIG; Orto bar (LJ)
25.10. - DESTROYER 666, DEAD CONGREGATION, NOCTURNAL GRAVES; Orto bar (LJ)
4.11. - CONAN, UN, SIXES; Gala Hala (LJ)
16.11. - SACRED REICH; Orto bar (LJ)
4.12. - CULT OF LUNA + A. A. WILLIAMS; Kino Šiška (LJ)
5.12. - ELUVEITIE, LACUNA COIL, INFECTED RAIN; Kino Šiška (LJ)

In pa še reminder, do festivala METALJOT RASPALJOT open air festival 2019 je še manj kot 2 tedna! Karte se odlično prodajajo zaenkrat, tako da ne čakajte predolgo z nakupom!

--------------------------------------
Facebook event
Predprodaja vstopnic
--------------------------------------

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Kurzweil ()

Kurzweil ::

Do festivala METALJOT RASPALJOT open air festival je samo še 2 dni!

Par podrobnosti:

- na festival so odlične povezave vlakov in tudi po festivali sta vlaka tako v smeri MB, kot LJ - odlične povezave
- iz Kranja in Ljubljane je organiziran prevoz
- tudi letos bo odlična ponudba pijač in hrane
- free parking
- tudi če se slučajno zgodi da bo dež, je celotno prizorišče prekrito s streho

Časovnica:Karte po predprodajni ceni 25€ lahko kupite samo še jutri do 0:00!

Spletni nakup vstopnic poteka preko www.olaii.com (Mastercard, Visa, Maestro, mBills)
Fizično lahko vstopnice nabavite na vseh bencinskih črpalkah OMV in v vseh trafikah 3DVA!

Facebook dogodek

Vazelin ::

V Grazu je čez 1 teden elektronika z močnim lineupom (Van Buren.....).
Gre kdo?
1 2
3
4 5


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Metal oblačila

Oddelek: Loža
208157 (61) MinS
»

Kje nastopiti z bandom

Oddelek: Sedem umetnosti
113273 (2870) Yossarian
»

Skupaj proti dolgčasu :) (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
10626828 (19114) Damjan Jagar
»

petki v lj

Oddelek: Loža
92137 (1788) perci

Več podobnih tem