Forum » Pomoč in nasveti » Katero banko izbrati
Katero banko izbrati
Dpool ::
Pozdravljeni,
Trenutno sem pri NKBM in nisem ravno zadovoljen z njihovo storitvijo. Med drugim zelo pocasni odobravanje sprememb preko spletnega portala (BankaNet), do komplikacij pri zahtevkih, kjer ti ne zelijo ustrezti s prikladnim izgovorom, da ti tega ne svetujejo storiti. Druga nevsecnost je, da sedaj zivim v LJ in je tukaj precej manj poslovalnic kamor bi lahko sel kaj resneje se pogovarjati.
Katero banko vi priporocate?
Moje zelje so:
- Dobro urejeno spletno bancnistvo (trivialno placevanje poloznic, periodicna placila, shranjevanje vzorcev)
- Tu mi je zelo vsec stil NLB, kakor vidim da imajo moznost odcitanja QR Kode za hitro placilo preko mobilnega telefona
- Dobra pokritost poslovalnic in bankomatov v LJ
- Zanesljive in hitre storitve (urejanje spletnih nakupov, limitov na karticah, dvigi na bankomatih,..)
Stroski obratovanja racunov mi niso velika skrb, ce je 5 eur ali 10 eur na mesec je OK.
Nagibam se k NLB, ker ima boljsa polovica pri njih racun, vendar me zanima ali katera druga banka ima malce lepsi interface za spletno bancnistvo.
Hvala in LP,
David
Trenutno sem pri NKBM in nisem ravno zadovoljen z njihovo storitvijo. Med drugim zelo pocasni odobravanje sprememb preko spletnega portala (BankaNet), do komplikacij pri zahtevkih, kjer ti ne zelijo ustrezti s prikladnim izgovorom, da ti tega ne svetujejo storiti. Druga nevsecnost je, da sedaj zivim v LJ in je tukaj precej manj poslovalnic kamor bi lahko sel kaj resneje se pogovarjati.
Katero banko vi priporocate?
Moje zelje so:
- Dobro urejeno spletno bancnistvo (trivialno placevanje poloznic, periodicna placila, shranjevanje vzorcev)
- Tu mi je zelo vsec stil NLB, kakor vidim da imajo moznost odcitanja QR Kode za hitro placilo preko mobilnega telefona
- Zanesljive in hitre storitve (urejanje spletnih nakupov, limitov na karticah, dvigi na bankomatih,..)
Stroski obratovanja racunov mi niso velika skrb, ce je 5 eur ali 10 eur na mesec je OK.
Nagibam se k NLB, ker ima boljsa polovica pri njih racun, vendar me zanima ali katera druga banka ima malce lepsi interface za spletno bancnistvo.
Hvala in LP,
David
111111111111 ::
Neke velike izbire tukaj nimaš. NLB ali SKB.
Sparkasse je zanimiva, imajo udoben račun, kjer če imaš 1000€na računu ne plačuješ vodenje računa, pa še brezplačne dvige imaš na vseh bankomatih po evropi. Samo poslovalnice so samo 2 v Ljubljani.
Najbolj te tepe točka:
Drugače bi se lahko odločil za kako tujo banko.
Sparkasse je zanimiva, imajo udoben račun, kjer če imaš 1000€na računu ne plačuješ vodenje računa, pa še brezplačne dvige imaš na vseh bankomatih po evropi. Samo poslovalnice so samo 2 v Ljubljani.
Najbolj te tepe točka:
Drugače bi se lahko odločil za kako tujo banko.
Han ::
NKBM ima daleč najširšo mrežo, ker imaš "poslovalnico" na vsaki Pošti. Tudi bankomatov je zdaj, ko so se "združili" z SKB, več, sicer pa imaš s paketom KOMPLET (zaenkrat še 5 eur/mesec, v kar je všteto tudi vodenje TRR in spletna banka) brezplačne dvige na VSEH bankomatih, poleg tega pa še plačevanje položnic brez provizije.
Skratka, NKBM ni tako zanič.
Skratka, NKBM ni tako zanič.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Han ()
Dimnik ::
Tako je, bi dodal še, da ni stroška podaljsanja limita če ga imaš(paket komplet) in spletna banka omogoča plačila s skeniranjem kode, prav tako shraniš vzorce plačil, varnostni sms, itd...
mitja_i ::
Banka Sanpaolo Intesa ima zelo lep spletni vmesnik. Vse pogodbe se podpisuje online z appom, ki ima tudi QR in plačilo z NFC. Samo je draga.
Dpool ::
Katero opcijo moram izbrati pri NKBM za placevanje s skeniranjem kode?
Varnostni zeton sistem imam ze..ampak nimam pa nobene aplikacije za NKBM da bi lahko placal s skeniranjem QR kode ali kaj takega.
Varnostni zeton sistem imam ze..ampak nimam pa nobene aplikacije za NKBM da bi lahko placal s skeniranjem QR kode ali kaj takega.
XLapse ::
Banka Sanpaolo Intesa ima zelo lep spletni vmesnik. Vse pogodbe se podpisuje online z appom, ki ima tudi QR in plačilo z NFC. Samo je draga.
bolj poceni kot sparkasse.
Jaz tudi priporočam Intesa San Paolo .. Sm tudi na NKBM ampak raje se ukvarjam z Inteso.
Intesa bivša Koper je res zakon , jaz skupaj z mobilno banko plačujem manj k 3,5EUR za trr na mesec. Se vpišem na računalniku v njihovo banko z enkratno kodo iz mobilne aplikacije, brez čitalca.
Ostali so mi vsi nekako 3rd class proti njim.
Samo v LJ nevem kok so razširjeni, na obali vladajo.
Interni nalogi delujejo 24/24 , recimo da si daš iz TRR na predplačniško, je skorajda instant tudi ob 1 zjutraj.
Uslužbenci znajo dost pomagat. Top
da bi le imel 200.000€ da bi lahko cele dneve visel na tem ZAKON vmesniku od Intese... Telefon in Comp app je so cute!
alien technology
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: XLapse ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katera banka? (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Loža | 160026 (1240) | Matija82 |
» | Dvig na bankomatu na Hrvaškem, kreativna vprašanja banksterjev.Oddelek: Loža | 3561 (2619) | krneki |
⊘ | nlb paketi? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 18816 (15720) | ahac |
» | Katera je najugodnješa banka v Sloveniji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 29926 (24291) | šernk |
» | Pri kateri banki ustvariti bančni račun? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10282 (8266) | vasquez |