» »

Avto star 5 mesecev s kupom težav

Avto star 5 mesecev s kupom težav

Temo vidijo: vsi
1 2
3
»

SaXsIm ::

BlackHole je izjavil:

NikolormousB je izjavil:

avto lahko v 14 dneh vrneš "no questions asked."

Huh?

Če ga kupiš preko spleta. :)

Ne. V pogodbi za financiranje mi piše, da lahko v 14 dneh odstopim od pogodbe - s strani prodajalca mi je bilo pojasnjeno, da je to "no questions asked." Zato so me tudi klicali 14 dan od prevzema vozila, če sem z nakupom zadovoljen. Se sicer v zadevo nisem poglabljal, tako da je možno, da je še kje kakšen hakeljc.
SaXsIm

mat xxl ::

korenje3 je izjavil:

Če pogledaš teslo, ki stane za 5 cilotov je isti nivo kvalitete. Letve se ne ujemajo in odstopajo za nekaj mm. Prednji pokrov nima enake distance po zaprtju. Na zadnjem pokrovu spušča voda zaradi slabega tesnenja...

Kar je pa najhuje, za te Tesline napake potem še pojamrati nimaš komu, ker ti lahko "prijatelji" pomrejo od privoščljivega smeha.

jakan123 ::

BlackHole je izjavil:

NikolormousB je izjavil:

avto lahko v 14 dneh vrneš "no questions asked."

Huh?

Če ga kupiš preko spleta. :)

Ko kupiš nov avto imaš to zapisano v pogodbi. Pri rabljenem pa nikoli nisom dobil take pogodbe :)

c3p0 ::

Saj za teslo se ve, kupuješ hype in slabo izdelavo. Tudi perfektno sfiniširana, je znotraj kot nek star kadet.

googleg1 ::

SaXsIm je izjavil:

Ne. V pogodbi za financiranje mi piše, da lahko v 14 dneh odstopim od pogodbe - s strani prodajalca mi je bilo pojasnjeno, da je to "no questions asked." Zato so me tudi klicali 14 dan od prevzema vozila, če sem z nakupom zadovoljen. Se sicer v zadevo nisem poglabljal, tako da je možno, da je še kje kakšen hakeljc.
Za Renault financiranje s kreditom ta klavzula predvideva, da lahko prekines pogodbo po 14 dneh, vendar z dolocenimi penali. V tem primeru, moras vrniti denar, s tem da nazaj ne dobis stroskov odobritve kredita. Avto ostane tvoj, nanasa se samo na financiranje.

m0LN4r ::

Mimogrede, razplet zgodbe, slike?
Ali je to spet ena st tema brez konca?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
1 2
3
»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Prodaja avta in reklamacija kupca, pomoč! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Na cesti
13420303 (9769) BadgerSkin
»

Uveljavljanje stvarne napake / garancije (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
8016307 (6235) TOP
»

Prodal Avto - okvarjen avto po 1mescu (strani: 1 2 3 4 5 )

20637142 (25426) zobnik
»

Zakon o varstvu potrošnikov in rabljen avtomobil (strani: 1 2 )

5921076 (11513) bambam20
»

Stvarna napaka LCD TV (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Pomoč in nasveti
27047948 (42742) Okapi

Več podobnih tem