» »

Wittman vs. Tiger

Wittman vs. Tiger

ŽirC ::

Kva miselte a je Tiger naredu Wittmann-a, al pa lih obraten, k po moje sta bila oba zasluzena za sloves 50-50. Clovek po prehudi taktiki za vse zaveznike in njihove generale, stroj pa briljantno sestavljen (razen posevnega oklepa) kos nemske opreme, ki je pustosil po celi evropi.


Lp, ZirC

freejack ::

Kar se naših tiče severnih sosedov naših severnih sosedov, mi je edina občudovanja vredna stvar Messersmith 262, ki na našo srečo nikoli ni ugledala luč masovne proizvodnje, saj če bi, kdo ve kako bi se vojna končala. Sicer pa, kar se nemške oborožitve in njihove tehnologije tiče, prepozno. Niso vedeli kaj imajo in to jih je stalo, morda ne zmage, definitivno bi pa držali še kako leto, dve ali tri. V tistem času bi lahk naredli veliko škode.

ali3n ::

S temle Me262 je bil en sam križ - ob predstavitvi letalca (čisti lovec) g. Hitlerju je le ta vzhičeno vzkliknil "Kako lep in hiter bombnik" -> in so ga morali predelat... >:D je pa fin avion, čeprav ni imel "večje vloge" - bil je narejen prepozno (1944)...
Takrat je bil problem že sam material (smerna krmila so npr. delali iz plastike, da so prihranili aluminij), nemško "gospodarstvo" je bilo v razsulu, ni bilo denarja, vedno manj izkušenih pilotov (pa še ti so raje leteli na preverjenih (odličnih) Fw-190 in Bf-109), vzletali so iz delov avtocest,...
freejack: ena boljših simulacij letal WW2 - Prvi popravek za IL2 - Sturmovik: Forgotten Battles - mal si filmčke poglej... morda te pa prime, da bi mal letel... (če že ne?)

Za tanke pa nebi vedu :-)))
- "Rozi vidm." "S psom!"
- "A vidš, to je pa že delirij... preveč piješ! Dec nemarn..."

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: ali3n ()

DSmidgy ::

Mal discovery glej .. pa boš dobu odgovor na uprašanje. Je bla enkat oddaja o vitmanu - sprot glej spored - za zih bo enkrat gor, k se skos ponavlja.

ŽirC ::

Sej sem gledu Discovery, sam me se usen vase mnenje zanima.


Lp, ZirC

freejack ::

ali3n: To pa itaq, da so ga s predelavo v bombnik, popolnoma polomili. (na našo srečo), sicer pa 262 ni edino letalo ali kos tehnologije, kjer so se opekli. Kot sem rekel, če bi imeli Nemci kakšna dva leta pred koncem vojne na voljo tehnologijo, ki so jo imeli proti koncu, bi bil sam križ. Hitler ni imel pojma, kar se tega tiče, niti ni bil dosleden. Namesto, da bi se proti koncu osredotočil na lovce, ko so zavezniški bombniki ogrožali njegov zračni prostor, je idiot še kar naprej delal svoje bomnike in pustil, da ga zavezniki bombardirajo po mili volji. Pol pa itaq, da ni imel ne materiala niti tovarn, kjer bi lahk orožje delal.

IL-2: Sturmovik me je že pred časom mikal, sam me je prav strah, da se bom navdušil nad igro, na mojmu PCju bo pa prav klavrno delala, tko da še nisem kaj igral... :O

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: freejack ()


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Spet makete (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
19413320 (9652) ŽirC
»

Bluzenje (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
1849646 (7749) Thomas
»

Tiger vs. T-34 (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Loža
18310699 (8539) ŽirC
»

Discovery Channel (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
516331 (5080) Red_Mamba
»

Makete

Oddelek: Loža
212754 (2377) ŽirC

Več podobnih tem