Forum » Loža » Klik NLB!
Klik NLB!
OldSkul ::
Situacija je taka.
Pred leti ko so Klik ravno uvedli smo se tudi mi odločili za uporabo in smo dobili na dom geslo pa še nekaj stvari, samo nekako ni delovalo vse skupaj tako da smo vse skupaj pustili pri miru zdaj po dolgem času pa sem se jaz spomnil da bi bilo treba spet probat to zadevo, ampak ker smo zgubili geslo in ostale zadeve nažalost to ni možno.Zato vas sprašujem če je možno da dobim te stvari še enkrat če NLB pokličem ali morem še enkrat izpolniti obrazec za uporabo Klik-a!
Lp
Pred leti ko so Klik ravno uvedli smo se tudi mi odločili za uporabo in smo dobili na dom geslo pa še nekaj stvari, samo nekako ni delovalo vse skupaj tako da smo vse skupaj pustili pri miru zdaj po dolgem času pa sem se jaz spomnil da bi bilo treba spet probat to zadevo, ampak ker smo zgubili geslo in ostale zadeve nažalost to ni možno.Zato vas sprašujem če je možno da dobim te stvari še enkrat če NLB pokličem ali morem še enkrat izpolniti obrazec za uporabo Klik-a!
Lp
- spremenil: OldSkul ()
Avenger ::
Men se je isto zgodil nekak in je najbolš da pokličeš (al pa še bolš - greš na banko) in se zmeniš, mislim da ti ni treba še enkrat izpolnjevat... Geslo ti pa ne bi nič pomagalo, ker itak zastari po, se mi zdi enem letu, ker je itak to samo geslo za pridobitev e-certifikata al neki tazga.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.
Cokolesnik ::
>> sadarj79: upam, da v prihodnosti tako ne boš ravnal. Če se na zadevo naročiš in jo plačaš, si verjetno želiš to tudi uporabljati. Če imaš težave, pač pokličeš njihovo tehnično podporo in urediš tudi to. Klik večini ljudi deluje.
Žal si to temo odprl ravno v času, ko ima NLB velike probleme z informacijskim sistemom ( tema), tako da Klik ni opravilno sposoben 24 ur dnevno (tudi ostale elektronske/telefonske storitve ne). Vendar to naj ne bi imelo vpliva na uspešen vklop in aktivacijo novega uporabnika Klika. Vse izgubljene podatke boš moral pridobiti ponovno (ali bo to ponovno kaj stalo, ne vem).
Kot že rečeno, pokliči na podporo za Klik. Ko boš aktiviral certifikat in si nastavljal dostop do Klika, imej ob sebi navodila, da se ne bo kaj zapletlo.
Žal si to temo odprl ravno v času, ko ima NLB velike probleme z informacijskim sistemom ( tema), tako da Klik ni opravilno sposoben 24 ur dnevno (tudi ostale elektronske/telefonske storitve ne). Vendar to naj ne bi imelo vpliva na uspešen vklop in aktivacijo novega uporabnika Klika. Vse izgubljene podatke boš moral pridobiti ponovno (ali bo to ponovno kaj stalo, ne vem).
Kot že rečeno, pokliči na podporo za Klik. Ko boš aktiviral certifikat in si nastavljal dostop do Klika, imej ob sebi navodila, da se ne bo kaj zapletlo.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Čokolešnik ne vsebuje nobenih aditivov, konzervansov ali umetnih barvil.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
AlienGT ::
Kaj če bi kar poklical teledom pa ti bodo vse povedali in razložili. Pa še iz prve roke boš izvedel.
bobby ::
1 teden nazaj sem se tud jst odloču za reaktivacijo klika. greš na banko, jim poveš da nekoč si že imel to in potem ti reaktivirajo klik. plačaš 1500 sit za reaktivacijo, nov naročnik klika pa stane 5000 sit. traja pa par tednov da ti pošlejo številko v kuferti domov, na email pa ti številko ppšljejo v2-4 dneh.
tok o tem. še kej?
tok o tem. še kej?
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
OldSkul ::
Potem rečeš naj pošljejo preko mail-a al kako gre to?!!Ker več tednov ne mislim čakat, če bodo poslali prek pošte!
bobby ::
ne
dobiš 2 številki. ena je referenčna številka in s epošlje po mailu, druga je pa prevzemna številka in jo dobiš po navadni pošti.eno brez druge ne moreš.
lohka da bo v enem tednu ampak oni zmer rečejo 14dni do 3 tedne.
dobiš 2 številki. ena je referenčna številka in s epošlje po mailu, druga je pa prevzemna številka in jo dobiš po navadni pošti.eno brez druge ne moreš.
lohka da bo v enem tednu ampak oni zmer rečejo 14dni do 3 tedne.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.
Cokolesnik ::
Glede na to, da se kopljejo v težavah, bo vsekakor potrebno počakati. Vedno jih lahko pokličeš na tehn. podporo, zato se le puslužuj njihove tel. številke.
In seveda slo-techa, v kolikor bomo lahko pomagali bolje kot oni.
In seveda slo-techa, v kolikor bomo lahko pomagali bolje kot oni.
Uporabniki naj pred pisanjem sporočil uporabljajo iskalnik www.google.com.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Cokolesnik ()
madmitch ::
Sadarj79: a ti res ne razumeš slovensko al se norca delaš. Spravi se na telefon in se pozanimaj iz prve roke. Kako naj mi to vemo bolje od njih.
PS: čakal boš na kuverto, moral boš podpisat, da si jo prejel.
PS: čakal boš na kuverto, moral boš podpisat, da si jo prejel.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Delavska hranilnica (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Loža | 199453 (2676) | Pro |
» | NLB Klikin (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44268 (7975) | Machete |
» | paypal pomoč... :) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 18226 (9430) | amacar |
» | NLB klik (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 20755 (15307) | fosil |
» | "money order" - kaj je to?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12841 (10507) | Tody |