Forum » Programska oprema » Aplikacija za sledenje časa (time tracking app)
Aplikacija za sledenje časa (time tracking app)
mrsmoke ::
Zdravo,
iščem aplikacijo s katero bi lahko beležil čas po posameznih projektih.
Pri vnosu bi vpisal čas trajanja dela, projekt in opis narejenega dela. Testiral sem že Clockify, Toggl in TMetric.
Vsi našteti v mobilni aplikaciji omogočajo pregled porabe časa po posameznem projektu. Žal pa ne omogočajo pregleda po projektu in dodatno po opisu narejenega dela.
To mi nekako manjka. Ali mogoče kdo pozna tako aplikacijo oz. takega ponudnika?
iščem aplikacijo s katero bi lahko beležil čas po posameznih projektih.
Pri vnosu bi vpisal čas trajanja dela, projekt in opis narejenega dela. Testiral sem že Clockify, Toggl in TMetric.
Vsi našteti v mobilni aplikaciji omogočajo pregled porabe časa po posameznem projektu. Žal pa ne omogočajo pregleda po projektu in dodatno po opisu narejenega dela.
To mi nekako manjka. Ali mogoče kdo pozna tako aplikacijo oz. takega ponudnika?
mrsmoke ::
otago ::
https://www.timetac.com/en/
imajo v firmi za projekte, dopuste, izracun nadur, nadomescanja itd.
imajo v firmi za projekte, dopuste, izracun nadur, nadomescanja itd.
FTad ::
ammm Toggle ima še spletno stran, ki vse to omogoča :)
Res je, vendar ni prilagojena na mobilne naprave in ne deluje. Jaz bi pa ravno to želel
Vem, da je za Toggl tudi namenski android app. Ga sicer nisem sprobal, ker je dovolj app na laptopu v sluzbi. Za moje potrebe je Toggl super :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali je to dober signalOddelek: Omrežja in internet | 2588 (1724) | blackbfm |
» | Cena izdelave spletne strani (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 16176 (9226) | FX6300B |
» | Internet Explorer ni več prvi brskalnikOddelek: Novice / Brskalniki | 9660 (6953) | njyngs |
» | Fizično hranjenje in prenos denarja na mobilni napraviOddelek: Znanost in tehnologija | 2317 (2043) | moj_nick |
» | Flash na mobitelih zamuja (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Android | 25111 (22758) | lurker |