Forum » Elektrotehnika in elektronika » Amazfit stratos 2 se je stopil!!
Amazfit stratos 2 se je stopil!!
ales13 ::
Pozdravljeni,
Prosim ce ima kdo kaksno idejo kaj storiti.
Ura kupljena v evropi, garancija 1 leto, lisal na ebay, pisal na paypal... Od prodajalca ni odgovora.
Ura se je enostavno stopila na original polnilcu!
https://imgur.com/a/HxjElsi
Slovenski servisi seveda nicejo nic slisati...
Ve kdo kako je s to EU garancijo? Oz ali niso pri nas servisi primorani popraviti oz menjati izdelek?
Hvala za odgovore
Prosim ce ima kdo kaksno idejo kaj storiti.
Ura kupljena v evropi, garancija 1 leto, lisal na ebay, pisal na paypal... Od prodajalca ni odgovora.
Ura se je enostavno stopila na original polnilcu!
https://imgur.com/a/HxjElsi
Slovenski servisi seveda nicejo nic slisati...
Ve kdo kako je s to EU garancijo? Oz ali niso pri nas servisi primorani popraviti oz menjati izdelek?
Hvala za odgovore
rozman ::
Če je kupljena v EU, imaš račun ter da garancija še vedno velja, lahko pošlješ na katerikoli servis v katerikoli državi in bi ti jo morali popraviti.
Če nočejo slišati v Slovenija, se lahko pritožiš kam (to bodo ostali povedali) ampak si prihrani čas pa pošlji v tujino. Še prej pa jih pokliči ali napiši mail, da bo za ziher
Če nočejo slišati v Slovenija, se lahko pritožiš kam (to bodo ostali povedali) ampak si prihrani čas pa pošlji v tujino. Še prej pa jih pokliči ali napiši mail, da bo za ziher
Imam racun in vse...kupljena v EU ja...
Sem tudi pisal na EPC-evropski potrosniski center v sloveniji ds vidim kako je s tem da pri nas nocejo popraviti,menjati...
Lahko je reci morajo, samo kako to storiti.
Pisal sem ravnokar tudi na amazfit pa da vidimo njihov odgovor ce sploh bo odgovor...
Sem tudi pisal na EPC-evropski potrosniski center v sloveniji ds vidim kako je s tem da pri nas nocejo popraviti,menjati...
Lahko je reci morajo, samo kako to storiti.
Pisal sem ravnokar tudi na amazfit pa da vidimo njihov odgovor ce sploh bo odgovor...
srus ::
Amazfit stratos 2 se je stopil!!
Ko sem prebral naslov opremljen z dvema klicajema sem pomislil, da se je spet sredica kakšnega sovjetskega jedrskega reaktorja stopila, podobno kot v Černobilu.
Ko sem prebral naslov opremljen z dvema klicajema sem pomislil, da se je spet sredica kakšnega sovjetskega jedrskega reaktorja stopila, podobno kot v Černobilu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smart watch, kaj kupiti? (strani: 1 2 3 4 … 21 22 23 24 )Oddelek: Kaj kupiti | 201782 (1175) | fopi |
» | Katero Pametno uro kupiti? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Kaj kupiti | 46240 (3339) | Moivre |
» | SmartwatchOddelek: Kaj kupiti | 3547 (2601) | Jst |
» | Fukušima - jedrski incident v teku (II) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Novice / Nova vsebina | 116564 (93902) | Pyr0Beast |
» | 20. obletnica černobilske katastrofe (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 23368 (17722) | strictom |