Forum » Elektrotehnika in elektronika » Nadzorni snemalnik DRA-1304R
Nadzorni snemalnik DRA-1304R

MTB ::
Dobil sem nadzorni sistem s snemalnikom, vendar brez kakršnihkoli navodil. Zadeva ima možnost priklopa 4 kamer.
Sumim, da gre za neko rebrandano zadevo, saj se tak tip pojavlja na samo na področju Balkana.
Tako zadeva zgleda
Uspelo mi je priti do vmesnika, ki pa ni ravno user friendly. Ima mogoče kdo kaj podobnega? Prav bi mi prišla kakšna navodila, nasvet.
Sumim, da gre za neko rebrandano zadevo, saj se tak tip pojavlja na samo na področju Balkana.
Tako zadeva zgleda
Uspelo mi je priti do vmesnika, ki pa ni ravno user friendly. Ima mogoče kdo kaj podobnega? Prav bi mi prišla kakšna navodila, nasvet.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kabinsko osebje izgubilo, elektronika med vzletom ostajaOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 13174 (12121) | Tody |
» | vračilo mobitela ker nima slovenskega menijaOddelek: Mobilne tehnologije | 8536 (7229) | sirotka |
» | Moški nočejo brati navodil (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 7307 (5025) | Zheegec |
» | Linksys router VPN ENDPOINT in WinXP odjemalec - planet za znoret ali slotech mi pomaOddelek: Omrežja in internet | 2443 (2169) | BlazP |
» | SLO navodila za uporabo!?!?!Oddelek: Strojna oprema | 3425 (3170) | STASI |