Forum » Omrežja in internet » hitrost interneta hofer hot zadnje tedne
hitrost interneta hofer hot zadnje tedne

hogorq ::
itak je bilo too good to be true. vcasih dejansko 20 megabitov ponoci in okoli pet podnevi ob spicah. zdaj ponoci stiri do najvec sest. gospe in gospodje, podobne izkusnje?

jb_j ::
lih probu: 19.5down,5.4up
http://www.speedtest.net/my-result/a/42...
http://www.speedtest.net/my-result/a/42...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jb_j ()

Technics ::
Da ne odpiram nove teme..ima kdo zadnji mesec enake težave da hot net dela počasi? Sem iz mb Imam Hot mega neomejeni in opažam odkar je ta paket veni je hitrost hudo padla..

Izvijač ::
Isto BOB .če nisi kje v centru je signal porazen,meni se zdi povezano z ukinitvijo 3G omrezja.

Klobasa ::
Jaz imam na vikendu (posavje) paket hot mega neomejeni in že več kot mesec dni opažam drastičen upad hitrosti. pade tudi pod 5 mega in gre redko čež 10. prej je delalo 20+. tudi ping se je povečal iz 20 na 300+.
sem se sedaj povezal na router:
RSRP: -79dBm
SINR: 10dB
RSRQ: -10.0 dB
sem se sedaj povezal na router:
RSRP: -79dBm
SINR: 10dB
RSRQ: -10.0 dB
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Klobasa ()

Kekokekič ::
Js sm nekje 3 mesece nazaj šel iz Telekoma na Hot (paket Mega), pa se mi zdijo hitrosti čisto ok. Ravnokar sem testiral v Lj (letališka) in imam 139down in 26,9up. Ne vem pa kako je bilo pri Telekomu. Nisem nikoli direktno testiral..
Tudi doma (okolica Litije) nimam filinga da bi kej počasi delovalo... Moram preveriti še kako bi delovalo na vikendu. Tuhtam, da bi za tam vzel še eno HOT simko in modem in imel net preko tega.
Tudi doma (okolica Litije) nimam filinga da bi kej počasi delovalo... Moram preveriti še kako bi delovalo na vikendu. Tuhtam, da bi za tam vzel še eno HOT simko in modem in imel net preko tega.

Mikrohard ::
Če ste na mobilnem internetu zaradi slabe fiksne infrastrukture (in ne zaradi cene), vam toplo priporočam starlink...
Tukaj je speedtest v optimalnih pogojih (seveda tudi tukaj hitrost niha... ampak praktično nikoli pod 150MBit/s.).
Če se vežete za 12 mesecev, je oprema brezplačna. Mesečno je 50€... imajo pa tudi opcijo za 35€ mesečno (hitrosti do 200Mbit/s), ampak nisem prepričan, če je možno vzeti z vezavo.
Tukaj je speedtest v optimalnih pogojih (seveda tudi tukaj hitrost niha... ampak praktično nikoli pod 150MBit/s.).
Če se vežete za 12 mesecev, je oprema brezplačna. Mesečno je 50€... imajo pa tudi opcijo za 35€ mesečno (hitrosti do 200Mbit/s), ampak nisem prepričan, če je možno vzeti z vezavo.

Klobasa ::
Jaz recimo imam na vikendu možnost optike ampak pri lokalnem isp-u je najcenejši paket 20/10 nekje 22€ z vezavo. Sem raje izbral HOT ker si lahko vsak mesec prilagajam paket glede na potrebe/prisotnost na lokaciji. Pozimi vklopim najcenejši paket 7€ tok, da lahk pogledam kaj se dogaja na kamerah. Hitrost je pa do meseca nazaj bila tudi več kot dovolj za večerno gledanje televizije mikrotik->wireguard->domači mikrotik T2.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | re:do - nov mobilni ponudnik (strani: 1 2 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 17922 (70) | Matevz96 |
» | A1 ima nov hibridni modem (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 93682 (6756) | Andraz201 |
» | Carrier AggregationOddelek: Omrežja in internet | 5557 (1164) | beta1 |
» | slab internet na lokaciji (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 7989 (6109) | Tech909 |
» | A1 TV AS LTE (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Omrežja in internet | 58607 (33946) | brez-imenko |